Lookiero Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I’ve been using Lookiero for a while now and I enjoy the experience. It’s a great way to discover new styles and try clothes that I probably wouldn’t have picked myself. I especially like that... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Probeer al 2 maanden geld terug te krijgen vanwege een artikel dat na 3x dragen al beschadigingen vertoonde. Inmiddels voor de 3e keer foto's verstuurd, waar ze dus 2 keer naar gevraagd hebben voor be... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

The idea is nice, but they don't listen to my preferences on the clothing. As a 65 yo female, this service is not suitable. Also, I cancelled the service in November of last year and they confirmed th... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt superleuke kleding opgestuurd gekregen én zelfs keileuk sandalen. Alles wel in mijn gekozen stijl maar net anders zodat het mooi valt en enorm flatteert. Ik heb alles gehouden en kijk uit naar de... Ver mais

Informações sobre a empresa

Lookiero is jouw online Personal Shopper-service. Je ontvangt 5 zorgvuldig uitgekozen items in een box om thuis te passen. Houd wat je leuk vindt en betaal alleen daarvoor!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

218 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 14% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

42 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Voor de grap besteld, maar zeer tevreden!

"Voor de gein" deze service een keer geprobeerd, en ik moet zeggen, ik ben verrast door hoe goed de selectie kledingstukken was. Nu 4 keer een box besteld, bij de eerste box 3 items gehouden, de tweede box 1 (maar dit was wel echt een perfect item) en bij de derde zat er helaas niets tussen.

Je kunt na een voorselectie zeggen welke items je wilt ontvangen. En voor wat je niet wil ontvangen doen ze er verrassingsitems in.

Het is zeker niet perfect, maar ik heb nu wel 3 dingen in mijn kast hangen die ik zelf nooit had uitgekozen maar waar ik super blij mee ben en die ik zo vaak mogelijk draag.

Nu net mijn vierde box besteld, en ik ben benieuwd wat er dit keer inzit.

8 de fevereiro de 2024

Hoi Charissa,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je Personal Shopper je tot hiertoe toch steeds heeft kunnen verrassen met leuke items die je zelf misschien niet had gekozen.

We hopen dat ook de volgende selectie een schot in de roos is.

Fijne dag

Nieuwe look met Lookiero

Omdat ik niet steeds terug wilde vallen op dezelfde kledingkeuze Lookiero geprobeerd. 3x pakket gehad al en echt alles was leuk. Heb ook alledrie de keren het gehele pakket gepakt maar je kunt ook kledingstukken niet op laten sturen en alleen pakken wat je wil.

24 de janeiro de 2024

Hoi Esther,

Bedankt om je comment achter te laten.

Wat fijn om te horen dat Lookiero je heeft kunnen helpen om je te laten stralen, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Geniet van je dag

Classificada 1 em 5 estrelas

Ondanks opzegging abbonement blijven ze doos sturen

Een doos ontvangen, niets leuks dus alles teruggestuurd en ook besloten meteen mijn abbonement op te zeggen. De volgende geplande doos wel al geannuleerd zodat het niet toch werd verzonden. Ik heb ook een mail gekregen dat mijn abbonement is gestopt. Nu maanden later krijg ik toch weer een mail dat ik nog 1 dag de tijd heb om de nieuwe doos te beoordelen????
Mail naar de klantenservice gestuurd met een kopie van de bevestiging van opzegging (datum oktober!) krijg ik een raar automatisch gegenereerd mail terug waar ik niets aan had. Opnieuw gemaild hopelijk komt het nu wel door en krijg ik een mens tegenover me die het afhandelt! Mensen willen gebruik maken van dit soort diensten omdat ze geen tijd hebben en door dit soort acties moeten we alsnog tijd besteden hieraan! Had ik deze reviews maar eerst gelezen voordat ik hier überhaupt aan begon.
In reactie op dit review kreeg een antwoord op mijn mail. Wederom wordt er gezegd dat ik nog steeds een abonnement heb! Ik heb een mail ontvangen van jullie waaron wordt bevestigd dat mijn abonnement is beëindigd! Hoe kunnen jullie mijn abonnement beëindigen en hiervan een bevestiging naar mij mailen en daarna alsnog doodleuk weer een doos met kleren verzenden???

24 de janeiro de 2024

Hoi Charlie,

Bedankt om de tijd te nemen om je ervaring even met ons te delen.

Helaas is het zo dat wanneer je onze Chatbot contacteert deze een standaard antwoord formuleerd. Maar geen zorgen, deze ochtend hebben we meteen de mail die we op de klantendienst hebben ontvangen beantwoord, en hebben je daarin uitgelegd dat we inderdaad hebben kunnen vaststellen dat je de frequentie van je abonnement had aangepast naar "soms" maar helaas had je de reeds ingeplande bestelling verder niet geannuleerd. Dit is echter wel nodig, zoals ook wordt uitgelegd in onze FAQ's.

Voor zover we kunnen vaststellen is ondertussen alles voor u in orde gebracht.

Heb je toch nog vragen, aarzel niet om onze klantendienst opnieuw direct te contacteren.

Fijne dag

Goed geregeld

Ik had spijt nadat ik had betaald en had ingeschreven voor een abbonement. De kleding was toch niet helemaal mijn ding. Ik las wat negatieve reacties en was al wat huiverig om mijn abbonement stop te zetten.
Het ging allemaal via de app en mail en goed geregeld. Mijn eerst pakket werd geannuleerd en geld wordt teruggestort.
Netjes

22 de janeiro de 2024

Hoi Fungetje,

Bedankt voor je commentaar.

Ook voor onze klanten die om eender welke reden hun bestelling toch niet wensen/kunnen te ontvangen, proberen we steeds een zo passend mogelijke oplossing te voorzien.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de afhandeling door onze klantendienst.

Wij wensen je een zeer fijne dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Personal shoppen was nog nooit zo makkelijk

Heel erg tevreden, kleding is naar wens wat je van te voren aangeeft bij je eigen profiel en ook middels moodboards.
Ik zou jullie zeker aanbevelen aan anderen. Jullie selectie pakket schilt een hoop tijd om zelf te kleding te zoeken en je kan lekker thuis passen. Je kan altijd nog de kledingstukken terugsturen die je niet mooi vindt.

14 de dezembro de 2023

Hoi Rosette,

Wat fijn om je mooie woorden te kunnen lezen.
We hopen je in de toekomst nog vaak verder te kunnen helpen met het toevoegen van leuke outfits.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben hier niet blij mee!

Eerste pakket was prima. Niet alle items gehouden. Afhandeling ging goed en snel.
2 e pakket nooit aangekomen en ook geen mails vanuit lookerie ontvangen ( niets). Echter is er wel 189.- afgeschreven. Ik heb hierover contact opgenomen en nu nog in afwachting op een reactie. Dit kan gewoon niet.

3 de janeiro de 2024

Hoi Houria,

U nam voor het eerst contact op gisteren omstreeks 23.26h.
Onze klantendienst is op dat moment niet bereikbaar, u heeft daardoor vanmorgend omstreeks 7.56h een antwoord ontvangen in verband met uw vraag.

Daarnaast bevat uw Lookiero 5 kledingstukken die manueel door u werden geselecteerd in één van de mails die u kreeg toegestuurd.

Zoals u vanochtend werd gemeld, hebben we reeds contact opgenomen met DPD om een onderzoek op te starten.

Boevenbende

Boevenbende, je zit aan een abonnement vast als je niet oppast en stopzetten is lastig. Niet aan beginnen!

31 de dezembro de 2023

Hoi Jeromy,

Bedankt voor je feedback.

Bij Lookiero zit je echter nergens aan vast hoor. De frequentie van je abonnement kies je zelf bij inschrijving en kan simpelweg worden aangepast in je account, of volledig worden stopgezet na een mailtje aan onze klantendienst.
Dit kan uiteraard enkel wanneer u geen lopende bestelling meer heeft.

Fijne jaarwisseling.

Na 1e box was het drama

1e box was goed, 2e box waren ze blijkbaar mijn maten vergeten want ik kreeg veel te kleine kleding toegestuurd. Geen reactie op mijn comment gehad behalve of ik misschien een andere personal shopper wilde aangezien ik alles had teruggestuurd. Wel €10 rekenen voor de te kleine toegestuurde kleding. Bizar verdienmodel dit. Zitten volgens mij geen personal shoppers achter maar is een computer die selectie maakt. Daarom kunnen ze ook niet persoonlijk op klanten reageren.

16 de dezembro de 2023

Hoi Ingrid,

Bedankt voor je feedback. Onze Personal Shoppers zijn wel degelijk echt hoor.
Echt en van vlees en bloed! 🙋‍♀️ We hebben een uitgebreid team van mode-experts die elk kledingstuk dat we in je Lookiero box opnemen zorgvuldig selecteren.
We werken echter niet met een specifieke tall/petite collectie.

We hopen dat de selectie die je Personal Shopper voor je maakt bij je volgende Lookiero wel naar wens is.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tot 2x toe een leuke box gehad en alles…

Tot 2x toe een leuke box gehad en alles gehouden , alleen jammer dat ik niet kan appen of mailen met de styliste.

28 de dezembro de 2023

Hoi Carin,

Bedankt voor je feedback.

Wat leuk te horen dat je styliste je reeds 2 x kon verrassen met een leuke box.
Het is inderdaad zo dat je styliste niet live ter beschikking staat, maar laat haar zeker berichten achter in de daarvoor voorziene sectie. Je kan erop rekenen dat zij deze leest bij het samenstellen van je selectie voor de volgende box.

Groetjes

Classificada 1 em 5 estrelas

I am absolutely fed up with this…

I am absolutely fed up with this company. I have received my second box and kept two items and sent the rest back. I was unable to checkout with both my cards (never happened with any online order) and sent them three separate queries asking could they please take the money for the two items I have bought and cancel my subscription. Instead they have taken the whole 181 even though I've sent the rest of the clothes back! I want my money back and I do not want to buy anything from lookiero again. In a world where life is extremely stressful I do not need this and I am feeling incredibly upset.

22 de dezembro de 2023

Hello Katie,

Thank you for your comment, please note that our customer support had replied to you and asked you to reply their email indicating which items you would like to keep and which you would like to return, so we can proceed refund.

Best regards,

Lookiero CS Team

Classificada 1 em 5 estrelas

Een eerste pakket ontvangen waar niets…

Een eerste pakket ontvangen waar niets leuks inzat. Retourneren onmogelijk, omdat het pakket punt wat lookiero aangeeft niet bestaat. Moeilijk om klantenservice te bereiken. Uiteindelijk contactformulier gevonden om te vragen hoe terug te sturen pakket, maar nog geen antwoord. Opzeggen gaat ook moeilijk. Zonde van mijn zuurverdiende geld.

14 de dezembro de 2023

Hoi Monique,

Bedankt om ons je mening te delen.

Het spijt ons dat we je eerste selectie niet goed hebben 💔. De eerste Lookiero is de meest ingewikkelde, maar ook degene die de meeste informatie geeft aan je Personal Shopper. Daarom is het belangrijk dat je opmerkingen achterlaat over hoe je je voelde of wat je verwachtte, zodat je volgende box veel beter zal zijn.

Het helpt natuurlijk wanneer je in de commentarensectie van de kledingstukken aangeeft waarom u het kledingstuk niet leuk vind. Momenteel heeft u bij 4 van de 5 kledingstukken aangegeven dat u het item leuk vindt, de prijs correct en ook dat het kledingstuk correct tailleert.

We hopen dat je volgende selectie je beter bevalt.

Fijn weekend.

NIET DOEN!

Abonnement opzeggen is niet te doen. Bovendien had ik een retour waar op een later moment nog een artikel aan is toegevoegd, maar betaling was al gedaan. Moet heel veel documentatie opsturen en een verklaring van erewoord (?) voor een broek van nog geen 50 euro. Iets wat ik nog nooit heb meegemaakt. Heel vervelend bedrijf om mee te communiceren en absoluut spijt dat ik hier iets heb besteld. NIET DOEN!

7 de novembro de 2023

Hoi Nicky,

Bedankt om je mening te delen.

Je abonnement kan worden verwijdert na een berichtje aan onze klantendienst. Dit kan uiteraard pas gebeuren wanneer alle administratieve zaken zijn afgerond. Wanneer er een terugbetaling in behandeling is (zoals in uw geval) kan het verwijderen van je account uiteraard pas gebeuren nadat deze terugbetaling is uitgevoerd en volledig is afgehandeld.

Nu 3 keer besteld

Nu 3 keer besteld, en alles is prima en leuk met elkaar te mixen, zelfs de sneakers. Prijs technisch ook goed in orde. Ik ga zeker meer bestellen.

9 de dezembro de 2023

Hoi Ingrid,

Bedankt om je mening met ons te delen.

Wat fijn dat je Personal Shopper er keer op keer in slaagt om een selectie te maken die je bevalt.
We hopen je in de toekomst nog vaak te mogen verwelkomen.

Onbetrouwbaar, abonnement niet opzegbaar

Nadat ik mijn abonnement had opgezegd, was het ondanks herhaaldelijk verzoek, blijkbaar niet mogelijk een volgende box te annuleren. Klantenservice alleen via contactformulier bereikbaar en niet telefonisch. Ik zou zeggen: Niet doen!

Update: leuk dat Lookiero hier zo op reageert, maar ik had de frequentie op eens per drie maanden staan, dus neem aan dat je dan wel voldoende tijd hebt om een volgende box te annuleren, toch? Danku.

Nog een update: weer een nieuwe reactie van Lookiero. Ik heb de frequentie nooit aangepast, dit was altijd al 3 maanden. Ik heb opgezegd en ze blijven beweren dat ze in 3 maanden mijn bestelling niet konden annuleren.

6 de dezembro de 2023

Hoi Emma,

Het systeem verwijdert niet automatisch de reeds ingeplande bestelling wanneer je de frequentie van je abonnement aanpast, dit staat ook zo vermeld bij de FAQ's die u kan terugvinden op onze website.
Het spijt ons dat u dit als vervelend heeft ervaren.

Classificada 2 em 5 estrelas

Beloof geen dingen die je niet waarmaakt

Ik was meteen enthousiast over het concept en heb me zonder te aarzelen aangemeld. Ik heb veel aandacht besteed aan mijn styling profiel, duidelijk aangegeven wat ik belangrijk vind, wat ik wel en niet mooi vind. Ik had verwacht leuk contact te krijgen met die zogeheten personal shopper. Helaas kreeg ik allemaal items toegestuurd die totaal niet in mijn smaak vielen. Ik heb er maar een aantal aangetikt en wat ik thuisgestuurd krijg paste maar één item. Er is nooit naar mijn maten gevraagd, ze hebben zomaar wat opgestuurd. Helaas terug moeten sturen. Bericht gestuurd naar de "personal shopper" voor contact, maar geen enkele reactie. Ik denk dat die hele personal shopper een wassen neus is en dat je gewoon een geautomatiseerd systeem in gaat en willekeurig wat opgestuurd krijgt. Althans, zo kwam het over. Er is ook zomaar wat opgestuurd en er is nooit contact geweest. Ik heb me dus meteen weer afgemeld. Jammer, het had zo mooi kunnen zijn.

1 de novembro de 2023

Hoi Vlinder88,

Bedankt voor je feedback.

Zij zal deze pas lezen wanneer ze een nieuwe box begint voor te bereiden.

Je maten moet je doorgeven tijdens het invullen van je stijlprofiel, indien er bepaalde dingen zijn waar extra rekening mee dient gehouden te worden in verband met je maten, kan je dit melden in je bericht aan je Personal Shopper.

Indien je graag hebt dat we dit even grondiger voor je bekijken, mag je steeds onze klantendienst contacteren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Na een goede ervaring volgde een hele slechte

Enorm leuk concept. Dat dacht ik na mijn eerste box. Alle 4 items gehouden. Mooie sets.
Dan ga je voor box nr 2, en die bestond uit 1 blazer en 4 tops, die onderling niet te combineren waren. En dat was het. Hoe het mogelijk is weet ik niet, want in de aanloop naar box 2 heb ik wekenlang dagelijks op de app de voorgestelde kleding beoordeeld en ja/nee aangeklikt. Niets mee gedaan.
10 euro betaald voor deze desillusie.
Klantenservice ronduit slecht. Geen enkele oplossing of zelfreflectie.

1 de maio de 2023

Hoi Jacqueline,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden was over de selectie die uw Personal Shopper voor u heeft gemaakt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Binnen 2 dagen na aanmelding bedacht ik…

Binnen 2 dagen na aanmelding bedacht ik me en heb mijn abonnement geannuleerd. Toen moest ik nog aangeven wat ik zou willen ontvangen. Dat heb ik toen niet gedaan en vervolgens kreeg ik een bericht dat ik uit moest checken omdat mijn pakket geleverd zou zijn.
Ik heb nooit een pakket ontvangen en dit ook aangegeven. Zelf een formulier aangemaakt dat er een onderzoek ingesteld moest worden. De dag erna is er wel bijna 200 euro afgeschreven want mijn 1e box was zo'n succes dat ik alles hield. HOEZO?! Ik heb nooit iets ontvangen! Nu in afwachting of ze mijn geld terug storten.

10 de novembro de 2023

Hoi Angela,

Bedankt voor je feedback.

U paste de frequentie van uw abonnement aan, echter werd de reeds lopende bestelling niet geannuleerd. Daardoor werd deze uiteraard voorbereid en verzonden zoals origineel door u werd ingepland.
We zijn enorm tevreden te horen dat u uiteindelijk uw Lookiero heeft mogen ontvangen van de buurman die deze voor u had in ontvangst genomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hoe fijn is het om verrast te worden❤️

Hoe fijn is het om verrast te worden❤️. Mijn eerste box was perfect samengesteld. Heb al bij andere een box besteld en het was altijd wat.... Teveel keuze maakte dat ik net zoals in de winkel onzeker werd van wat ik kocht. Hier niet! Ben benieuwd naar mijn volgende box.

3 de novembro de 2023

Hoi Nathalie,

Bedankt voor je fijne feedback.

We hopen je in de toekomst nog vaak te mogen verrassen met leuke nieuwe looks.

Groetjes

Classificada 1 em 5 estrelas

Na tal van mails over mijn check out…

Na tal van mails over mijn check out krijg ik geen reactie.
Mijn check out is niet zichtbaar in mijn profiel. Ik krijg wel dreigende mail dat ik mijn check out moet voldoen.
Ik heb ook lang moeten zoeken naar mijn bij box omdat dpd zegt geleverd te hebben. Ik krijg geen contact slechte klantenservice
Ik wil geen gebruik meer maken van hun.
Het was eerst prima maar nu slechte service
Weet niet meer wat te doen

27 de outubro de 2023

Hoi Joke,

De mails die wij van u hebben ontvangen zijn steeds beantwoord geweest binnen onze werktijden en binnen 24h na ontvangst.
Zoals we u reeds hebben aangegeven is bij nazicht via ons systeem uw Checkout gewoon zichtbaar. Hierdoor gaan we ervan uit dat het probleem zich bevindt bij de versie van uw toestel.
Het spijt ons dat u de informatie die u heeft ontvangen niet als behulpzaam heeft ervaren en dat 1 mindere ervaring de vorige fijne ervaringen met Lookiero waarbij u wel positief was heeft tenietgedaan.

Heel positief

Heel positief. Ik heb zelf weinig tijd om te shoppen en dus wilde ik het een keer proberen. Een aantal dagen kreeg ik enquetes om te kijken wat mijn smaak was en bij de levering meteen alles gehouden want het was precies mijn smaak.

17 de outubro de 2023

Hoi Inez,

Hartelijk bedankt voor je fijne feedback 😍.

We werken ernaar om je Personal Shopper steeds een beter inzicht te laten verkrijgen van waar je naar op zoek bent en wat je wenst te ontvangen.
Hopelijk kan ze je nog vaak verrassen 🤞.