Bestilte en ordre 22/3-26. Har intet modtaget, har mailet til kundeservice 2x, for intet svar. Har prøvet at ringe men kommer kun på hold, ingen der tager telefonen, til sidst bliver der lagt på.
Leia as opiniões dos outros
Verdens bedste produkter indenfor bilpleje!!!!! Det VIRKER bare og er rimelig nemt at arbejde med. Kan næsten ikke beskrive hvor flot og lækker bilen bliver ind/udvendig.! Glem alt om de billig... Ver mais
Bredt udvalg af vildt lækre produkter som er nemme at arbejde med, her kan du få alt hvad du har brug for ét sted. Derudover meget hurtig levering og så ydes der en virkelig god service, der er alti... Ver mais
Hurtig til at trække pengene. Knap så hurtige til at sende varerne, eller svare på henvendelser. Jeg bestilte min ordrer fredag d. 12. september. 1-2 dages levering. Pengene trukket mandag d. 15. s... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi sælger bilpleje i absolut topklasse. Laver vi fejl eller sker der uheld, så kontakt os på as@meguiars.dk eller kundeservice @meguiars.dk så løser vi det :)
Informações de contacto
Gartnervej 16, 4684, Holme Olstrup, Dinamarca
- as@meguiars.dk
- meguiars.dk
Respondeu a 41% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
De bedste produkter jeg har brugt…
De bedste produkter jeg har brugt nogensinde og ejer Anders Sommer er helt fantastisk til at råde og vejlede dig så du for det du har brug for til dit behov
Klar Anbefaling
Fantastiske produkter , og virkelig god service - der bliver ikke købt andet hjem end produkter fra meguiars ! 🤩🙏🏼.
Kan klart kun anbefales herfra !!!
Hurtig levering og god kundeservice…
Hurtig levering og god kundeservice Anders var rigtig god til at vejlede mig i at lave ændringer i mine produkter så det hele spiller når jeg levere bilerne til kunderne
Bruger aldrig andre produkter til både bil og campingvogn
Har altid brugt deres produkter og Anders’ serviceniveau er above and beyond. Seneste bestilling afhentede jeg personligt og det resulterede i både nørdede snakke og endnu mere i kurven
Her handler jeg helt sikkert igen
Jeg har prøvet mange forskellige mærker…
Jeg har prøvet mange forskellige mærker og produkter.
Der er absolut ingen tvivl om, at Meguiar's er nemmest at bruge og giver det flotteste resultat.
Stor fan af produkter til både ind og udvendig brug!
Elendig service
Har bestilt hos jer og pengene er i hurtigt til at hæve men i får ikke sendt varerne og elendig til at svarer

Resposta da Meguiar's Danmark
Fantastiske produkter til bilpleje
Fantastiske produkter til bilpleje. Bruger næsten udelukkende produkter fra dem. Senest prøvede jeg deres correcting compound, ren magi.
Leveringen?
Leveringen. Jeg har fredag d. 11/7 bestilt lidt forskellige ting som stod som værende på lager. Dog torsdag d. 17/7 har jeg ikke engang fået en mail om varen muligvis er på vej. Skriver da til dem, hvor en automatisk besked fra deres kunde service skriver at de vil prøve at svare inde for 24 timer. Skrev kl 7 torsdag og har intet hørt endnu lørdag d. 20/7
Håber da godt nok der snart sker noget?
Ordre 109667
Hej
Jeg bestilte en ordre: 109667, jeg får herefter en bekræftelse på ordren, dette sker samme dag d. 10/6. Varen jeg bestiller, er på lager, og der reklameres med 1-2 dages levering.
Den 12/6 får jeg besked fra PostNord, om at pakken er oprettet hos dem, men så sker der ikke rigtigt yderligere derfra…
D. 19/6 skriver jeg til kundeservice, hvor min pakke bliver af? Men jeg får intet svar. Så d. 24/6 sender jeg igen samme mail til kundeservice, men modtager forsat intet svar.
D. 25/6 bliver min pakke dog leveret, men jeg har fortsat intet hørt fra kundeservice, og der kommer ingen forklaringer fra dem.
Så hvis man står og mangler noget, synes jeg man skal overveje at bestille det et andet sted…
Gode produkter, men…
Jeg tænker klart at der i tråd med andre anmeldelser kan ske forbedring af kundeservice-delen…
Jeg bestilte i fredags ordrenr. 109601 bestående af en vare, som angives på lager og med 1-2 dages leveringstid.
Skrev til kundeservice i går tirsdag, altså på 3. dagen, uden her onsdag at høre noget tilbage…
Et velment råd herfra er at leve op til det I skriver på webshoppen - hvis I ikke er i stand til at opfylde det, så lad være at skrive det. Det skaber falske forventninger = bøvl 😉
Jeg håber at den vare jeg har bestilt snart er på vej 🙏🏻
God Service
sindssyg god service hos Meguiars.
Anders er virkelig en flink gut! han sørgede for super hurtig betjening samt at varerne bliver sendt meget hurtigt! de får sgu 5-Stjerner.
det ikke sidste gang jeg handler her!
Lover 1-2 dags levering. På dag 5 uden afsendelse
Lover 1-2 dags levering på hjemmesiden. Bestil tirsdag morgen 8:23 og lørdag endnu ikke afsendt. Skulle have brugt det i denne weekend.
Den korte levering var grunden til at de blev valgt
Hello
The service customer is good,they helped me about my package
Fantastik oplevelse
Fantastik oplevelse, god skrives med gode produkter
Bestilte nogen produkter online og de…
Bestilte nogen produkter online og de kom hurtigt. Gode produkter og god service
Meguiars produkter er rigtig gode men webshoppen er elendig
Ingen tvivl om at Meguiars produkter er ganske fortrinlige men Meguiars forretning i danmark er elendig samstemmende med andres oplevelser.
Min oplevelse starter ganske godt men 5 dage efter ordreafgivelse ringer jeg til firmaet og kommer ikke igennem efter 20 minutter så jeg opgiver og ringer næste morgen og får at vide at Anders ville ringe til mig når han var kommet på arb. ca 20 minutter der sker ikke noget og jeg prøver at ringe flere gange og får at vide på SMS at han sidder i møde sidst på eftermiddagen ringer jeg igen og får en SMS "Jeg blokerer dit nummer hvis du fortsætter med at ringe - jeg vil gerne snakke men er optaget lige nu".
Det følte jeg var truende adfærd.
Jeg forsøger så at annullere min ordre da jeg kan se at den ikke er sendt og pengene ikke er trukket.
Det vil Anders ikke gøre og en dag efter får jeg at vide fra PostNord at der er en pakke på vej )-:
Det er en meget arrogant måde at behandle sine kunder på.
Jeg har så prøvet at sende varerne retur men erfarer at det vil koste mig 75,- + fragt meget ulig andre steder man handler på nettet.
Mit råd er lad være med at bruge Meguiars webshop, brug andre der handler med Meguiars, de er forøvrigt også billigere.
Mvh Henrik Ordre nr: 108785
Er jeg rigtig glad for deres produkter…
Er jeg rigtig glad for deres produkter og ser deres tørreværisk har aldrig oplevet noget der virker så godt. plus deres produkter dufter fantastisk godt
Fantastiske bilpleje produkter fin kundeservice
Bestilte 2 bilpleje produkter den 4/5, får ordrebekræftelse den 7/5, får besked om at det ene produkt er udgået, men får anbefalet det nye produkt. Varerne er nu leveret som aftalt til pakkeboks.
Fin service, her vil jeg handle Meguiar’s bilpleje produkter fremover.

Resposta da Meguiar's Danmark
Hurtig og god service…
Bestilte 6 shampoo som aldrig er kommet skrev mail til dem med hurtigt svar så nu er der kommet styr på det utrolig hurtig service må jeg sige glæder mig til de kommer frem handler der helt sikkert igen gode produkter de har
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.