Super fijn zwangerschapskussen met fijne katoenen hoes. Vind hem door de siliconen vezel vulling wel warm aanvoelen, dus miss beter voor de winter voor mij(en dan heb ik hem ook harder nodig vermoed... Ver mais
Ik bestelde in de solden een broek, want ik vond het wel wat prijzig voor een webshop 1e aankoop maar wow, ben er verliefd op, zachte stof, valt mooi in de juiste maat en ga de komende week nog wat... Ver mais
t was a very good experience. They truly do their best and are very customer-friendly. Çalışmalarının arkasında duruyorlar, çok müşteri odaklılar ve sorulara hızlı yanıt veriyorlar. Sonuçtan tamamen... Ver mais
Goede kwaliteit kleding. Wel streng retourbeleid en weinig klantgericht. Had broek gepast, label verwijderd en daarna nog iets gezien wat ik niet mooi vond aan de pasvorm. Niet heel handig maar direct... Ver mais
MamaToBe - Zwangerschaps- en voedingskleding Koop comfortabele en stijlvolle zwangerschapsjurken, broeken, jeans, leggings en tops, en ook voedingskleding. Geniet van gratis verzending. Ethisch gemaakt in de EU.
165A Angelenweg, 5349TG, Oss, Holanda
- hello@mamatobe.com
- mamatobe.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Geralmente responde dentro de duas semanas
Ik heb uiteindelijk besloten om in mijn…
Ik heb uiteindelijk besloten om in mijn 8e maand wat zwangerschapskleding te bestellen, en ik ben er blij mee.

Resposta da MamaToBe
Ik hou echt van dit merk
Ik vind het fijn om bij kleinere merken te winkelen. Ik heb een paar dingen gekocht en ze passen vrij goed.

Resposta da MamaToBe
Voor mijn zwangerschapsfotoshoot zocht…
Voor mijn zwangerschapsfotoshoot zocht ik iets speciaals en vond een prachtige jurk. De foto's zijn geweldig geworden en ik voelde me zo mooi! Het enige minpuntje is dat ik hem waarschijnlijk niet nog een keer kan dragen.

Resposta da MamaToBe
Ik heb twee jurken van hen
Ik heb twee jurken van hen. Ze zijn gemaakt in de eu en de kwaliteit lijkt goed.

Retour
De retourservice is echt top. Het terugsturen van mijn bestelling ging snel en zonder gedoe.

Super
De leggings die ik heb gekocht hebben een super elastische en comfortabele stof.

Resposta da MamaToBe
De kleding is van goede kwaliteit en de…
De kleding is van goede kwaliteit en de service was snel en efficient.

Resposta da MamaToBe
De maternity jeans die ik heb besteld…
De maternity jeans die ik heb besteld zijn fantastisch! Ze passen goed en blijven mooi, zelfs na meerdere wasbeurten.