Duur pakket gekocht voor kerst voor me zoontje. Pakt het cadeau uit om vervolgens niet te kunnne gebruiken omdat geen remote bij zit. Pakket komt geopend bij ons aan. Als ik klantenservice bel word me... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik kreeg niet de gevraagde items die ik bestelde en betaalde. Dit door uitputting van de gevraagde producten, ipv dit te melden zenden ze goedkopere en foute items op. We belden 3maal en kregen... Ver mais
Na 23u nog steeds geen antwoord ontvangen omtrent de stand van zaken. Dit is de slechtste ervaring die ik tot nu toe heb gehad. Hoe kan deze site zo een positieve beoordeling krijgen, ik heb de indu... Ver mais
Informações sobre a empresa
MegaGadgets verkoopt originele gadgets en kado's in elke prijsklasse. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kerstcadeau of je wilt je zelf verwennen, bij MegaGadgets ben je altijd op het juiste adres!
Informações de contacto
Loosduinseweg 373H, 2571 AE, Den Haag, Holanda
- +31 (0)70 311 05 25
- klantenservice@megagadgets.nl
- megagadgets.be
Sem histórico de convites para avaliação
Não respondeu a opiniões negativas
Geen levering binnen 48u
Er staat levering binnen 48u. Dus ik bestel verjaardagscadeau's voor mijn vriendin. Ik doe de minuut na de bestelling mijn betaling via electronische overschrijving. Helaas heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik heb uitdrukkelijk gevraagd om spoedig een verzending te doen omdat ik graad de cadeau's op de verjaardag zelf wilde afgeven. Helaas nog steeds niets ontvangen. We zijn nu bijna een week verder. Het excuus was dat ik tot tien dagen kon wachten als ik met overschrijving betaal. Maar dit zijn de kleine lettertjes, en die lees je pas na dat je de bestelling maakt, want op de site staat binnen 48 u levering. Alvast bedankt om de verjaardag van mijn vriendin te verkloten! Dit is gewoon kopersbedrog.
Goed en snel geleverd
Het pakje was snel en zonder fouten geleverd ik ben zeer tevreden.
Prima verpakt, degelijke producten. Bedankt!
Het pakket was zeer goed verpakt. De producten zijn zoals beschreven op de site.
Alleen bij de graspoppetjes had ik wel graag nog een foto gehad van hoe ze er zullen uitzien als ze gegroeid zijn. Ik kocht ze immers als cadeautjes en dan is een foto van het resultaat wel fijn.
Verder geen opmerkingen. Prima service, snelle verzending.
Late levering!!!!
Ik heb pas na een week mijn levering thuis ontvangen, terwijl jullie beweren te leveren binnen 48 uur! Heel lastig als je voor een verjaardag aan het shoppen bent!!!
Niet correct!
wordt absoluut niet waargemaakt. Vorige week maandag besteld, vandaag nog steeds niet ontvangen!
Een tevreden klant .
3 Gadjets besteld en gekregen wat ik gevraagd had.
Snel afgehandeld en na paar dagen al geleverd.
Eind goed al goed!
Heb de bestelling direct betaald. Na een week was er nog niets geleverd. Heb mail gestuurd. Blijkbaar was de betaling niet gekoppeld aan mijn bestelling. Het werd direct rechtgezet en na drie dagen werd mijn bestelling geleverd. Het lampje werkt prima!
Leuke artikels, niet te duur, snelle levering.
Ik vond gemakkelijk wat ik wou kopen. De prijs was duidelijk vermeld.
Er stonden ook heel wat andere leuke artikels op de site.
De levering was ook snel. En tof dat je op de hoogte gehouden wordt van waar je bestelling zich bevindt.
Nooit zo'n snelle levering gehad als bij Megagadgets
Als ge iets leuks zoek voor uzelf of om iemand te verassen dat moet ge zeker eens bij Megagadgets rondneuzen. Wedden dat ge iets vind!
Ben tevreden over de service al had het iets sneller gemogen.
Toppie
Mega coole dingen die je nergens anders vindt, verrassend, vernieuwend, gemakkelijk kopen vanuit je luie zetel, vlotte afhandeling, betrouwbaar ook het betalen, snelle levering, met veel zorg en veilig verpakt kortom SUPER!!!
kwaliteit én op tijd
Alles kwam netjes, verzorgd en op tijd toe. Ik was erg tevreden!
Alles volgens plan, paket volledig en ok.
De gadget is super.
Kon misschien iets sneller geleverd worden (donderdag besteld en betaald, dinsdag geleverd).
Pakket volledig en in tact.
Eigenlijk dus geen echte negatieve opmerkingen, enkel beetje geduld hebben, geen probleem dus.
Super klantvriendelijk
Ondanks dat B-post onze levering verloren heeft laten gaan, was megagadgets bereid om onze bestelling opnieuw te verzenden. Dit allemaal zonder enig probleem.
Een aanrader om met zulke mensen te werken.
Zéér tevreden!
Ruim aanbod aan betaalmogelijkheden, snelle levering. Professionele service, ben tevreden!
zeer goed binnen een dag bezorgd
zeer goed je krijgt wat je besteld omschrijving van producten goed
hier gaan wij vaker bestellen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.