Luman Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Superfijne ervaring met de vlekken reiniger van Luman. Het apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik, en doet ook echt wat het belooft. Ik heb er al meerdere vervelende vlekken mee kunnen verwijderen. H... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb meerdere apparaten getest maar dit is de absolute winnaar! Over alle details is goed nagedacht . Alleen al de lengte van het snoer tot de afzuig buis. Laat staan dat deze ‘finally’ niet zoveel... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb mijn bestelling op 19 juni geplaatst. Op 22 juni kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling was verzonden, maar tot vandaag heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Volgens PostNL is h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over de stoomreiniger van Luman. Het apparaat werkt prettig, warmt snel op en is handig in gebruik voor verschillende oppervlakken in huis. Vooral voor het opfrissen en reinigen zo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de limpeza

Luman is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke apparaten die chemievrije schoonmaak mogelijk maakt. Geniet van eenvoudig onderhoud met onze duurzame schoonmaakoplossingen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

87 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

39 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Prettige en snelle service!

Na enkele maanden gebruik te hebben gemaakt van de stoomreiniger V1 kregen we te maken met problemen. Het apparaat werd te heet bij het handvat, zette uit en lekte water. Direct contact opgenomen met Luman via Instagram, de situatie uitgelegd en we kregen vrijwel direct een nieuwe opgestuurd (+ een kledingstomer). Heel fijn het makkelijke contact en het snelle handelen naar een oplossing!

31 de maio de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je uitgebreide review, Janneke! Vervelend om te horen dat je problemen ondervond met de V1, maar fijn dat we het zo snel samen hebben kunnen oplossen. We staan altijd klaar om mee te denken, en het is fijn om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren. Veel plezier met de nieuwe stomer én de extra kledingstomer!

Top bedrijf

Na de melding van een probleem met de stoomreiniger, kreeg ik heel snel een reactie en de afhandeling van het probleem was nog beter. Ik kreeg een nieuw apparaat gestuurd. Wat een top service!!

2 de junho de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk dat je snel geholpen wordt en weer zorgeloos gebruik kunt maken van je stoomreiniger. Veel plezier met het nieuwe apparaat en laat het gerust weten als we nog iets voor je kunnen doen! 😊💜

Snel en na behoren geleverd

Snel en na behoren geleverd

6 de maio de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je positieve review, Arjan! Fijn om te horen dat de levering snel en naar wens is verlopen. We staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt!

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering op tijd was en dat je tevreden bent over het materiaal. Daar doen we het voor! 😊

Als je in de toekomst nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, staan we graag voor je klaar.

Jessica

Classificada 5 em 5 estrelas

Werkte goed waar ik hem voor gebruikte

Werkte goed waar ik hem voor gebruikte. Werd er blij van👍

4 de maio de 2025

Bedankt voor uw positieve review, Carla! 😊
Fijn om te horen dat het product goed werkte voor uw toepassing en dat u er blij van werd. Mocht u in de toekomst vragen hebben of iets anders zoeken, dan staan we altijd voor u klaar!

Classificada 3 em 5 estrelas

Vorige week de stoomreiniger gekocht

Vorige week de stoomreiniger gekocht. De reiniger werkt prima. Maar de borstels zijn niet van goede kwaliteit en worden nu al minder. Ik heb al gekeken naar nieuwe borstels, maar dat is best een duur grapje. €20.
Goede reiniger, slechte kwaliteit borstels. Wellicht beter een ander merk kiezen

24 de abril de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de werking van de stoomreiniger!

Wat jammer om te lezen dat de borstels niet aan je verwachtingen voldoen. We streven naar goede kwaliteit voor al onze onderdelen, dus dit nemen we zeker mee. We willen dit graag voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@lumanbrands.nl? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Het Luman klantenserviceteam

Classificada 4 em 5 estrelas

Mijn ervaring

Ik heb de stoomreiniger gister besteld en hij was vandaag binnen.
Communicatie rond de bestelling was goed en duidelijk.
Ik heb het meteen geprobeerd. Hij is goed, snel met opwarmen, simpel in gebruik. Enkel handvat kon beter ontworpen worden. Hij is een beetje onhandig in hand maar in het algemeen goed product .

18 de abril de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie beoordeling en de duidelijke feedback! Super om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het gebruiksgemak van de stoomreiniger. 😊

We waarderen je opmerking over het handvat – dit nemen we zeker mee in de verdere ontwikkeling van onze producten. Jouw input helpt ons om steeds beter te worden.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we graag voor je klaar!

Alles netjes en correct

Alles netjes en correct

1 de abril de 2025

Beste Les,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles netjes en correct is verlopen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Product onprettigHet bestellen en de verzending gingen…

Het bestellen en de verzending gingen vlot en correct. Het product op zich werkt echt niet zoals gewenst; de stoom komt uit alle kieren doordat de onderdelen niet goed op elkaar aansluiten.

7 de abril de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je feedback, Ellen. Wat vervelend om te horen dat het product niet naar wens werkt. We willen dit graag goed voor je oplossen! Zou je ons een e-mail kunnen sturen via info@lumanbrands.nl met je bestelnummer? Dan zorgen we dat je zo snel mogelijk een passend werkend product ontvangt of helpen je verder met een alternatief. We staan voor je klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi op tijd ontvangen en alles werkt…

Mooi op tijd ontvangen en alles werkt prima!

30 de março de 2025

Resposta da Luman

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Dank je wel voor je positieve review — daar worden we heel blij van. Veel plezier met je aankoop, en als je ooit vragen hebt, weet je ons te vinden!

Uitstekende support

Handstoomreiniger gekocht via bol.com, een van de hulpstukken paste niet door fabricagefout. Via e-mail contact opgenomen, snelle reactie, volgende dag vervangend hulpstuk ontvangen met nog extra reserve borstels vanwege ongemak.

3 de abril de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie woorden, Jan! Super om te lezen dat ons team je zo snel en goed heeft kunnen helpen. We vinden het belangrijk om altijd net dat stapje extra te zetten — fijn dat dat is opgevallen. Veel plezier met je stoomreiniger!

Topproduct

Topproduct! Ik was al langere tijd op zoek naar een stoomreiniger en een handstoomreiniger in 1, dus bij Loomam de stoomreiniger V1 aangeschaft. De volgende dag meteen al ontvangen. Hij doet wat het belooft voor ook nog eens een redelijke prijs, ben er enorm blij mee!

12 de março de 2025

Beste Gül,
Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je aankoop! We hebben de V1 speciaal ontwikkeld met gebruiksgemak en betaalbaarheid in gedachten, dus het is fijn om te horen dat dit zo goed aansluit. Bedankt voor je mooie woorden en veel plezier met je stoomreiniger!

Prima aanschaf. Fijne klantenservice

Snel antwoord op mijn vraag via de mail. Fijne stoomreiniger V2. In een wip je vloer weer lekker schoon. Heel blij mee en aanschaf prijs was prima

3 de março de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je positieve review, Mandy! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de stoomreiniger en onze klantenservice. Veel plezier met je schone vloeren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering & een multi functioneel…

Snelle levering & een multi functioneel product!

Resposta da Luman

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de snelle levering en de multifunctionaliteit van het product je bevallen. Veel plezier ermee!

Hele fijne stoomreiniger

Hele fijne stoomreiniger, vlotte bezorging, betrouwbare webshop.

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de stoomreiniger en onze service. Veel schoonmaakplezier!

Classificada 2 em 5 estrelas

Na het tweede gebruik zat het rubbertje…

Na het tweede gebruik zat het rubbertje van de dop al niet meer goed waardoor hij niet meer goed afgesloten kon worden.

Beste Claudia,

Bedankt voor je feedback, vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! We willen dit graag voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@lumanbrands.nl zodat we een passende oplossing kunnen bieden?

We waarderen je bericht en staan klaar om je te helpen!

Goed contact

Goed contact. Snelle levering.

2 de março de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons contact en de snelle levering. Hopelijk tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlot geleverd en goed product.

Vlot geleverd en goed product.

Resposta da Luman

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. Veel plezier ermee!

Super tevreden

Ik heb de handstoomreiniger en stoomreiniger van Luman en ik ben zeer tevreden! Mijn vloeren zijn na het gebruik echt super schoon,de verschillende opzetstukken zijn gemakkelijk te gebruiken en ik kom in elk hoekje! De handstoomreiniger vind ik bijvoorbeeld erg fijn voor mijn badkamer om kleine randjes schoon te maken en het glas van de douche krijg ik streeploos schoon. Kortom een heel fijn product!

8 de março de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je geweldige review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zowel de handstoomreiniger als de stoomreiniger van Luman zo goed kunt gebruiken. Super dat je vloeren stralend schoon worden en dat de handstoomreiniger perfect werkt voor je badkamer en doucheglas! Veel schoonmaakplezier gewenst! *Jessica

Fijne stoomreiniger!

Fijne stoomreiniger waardoor je huis écht schoon wordt! De microvezeldoeken zijn telkens super vies waardoor je echt weet dat je het huis schoon maakt! Ook alle opzetstukken die erbij zitten zijn fijn voor onder andere voegen en dingen in de keuken. Kan het zeker aanbevelen!

8 de março de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je positieve review! 😊 Het is geweldig om te horen dat de stoomreiniger je huis écht schoon maakt en dat je tevreden bent met de opzetstukken. Inderdaad, die microvezeldoeken laten goed zien hoeveel vuil er verdwijnt! Veel plezier met je schone huis en bedankt voor je aanbeveling!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.