Alltid snabb leverans och bra produkter. Denna gången kom aldrig mitt paket fram då earlybird tappat bort det och la det ansvaret på mig trots att övervakningskameran visar att ingen varit vid våra... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg bestilte en ordre d. 17/7 og har endnu ikke fået min pakke… har haft kontakt med DAO som skulle modtage pakken og de har endnu ikke modtaget den.. og jeg prøvet at kontakte makeup mekka selv, men... Ver mais
Älskar verkligen alla produkter jag köpt! Concealern speciellt! Den är sååå grym! MEN!!!!! Den första concealern jag köpte släppte applikatorn på och det går inte få upp den ur förpackningen. Bestä... Ver mais
Alltid snabb leverans till mitt område! Prisvärda produkter som är minst lika bra som de från dyra designermärken. Snabbt och trevligt kundbemötande via mejl. Har regelbundet rea och kampanjer. Flera... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Selma Ellefsen vei 10, 0581, Oslo, Noruega
- kundservice@makeupmekka.se
- makeupmekka.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Tomma förpackningar, lång leveranstid och dålig kundtjänst
Jag har använt flera av deras ögonbrynspennor och tycker de är bra, till ett bra pris. I min senaste order beställde jag flera ögonbrynspennor, för att få ut det mesta av frakten, och trots att jag använder de dagligen så tar det ett tag att använda upp alla. När jag skulle öppna den sista av ögonbrynspennorna som jag beställt så ramlade en liten spets ut, och det var tydligen hela produkten för i övrigt var pennan helt tom (en sådan penna som man vrider upp).
Jag kontaktar direkt kundtjänst, men får i (sent!) svar att den verkar vara felaktig, men att man bara har 2 månader på sig att klaga på produkten. Dels är det väldigt kort om tid eftersom bara leveransen tog ca en månad, och dels beställde jag flera likadana pennor I samma order och hann inte använda alla inom den tiden. Dessutom har man enligt konsumentköplagen en betydligt längre reklamationsrätt än 2 månader och från att jag fick hem pennorna har det inte ens gått ett halvår.
Otroligt besviken! Kommer inte att beställa härifrån igen, och avråder andra att beställa härifrån.

Resposta da Makeupmekka
I min beställning kom ett trasigt…
I min beställning kom ett trasigt puder, mailade dom om detta och utan vidare frågor så fick jag ett sms gällande en ny leverans med ett nytt puder. Bra smink för ett super pris

Resposta da Makeupmekka
Varför kan jag inte spåra mitt paket
Varför kan jag inte spåra mitt paket? Fick ett Mail att det har skickas för en vecka sedan? Men vart är det någonstans???? Inget spårningsnummer, står ingenstans vart jag kan spåra det och vart det är nånstans??? Tråkigt att jag inte läste omdömena innan jag beställde från denna oseriösa sida… Bara hoppas att paketet kommer komma nån gång iallafall! Har inte betalat än eftersom ja tog de med klarna (vilket jag alltid gör med nya sidor) vilket är tur! För jag tänker inte betala för varor som inte ens kommer fram…

Förstörd produkt levererad
Ger en stjärna men egentligen är det för mycket.
Gjorde en beställning på Black friday som skulle vara julklappar, paketet kom tisdag denna vecka, alltså den 13 december!
OCH när jag öppnar paketet,som var en påse, så är mina saker där MEN när jag öppnar puderasken så rasar stora delar av innehållet ut, det var bara smulor i asken - helt krossat. Var ett fast puder jag beställt. HUR kan ni leverera känsliga sminkprodukter i en påse, inte ens vadderad?
Reklamerade direkt, ännu 4 dagar senare ingen återkoppling. Jag ska ha ett nytt puder levererat utan fraktkostnad. Detta skulle vara en julklapp, klarar ni att skicka ett nytt puder innan julafton?? Önskar återkoppling snarast

Resposta da Makeupmekka
Detta kan vara det mest oseriösa…
Detta kan vara det mest oseriösa företaget jag någonsin stött mig på. Inte nog med att jag fick vänta nästan 2 veckor för att få mitt paket leverans, var det till min förvåning helt fel paket levererat hem till mig. Ingenting av det jag beställde hem överrensstämde men min orderleverans. Har nu väntat 4 arbetsdagar för att få ett svar via mejl, men ingeting har kommit inte heller i skräpposten. Man blir upprörd och bekymrad när man tänkt ge bort detta som presenter. Får se om jag får ett svar av de, och om någon kan hjälpa mig. Jag tycker defenitivt att kundservicen ska förbättras. Detta är numera ett starkt växande sminkföretag, och servisen är helt löjlig. Vi får ta och se hur länge det tar tills jag får hjälpen jag har rätt till?

Resposta da Makeupmekka
Vet inte vart jag ska börja
Vet inte vart jag ska börja - ni är det mest oseriösaste företaget som jag nånsin haft att göra med!
Beställde varor i mitten på november, fick sms om att deras leveransbolag - Dooris - försökt leverera varorna på natten??
Mejlade 'Makeup Mekka' men fick inget svar, väntade ytterligare några dagar, men inget - mejlat ytterligare 3 ggr, men inget svar??
Det här företaget bör inte existera och jag kommer göra det jag kan för att sprida ordet.
Ni borde skämmas!

Resposta da Makeupmekka
Betalat, inga produkter och inga svar!
Lade en beställning den 20 november. Det 21 nov fick jag ett mail från makeup Mekka att beställningen ska ha skickats. Detta var över 3 veckor sedan. Har inte fått något mail från leverantören dooris heller, så kan inte spåra mitt paket. Har ingen aning om mitt paket försvunnit eller om det ens har skickats från allra första början. Dessutom svarar Makeup Mekka inte på mail som jag skickat till deras kundtjänst angående problemet. Har dessutom betalt redan. Så nu sitter jag här utan mina pengar, utan produkter och utan svar. Riktigt dåligt och väldigt besviken.

Resposta da Makeupmekka
Beställde från deras 10 för 200 kampanj…
Beställde från deras 10 för 200 kampanj men när paketet kom stämde inte paketets innehåll med följesedeln, jag fick alltså inte produkterna jag beställt, jag skickade genast ett mail till deras kundtjänst, me än en vecka har gått och jag har fortfarande inte fått något svar, riktigt besviken.

Resposta da Makeupmekka
När jag väl fick produkterna,så var det…
När jag väl fick produkterna,så var det ett hål i gratisprodukten som hade läkt ut och blött ner några av de andra produkterna. Ett stort minus till fraktbolaget Dooris som inte meddelar när dom har levererat :-( av en ren slump tittade jag i brevlådan ( i kväll) lördag och där låg paketet. Inte roligt att det låg frysta produkter där,för vi har -10 grader. Kanske ni kan byta från Dooris till Early bird.

Resposta da Makeupmekka
Beställde under black friday…….
Beställde under black friday och har fortfarande inte fått något… mailade dooris som ska leverera paketet och de har fortfarande inte fått paketet från makeupmekka….. har skrivit till kundservice två gånger men ingen svarar… sååå dåligt

Otroligt lång leveranstid
Otroligt lång leveranstid! Beställde runt black friday och har fortfarande inte fått något. Den utlovade leveranstiden hålls inte. Tyvärr verkar det inte bara för att det är högre tryck just nu utan detta är 3e gången det händer. Nåja nu har jag lärt mig.

10 dagars leveranstid och fel varor
10 dagars leveranstid, ingen chans att spåra paketet under tiden. Fel varor anlände dessutom och har nu inte fått svar från support på ytterligare en vecka.

Resposta da Makeupmekka
Beställde varar på BLACKFRIDA men jag…
Beställde varar på BLACKFRIDAY men jag har inte fått något ännu!? Och de har inte ens skickat mitt paket eller svarat på min Mail? Hade jag vetat så hade jag inte ens beställt!? Hoppas att alla varor är rätt när de kommer men verkar inte komma någon åker alls

Resposta da Makeupmekka
Inte fått några varor, återkoppling eller orderbekräftelse
Jag beställde på Black friday och har fortfarande inte fått mitt paket. Först skrev jag att jag vill makulera ordern men då skrev dom att ordern var skickad. Sa att jag inte fått någon orderbekräftelse (detta är nog snart en vecka sen och inget svar från kundtjänst) har skrivit återigen men inget svar och ingen orderbekräftelse... kommer aldrig beställa härifrån igen OAVSETT hur bra produkterna är IFALL dom kommer

Resposta da Makeupmekka
Jätte ledsen köpt erat Frans serum o…
Jätte ledsen köpt erat Frans serum o värkade ganska bra i början ..nu har ja tappat massor fransar o dom e kortare o glesare en innan ..skulle gärna vill ja ha mina pengar tbx då ja köpte 2 serum me borsten o 2 me penseln/pennan..
Jag har skickat 2 Mail till er det första med problemet och den andra med ordernummer o bild på produkterna .

Resposta da Makeupmekka
Beställde under black week och fick…
Beställde under black week och fick paketet ganska snabbt tyckte jag. När jag öppnade de var alla produkter fel, alltså inget jag beställde. Skickade ett mejl och det var fyra vardagar sen men har inte fått något svar

Trasig och förstörd produkt
Jag beställde nu under black week och fick mitt paket idag, jag är nöjd med produkterna men produkten jag såg mest fram emot var helt trasig och all highlight var utspritt över alla produkter så kan inte använda produkten nu!

Resposta da Makeupmekka
Jag tycker att det är bra produkter…
Jag tycker att det är bra produkter till låga priser vilket är jättebra då jag som gymnasieelev inte har råd att lägga flera hundra på smink dock tycker jag att det är dåligt då jag aldrig fått en orderbekräftelse via mejl (har beställt 3 gånger) och att leveransen kan ta väldigt lång tid

Saknar produkt🥺
Jag beställde förra veckan och allt jag kommit men jag saknar en produkt som jag längtade mest efter och den fanns inte med. Den står på kvittot men den finns inte med. Kommer jag få den eller?/Shamsia

Resposta da Makeupmekka
Långsam leverans och dålig kundtjänst!
Jag beställde för 26 dagar sedan och har fortfarande inte fått mitt paket! Det hade blivit ”försvunnet” och kundtjänst tar flera dagar att svara vilket gör att det tar så mycket mer tid att få mitt paket! Tvekar på att jag får det äns innan jul (: