MamaToBe Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijn zwangerschapskussen met fijne katoenen hoes. Vind hem door de siliconen vezel vulling wel warm aanvoelen, dus miss beter voor de winter voor mij(en dan heb ik hem ook harder nodig vermoed... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestelde in de solden een broek, want ik vond het wel wat prijzig voor een webshop 1e aankoop maar wow, ben er verliefd op, zachte stof, valt mooi in de juiste maat en ga de komende week nog wat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

t was a very good experience. They truly do their best and are very customer-friendly. Çalışmalarının arkasında duruyorlar, çok müşteri odaklılar ve sorulara hızlı yanıt veriyorlar. Sonuçtan tamamen... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

MamaToBe - Zwangerschaps- en voedingskleding Koop comfortabele en stijlvolle zwangerschapsjurken, broeken, jeans, leggings en tops, en ook voedingskleding. Geniet van gratis verzending. Ethisch gemaakt in de EU.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

97 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mooie kleding

Mooie kleding, snelle levering. Alles prima in orde

28 de julho de 2025

Hallo Laurette,

Classificada 1 em 5 estrelas

Aanvulling eerdere opmerking

@Mamatobe.

Ik ontvang een bericht van Trustpilot dat de website geen reden ziet om mijn recensie te verwijderen. Waarom is mijn recensie überhaupt gerapporteerd door Mamatobe?

Er is nooit een fatsoenlijke oplossing vanuit Mamatobe gekomen voor onderstaande klacht.

1 de janeiro de 2025

Tevreden over maatkeuze

De verzending was snel en ik ben blij dat ze van de meeste items ook grotere maten hebben.

16 de julho de 2025

Hallo Serife,

Helemaal tevreden

heel blij met de snelle levering en de kwaliteit.

23 de julho de 2025

Hallo Naïma,

Classificada 3 em 5 estrelas

Goede kwaliteit - streng retourbeleid

Goede kwaliteit kleding. Wel streng retourbeleid en weinig klantgericht. Had broek gepast, label verwijderd en daarna nog iets gezien wat ik niet mooi vond aan de pasvorm. Niet heel handig maar direct gemaild en uitgelegd. Label nog in bezit. Er werd geen retour geaccepteerd, zelfs geen omruil. Ondanks nog een ander prijzige aankoop. Beetje inflexibel, helaas!

22 de julho de 2025

Resposta da MamaToBe

Bedankt voor je feedback en je aankoop. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding.

We begrijpen dat het vervelend is als een item na het passen toch niet helemaal bevalt. Zoals vermeld in ons retourbeleid, accepteren we graag retourzendingen binnen 14 dagen na aankoop, zolang de labels nog bevestigd zijn. Ons retourbeleid vraagt inderdaad dat producten alleen met aangehecht label geretourneerd kunnen worden, zodat we kunnen garanderen dat ze volledig ongedragen zijn — iets wat belangrijk is voor onze kwaliteitsstandaard.

We waarderen het dat je ons direct hebt gemaild en het label nog in bezit had, maar zodra het label is verwijderd, kunnen we het item helaas niet meer als nieuw accepteren.

Het MamaToBe team

Prachtige collectie

Prachtige collectie, snelle levering en fijne service. Ik ga hier zeker nog eens bestellen. Super!

16 de julho de 2025

Hallo Salma,

Topkwaliteit

Ik ben echt blij, wat ik heb gekocht zit heerlijk.

9 de julho de 2025

Hallo Liona,

Classificada 2 em 5 estrelas

Vlamingen opgepast - hoge retourkosten zelf te betalen!

Ik had onlangs een jurk gekocht die niet goed viel en had de pech in België te wonen. Toen ik hem terug wou sturen, bleek dat ik de verzendkosten helemaal zelf moest betalen - 11 EUR, wat via bpost het laagste tarief is voor een buitenlandse zending (pakket tussen 0-200g). Mijn raad aan Mama To Be: stop met het promoten van je producten buiten Nederland als je geen aangepaste service aan buitenlandse klanten kunt bieden. Dit is gewoon mensen in de val lokken.

10 de março de 2025

Hallo,

Wat jammer om te horen dat je je zo voelt over je ervaring met ons.

We willen graag benadrukken dat ons retourbeleid duidelijk vermeld staat op onze website, ook voor bestellingen vanuit het buitenland. Klanten kunnen zelf kiezen met welke koerier ze willen retourneren – soms zijn er ook goedkopere opties beschikbaar dan bpost, afhankelijk van de gekozen service.

We waarderen je feedback en nemen het mee in onze overwegingen voor de toekomst.

Het MamaToBe Team

Fijne website

13 de novembro de 2024

Beste Anna,
Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling! Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

De kleding is niet bepaald goedkoop

De kleding is niet bepaald goedkoop, maar het is de investering waard.

12 de novembro de 2024

Beste Elife,

Supermooie kleding

De kleding is echt supermooi!

12 de novembro de 2024

Beste Faiza,

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling werd op tijd geleverd

Ik had de jurk dringend nodig voor een gelegenheid en vroeg van tevoren of deze op tijd zou aankomen. De klantenservice bevestigde dit en de bestelling werd binnen 1 dag geleverd.

5 de novembro de 2024

Beste Ingrid,

Prachtige kleding

Prachtige kleding, zit perfect, zelfs bij vollere dames. Het fijne is dat ze ook daarna nog prima te dragen zijn.

1 de novembro de 2024

Beste Alieke,

Kwaliteit stof

De stof is van de beste kwaliteit die ik tot nu toe heb ervaren.

4 de novembro de 2024

Beste Jenny,

Mooie leggings!

De leggings zitten als een tweede huid.

4 de novembro de 2024

Beste Hanna,

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met mijn aankoop!

de kleding is van uitstekende kwaliteit.

27 de outubro de 2024

Beste Fatiha,

Amazing brand

I ordered twice as the first time the size was too big. Everything happened very fast.

19 de outubro de 2024

Beste Sunny,

Comfortabele blouse

Ik ben tevreden met de blouse; hij zit fijn en laat zich makkelijk combineren!

27 de outubro de 2024

Beste,