Luman Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Superfijne ervaring met de vlekken reiniger van Luman. Het apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik, en doet ook echt wat het belooft. Ik heb er al meerdere vervelende vlekken mee kunnen verwijderen. H... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb meerdere apparaten getest maar dit is de absolute winnaar! Over alle details is goed nagedacht . Alleen al de lengte van het snoer tot de afzuig buis. Laat staan dat deze ‘finally’ niet zoveel... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb mijn bestelling op 19 juni geplaatst. Op 22 juni kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling was verzonden, maar tot vandaag heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Volgens PostNL is h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over de stoomreiniger van Luman. Het apparaat werkt prettig, warmt snel op en is handig in gebruik voor verschillende oppervlakken in huis. Vooral voor het opfrissen en reinigen zo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de limpeza

Luman is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke apparaten die chemievrije schoonmaak mogelijk maakt. Geniet van eenvoudig onderhoud met onze duurzame schoonmaakoplossingen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

87 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

39 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Stoom komt door de naad van het handvat

Ik was eerst superblij met de stoomreiniger. Helaas is hij binnen twee maanden kapot, en dan niet zomaar kapot. De stoom komt door de naad van het handvat wat zeer pijnlijk is.

29 de julho de 2025

Beste Saliesalie,

Bedankt voor je review, en wat ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling, en we nemen dit soort meldingen zeer serieus.

Zou je contact met ons willen opnemen via info@lumanbrands.nl? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing, zoals vervanging of terugbetaling. We willen er alles aan doen om dit recht te zetten.

Jessica
Luman

Classificada 1 em 5 estrelas

Een doekje maakt beter schoon

Apparaat werkt niet zoals verwacht. Er zitten genoeg verschillende hulpstukken bij, maar het werkt niet goed genoeg.
Een doekje maakt beter schoon. Zonde, wat ik had goede hoop

8 de julho de 2025

Beste Michael,

Wat ontzettend jammer om te horen dat het apparaat niet aan je verwachtingen voldoet. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

We willen graag samen tot een passende oplossing komen. Indien gewenst bieden we je een volledige terugbetaling aan. Neem hiervoor gerust contact met ons op via info@lumanbrands.nl – we helpen je graag verder.

Jessica, Team Luman

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkele maanden geleden de stoomreiniger V1 aangeschaft. Fijn apparaat! Helaas kregen we problemen met de stoomreiniger V1. Het apparaat werd heel heet en er kwam amper stoom meer uit. Contact opgenomen met Luman en we kregen meteen een nieuwe opgestuurd, met een kledingstomer erbij.
Bedankt voor de snelle en goede service!

8 de julho de 2025

Beste Laura,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! We vinden het erg vervelend dat je problemen had met de eerste stoomreiniger, maar zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen. Dank je wel voor je vertrouwen en de mooie woorden. We wensen je veel plezier met de nieuwe stoomreiniger én de kledingstomer!

Prima apparaat

Prima apparaat, werkt geweldig.

1 de julho de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie review, Anneke! 😊 Fijn om te horen dat het apparaat geweldig werkt. Veel plezier ermee!

Goed product

Accuraat, krachtig en doet wat het belooft. Helemaal tevreden

27 de junho de 2025

Beste Aria,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat het product precies doet wat je ervan verwacht had. Daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst nog vragen of suggesties hebben, laat het ons gerust weten.

Wendbaar en handige opzetstukken

Snelle levering van een klein maar wendbaar apparaat (de handstoomreiniger C3). Een groot arsenaal aan verschillende handige opzetstukken wordt meegeleverd.

25 de junho de 2025

Resposta da Luman

Hartelijk dank voor uw mooie review en de vijf sterren! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de wendbaarheid van onze handstoomreiniger C3. Ook fijn dat de meegeleverde opzetstukken u goed bevallen. Daar doen we het voor!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de luman stoomreiniger voor…

Ik heb de luman stoomreiniger voor kleding in gebruik. Echt een top ding. Het is snel en makkelijk en de overhemden zijn kreukvrij.

9 de junho de 2025

Resposta da Luman

Wat een fijne review, bedankt!
Super om te horen dat de stoomreiniger goed bevalt voor je kleding. Snel, makkelijk én kreukvrije overhemden – daar doen we het voor! Veel plezier met het gebruik!

Top service ,

Snelle levering .en als je een vraag hebt over een product krijg je snel en netjes bericht terug .ik heb zelf de handstoomreiniger gekocht .omdat ik reuma heb kon ik niet echt poetsen maar met dit apparaat gaat het snel en eenvoudig

22 de junho de 2025

Resposta da Luman

Wat ontzettend fijn om te horen, Nicole!
We vinden het geweldig dat de handstoomreiniger je helpt om gemakkelijker schoon te maken, vooral met reuma. Dank je wel voor je mooie woorden over onze service en levering – daar doen we het voor!

Hartelijke groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

Gaan zeer goed met klachten om

Gaan zeer goed met klachten om, de stoomreiniger had een defect en ze hebben hier super snel op gereageerd en een nieuwe opgestuurd.

14 de junho de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je fijne review, Stefan!
Vervelend dat het product defect was, maar fijn om te horen dat je tevreden bent over hoe we het hebben opgelost. We staan altijd klaar om te helpen als er iets misgaat. Veel plezier met de stoomreiniger!

Fijne producten

Fijne producten, heel makkelijk in gebruik! Werkt goed.

19 de junho de 2025

Wat fijn om te horen, Rebecca! 😊
Bedankt voor je mooie beoordeling en je vertrouwen in onze producten. We zijn blij dat je tevreden bent en dat het gebruik zo makkelijk verloopt. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben, dan staan we voor je klaar!

Hartelijke groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

Helpful customer service and satisfied with the product

I ordered the LUMAN 12 in 1 Stoomreiniger n Handstomer V1 mainly to help with a bed bug problem, but the first unit I received turned out to be faulty. I contacted the company, and they responded quickly and kindly, showing a lot of understanding for the inconvenience. Since my situation required a faster replacement than they could offer, they offered to send me an extra garment steamer as an apology, which I appreciated—though I did have to follow up once to actually receive it.

The replacement steam cleaner works well and has been very helpful so far. I’m satisfied with both the product and how the company handled the issue. Overall, a positive experience and good value for the price.

10 de junho de 2025

Hi Julia,

Thank you so much for your kind and detailed review! We're sorry to hear that the first unit was faulty, but we’re really glad we could resolve it quickly for you. It's great to hear the replacement steam cleaner is working well and has been helpful in your situation.

We truly appreciate your patience and understanding during the process, and we’ll take your feedback about the follow-up to heart to improve our service even further.

Thanks again for your trust in LUMAN. If you ever need anything else, feel free to reach out — we’re always happy to help!

Warm regards,
The LUMAN Team

Classificada 4 em 5 estrelas

Vriendelijk personeel en ervaren prima…

Vriendelijk personeel en ervaren prima kwaliteit en een snelle levering

27 de maio de 2025

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons vriendelijke personeel, de kwaliteit en de snelle levering. Daar doen we het voor!

Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we uiteraard graag voor je klaar.

Waar voor ‘t geld

De stomer wordt goed heet en geeft veel stoom af. Met 1 tankje doe je best lang

2 de dezembro de 2024

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de stoomkracht en het gebruiksgemak. We hebben het apparaat zo ontworpen dat je er met één tankje lekker lang mee vooruit kunt — super dat dit ook zo wordt ervaren!

Groetjes,

Zeer tevreden

Goed product, snelle levering en goede service!

9 de junho de 2025

Beste Esther,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product, de snelle levering en onze service. We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan we natuurlijk graag voor je klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Positief verrast door de Luman…

Positief verrast door de Luman stoomreiniger. Goede kwaliteit en doet wat je ervan verwacht, nl. goed en grondig reinigen. Het fijne is ook dat je (warm) water en schoonmaakmiddel uitspaart.

7 de junho de 2025

Resposta da Luman

Wat ontzettend fijn om te lezen, Annemarie! 😊 We zijn blij dat de Luman stoomreiniger je positief heeft verrast en dat je de kwaliteit en het resultaat waardeert. En inderdaad: minder (warm) water en schoonmaakmiddel gebruiken is mooi meegenomen! Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met schoonmaken. 💜

Stoomreiniger

Ik ben nog steeds heel erg blij met de stoomreiniger. Ik wist even niet hoe iets werkte. Werd super goed geholpen. Heel erg klantvriendelijk. Goede service!

Toppers!

13 de maio de 2025

Wat een mooie review, Linda! 😊
Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met de stoomreiniger en dat je goed geholpen bent. We doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen, dus dit waarderen we enorm.

Bedankt voor je vertrouwen en je lieve woorden!
Groetjes,

Snel geleverd en zeer goed

Snel geleverd en zeer goed

26 de maio de 2025

Bedankt Irene!
Wat fijn om te horen dat je bestelling snel en goed is aangekomen. We waarderen je positieve feedback enorm. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles snel geleverd.en het werkt…

Alles snel geleverd.en het werkt fantastisch ben er heel tevreden over

2 de junho de 2025

Beste Sabine,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! 😊 Bedankt voor je mooie woorden en dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Veel plezier met je aankoop, en als we nog iets voor je kunnen doen, hoor ik het graag! *Jessica, Luman

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, verpakking prima, ik ben tevreden

25 de maio de 2025

Resposta da Luman

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de verpakking. We stellen het enorm op prijs dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Aanrader!

Door de vele nep verkoop websites even getwijfeld, maar het product gewoon goed en snel binnen gekregen. Ze versturen het met track & trace, dus ook extra fijn!

7 de junho de 2025

Resposta da Luman

Wat fijn om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We begrijpen dat er veel nepwebshops zijn tegenwoordig, dus we vinden het extra waardevol dat je ons hebt vertrouwd. Bedankt voor je mooie review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.