De beamer nu een tijd in gebruik op de slaapkamer en wat werkt deze fijn! Gebruik hem vooral om series en films te kijken na een lange werkdag. Ook leuk dat die zo compact is en makkelijk mee te nemen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vorige week de beamer besteld, snelle levering en zeer snelle installatie. Fantastisch dat de beamer op Android draait waardoor je alleen hoeft in te loggen op je favoriete accounts. In het begin had... Ver mais
Mooie beamer, mooi scherp beeld, fijn en makkelijk in gebruik. Wat lang bezig met installeren, omdat mij niet helemaal duidelijk was hoe te streamen met je telefoon. Als je het door hebt is het hee... Ver mais
Informações sobre a empresa
LumeWorks is een Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige projectoren en slimme thuisbioscoop-oplossingen voor iedereen die wil genieten van groot beeld zonder gedoe. Wij geloven dat technologie pas echt waardevol is wanneer het eenvoudig, toegankelijk en betrouwbaar is. Daarom ontwikkelen we beamers die wél doen wat je ervan mag verwachten: helder beeld, stabiel streamen, goed geluid en een plug-&-play gebruikservaring. Als merk onderscheiden we ons door eerlijke specificaties, transparante communicatie en een servicegerichte aanpak die past bij een Nederlands bedrijf. Geen overdreven marketingclaims, maar realistische prestaties waar klanten op kunnen bouwen. Onze producten worden geleverd met uitgebreide garantie en persoonlijke ondersteuning, want we vinden het belangrijk dat elke klant zorgeloos kan genieten van zijn aankoop. LumeWorks focust op beleving: of het nu gaat om een filmavond thuis, een voetbalwedstrijd in de tuin, een game-sessie met vrienden of het verrassen van kinderen met een groot scherm onze producten zijn ontworpen om memorabele momenten te creëren. Kwaliteit, gebruiksgemak en klanttevredenheid staan bij ons centraal. We blijven continu verbeteren op basis van feedback, zodat we steeds betere producten en ervaringen kunnen bieden. Bij LumeWorks krijg je geen product, maar een beleving.
Informações de contacto
Kastanjelaan 15 , 6883HZ, Velp, Holanda
- +31 6 23704316
- info@lumeworks.nl
- lumeworks.nl
Professioneel en een prettige…
Professioneel en een prettige klantenservice

Resposta da Lumeworks
Goede service en gemakkelijk te…
Goede service en gemakkelijk te installeren, gebruik de beamer samen met mijn kleinkinderen erg leuk!

Resposta da Lumeworks
Goede kwaliteit product en prima…
Goede kwaliteit product en prima service .

Topkwaliteit zonder gedoe
Ik twijfelde eerst, maar LumeWorks heeft me volledig overtuigd. De beamer is plug & play, binnen een minuut klaar voor gebruik. Beeld is scherp en helder, het apparaat is stil en streamen via WiFi/Bluetooth werkt soepel zonder haperingen. Geen ingewikkelde instellingen, gewoon aanzetten en genieten.
Doet precies wat het belooft, absoluut een aanrader!

Resposta da Lumeworks
super voor vergaderingen of lekker op de bank
De nova beamer gekocht, met de ingebouwde batterij werkt het supe . Kan het gemakkelijk overal mee naar toenemen. Ik gebruik hem voor vergaderingen of thuis lekker op de bank.

Leuke compacte beamer
Klein en handig compact formaat.
En dat voor een goedkope prijs.
De mini beamer presteert goed, de kwaliteit en het geluid is heel erg goed voor bij mij op de kamer.
Films en series kijken via Netflix en Videoland werkt goed, zelf gebruik ik de beamer ook om mijn Yoga op te volgen als ik thuis bezig ben.

Goede service en topkwaliteit
De service is snel en de kwaliteit van de producten is echt top. Absoluut een aanrader!

Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf. Goede klantenservice en snelle levering.

Klantenservice = TÒP!!
Ik had een aantal vragen vóórdat ik tot een aankoop kwam en de Klantenservice was top!
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!!

4K mini bios
Ik heb de Luna mini beamer nu een tijdje in huis en eerlijk: hij heeft mijn filmavonden echt een upgrade gegeven. Het fijnste vind ik dat ik geen gedoe heb met aansluiten. Ik zet hem neer, plug één kabel in of start Android 11 op, verbind met WiFi en binnen een minuut kan ik al kijken. De beeldkwaliteit verraste me meteen. Voor zo’n compact apparaat laat hij films scherp en helder zien, zelfs wanneer ik hem op een grotere muur projecteer.
Wat ik zelf heel leuk vind, is hoe veelzijdig hij is. Mijn kinderen gebruiken hem graag om een film op het plafond te kijken voordat ze gaan slapen. Dat voelt bijna als een kleine bioscoop in hun eigen kamer. Ik nam hem ook regelmatig mee naar de tuin voor een spontane buitenbios al moet het daarvoor wel met lekker weer enwel echt donker zijn.
Kort gezegd: de Luna voelt als iets wat je makkelijk pakt, snel gebruikt en waar iedereen blij van wordt. Als je een toegankelijke beamer zoekt zonder gedoe, zou ik hem zeker aanraden.

Snelle service
Snelle service, heel fijn! Voldoet aan de verwachting!

Resposta da Lumeworks
Snel in huis, beter dan verwacht
Snel in huis. Werkt een stuk beter dan verwacht. goede lichtopbrengst, ook als het nog best licht is in huis. Eenvoudig in gebruik en aanrader als je een film wilt kijken bijv.

Resposta da Lumeworks
Prijs kwaliteit verhouding zeer…
Prijs kwaliteit verhouding zeer tevreden over. Als je kijkt naar de gehele kwaliteitbeleving vind ik het netjes. Ik had ook even contact met de klantenservice, omdat ik iets niet begreep en ik werd direct via whatsapp geholpen

Beamer werkt top
De beamer eerst opgeladen, tijdens het opladen kan je de beamer al wel gebruiken dat is ideaal. Ik heb mijn telefoon eenvoudig kunnen verbinden en alle apps geïnstalleerd. De beamer kwaliteit is super hij is stil, beeldkwaliteit is top en het is erg fijn dat je hem draadloos overal mee naar toe kan nemen.

Mooie beamer
Zojuist uitgepakt en helemaal enthousiast, fijn dat er een HDMI bij zat. De kabel had wel iets langer gemogen maar dat is voor de rest geen probleem.
Pluspunten zijn draadloos gebruik en de kwaliteit.
Nadeeltje is dat de kabel wat aan de korte kant is.

scherpe beamer goed prijsje
Ideale beamer geschikt voor thuisgebruiken en gemakkelijk om mee te nemen naar mn vrienden om een leuke filmavond te hebben

Resposta da Lumeworks
De Nova uiteindelijk gekozen vanwege de…
De Nova uiteindelijk gekozen vanwege de ingebouwde batterij, dit was een goede keuze geweest. Hij werkt goed en start snel op. Geen klachten over de beamer.

Prijs kwaliteit goed
Prijs kwaliteit een zeer goed product. Mijn oog viel op deze beamer door de selectie die bol had gemaakt waardoor er bij stond keuze van Bol. Ik heb allerlei beamers nagelopen en met elkaar vergeleken deze kwam als beste uit de test en heb hem daarom gehouden. De beamer is erg stil! De ingebouwde apps werken goed en ik kan heerlijk in het weekend mijn films en series kijken.

Thuisbioscoop
De beamer gebruik ik sinds een paar weken als thuisbioscoop, het werkt erg fijn met de ingebouwde apps om te streamen vanaf je telefoon. Zoals aangegeven binnen enkele tellen opgestart en klaar voor gebruik. Super ding!

Resposta da Lumeworks
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.