Alltid snabb leverans och bra produkter. Denna gången kom aldrig mitt paket fram då earlybird tappat bort det och la det ansvaret på mig trots att övervakningskameran visar att ingen varit vid våra... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg bestilte en ordre d. 17/7 og har endnu ikke fået min pakke… har haft kontakt med DAO som skulle modtage pakken og de har endnu ikke modtaget den.. og jeg prøvet at kontakte makeup mekka selv, men... Ver mais
Älskar verkligen alla produkter jag köpt! Concealern speciellt! Den är sååå grym! MEN!!!!! Den första concealern jag köpte släppte applikatorn på och det går inte få upp den ur förpackningen. Bestä... Ver mais
Alltid snabb leverans till mitt område! Prisvärda produkter som är minst lika bra som de från dyra designermärken. Snabbt och trevligt kundbemötande via mejl. Har regelbundet rea och kampanjer. Flera... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Selma Ellefsen vei 10, 0581, Oslo, Noruega
- kundservice@makeupmekka.se
- makeupmekka.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
De spammar med sms
De spammar med sms fast jag 7 gånger aktivt har skickat Stopp Mekka till 71550 som de skriver i sitt sms. Fortfarande får man dessa jäkla kampanjsms, extremt irriterande.
Skriv inte ut information om hur man avslutar utskick om de inte fungerar. Känns som de luras så man inte ska kunna avsluta prenumerationen.

Resposta da Makeupmekka
Svarar att man skall kontakta…
Svarar att man skall kontakta kundservice när man lämnar ett dåligt omdöme här, har skickat flera mail till kundtjänst utan svar så nu varnar jag för att beställa ifrån makeupmekka. Nu har det gått flera veckor och jag har ännu varken fått mitt paket eller hjälp från deras kundtjänst som dom ber mig kontakta i kommentaren nedan, pinsamt!

Tror det scam
Jeg har bestilt noget derfra for ca 10 dage siden og de har trukket pengene men har ikke fået nogen mail om at de har modtaget min ordrer eller at pakken er sendt ved ikke om jeg overhoved får min pakke

Resposta da Makeupmekka
finns inget negativt med makeup mekkaalls
har handlat här säkert 20ggr senaste 3 åren och allt har fungerat bra varje gång så jag förstår inte alls de negativa recensionerna. de personerna måste haft tekniska problem eller problem med sin postservice utöver företagets påverkan. har verkligen aldrig haft några som helst problem och alltid fått korrekt leverans inom en vecka, oftast snabbare. gillar att dooris levererar på natten så det är utanför dörren när jag vaknar.

Resposta da Makeupmekka
Låg kvalitet och spammande av sms
Uppdatering: Tack för fin service vid reklamationen! Jag justerar mitt omdöme.
Produkterna min dotter beställde var av låg kvalitet, mascaran fungerade dåligt - alldeles för blöt konsistens så den byggde inte ögonfransarna.
Läppglansen var trög i förpackningen vilken gjorde att själva glanset flög ur förpackningen när borsten drogs ut.
Värst är dock att trots upprepade sms till stoppnumret om att avsluta prenumeration på nyhetsbrev fortsätter brev och sms att skickas. Trots försök att dessutom blocka numret fortsätter sms att komma.

Resposta da Makeupmekka
En återkommande kund som alltid varit…
En återkommande kund som alltid varit nöjd med produkter och snabb leverans. Rekommendera detta, bra pris och plus är veganska produkter som håller kvalité.

Beställning gick inte igenom
Jag och min mamma skulle beställa produkter under rean när det var all hudvård för 50kr. Då så blev det nåt fel så vår beställning inte gick igenom så nu kan vi inte köpa på rean.

Resposta da Makeupmekka
Bästa sminkprodukter jag har haft
Bästa smink och material jag har haft. Testade produkterna för första gången idag (värsta snöstormen) gick till jobbet och blev väldigt förvånad när jag tittade mig i spegeln och såg att allt satt kvar, basen, bronzern, ögonbrynen allt allt allt. Äääälskar!!!

Resposta da Makeupmekka
Lækre produkter til få penge
Jeg blev lidt skeptisk af at læse anmeldelserne her inde, men min oplevelse var enormt positiv! Jeg fik mine varer efter 3 dage, og de lever fuldt op til mine forventninger. Lækre produkter til en vildt lækker pris! Jeg kunne godt finde på at købe herfra igen(:

Resposta da Makeupmekka
Beställning fredag, leverans onsdag morgon Gbg
La en beställning "5 för 200 kr" fredag 17 febr e.m. Den 20 febr fick jag meddelande från Mekka att ordern skickats och från Dooris att leverans var på väg. Imorse 22 febr kl 7.00 fick jag leverans till dörren här i Göteborg. Perfekt service! Tack så mycket!

Resposta da Makeupmekka
MakeupMekka är bra men inte leverantören
MakeupMekka är absolut bra, väldigt nöjd med produkter. Däremot är leverantören mindre bra som gör att jag inte beställer från företaget.

Resposta da Makeupmekka
Snabb leverans och bra produkter till…
Snabb leverans och bra produkter till fantastiska priser! Jag förstår inte alla negativa recensioner. Det måste vara Dooris som slarvar bort paket för med postnord fungerar det hur bra som helst!

Dunderbra!
Beställde på onsdagen och fick mina grejer på söndagen, snabbt, smidigt och billigt. Bra kvalitet på alla produkter och fräscha förpackningar. Absolut inga klagomål och kommer definitivt beställa igen!

Har bestilt i alt 3 gange
Har bestilt i alt 3 gange . Har fået hvad jeg har bestilt . Skønne produkter til en god pris

Inga problem
Jag och min dotter har vid flera tillfällen beställt varor och de har kommit fram hela och på bara några dagar. För priset är kvaliten okej och det är kul att kunna shoppa utan att bli ruinerad!

Resposta da Makeupmekka
Ingen bekräftelsemail men ändå dragit pengar
Jag beställde mitt paket innan nyår det stod att den skulle levereras 2 januari, jag har fortfarande inte fått ett bekräftelse Mail och leverantören Dooris har inte några uppgifter på mitt paket

Resposta da Makeupmekka
Först fick jag nån annans paket
Först fick jag nån annans paket. Fick svar efter låååång tid att de skulle skicka mina grejer. Såg inte röken av mitt paket. Efter ytterligare 2 veckor krävde jag pengarna tillbaka och det fick jag, så det ordnade sig till slut minus att dottern inte fick sina julklappar. Återkommer inte.

Superbra!
Leveransen kom på 8 dagar,och röda dagar där emellan så snabbt gick det. Jättebra produkter till ett toppenpris. Så nöjd!

Resposta da Makeupmekka
Jeg betalte omkring 190 kr for noget…
Jeg betalte omkring 190 kr for noget makeup og ansigts rens jeg aldrig fik. Da jeg skrev til dem fik jeg bare afvide at jeg ik havde betalt så jeg får ik noget fra dem!? Mega skam!!