Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Ballon kom på dagen som bestilt og holdte fint luft som lovet. Men teksten på ballonen måtte vi selv trykke fast flere gange. Det var faktisk ikke så pænt. Men ellers var den flot med små balloner in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde i dag besøg af Ballonklovnen Betty Bomstærk, som lavede flotte ballondyr i både form og farve efter børnenes ønske. De fleste børn var små og Betty Bomstærks rolige og stilfærdige tilgang t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde bestilt Magiogsjov til at komme og pynte vores lokaler op til et jubilæumsarrangement. Hun var god til at vejlede mig om, hvilke balloner der var bedst til ønsker. Vi fik hjælp til at hænge d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ballon ankom til aftalte tid og den var så fin lige som vi havde forestillet os. Og modtager på 2 år blev ellevild. Kan kun anbefale at give ballon, som allerbedste alternativ til en blomstergave.

Informações sobre a empresa

1. Loja de balões
  2. Mágico
  3. Loja de bugigangas
  4. Loja de artigos para festas

Escrito pela empresa

Magisk underholdning og al form for dekoration og salg af balloner.

Informações de contacto

Geralmente responde em 14 horas

Den fineste ballon overraskelse

18 de janeiro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

God support og fint produkt

Hjemmesiden kunne være bedre og lettere at navigere rundt i, så man ikke var nødt til at skrive til dem for at sikre sig rette produkt. Men selve produktet, levering og support kan jeg ikke sætte en finger på.

16 de novembro de 2023

Ballonklovnen Betty Bomstærk

De fleste børn var små og Betty Bomstærks rolige og stilfærdige tilgang til dem, gjorde oplevelsen til en stor succes, med masser af smil og latter fra både børn og voksne.
Tak til Betty Bomstærk

10 de junho de 2023
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Pakken kommer tre dage efter

Pakken kommer tre dage efter, hvad jeg skriver I kommentaren. Så går fidusen meget af en ballon som fødselsdagsgave

10 de outubro de 2022
logótipo da Magiogsjov

Resposta da Magiogsjov

Hej Emma ja det er rigtig ærgerligt når ballonen en sjælden gang ikke når frem. Som der står ved bestilling sender vi dagen før den skal modtages og så er den fremme dagen efter i 96% af tilfældene. Men vi kan ikke garantere noget, da det afhænger af poste . I dit tilfælde ønskede du den til modtagelse lørdag og da posten ikke levere hjem i weekenden sendte vi den torsdag, så den kunne være fremme fredag, men da den ikke nåede det kom den først frem mandag.
Jeg kan godt forstå det ikke er fedt, men det lykkes heldigvis langt de fleste gange.

Go’ ide :)

Go’ ide :)
Super glad modtager :)
God hjemmeside med godt udvalg. Lidt sjovere end den sædvanlige buket blomster.

18 de maio de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

God produkt, leveringen/postnord trak det ned.

Produktet i sig selv var veludført og præcis som det skulle være (en gækkeballon)
Men leveringen blev lidt rodet begge gange, der var betalt for flex-levering begge gange (så de skulle stå foran døren) og den ene gang bliver den alligevel sendt til et posthus, og siden personerne ikke har bestilt noget, tænker de der er sket en fejl, da de får besked om at der venter en pakke på dem, og henter den derfor ikke - overraskelsen bliver spoleret lidt - jeg fik selv hentet pakken, men blev ret hurtigt gættet.
Den anden pakke havde jeg fået rodet lidt rundt i, hvilke nummer jeg skulle aflevere til flex-levering, mit telefonnummer stod derfor på pakken, og blev hurtigt gættet. Jeg ved godt det egentlig handler om postnord, da det var dem der leverede, men måske det kunne understreges bedre eller et eller andet, at det er en surprise hemmelig levering, og det måske kan gøres mere smooth på en måde?
Men uanset blev modtagerne mega glade for det, og synes det var en god og sjov idé :D

19 de abril de 2022
logótipo da Magiogsjov

Resposta da Magiogsjov

Hej Stefanie dejligt at ballonerne blev modtaget med glæde, men ærgerligt at du blev gættet begge gange. Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen og vil se have vi evt kan gøre. Havde fat i posten med forundring over hvordan en flexlevering ikke kunne afleveres, men det fik jeg desværre ikke så meget ud af i denne omgang.
mvh Gitte

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais