Lookiero Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I’ve been using Lookiero for a while now and I enjoy the experience. It’s a great way to discover new styles and try clothes that I probably wouldn’t have picked myself. I especially like that... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Probeer al 2 maanden geld terug te krijgen vanwege een artikel dat na 3x dragen al beschadigingen vertoonde. Inmiddels voor de 3e keer foto's verstuurd, waar ze dus 2 keer naar gevraagd hebben voor be... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

The idea is nice, but they don't listen to my preferences on the clothing. As a 65 yo female, this service is not suitable. Also, I cancelled the service in November of last year and they confirmed th... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt superleuke kleding opgestuurd gekregen én zelfs keileuk sandalen. Alles wel in mijn gekozen stijl maar net anders zodat het mooi valt en enorm flatteert. Ik heb alles gehouden en kijk uit naar de... Ver mais

Informações sobre a empresa

Lookiero is jouw online Personal Shopper-service. Je ontvangt 5 zorgvuldig uitgekozen items in een box om thuis te passen. Houd wat je leuk vindt en betaal alleen daarvoor!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

218 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 14% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

42 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Teveel betaald, ze geven niet thuis

Teveel betaald. 20 euro advieskosten teveel betaald terwijl ik bij beide boxen kleding gehouden had. Meerder emails over en weer, maar krijg van ene Sara (chatbot?) steeds hetzelfde riedeltje en geen oplossing c.q. terugbetaling ondanks screenshots van bankrekening dat er teveel is betaald. Drama. Ondanks dat ik de kleding leuk vond bestel ik hier nooit meer een box.

10 de julho de 2023

Hoi Mevr, van Ham,

Het spijt ons ten zeerste dat u een negatieve ervaring heeft gehad met Lookiero.

Indien u wenst kan u ons direct mailen op het e-mailadres hallo@lookiero.nl, op die manier kunnen we u verder helpen en eventuele onduidelijkheden opklaren voor u.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuke kleding goed advies en…

Super leuke kleding goed advies en terugsturen heel makkelijk.
Ga zeker weer bestellen.

28 de julho de 2023

Hoi Roxana,

Bedankt voor je fijne comment.

We hopen je snel opnieuw te mogen verrassen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuke kleding speciaal voor mij uitgekozen!

Enorm tevreden met mijn boxen. Ik bestel elke maand en krijg elke keer weer super leuke setjes van mijn vaste styliste Warda. De laatste keer wat teruggestuurd en dan wordt het gewoon niet in rekening gebracht. Ik hoop nog heel lang gebruik te maken van Lookiero. Scheelt me veel tijd en moeite om het juiste te kopen in mijn maat wat ook nog eens leuk bij elkaar staat.

26 de julho de 2023

Hoi Kim,

Bedankt voor je fijne comment.

Wat leuk om te horen dat Warda je elke maand opnieuw kan verrassen, we laten het haar zeker weten.
We hopen jou nog lang als onze klant te mogen ontvangen.

Classificada 2 em 5 estrelas

misleidend en niet transparant

Op Facebook wordt ermee geadverteerd dat je een budget kunt instellen. Dat is niet zo. Er is een vraag wat je normaal betaalt voor een jurk. Het is TOTAAL niet transparant! Ik ben nu bij het afrekenen en dan zou ik 10 euro moeten betalen voor styling-advies. En dat vervalt als ik de kleding houd. Waarvan ik geen enkel benul heb wat dat gaat kosten. Dus dan ben ik 10 euro sowieso kwijt als ik niets wil houden omdat het veel te duur is. Echt een raar en vaag mechanisme, ik trap hier niet in.

14 de julho de 2023

Hoi,

Het spijt ons dat u onze pagina als misleidend en niet transparant heeft ervaren.

Tijdens het invullen van je stijlprofiel kan je een budget kiezen door 1 van de 3 voorgestelde categorieën te selecteren bij de vraag "hoeveel betaal je gemiddeld voor een jurk". Op basis van die keuze zal je Personal Shopper kledingstukken selecteren binnen die categorie.

De advieskosten worden in rekening gebracht vóór de verzending van uw Lookiero in gewone abonnementen of op het moment van de bevestiging van uw occasionele bestelling. Ze worden echter automatisch van uw aankoopbedrag afgetrokken als u ten minste één artikel uit de ontvangen selectie houdt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Leuke box, goede service

Ik heb nu twee Lookiero boxen ontvangen en ben echt blij! Beide keren was het leuk om de box uit te pakken (echt een verrassingsmomentje voor jezelf). De eerste keer was het qua stijl best wel anders dan ik zelf zou kiezen, maar dat vond ik juist heel leuk. Ik heb kledingstukken gehouden die ik anders nooit zelf zou kopen, maar juist heel leuk stonden. De tweede keer koos ik weer bewust voor een andere stijl en ook toen kwamen er verrassende dingen uit.
Ik heb ook twee keer contact gehad met de klantenservice en ze reageerden heel snel en hebben me direct goed geholpen.
Ik heb geen abonnement, maar bestel gewoon een doos wanneer dat mij uitkomt.

5 de julho de 2023

Hoi Andrea,

Bedankt voor je positieve feedback.

Het is geweldig om te horen dat je geniet van je Lookiero ervaring en dat onze service goed bij je past. We zullen ons best doen om je geweldige dozen te blijven sturen!

Lookiero CS Team

Aanrader

Leuke box, 2 items gehouden waar ik gelijk verliefd op was. Kan niet wachten tot de volgende box er is.

Betalen ging makkelijk, terugsturen gaat ook super snel met een kant en klare retourtas.

Al met al een super ervaring, ik zou het iedereen aanbevelen!

22 de junho de 2023

Hoi Rachael,

Wat leuk om te horen dat je tevreden was van de Lookiero ervaring.
We kijken er naar uit om je opnieuw te mogen verrassen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuke kleren die ik zelf niet…

Super leuke kleren die ik zelf niet meteen had gekozen, masr wel fantastisch staan! Daar was het mij precies om te doen. En fijne app ook om te gebruiken. Ook leuk dat je zelf nog kan beïnvloeden wat je opgestuurd krijgt. Dikke aanrader voor iedereen die shoppen haat of een keer zijn stijl zonder veel moeite wil veranderen!

6 de junho de 2023

Resposta da Lookiero

Wat leuk om te horen dat je een fijne en verrassende ervaring heeft mogen beleven bij Lookiero!
We hopen je snel opnieuw te mogen ontvangen.

Hele goede service

Hele goede service, goed passende kleren en mooi verpakt. Echt een feestje om open te maken!

24 de maio de 2023

Hoi Mw Hoekman,

Bedankt voor je positieve feedback.

We hopen je snel opnieuw te mogen ontvangen.

Fijne dag

Wat een miskoop

Wat een miskoop.
Echt spuuglelijke kleding, alsof het uit de koopjesbak van 10 jaar geleden gevist is.
Alles.retour gestuurd, duur grapje die 10 euro voor stylingsadvies.

31 de maio de 2023

Hoi,

Bedankt om de tijd te nemen om ons een review te schrijven.

Het spijt ons ten zeerste dat uw ervaring niet even positief was als voor vele van onze klanten.

Indien u ons via de klantendienst wenst te contacteren kunnen we u zo goed mogelijk verderhelpen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Boxen worden na check-out pas geleverd…

Boxen worden na check-out pas geleverd drama om uit te zoeken waar je je retour moet inleveren en abonnement stoppen lijkt onmogelijk

9 de maio de 2023

Hoi W,

Bedankt voor je feedback.
Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de Lookiero ervaring.

Ik wil je er even op wijzen dat de Checkout periode pas van start gaat vanaf het moment dat door de koerier wordt aangegeven dat uw Lookiero box werd afgeleverd/aangeboden bij u thuis.
Onze retouren steeds worden verzorgd via Mondial Relay, en u alle informatie hieromtrent kan terugvinden wanneer u uw Checkout heeft ingevuld.
Een abonnement stoppen is zeer eenvoudig mits een berichtje aan onze klantendienst.

Vriendelijke groeten,
Lookiero Klantenservice

Lookerio

Lookerio, veelbelovend …. Ze geven helaas niet thuis. Ik zou afgelopen 5/4 een box ontvangen, niks gekregen tot nu toe. Ik had wel al een keuze gemaakt voor 1 artikel en dat is afgeschreven. Maar waar is alles …? Slecht te bereiken… ik ben in het ongewisse!!!

11 de abril de 2023

Aanrader !

Erg leuke kleding ontvangen. Was al jaren op zoek naar een passende en niet doorschijnende witte broek … zat hij zo maar in de box. Was echt blij verrast met de kleding. Prima prijs ook! Contact met Lookiero is erg leuk en persoonlijk. Jammer dat er niet meer setjes is de box zitten. Volgende box alweer besteld.

6 de abril de 2023

Een hele leuke ervaring

Een hele leuke ervaring! Ondanks dat ik niet alles uit de box heb gehouden ga ik wel nog voor een volgende box. Dan hebben ze ook meer idee bij wat ik wel en niet leuk vind. Een aanrader om te doen en alles netjes aangepast aan je budget.

5 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Kleding box is gevuld metooie kleding

Kleding box is gevuld metooie kleding. Er is met de creditcard betaald maar kreeg bericht dat er nog niet betaald was. Dit nogmaals gedaan maar toen bleek dat er dubbel betaald was. Nadat er verschillende mails gestuurd zijn over deze betaling, nog steeds geen antwoord gekregen.

30 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Hele leuke doos met kleding

Hele leuke doos met kleding. Ook het systeem erachter met terugsturen is heel simpel en makkelijk. Denk dat je het wel goed moet afstemmen zodat het heel duidelijk is waar je van houdt qua kleding. Zitten leuke kledingstukken tussen.

13 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Blij met mijn eerste box.

Ik heb mijn eerste box ontvangen en was zeer blij verrast! Allemaal leuke, betaalbare en kwalitatief goede kleding. Super leuk ook dat er een stylingkaart bij zit hoe je de kleding kan combineren. Ik vind het top en kan niet wachten op de volgende box!

1 de março de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Helaas geen leuke inhoud of service

Ik had deze service heel graag goed willen vinden, maar helaas. Na de onboarding uitgebreid in te vullen en extra informatie aan te leveren kreeg ik later een mail dat ik dit opnieuw moest doen omdat die gegevens weg waren. Kan gebeuren, opnieuw ingevuld en een tijdje later de eerste box ontvangen. Niet echt wat ik voor ogen had, het leek niet gepersonaliseerd voor mij maar een iemand anders. Kan een opstartprobleem zijn, dus een tweede box geprobeerd. Weer niet volgens mijn wensen.
Los van de inhoud heb ik echter het grootste probleem met de service. Het wordt verzonden via DPD, is niet het meest flexibele bedrijf en daardoor beide keren bij een pakketpunt beland. Deze is maar van 9 tot 5 open, dus lastig combineren met een baan. Je krijgt 5 dagen na ''levering'' om de checkout te voltooien. Heel krap, wat is er gebeurd met 30 dagen bedenktijd? Mij niet gelukt dus, en mag nu het hele bedrag betalen voor artikelen die ik zelf nooit zou kopen. Vraag gesteld aan de klantenservice hoe ik dit op kan lossen, en wordt gewezen op allerlei links op de website dat het mijn eigen fout is. Snap ik, maar niet heel klantvriendelijk. Mag het retourneren zolang het maar heel snel gebeurd, maar het geld is natuurlijk al wel afgeschreven van mijn rekening. Benieuwd of de terugstorting ook allemaal snel binnen 5 dagen gaat, maar de andere kant uit zal wel even duren.
Update: klantenservice geeft aan dat de 5 dagen pas in moeten gaan nadat het pakket opgehaald is, niet wanneer deze afgeleverd is.

27 de fevereiro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Zelf meedenken, iemand anders vindt jouw match

Heerlijk om niet meer zelf te hoeven nadenken over ingewikkelde combi's en kledingstukken die net niet met elkaar matchen.
Heb net m'n tweede box gehad. De eerste box deels terug gestuurd, was niet helemaal wat ik had verwacht, maar bij de tweede box was alles perfect. Betaalbaar, leuke kleding en zonder het stress van het shoppen of urenlang scrollen op kledingsites waar je teveel besteld omdat de helft terug kan. Verheug me nu al weer op de volgende 😀.
Door een paar keer aan te geven welke kleding je leuk vindt en door het invullen van een stijladvies heeft de personal shopper een beeld bij wat je zoekt. Ook kan je je box deels zelf samen stellen op basis van slechts een paar kledingstukken. Zo weet je precies wat je krijgt, of je kan ervoor kiezen om je te laten verrassen.

6 de fevereiro de 2023