Makeupmekka Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid snabb leverans och bra produkter. Denna gången kom aldrig mitt paket fram då earlybird tappat bort det och la det ansvaret på mig trots att övervakningskameran visar att ingen varit vid våra... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte en ordre d. 17/7 og har endnu ikke fået min pakke… har haft kontakt med DAO som skulle modtage pakken og de har endnu ikke modtaget den.. og jeg prøvet at kontakte makeup mekka selv, men... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Älskar verkligen alla produkter jag köpt! Concealern speciellt! Den är sååå grym! MEN!!!!! Den första concealern jag köpte släppte applikatorn på och det går inte få upp den ur förpackningen. Bestä... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid snabb leverans till mitt område! Prisvärda produkter som är minst lika bra som de från dyra designermärken. Snabbt och trevligt kundbemötande via mejl. Har regelbundet rea och kampanjer. Flera... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

217 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har beställt från Makeup Mekka…

Jag har beställt från Makeup Mekka många gånger tidigare utan problem, men på senare tid har jag nästan alltid haft strul med leveranserna. Jag har fått fel paket skickade till mig och det paket jag faktiskt skulle ha kom aldrig fram, trots att jag kontaktade kundservice. Det har också hänt att mina paket blivit stulna eller borttappade.

Det senaste problemet var att jag försökte genomföra ett köp och fick ett meddelande på hemsidan om att betalningen inte gick igenom, så jag gjorde om hela köpet. När jag dubbelkollade hade jag fått två orderbekräftelser. Jag kontaktade kundservice direkt, men det enda de kunde säga var att ordern redan var i process och att jag kunde göra en retur. När jag sedan frågade hur jag gör returen har jag inte fått något svar, och nu har det gått mer än 14 dagar så jag kan inte längre returnera det extra paketet. Nu sitter jag med två paket med exakt samma produkter.

Detta är otroligt dåligt hanterat, och jag förväntar mig bättre service från ett företag jag tidigare beställt mycket ifrån. Besviken och osäker på om jag kommer fortsätta handla här framöver.

5 de setembro de 2024

Resposta da Makeupmekka

Hei Gomez! Beklager å høre dette! Det kan være at du ikke har mottatt svaret fra oss. Sjekk gjerne søppelposten din om den kan ha havnet der. Du må gjerne sende mail til vår norske kundeservice kundeservice@makeupmekka.no - og se om svaret vårt kommer fram til deg der ❤️ Ta gjerne med ordrenummeret om det er noen pakker du savner fra oss så hjelper vi deg videre med dette 💕

Varorna är väldigt dåliga

Varorna är väldigt dåliga. Enormt lång leveranstid.

10 de abril de 2024

Resposta da Makeupmekka

Hei Mira! Beklager å høre dette! Kontakt oss gjerne på kundservice@makeupmekka.se, så hjelper vi deg videre ❤️

Classificada 2 em 5 estrelas

Allt bara går sönder

Deras seamless concealer både läckte och locket sprack. Sen när jag öppnade den en ljuvlig tisdag, hade halva pinnen och borsten ramlat av och flöt nu runt i ”burken”. Halva av mina grejer jag beställts förpackningar har spräckts och börjat läcka, produkterna är inte heller shade accurate eller opacity accurate. Lär inte beställa igen.🥰

19 de julho de 2024

Hej Mikael!

Stort tack för din återkoppling! ❤ Beklagar detta, det ska vi givetvis undersöka vidare. Vänligen skicka ett mail till oss på kundservice@makeupmekka.se så ska vi hjälpa dig med detta så fort vi kan. ❤ Önskar dig en fin dag! :)

Super bra!😍

Bra pris för bra produkter 😊

11 de agosto de 2024

Hej Freja 👋🏻

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du är kund hos oss 🤍 Önskar dig en fin dag vidare!

Classificada 1 em 5 estrelas

Urdåligt köpte en eyeliner som inte…

Urdåligt köpte en eyeliner som inte fungerade Besviken

21 de junho de 2024

Hej Caroline!

Nöjd!!

Toppen priser och bra produkter och snabb service. Fick en trasig produkt och tog bild och mejlade in.
Återkopplingen var snabb och ersättningen kom inom ett par dagar.

26 de maio de 2024

Resposta da Makeupmekka

Hei Maria! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 💛 Vi setter stor pris på deg som kunde 🥰 Ha en fin dag!

KØB IKKE DERES MAKEUP

KØB IKKE DERES MAKEUP
Jeg ville give nul stjerner
Jeg fik med det samme AKNE da jeg prøvede deres makeup, har altså ik haft hudproblemer før, jeg prøvede deres makeup. virkelige dårlige produkter👎🏻

23 de março de 2024

Hei Mie 👋🏼

Det var synd å høre du hadde denne opplevelsen med våre produkter. Dessverre er det slik at huden kan trenge tid til å tilpasse seg nye ingredienser innimellom. I løpet av denne tilpasningsperioden kan huden reagere med å bli mer følsom eller utvikle midlertidige utbrudd som ofte går over mellom 4-6 uker.

Om du ønsker veiledning eller info om produkter, må du gjerne kontakte oss på kundeservice@makeupmekka.no så hjelper vi deg gjerne 💌

Ha en fin dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättebra produkter till underbara…

Jättebra produkter till underbara priser.
Kommer aldrig köpa hudkräm någon annanstans hädanefter.
Läpppenna och kajal som sitter jättebra(vattenfast)

25 de maio de 2024

Hej Rosita!

Stort tack för ditt fina omdöme. ❤ Så kul att höra att du är så nöjd med dina produkter från oss! :) Stort tack för att du är kund hos oss. ❤ Önskar dig en fin dag vidare!

Classificada 3 em 5 estrelas

Dom har väldigt bra produkter MEN nu är…

Dom har väldigt bra produkter MEN nu är det andra gången mitt paket försvinner och sedan när dom ska skicka ett nytt paket så är varorna slut. Aldrig varit med om detta hos något annat företag. Så vill ni ha hem produkterna så rekommenderar jag att beställa någon annanstans

16 de maio de 2024

Hei Sofia!

Så synd å høre du har denne opplevelsen hos oss, og at produkter var utsolgt i din nye pakke vi sendte ut til deg 😥 Vi setter stor pris på din tilbakemelding og at du liker våre produkter 💛

Og her er vi så 19 dage senere

Og her er vi så 19 dage senere. Ingen pakke , pengene er væk. En mail om at de sender en ny pakke da den første er “ forsvundet”. Dog skal jeg svare på om mit navn er tydeligt på postkassen inden de sender en ny. De 2 forrige gange var der ingen problemer med levering. Jeg er nødt til at slå fast: det er ikke i orden at jeg skal dokumentere hvor vidt mit navn står tydeligt på postkassen før I sender MINE varer. Det er mine fordi jeg har betalt. Jeg har sendt jer 6 mails med bekræftelse på at mit navn står tydeligt på postkasse. Intet svar, ingen pakke. Sig mig engang hvad laver I?

11 de maio de 2024

Hei Anna-Marie!

Beklager dette, det var veldig trist å høre. ❤ Dette skal vi selvfølgelig hjelpe deg videre med så raskt vi kan. ❤
Vi er veldig lei oss for opplevelsen du har hatt hos oss. ❤
Ønsker deg en fin dag videre!

Looks like a scam

Looks like a scam. They took my money but send me only one cheapest thing from the order, and I never received rest from my items. It was 4 items in total, I contacted them twice, today is already 12 working day is passed and I think I will never receive my order. Don't throw your money away and don’t buy there!

21 de abril de 2024

Hi Anna!

Thank you for sharing your experience with us. We are so sorry to hear that some of the items were missing from your package.❤️ We will help you solve this over email to make sure that you receive everything you've ordered. Thank you so much for reaching out. Have a nice day. ❤️

Classificada 2 em 5 estrelas

Paketet skulle kommit den 29/4..

Uppdatering Makeup mekka har retunerat mitt paket, hann ju inte ens komma fram..

Paketet skulle kommit den 29/4, leverans med instabox.. paketet har ej dykt upp och existerar inte längre i appen heller. Vart tog det vägen? Nu är en av produkterna slut också..

7 de maio de 2024

Hej Emelie!

Beklagar verkligen för din upplevelse. ❤ Det här låter märkligt och är givetvis något vi ska hjälpa dig vidare med över mail. Än en gång så beklagar vi verkligen problemen med denna leveransen. ❤ Önskar dig en fin dag vidare!

Classificada 1 em 5 estrelas

Det var det skummaste jag vart med om…

Det var det skummaste jag vart med om .. undrar om det inte är någon slags bedrägeri .. allt va väl tills det drog mina pengar men fick ingen order bekräftelse eller nummer inget alls .. mailade vi får se om jag får någon respons… 😑👎🏼 och så efter det drog pengar och allt så får jag meddelande av sidan att minst en vara är slut..sen laddades sidan om .. och inga pengar tillbaka sen igår .. 300 kr borta tack gud att jag inte handlade för flera tusen lappar . Ville logga in också på mitt konto tänkte det finns något där men nej .. det gick inte heller

10 de abril de 2024

Hej Adela!

Stort tack för din återkoppling! ❤ Beklagar en massa för din upplevelse hos oss ❤ Detta ska vi givetvis hjälpa dig vidare med över mail. Vi jobbar alltid på att svara inom 24h. ❤ Önskar dig en fin dag vidare!

Classificada 4 em 5 estrelas

Har bara positivt att säga

Har eg bara positivt att säga. Det jag testat har varit av bra kvalité. Jag har inte fått utslag eller klåda. Bra priser, nästan för bra! :)

1 de abril de 2024

Hej Cecilia!

Stort tack för ditt fina omdöme. ❤ Så kul att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss! :) Stort tack för att du är kund hos oss. ❤ Önskar dig en fin kväll vidare!

Helnöjd kund!!

Jag beställde ett set med borstar och en "puderpuff". Paketet trillade ner i brevlådan efter 4 arbetsdagar, fint förpackat! SUPERFINA borstar! Jag är helnöjd!!

14 de março de 2024

Hej Anne!

Jag fick prylarna snabbt

Jag fick prylarna snabbt, det var mycket bra produkter i förhållande till priset så jag är nöjd och har just beställt mer därifrån. Jag kan verkligen rekommendera och hoppas att jag får samma upplevelse av nästa leverans.

1 de janeiro de 2024

Hej Caroline!

Stort tack för ditt fina omdöme. ❤ Så kul att höra att du är nöjd med våra produkter. :) ❤ Önskar dig en fin dag vidare!

Den som väntar!!

Ett nytt betyg eftersom varorna till sist kom (väntetid 4 veckor). Jättebra grejer och nöjd med alla varor. Kommer handla fler gånge!

11 de janeiro de 2024

Hej Matilda!

Stort tack för ditt omdöme ❤ Beklagar en massa för att det tog längre tid än önskat innen du mottog varorna från oss Så kul att höra att du är så nöjd med flera av våra produkter! :) Stort tack för att du är kund hos oss. ❤ Önskar dig en fin dag vidare!

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde och fick leverans med early…

Beställde och fick leverans med early bird å hörde inte smset. Så mina grejer hade frusit. Mailade å frågade om dom kunde göra nått trotts att det var mitt eget fel. Å dom skickade nya produkter. Så snyggt. Å super trevlig mail kontakt .

10 de janeiro de 2024

Hej Christel!

Super nöjd varje gång!

Har beställt flera gånger och lika nöjd varje gång. Snabb leverans!
Rekommenderar.

9 de janeiro de 2024

Hej Marie!

Kundtjänst svarar inte

Fick hem en trasig produkt i början på december och mailade kundtjänst som en månad senare fortfarande inte svarat. Vill bara ha tillbaka mina pengar.

13 de dezembro de 2023

Hej Matilda!

Stort tack för din återkoppling! ❤ Beklagar en massa för din upplevelse hos oss och att du upplever att du inte fått svar från oss. Det är dessvärre stor på gång på var mail just nu ❤ Om du upplever att du fortfarande saknar svar från oss är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på messenger på Facebook, så hjälper vi dig så fort vi kan. ❤ Önskar dig en fin dag vidare!