De beamer nu een tijd in gebruik op de slaapkamer en wat werkt deze fijn! Gebruik hem vooral om series en films te kijken na een lange werkdag. Ook leuk dat die zo compact is en makkelijk mee te nemen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vorige week de beamer besteld, snelle levering en zeer snelle installatie. Fantastisch dat de beamer op Android draait waardoor je alleen hoeft in te loggen op je favoriete accounts. In het begin had... Ver mais
Ik twijfelde eerst, maar LumeWorks heeft me volledig overtuigd. De beamer is plug & play, binnen een minuut klaar voor gebruik. Beeld is scherp en helder, het apparaat is stil en streamen via WiFi/B... Ver mais
Mooie beamer, mooi scherp beeld, fijn en makkelijk in gebruik. Wat lang bezig met installeren, omdat mij niet helemaal duidelijk was hoe te streamen met je telefoon. Als je het door hebt is het hee... Ver mais
Informações sobre a empresa
LumeWorks is een Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige projectoren en slimme thuisbioscoop-oplossingen voor iedereen die wil genieten van groot beeld zonder gedoe. Wij geloven dat technologie pas echt waardevol is wanneer het eenvoudig, toegankelijk en betrouwbaar is. Daarom ontwikkelen we beamers die wél doen wat je ervan mag verwachten: helder beeld, stabiel streamen, goed geluid en een plug-&-play gebruikservaring. Als merk onderscheiden we ons door eerlijke specificaties, transparante communicatie en een servicegerichte aanpak die past bij een Nederlands bedrijf. Geen overdreven marketingclaims, maar realistische prestaties waar klanten op kunnen bouwen. Onze producten worden geleverd met uitgebreide garantie en persoonlijke ondersteuning, want we vinden het belangrijk dat elke klant zorgeloos kan genieten van zijn aankoop. LumeWorks focust op beleving: of het nu gaat om een filmavond thuis, een voetbalwedstrijd in de tuin, een game-sessie met vrienden of het verrassen van kinderen met een groot scherm onze producten zijn ontworpen om memorabele momenten te creëren. Kwaliteit, gebruiksgemak en klanttevredenheid staan bij ons centraal. We blijven continu verbeteren op basis van feedback, zodat we steeds betere producten en ervaringen kunnen bieden. Bij LumeWorks krijg je geen product, maar een beleving.
Informações de contacto
Kastanjelaan 15 , 6883HZ, Velp, Holanda
- +31 6 23704316
- info@lumeworks.nl
- lumeworks.nl
Top ervaring!
Top service, snelle levering. En top kwaliteit producten!

Resposta da Lumeworks
Goede beamer en vriendelijke klantenservice!
Hele fijne beamer die ik gebruik om gezellig met mijn familie films en series te kijken. Kon niet zo goed kiezen welke beamer ik wilde kopen, daarom contact opgenomen met de klantenservice van Lumeworks en snel en goed geholpen op mijn behoefte.

Top product!
Mooi design en makkelijk mee te nemen overal naartoe. Ik gebruik hem voor filmavonden maar ook als ik een presentatie moet geven op mijn werk.

De alles in 1 beamer!
Deze LumeWorks Nova Pro Mini Beamer is eigenlijk een alles in 1 beamer. Of je nou een thuis bioscoop wil creëren, live concerten wil afspelen of jouw presentatie krachtig wil weergeven!

LumeWorks
De Luna beamer, wat een handig apparaatje. Je sluit hem aan en meteen klaar voor gebruik, ik gebruik hem nu voor een paar dagen maar ben er al erg tevreden over, dat ik er meteen 1 extra gekocht heb. Netflix, videoland alles kan ik er snel en eenvoudig op bekijken. Al met al een aanrader dus

Goede kwaliteit en service
Na enkele dagen moeten wachten op de verzending de Orion beamer gekregen. tot mijn grote verbazing werkt deze uitstekend, ik zag in een andere review al iets over de uitlegvideo, deze legt alles stap voor stap goed uit. al met al erg tevreden over mijn aankoop

Resposta da Lumeworks
Deze beamer aangeschaft voor gebruik in…
Deze beamer aangeschaft voor gebruik in de caravan. Het beeld is top voor deze prijs, zeker op minder grote afstand. Ook vergroot is het beeld goed, maar dan moet de ruimte niet te licht zijn.
Voor wat vragen geappt en vrij direct antwoord. Service is top!

Resposta da Lumeworks
Ik had eerst m’n twijfels bij mini…
Ik had eerst m’n twijfels bij mini beamers, maar de Luna heeft me echt verrast. Installeren was letterlijk plug & play, ik had binnen 2 minuten een enorme muur vol beeld. Het beeld is mooi scherp, vooral ’s avonds, en mijn kinderen vonden het geweldig om een echte bios thuis te hebben.
Het geluid is prima, al gebruik ik zelf liever een bluetooth speaker erbij voor wat meer “wow”. De beamer is lekker stil, wat ik eigenlijk niet verwachtte mijn vorige klonk als een kleine stofzuiger, haha.

Resposta da Lumeworks
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.