Mermaidsisters Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn, snel en prettig mailcontact. Verkoper is bereid veel informatie te geven. De airtrack zou op bestelling gemaakt worden. Wij hadden het geluk dat er net een nieuwe zending kwam, waardoor wij bi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

The air track mat arrived defective. I reported the issue immediately. I was instructed to continue testing it to avoid returning it unnecessarily. We used it in our garden, which is exactly what... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nu al meerdere keren zeemeerminstaarten besteld bij mermaid sisters, en het is altijd goed. Goede dikke kwaliteit van de stof, vlotte reactie en levering. Het enige verbeterpunt voor ons zou zijn als... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige zeemeermin staart, fijne flipper. Dochter was in de zevende hemel toen ze hem gisteren uitprobeerde in het zwembad. De badjuf die er was, geeft zelf soms meermin zwemlessen, had de cursus ge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fatos de banho
  2. Loja de artigos desportivos

Mermaid Sisters is dé webshop voor zeemeerminstaarten en AirTracks in Europa. Met onze unieke, eigen ontwerpen brengen we de droom om een echte zeemeermin te zijn tot leven. Elke collectie wordt met zorg en liefde ontwikkeld. Ieder jaar lanceren we een nieuwe collectie, zodat jonge zeemeerminnen steeds weer iets nieuws kunnen ontdekken. Onze staarten combineren prachtige designs met kwaliteit en comfort, zodat zwemmen niet alleen magisch maar ook veilig is. Wij geloven dat de juiste staart meer is dan alleen een product. Daarom helpen we je graag persoonlijk bij het kiezen van de perfecte zeemeerminstaart. Met eerlijk advies, veel enthousiasme en aandacht voor iedere klant zorgen we ervoor dat elke zeemeermin de staart vindt die het beste bij haar past. Onze producten worden niet alleen thuis gebruikt, maar ook door zwembaden en zwemscholen. Door deze samenwerkingen blijven we onze producten verbeteren en zorgen we voor een veilige en optimale zwemervaring. Bij Mermaid Sisters staat klantbeleving centraal. Daarom bieden wij gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland. Daarnaast ontvangt iedere bestelling een klein cadeautje, omdat we het belangrijk vinden om elke bestelling extra bijzonder te maken. Bij Mermaid Sisters draait alles om kwaliteit, persoonlijke service en het creëren van onvergetelijke zeemeerminmomenten. 🧜‍♀️✨

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

156 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Airtrack en zeemeerminset

Goede spullen zowel airtrack als zeemeerminstaart aangeschaft bij dit bedrijf en zeer tevreden

9 de agosto de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Beste Alet, dankuwel voor uw positieve review! We wensen u veel plezier met de bestelling.
Liefs, Team Mermaid Sisters.🥰

Classificada 2 em 5 estrelas

reactie op kapotte monovin teleurstellend

bestelling gedaan; prima geleverd; kleindochter blij!
Maar toen zag ik dat er een drukknoop kapot was van de monovin; kan gebeuren en dus mail gestuurd met vraag naar oplossing.
Het antwoord van Mermaidsisters (dat ik zelf even op zoek moest naar reparatie-atelier) vond ik teleurstellend. En toen ik hen dat terug mailde, kwamen ineens mijn mailtjes niet meer aan met mededeling dat die geweigerd waren door Mermaidsisters, Bijzonder klantonvriendelijk!

25 de julho de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat jammer om te lezen dat een aanvankelijk positieve ervaring alsnog zo teleurstellend is verlopen. We begrijpen heel goed dat dit niet het gevoel is dat u aan Mermaid Sisters had mogen overhouden, zeker niet wanneer het gaat om een defect onderdeel en u juist op een passende oplossing hoopte.

Wij willen daarbij graag aangeven dat Mermaid Sisters in augustus 2025 is overgenomen. Sindsdien zijn onze klantenservice, interne processen en opvolging volledig opnieuw ingericht om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen en klanten beter en zorgvuldiger te kunnen helpen.

Ook al is deze ervaring van vóór die periode, we nemen dit soort feedback wel serieus. We komen daarom graag alsnog persoonlijk met u in contact om te kijken of we nog iets voor u kunnen betekenen. U mag ons hiervoor mailen via info@mermaidsisters.nl of telefonisch contact opnemen.

Vlotte levering en snel

25 de julho de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat de levering vlot en snel is verlopen. We wensen jullie heel veel plezier met de bestelling!

Heel fijn contact

Heel fijn contact, goede service en een mooie kwaliteit zeemeerminstaart.

29 de julho de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je het contact als prettig hebt ervaren, tevreden bent over de service en blij bent met de kwaliteit van de zeemeerminstaart. Dat waarderen we enorm. We wensen jullie er heel veel plezier mee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige staart, dochter is er dol op

Geweldige staart, dochter is er dol op. Leuke kado verpakking, netjes op tijd bezorgd

3 de julho de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat jullie dochter zo dol is op de staart en dat ook de cadeauverpakking en de levering helemaal naar wens waren. We wensen haar heel veel plezier met haar mooie zeemeerminstaart!

Heel tevrede

Goede kwaliteit airtrack

2 de julho de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de airtrack. We wensen jullie er heel veel plezier mee!

Snelle levering.
En een goed product
Mijn kleindochter is er super blij mee!

30 de junho de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was, het product goed bevalt en dat je kleindochter er super blij mee is. Dat is natuurlijk het allerleukst om te lezen. We wensen haar er heel veel plezier mee!

klantendienst is top

De klantendienst reageert vrijwel onmiddellijk op je vragen. Ze denken met je mee en dat is echt een meerwaarde.

31 de maio de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze klantendienst als snel, betrokken en behulpzaam hebt ervaren. We vinden het belangrijk om goed mee te denken, dus het is extra leuk om te lezen dat dit voor jou echt een meerwaarde was.

Classificada 5 em 5 estrelas

zoals beloofd super snel geleverd en…

zoals beloofd super snel geleverd en heel goede kwaliteit

3 de junho de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat alles zoals beloofd super snel is geleverd en dat je ook zo tevreden bent over de kwaliteit. Daar worden wij blij van. We wensen jullie er heel veel plezier mee!

Uitstekend

Overzichtelijke website, goed contact (mbt de kledingmaat), veel betaalmogelijkheden, snelle verzending. Zeemeerminstaart, broekje en topje passen goed.

25 de maio de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vond, het contact over de kledingmaat als prettig hebt ervaren en tevreden bent over de betaalmogelijkheden en snelle verzending. Geweldig dat ook de zeemeerminstaart, het broekje en het topje goed passen. We wensen jullie er heel veel plezier mee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super vriendelijke dame aan de telefoon…

Super vriendelijke dame aan de telefoon gehad. Er was iets niet meer voorradig wat we hadden besteld. Is heel netjes opgelost.

24 de abril de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je prettig bent geholpen aan de telefoon en dat het netjes is opgelost toen iets niet meer op voorraad bleek te zijn. We vinden het belangrijk om goed mee te denken, dus het is extra fijn om te lezen dat je dat zo hebt ervaren.

Classificada 4 em 5 estrelas

Alle nodige benodigdheden erbij en…

Alle nodige benodigdheden erbij en snelle levering 👍🏻

4 de maio de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat alles compleet was en dat de levering snel is verlopen. We wensen jullie heel veel plezier met de bestelling!

Zeer tevreden

Zeer snel geleverd, kinderen super blij. Airtrack helemaal zoals beschreven.

28 de abril de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat de levering zo snel was, de kinderen er super blij mee zijn en dat de airtrack helemaal is zoals beschreven. We wensen jullie er heel veel plezier mee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dochter superblij met haar…

Dochter superblij met haar zeemeerminstaart!! Kwaliteit lijkt heel goed. Hele snelle verzending.

25 de abril de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je dochter zo blij is met haar zeemeerminstaart en dat ook de kwaliteit en snelle verzending zo goed bevallen. We wensen haar heel veel zwemplezier en magische zeemeerminmomenten toe!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met de airtrack

Super blij met de airtrack! Meiden hebben er eindeloos plezier mee.

4 de abril de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de airtrack en dat de meiden er eindeloos plezier mee hebben. Dat is precies waar wij het voor doen. We wensen jullie nog heel veel actieve en gezellige momenten ermee!

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring! Goede levering, snel, vlot, goede service, goed ingepakt, topmateriaal.
Heel tevreden!

31 de março de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en tevreden bent over de levering, service, verpakking en kwaliteit van het materiaal. Dat is precies waar we ons iedere dag voor inzetten. Heel veel plezier gewenst met je bestelling!

Classificada 4 em 5 estrelas

Het was keurig verpakt en snel…

Het was keurig verpakt en snel geleverd .
Enig puntje van aandacht is vermelding van verzending.

22 de fevereiro de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles keurig verpakt was en snel is geleverd. Dank je ook voor je feedback over de vermelding van de verzending, dat nemen we zeker mee als aandachtspunt om onze communicatie verder te verbeteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele lieve vrouw die alles goed uitlegt…

Mooi ingepakt

25 de fevereiro de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen en dat alles duidelijk is uitgelegd. Ook heel leuk om te lezen dat de bestelling mooi was ingepakt. We wensen jullie heel veel plezier met de bestelling!

Superleuk!

Superleuk zeggen de kinderen. Er was wel voor mij niet duidelijk dat er bij onze airtrack elk een elektrische pomp meegeleverd werd.

23 de fevereiro de 2025

Resposta da Mermaidsisters

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de kinderen er zo enthousiast over zijn. Dank je ook voor je feedback over de elektrische pomp. Inmiddels hebben we deze informatie duidelijker vermeld op onze website, zodat dit voor toekomstige bestellingen beter zichtbaar is. Fijn dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.