Ballon kom på dagen som bestilt og holdte fint luft som lovet. Men teksten på ballonen måtte vi selv trykke fast flere gange. Det var faktisk ikke så pænt. Men ellers var den flot med små balloner in... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi havde i dag besøg af Ballonklovnen Betty Bomstærk, som lavede flotte ballondyr i både form og farve efter børnenes ønske. De fleste børn var små og Betty Bomstærks rolige og stilfærdige tilgang t... Ver mais
Vi havde bestilt Magiogsjov til at komme og pynte vores lokaler op til et jubilæumsarrangement. Hun var god til at vejlede mig om, hvilke balloner der var bedst til ønsker. Vi fik hjælp til at hænge d... Ver mais
Ballon ankom til aftalte tid og den var så fin lige som vi havde forestillet os. Og modtager på 2 år blev ellevild. Kan kun anbefale at give ballon, som allerbedste alternativ til en blomstergave.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Magisk underholdning og al form for dekoration og salg af balloner.
Informações de contacto
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bortset fra at Post Nord formåede at…
Bortset fra at Post Nord formåede at smadre kassen med ballonen og levere for sent, så var indholdet heldigvis ikke ødelagt. Og ballonen vakte jubel og glæde.
Så 5 stjerner til jer og minus stjerner til Post Nord

Resposta da Magiogsjov
Hurtig respons på henvendelser og…
Hurtig respons på henvendelser og skønne balloner! Kun positivt!
Jeg bestilte min ballon med personlig…
Jeg bestilte min ballon med personlig tekst på i weekenden, og allerede tirsdag kunne jeg hente den i pakkeshoppen. Den lever helt op til hvad jeg havde forestillet mig 😁 fuld tilfredshed herfra

Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering. God og omhyggelig emballering.
Flot print på ballonen - og det vakte glæde med en personlig ballonhilsen.

Resposta da Magiogsjov
Flotte varer og hurtig levering!
Hurtigt levering
Hurtig levering. Jeg havde fået skrevet forkert i kortet til modtageren, og skyndte mig derfor at kontakte firmaet for at få det ændret. Fik hurtigt svar og problemet blev løst.
Super hurtig service og det gik hurtigt…
Super hurtig service og det gik hurtigt med levering efterskolen havde balloner dagen efter mega godt, passet med datoen. Stort ros til magi og sjov
Den bedste overraskelse 👍
Den bedste overraskelse 👍 alle bliver så glade når de modtager noget herfra 👍 det er ik sidste gang jeg har bestilt fra magiogsjov ❤️
Perfekt service
Bestilte dagen før levering, det hele klappede og den flotte ballon kom frem til tiden og vakte glæde og overraskelse - meget taknemmelig!
Ballonen ankom ikke på den ønskede dag
Ballonen ankom ikke på den ønskede dag, selvom jeg havde udfyldt datoen i ordren og bestilt en uge forinden.
Jeg syntes det er ærgerligt at man ikke kan vælge GLS eller AOK, som er mere stabile i forsendelse. Og vil fremover vælge et firma der tilbydere en bedere levering.

Resposta da Magiogsjov
Super fin ballon leveret i kasse
Super fin ballon leveret i kasse. 5 stjerner herfra
Super tilfreds ned ballon med helium i…
Super tilfreds ned ballon med helium i men skuffet over indpakningen. Den var lagt i en alm papkasse som var pæn ødelagt. Ikke så pænt at aflever som gave.

Resposta da Magiogsjov
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.