Top service! Na wat research voor een nieuwe telefoon (de oude was inmiddels 10 jaar oud en begon nu toch echt achterop te raken qua apps/updates) kwam ik op de site van MacBas terecht. Online (let we... Ver mais
Mede door de reviews te bekijken kwamen we bij MacBas terecht toen we een MacBookPro wilden kopen. Ook onze ervaring met MacBas is zeer positief. Bas heeft ons geweldig geholpen om de MacBook goed in... Ver mais
Afgelopen week een MacBook Air M1 bij Bas gekocht. Mijn eerste keuze bleek helaas al verkocht, echter Bas kwam meteen met een aantal alternatieven. Mocht de laptop eerst even rustig bekijken en wat za... Ver mais
Contact en een afspraak was snel geregeld. Bas was er zelf niet maar werd goed geholpen en geadviseerd door z’n collega waardoor ik heel tevreden naar huis ging met een nieuwe MacBook Air.
Uw specialist in degelijke en betaalbare Apple producten!
Haver 4, 1648EK, De Goorn, Holanda
Fantastische ervaring bij MacBaS! Als eenmanszaak voor reparatie en verkoop van Mac-computers zowel nieuw als gebruikt, kan ik niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met mijn recente MacBook Air-aankoop. Vanaf het eerste contact voelde ik me gehoord en begrepen. De eigenaar was vriendelijk, deskundig en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Mijn MacBook Air en werkt als een zonnetje! Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke service en topkwaliteit Mac-producten. Dank je wel, MacBaS!

Resposta da Macbas
Geweldig geholpen door Bas! Goede prijs, nieuwe producten, snelle en vriendelijke service, aanrader!

Resposta da Macbas
Vorige week een MacBook Pro m3 bij Bas gekocht. Communicatie verliep soepel en vriendelijk. MacBook bij hem thuis opgehaald en werd vriendelijk ontvangen. Goede uitleg en deal snel gesloten voor een hele mooie prijs.
Ook daarna nog een keer contact gehad en werd netjes geholpen. Super!!

Resposta da Macbas
Uitstekende ervaring! Ik kocht bij MacBas een Thunderbolt Display, maar twijfelde over de uiterlijke staat van het (refurbished) apparaat. Omdat de eigenaar binnen enkele dagen in mijn woonplaats moest zijn, bracht hij het scherm langs, zodat ik dit vóór aankoop kon beoordelen. Het scherm verkeerde in goede staat, de gebruikerssporen klopten precies met zijn beschrijving en de eigenaar bleek een prettige, bescheiden en vriendelijke persoonlijkheid met veel kennis van zaken. Wat mij ook vertrouwen gaf, is dat adres en telefoonnummer van MacBas op de website staan vermeld en dat de eigenaar telefonisch goed bereikbaar is. Tot op heden heb ik dan ook geen spijt van mijn aankoop en zal bij een volgende aanschaf graag weer van de diensten van MacBas gebruik maken.

Resposta da Macbas
Uitstekende ervaring met MacBas! Via Marktplaats bij MacBas uitgekomen en een nieuwe MacBook M2 gekocht. Vriendelijk ontvangen en een vriendelijke prijs!

Resposta da Macbas
Ik had eerst de verkeerde keuze gemaakt, super snel en vriendelijk opgelost. Top service.

Resposta da Macbas
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.