Dinsdagavond laat besteld, donderdag ochtend in de bus. Een groot assortiment, wat je ook zoekt qua verlichting hier vind je dat, voor ongelofelijk lage prijzen en razendsnel bezorgd. Ik heb verder ni... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Verlichting was niet gelijk aan de beschrijving en duidelijk al eens teruggestuurd. Ik heb het geretourneerd maar kreeg niet het aankoopbedrag terug wegens 'geopende verpakking'. Nou dat was het dus... Ver mais
Snelle levering ondanks Black Friday periode. Klantenservice snel en goed bereikbaar. Servicegericht: voor inbouwledspots had ik een pakket incl fitting, beugel en lasdoosjes erbij besteld. Dit was... Ver mais
Informações sobre a empresa
Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.
Informações de contacto
Koningsbeltweg 51, 1329 AE , Almere, Holanda
- 036 525 1444
- info@ledlichtdiscounter.nl
- ledlichtdiscounter.nl
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Alles netjes op tijd geleverd
Snelle levering en top service
TL lampen en armaturen snel ontvangen. Eén TL was stuk gegaan bij het vervoer. Na een melding via e-mail werd meteen contact gezocht en een nieuwe verstuurd.
Top service dus!
Top webwinkel
Top webwinkel. Product beschrijving klopt met hetgeen geleverd. Zeer belangrijk is ook de dienst na verkoopt welke ik heb kunnen ervaren als uitmuntend
Snel geleverd alles geheel volgens…
Snel geleverd alles geheel volgens afspraak
Snel safe en simpel
SLECHT
Op 5 januari een order geplaatst, lampen (2 stuks) zouden op voorraad zijn. Mail ontvangen, niet op voorraad. Uiteindelijk 17 januari pakket ontvangen, met daarin 1 lamp en nog de verkeerde ook. Ga je mailen, moet je eerst foto's sturen, vervolgens zelf een retourmelding maken (incl. foto's). Dan wachten op bevestiging, die krijg je niet. Dan op 20 januari een orderbevestiging van de lampen, verzendbewijs en een mail dat ik moet betalen??
Weer mailen, moet ik eerst de andere lamp terugsturen dan volgt een credit. Weer gevraagd om retourlabel. Eindelijk ontvangen. Dus hop de auto in om het pakket terug te sturen. Dan mail je dat je niet tevreden bent, maar geen excuus niks. Hoop tijd en irritaties.
Zeer onvriendelijke klantenservice. Geen aanrader.

Resposta da Ledlichtdiscounter
Ontbrekende informatie op website wat…
Ontbrekende informatie op website wat serieuze impact had bij de installatie. Achteraf contact opgenomen met de boodschap dat ik het had moeten weten of meer informatie vooraf aan hun moest vragen (stond dus niet op de website dat het niet geschikt zou zijn, erg vervelend)🥴 aansluiting op 12V maar blijkbaar moest er nog een aangepaste trafo voor geïnstalleerd worden, die informatie was niet zichtbaar op de website

Resposta da Ledlichtdiscounter
Prima product en Keurig op tijd…
Prima product en Keurig op tijd geleverd en een goede klantenservice bij vragen
Snelle levering en goede communicatie
Snelle levering en goede communicatie
ABSOLUTE RAMPENZAAK
ABSOLUTE RAMPENZAAK! Ik had G95-lampen nodig, maar dankzij jullie waardeloze, misleidende website heb ik per ongeluk G125-lampen besteld. Die werden bij het lampframe getoond alsof ze erbij hoorden, maar volgens jullie klantenservice betekent "meest besteld bij dit frame" blijkbaar NIET dat jullie ze aanraden. Hoe verzinnen jullie het?! 🤬
Naar aanleiding van reactie:
dit bedoel ik dus omdat staat op de website andere kochten ook word ook hier weer in de reactie op de revieuw gedraaid en gezegt we hebben de optie niet meest besteld dus u zal wel niet bij ons besteld hebben. gaat ook om het feit dat heel de tijd extra verzendkosten betaal moet worden maar de reactie zegt weer genoeg
En dan het vervolg: opnieuw de juiste lampen besteld, opnieuw verzendkosten betaald. En alsof dat nog niet erg genoeg is, moest ik de verkeerde lampen ook nog eens op eigen kosten retourneren! En kon dat meteen? Natuurlijk niet, want jullie retourportaal lag er meer dan een week uit! En nu nemen jullie óók nog eens drie dagen de tijd om de retourzending te "beoordelen". Waar zijn jullie in godsnaam mee bezig?!
Slechte website, schandalige klantenservice die uit de hoogte doet alsof alles mijn schuld is, en een retourproces dat een eindeloze marteling is. Echt de SLECHTSTE winkel waar ik ooit iets besteld heb. NOOIT MEER! 😡🚨

Resposta da Ledlichtdiscounter
Snel en prima 3 artikelen afgeleverd.
3 goed geprijsde artikelen besteld die snel en goed afgeleverd werden
De verlichting op zich voldoet volledig…
De verlichting op zich voldoet volledig aan de technische beschrijving. In het systeemprofiel was echter een productiefout geslopen, een fout onzichtbaar voor de verkoper. Het probleem werd héél snel opgelost. Daags na de klacht werd al een nieuw systeemprofiel geleverd. Dus top service ! 👍🏻
Niet alles was op voorraad
Niet alles was op voorraad maar na een mailtje deel levering ontvangen andere producten werden snel nageleverd
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit. Er moest meer keuze zijn in aantal Lumen voor spots met spreiding 10°. De gekochte spots zijn wat te krachtig (6W).
Een bedrijf met enorm veel keuze.
Een bedrijf met enorm veel keuze.
Heb nu tot 2 maal toe een ( verschillend) probleem gehad met een GU 10 lamp.
Na contact met de klantenservice ( snel antwoord) hierover, keurig netjes en snel opgelost.
Prima zaak en kom hier dan ook zeker terug.
Lamp leek na installatie defect te…
Lamp leek na installatie defect te zijn. Gemaild en kreeg super snel iemand te pakken. Kosteloos een nieuwe lamp ontvangen.
Echt top service!
Besteld kabelhaspel van het merk…
Besteld kabelhaspel van het merk Techniek, voor binnen en buiten, Max belasting 4800 watt, 25 meter.
Gekregen kabelhaspel van onbekend merk, alleen voor binnen, maximale belasting 2300 watt. 25 meter. Bovendien goedkoper op de site als de bestelde kabelhaspel. Gebeld met ledlichtdiscounter die mij vertelde dat ik het maar met Bol.com moest regelen!
Zeer teleurgesteld. Doe hier geen zaken meer mee

Resposta da Ledlichtdiscounter
Bedrijf komt hun verplichting na
Bedrijf komt hun verplichtingen na. Wat je besteld, wordt netjes geleverd.
Snelle levering, kwaliteit ziet er goed uit, voor een betaalbare prijs
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.