Me & My Box Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service, hyggeligt lokale, fair priser og høj kvalitet. Min kæreste og jeg lagde et smut forbi Me & My Box og lavede hver en halskæde. Smart alternativ til at købe færdiglavede smykker. Anbefaler... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Udover vanvittig seje smykker så ekstrem god kundeservice! Jeg oplevede at en af mine vedhæng gik i stykker - fik svar på min mail samme aften og der blev sendt nyt afsted dagen efter (uden betaling)... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Spændende og forskellige boxe. Rigtig god pris. Glæder mig til hyggelige krea timer med mine piger 🩷🩷 Sød personlig hilsen vedlagt 😍 Hurtig levering. Kan varmt anbefales 📿💍

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Escrito pela empresa

Hos os finder du DIY smykkeboxe fyldt med flotte vedhæng, lækre perler, hoops, kæder, låse mm.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Skuffende oplevelse - Ikke pengene vær.

Skuffende oplevelse, desværre (efter min mening) ikke pengene vær.
Jeg havde bestilt pakke 1 som skulle bestå af: Gælder alle hverdage inden kl. 17:
Pris: 249,- pr person
Du får 1 smykke med wire (f.eks. armbånd eller halskæde) + 1 valgfri drikke, popcorn og skumfiduser samt en smykkeværtinde.
Da vi ankom, fik vi at vide, at der ikke kunne laves halskæder til den pris. Ydermere var der heller ikke skumfiduser, men en lille skål popkorn (Nettos til 4-6 kr.) Personalet er venligt, men ellers en noget skuffende oplevelse.

12 de novembro de 2024

Virkelig skønt sted!!<3

Var inde og lave smykker med mine 3 veninder og det var simpelthen så god en oplevelse. Det var en hyggelig atmosfære og en virkelig sød medarbejder der var god til at guide os gennem alle mulighederne. Jeg lavede en kædehalskæde med vedhæng og jeg er SÅ glad for den, bruger den næsten hver dag. Det er super god kvalitet hvilket man tydeligt kan mærke og har fået flere komplimenter på den. Alt i alt en 10/10 oplevelse. Kan kun anbefales <3

11 de agosto de 2024

Fantastisk oplevelse i deres butik på Frederiksberg KBH

Vi er fire veninder, der gerne vil sige tak for en fantastisk og hyggelig oplevelse hos Me & My Box. Personalet var ikke kun skønt og professionelt, men også utroligt opmærksomme og imødekommende, parate med kreative ideer og hjælp. Stemningen var hyggelig, og vi følte os virkelig godt taget af. Vi kan kun varmt anbefale et besøg her – det er absolut værd at opleve!

31 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Sløvt og manglende kommunikation

10 dage siden jeg fik mail om at min bestilling var på vej. Dog er den aldrig nået videre end oprettelse af label, når jeg tracker.
For 4 dage siden skrev jeg mail om at de kunne bare annullere min ordre, hvis den stadig ikke var kommet afsted. Det har jeg ikke fået svar på

7 de agosto de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Mangler tips

Bestillingen var nem og leveringen var hurtig, Jeg savner at den brugsanvisning der er med er
1. På dansk
2. Giver flere tips til lige præcis den boks man har købt.
3. Nogen af øreringene vi har købt kan nærmest ikke åbnes, da de er meget meget stramme.
Kvalliteten ser god ud

16 de junho de 2024

Forsendelse erstattet

Forsendelser ikke modtaget, dao har ikke fundet den, skulle være modtaget 12.juni?
Me og My har sendt en ny pakke med samme indhold, ekspres 😄

10 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Kæmpe kæmpe skuffelse

Indholdet lever ikke op til mine forventninger, jeg købte et sæt, hvor jeg skulle havde sparet 1000kr, indholdet i æsken jeg har fået leveret ligner når jeg har købt i BR legetøj. Det ligner ikke noget, der er 1499kr værd tværtimod, hold da op hvor er jeg skuffet

9 de junho de 2024

Resposta da Me & My Box

Æv Pia, det er vi godt nok kede af at høre. Vi gør meget ud af både valg af smykkedele samt kvaliteten.
Den box du har købt er lavet til små selskaber mellem 7-14 personer, som kan lave en masse veninde armbånd eller øreringe sammen.
Alle metaller er enten sølv eller guldbelagt, og de små isvedhæng der er vedlagt, har vi selv tegnet. Men andre ord, så er der tænkt meget over alle vores boxes indhold.
Vi viser under produktet på hjemmesiden, hvad boxen kan blive til, for på den måde at forventningsafstemme med vores kunder.
Så vi er selvfølgelig ærgerlige over din skuffelse. Hvis du ønsker at returnere produktet, er det en mulighed.

Workshop

Et fantastisk arrangement og en virkelig hyggelig aften hvor vi skulle kreere vores egne smykker - så søde til at hjælpe - tiden fløj afsted :-)

25 de abril de 2024

Resposta da Me & My Box

Tusind tak for din positive feedback. Dejligt at vide, du havde en god aften. Det værdsættes højt 🙏🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Fede ting til en fin pris

Fede ting til en fin pris - glæder mig til at hygge med et diy projekt.

28 de março de 2024

Tusind tak for din positive feedback. Det værdsættes højt 🙏🏻

Fantastisk krea sted

Fantastisk krea sted for smykke-glade i alle aldre.
Meget venlig og hjælpsom ekspedient.

30 de março de 2024

Resposta da Me & My Box

Tusind tak, Omar, vi gør meget ud af en god service, så godt at høre, det kan mærkes.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais