Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Superfijne ervaring met de vlekken reiniger van Luman. Het apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik, en doet ook echt wat het belooft. Ik heb er al meerdere vervelende vlekken mee kunnen verwijderen. H... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb meerdere apparaten getest maar dit is de absolute winnaar! Over alle details is goed nagedacht . Alleen al de lengte van het snoer tot de afzuig buis. Laat staan dat deze ‘finally’ niet zoveel... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb mijn bestelling op 19 juni geplaatst. Op 22 juni kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling was verzonden, maar tot vandaag heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Volgens PostNL is h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over de stoomreiniger van Luman. Het apparaat werkt prettig, warmt snel op en is handig in gebruik voor verschillende oppervlakken in huis. Vooral voor het opfrissen en reinigen zo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de limpeza

Luman is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke apparaten die chemievrije schoonmaak mogelijk maakt. Geniet van eenvoudig onderhoud met onze duurzame schoonmaakoplossingen.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

87 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

4,4

Todas as opiniões

39 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top product

Top product! Perfecte aankoop, maakt het huishouden een stuk makkelijker! Wij zijn geschrokken hoe mooi het eind resultaat is. Onze bank/tapijt zien er weer als nieuw uit 😍

23 de dezembro de 2025

Resposta da Luman

Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie review! Geweldig dat jullie zo tevreden zijn en dat de bank en het tapijt er weer als nieuw uitzien. Daar doen we het voor. Veel plezier met het product en mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Tevreden met de stomer

Tevreden met de stomer, wel een beetje aan de zware kant maar verder alleen maar pluspunten.

17 de março de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de stoomreiniger en begrijpen dat het gewicht een punt van aandacht kan zijn. We waarderen je opmerking en zullen deze meenemen voor toekomstige verbeteringen.

Als je nog vragen hebt, staan we uiteraard voor je klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Maanden geleden een stoomreiniger…

Maanden geleden een stoomreiniger gekocht voor de vloer.omdat mijn knieen niet meer willen door fybromialgie. Na enige tijd kwam er geen stoom meer uit..na wat mail sturen,met oa een filmpje..kreeg ik vandaag een nwe geleverd.en extra tips ivm onderhoud. Wat een super service.. ben jullie erg dankbaar..nu kan ik weer fluitend dweilen...gr Jip.

12 de novembro de 2025

Hi Jip,

Wat ontzettend fijn om te horen dat alles netjes is opgelost en dat je nieuwe stoomreiniger goed werkt!
We vinden het belangrijk dat je zonder zorgen kunt blijven schoonmaken, zeker als je door fibromyalgie afhankelijk bent van een goede stoomreiniger.

Dankjewel voor je geduld en voor het delen van je ervaring. We staan altijd klaar om te helpen — en super om te horen dat je weer fluitend kunt dweilen!

Warme groet,

betrouwbaar

Alles volgens afspraak

21 de outubro de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je positieve beoordeling, Peter! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb het product nooit ontvangen

Ik heb het product nooit ontvangen, 6 september 2025 gekocht. Nu een maand later moet ik wel betalen maar het product heb ik niet.

7 de setembro de 2025

Beste Per,

Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je ons even een e-mail kunnen sturen op info@lumanbrands.nl
met je bestelnummer?

Dan kijken we direct wat er is misgegaan en zorgen we ervoor dat je het product alsnog zo snel mogelijk ontvangt of dat we een passende oplossing bieden.

Luman

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik zit nu een week te wachten op een…

Ik zit nu een week te wachten op een pakket die verzonden blijkt te zijn. Maar ik heb nog niks ontvangen. Echt hulp krijg ik niet van ze.

19 de setembro de 2025

Beste C.M. Knot,

Wat vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via info@lumanbrands.nl
? Dan kijken wij direct met u mee om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Team LumanBrands

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering, product tot nu toe fijn ik heb nog niet alles ermee gedaan.

10 de setembro de 2025

Resposta da Luman

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product tot nu toe naar wens is! Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, laat het gerust weten!

Vlug geleverd

Vlug geleverd. Werkt goed

31 de agosto de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je review, Linda!
We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat het product goed werkt. Als je in de toekomst nog vragen hebt of andere producten nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Fijne

Fijne en goed doet zijn werk

28 de agosto de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je review en mooie beoordeling! We waarderen het enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Prima service

Goede snelle service.
Artikel binnen 24uur in huis

3 de setembro de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je bestelling snel en goed is aangekomen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Doeken voor stoomreiniger- combi v2

Onze stoom reiniger combi ( v2) is al wat ouder. Deze had ik gekocht voor vlooienbestrijding op onze houten vloer en als handstomer voor de bank en gordijnen. Werkte perfect. Vlooien dood, en de vloer weer schoon. Inmiddels zijn de dweildoeken aan het verslijten. Op de site kon ik alleen doeken voor v1 bestellen. Gemaild of deze ook op de v2 passen. Nee dus. Maar er lagen nog wel 2 geschikte doeken in het magazijn. Deze zijn meteen toegestuurd. Als service was er nog 1 extra doek gevonden. Die hebben ze ook nog kosteloos mee gestuurd. Nou das service!

23 de agosto de 2025

Resposta da Luman

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de werking van uw stoomreiniger en onze service! We begrijpen hoe belangrijk goede doeken zijn voor langdurig gebruik, en we zijn blij dat we u hiermee hebben kunnen helpen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen – dit waarderen wij enorm.

Veel schoonmaakgemak gewenst!

Een dikke pluim!

Bij de levering van een stoomreiniger door een ander bedrijf, bleek er een onderdeel stuk en een ander te ontbreken. Heb contact opgenomen met de klantenservice va Luman om die onderdelen na te bestellen. Hoewel de manco’s Luman niet aan te rekenen zijn, ben ik door Jennifer meer dan uitstekend geholpen. Heb de gewenste onderdelen plus wat meegeleverde extra’s opgestuurd gekregen. De vriendelijke en behulpzame houding van Jennifer en jullie service verdienen een dikke pluim!

16 de agosto de 2025

Beste Tom,

Hartelijk dank voor je mooie review en je dikke pluim! 🌟 Wat fijn om te lezen dat Jennifer je zo goed heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent met de service en de extra onderdelen. We geven je complimenten natuurlijk graag aan haar door.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Resposta da Luman

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel en goed is verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Klantenservice Luman

Bonuspunten voor de klantenservice

Ik had hulp nodig met de levering en werd zeer vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice.

Het apparaat werkt goed, al is het even wennen hoe deze best gebruikt wordt, bijvoorbeeld om de ramen streepvrij te krijgen en welk opzetstuk ideaal is voor welke oppervlakte.
Warmt snel op, vult makkelijk en snoer is lang genoeg.

Na de badkamer en keuken te poetsen, staan de haren van de borstel al wat scheef, maar dat is dus mogelijks vanwege mijn foutief gebruik. Iets meer gebruikstips zouden fijn zijn.

6 de agosto de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie beoordeling en fijne feedback! Goed om te horen dat het apparaat naar wens werkt en dat je tevreden bent over onze klantenservice. We begrijpen dat het soms even wennen kan zijn welk opzetstuk het beste resultaat geeft. We nemen je tip over extra gebruikstips mee, zodat we dit in de toekomst duidelijker kunnen meegeven. Mocht je nu al vragen hebben over het gebruik of de accessoires, neem gerust contact met ons op – we helpen je graag verder!

Classificada 5 em 5 estrelas

Product doet wat het beoofd snelle levering …

Product doet wat het beloofd snelle levering

29 de julho de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor uw positieve review, Petra! 😊 Fijn om te horen dat het product voldoet aan uw verwachtingen en dat de levering snel was. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik dacht dat mijn tandenflosser defect…

Ik dacht dat mijn tandenflosser defect was en Luman was direct bereid deze te vervangen. Gelukkig bleek het aan het laadkabeltje te liggen, maar de service was bijzonder klantvriendelijk en snel!

10 de agosto de 2025

Resposta da Luman

edankt voor uw mooie beoordeling, M.B.! 😊 Fijn om te horen dat het probleem uiteindelijk simpel op te lossen was en dat u tevreden bent over onze service. We staan altijd klaar om te helpen, ook als het gelukkig iets kleins blijkt te zijn. Veel plezier met uw tandenflosser!

Compact en krachtig

Compact en krachtig
Ik ben echt verrast door hoe goed deze vlekkenreiniger werkt! Vooral de 60 graden functie en de turbo stand maken een enorm verschil! er zit echt kracht achter, waardoor zelfs hardnekkige vlekken in no time verdwijnen.

Wat ik ook echt een pluspunt vind: hij reinigt zichzelf. En doordat hij super compact is, staat hij nooit in de weg en pak je hem er snel bij.

Ik hoef geen doekjes of hele schoonmaakrituelen meer te gebruiken. En het mooiste is: ik hoef nu niet meer na te denken over een nieuwe bank, want die ziet er weer top uit. Echt een aanrader!

6 de agosto de 2025

Beste Melissa,

Wat een fantastische review – ontzettend bedankt! 😊
We vinden het geweldig om te horen dat je zo blij bent met de vlekkenreiniger, en dat de 60 graden- en turbostand echt het verschil maken. Super dat je ook de zelfreinigende functie en het compacte formaat waardeert. Precies daarvoor hebben we 'm ontwikkeld: krachtig, praktisch en klaar voor elk schoonmaakklusje.

En dat je bank er weer als nieuw uitziet? Dat is voor ons de kers op de taart! 🛋️✨

Nogmaals dank voor het delen van je ervaring – echt heel waardevol voor ons en andere klanten.

Jessica van Luman

Klant gericht en vriendelijk

Wij hebben een stoomreiniger via Luman- praxis gekocht, de doos was open geweest en ook defect (lekte ) De communicatie ging in het begin moeizaam ( via Praxis), Klantenservice van Luman heeft uiteindelijk het probleem naar tevredenheid opgelost! Bedankt Luman 🙏

5 de agosto de 2025

Beste M. Homaei,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw eerlijke review. Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met onze stoomreiniger en het retourproces zo teleurstellend is verlopen. Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die dit bij u heeft veroorzaakt.

Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden en we willen dit graag voor u rechtzetten. We willen u vragen om ons een e-mail te sturen met uw bestelnummer, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

U kunt ons rechtstreeks bereiken via dit e-mailadres: info@lumanbrands.nl
We reageren doorgaans binnen 24 uur op werkdagen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen het alsnog voor u in orde te mogen maken.

Klantenservice Luman

Erg fijne service

Erg fijne service ! Vriendelijke mensen en ik ben zeer snel geholpen
Het aangeschafte apparaat werkt super!

29 de julho de 2025

Beste Daniella,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service én het apparaat. We doen ons best om iedereen snel en vriendelijk te helpen, dus jouw woorden betekenen veel voor ons.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard weer voor je klaar.

Luman

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.