Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service! Na wat research voor een nieuwe telefoon (de oude was inmiddels 10 jaar oud en begon nu toch echt achterop te raken qua apps/updates) kwam ik op de site van MacBas terecht. Online (let we... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mede door de reviews te bekijken kwamen we bij MacBas terecht toen we een MacBookPro wilden kopen. Ook onze ervaring met MacBas is zeer positief. Bas heeft ons geweldig geholpen om de MacBook goed in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Contact en een afspraak was snel geregeld. Bas was er zelf niet maar werd goed geholpen en geadviseerd door z’n collega waardoor ik heel tevreden naar huis ging met een nieuwe MacBook Air.

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para computadores

Uw specialist in degelijke en betaalbare Apple producten!

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

110 opiniões

MacBas is top!

Heb een MacBook Pro gekocht bij Bas. Hele goede communicatie, beleefd, reageert snel etc. Zelfs nog een klein cadeautje gekregen bij mijn aankoop. Ik zou MacBas aan iedereen aanraden.

8 de agosto de 2024

Resposta da Macbas

Hartelijk dank Elias, ik hoop dat je mooie muziek mag gaan neerzetten met dit beest :-)

Snelle reactie

Snelle reactie. Hele mooie prijzen! Super gastvrij geholpen. Zelfs niet verkoop gerelateerde vragen waren geen probleem.

1 de agosto de 2024

Dank Salvatore :-) en onwijs veel plezier van de Mac

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.
Product werkt volledig naar verwachting.
Fijn contact ook

29 de junho de 2024

Hartelijk dank Jalisa en veel plezier vandaag e Apple

Een heel tevreden klant.

Bas heeft mij met veel geduld en kennis enorm geholpen. En als ik ergens mee zit of er niet uitkom, dan is Bas erg behulpzaam. Ik geef het zeker door aan mijn vrienden die ook hulp nodig hebben.

11 de julho de 2024

Resposta da Macbas

Super bedankt Joke en help uiteraard graag bij vraagstellingen :-)

Tweede aankoop gedaan bij MacBaS

Tweede aankoop gedaan bij MacBaS. Bas neemt uitgebreid de tijd en heeft me enorm geholpen om de juiste keuze te maken. Ook daarna nog goed contact toen ik wat vragen had. Goed advies, lekkere koffie en prima service! 👍👍👍

9 de julho de 2024

Dank u wel :-)

Macbook Air 2024 15inch M3

Bas geeft goed advies en heeft mijn Macbook tegen een hele goede prijs geleverd.
Ga binnenkort bij hem langs om nog een ipad te halen

1 de junho de 2024

Resposta da Macbas

Geweldig Marne, hartelijk dank en altijd welkom natuurlijk

Classificada 5 em 5 estrelas

Bas nam alle tijd me nieuw aangekochte…

Bas nam alle tijd me nieuw aangekochte MacBook over te zetten. Service is boven gemiddeld goed. Erg blij mee.
Dag later andere oplader gekregen omdat ik die nieuwe grote blokken in me stopcontact niet handig vind.

4 de junho de 2024

Resposta da Macbas

Super bedankt voor de aankoop Martijn en onwijs veel en lang plezier van de mac 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Persoonlijk, flexibel tegen goede prijs

Ik was op zoek naar een nogal specifieke uitvoering van de MacBook Pro welke lastig te krijgen was. Het model was ook bij MacBas niet voorradig maar door zijn snelle, en heldere antwoorden toch besloten hier een bestelling te plaatsen.

Na een paar dagen bleek het specifieke model toch een langere levertijd als verwacht te hebben en ook hier weer nam Bas uitgebreid de moeite om te overleggen wat ik wilde. Uiteindelijk een model met betere specs voor dezelfde (zeer scherpe) prijs besteld.

Bij aflevering een bakje koffie, rustig en uitgebreide uitleg en alles prima in orde. Wil je nog ouderwets advies, en je als klant de koning voelen: hier moet je zijn.

3 de junho de 2024

Resposta da Macbas

Dank Domenique, je bent altijd welkom

Nieuwe Macbook Air

Onlangs een nieuwe Macbook Air gekocht bij Macbas.

Netjes ontvangen en ik kon ter plekke de (gesealde) Macbook testen. Ook in geval van problemen kon ik altijd bellen voor hulp, maar gelukkig niet nodig gehad.

De prijs was aanzienlijk lager dan bij Apple, enorm blij met de aankoop.

8 de maio de 2024

Resposta da Macbas

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Uitstekend product

Uitstekend product, makkelijk contact via whatsapp en goed bezorgd!

23 de abril de 2024

Dankjewel Jeroen 🙏🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Afgelopen week een MacBook Air M1 bij…

Afgelopen week een MacBook Air M1 bij Bas gekocht. Mijn eerste keuze bleek helaas al verkocht, echter Bas kwam meteen met een aantal alternatieven. Mocht de laptop eerst even rustig bekijken en wat zaken checken voordat de koop werd afgerond. Alles bij elkaar heel vriendelijk geholpen en heel blij met de laptop! Bedankt Bas!

7 de maio de 2024

Resposta da Macbas

Hartelijk dank Mark en ik wens jullie een superfijn gebruik van de mac!! Bedankt voor het vertrouwen en de aankoop

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben top geholpen door MacBaS

Ik ben top geholpen door MacBaS, op korte termijn voor mijn vakantie heeft macbas mij een mooie nieuwe macbook verkocht voor een scherpe prijs.

18 de abril de 2024

Dank je wel Nick :-)

Uitstekende ervaring met Macbas

Voor de studie van mijn dochters zocht ik twee MacBooks, die ik bij Macbas heb gevonden. Ik werd super vriendelijk door Bas ontvangen tijdens het ophalen van de MacBooks en ik trof, geheel volgens afspraak, twee splinter ongeopende MacBooks aan!

2 de maio de 2024

Resposta da Macbas

Veel plezier voor de meiden Xander en bedankt!!

Top ervaring

Top ervaring, ook meer dan tevreden met mijn aankoop. Heb een macbook Air M3 gekocht voor een hele mooie prijs. Heb de Mac bij Bas zelf opgehaald en ter plekke uitgepakt, daar heb ik dan uitleg en tips verkregen hoe ik er het beste mee kan omgaan. Nogmaals bedankt Bas

2 de abril de 2024

Super bedankt Jasko

Macbook Pro M3, 16 GB, 512 Gb

Ik heb mijn MacBook Pro m3 bij Bas gekocht. De moeite van het omrijden waard!! Via chat en telefoon snelle reacties en duidelijke en vriendelijke communicatie. MacBook in zijn 'thuiswinkel' opgehaald. Geholpen bij de keus tussen macbook air en -pro. Goede uitleg, lekkere koffie en deal voor een vaste prijs, maar stuk goedkoper dan elders. Aanrader!

20 de abril de 2024

Prachtige review Ton , Bedankt

Classificada 5 em 5 estrelas

MacBook Pro uit 2019 bij Macbas…

MacBook Pro uit 2019 bij Macbas gekocht. Ik heb nog steeds veel plezier van deze aankoop.
Bas neemt de tijd voor me om alles uit te leggen en een vertrouwde keuze te maken.
Graag weer!

26 de janeiro de 2024

Dank Alfred

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.