Jeg vil ændre min tidligere anmeldelse af MIHO. Det viser sig, at jeg havde skrevet mit spørgsmål til en forkert mailadresse, og derfor ikke fik svar. Jeg har tidligere været i dialog med Sidsel og få... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig fantastisk hjemmeside/virksomhed med råd og vejledning, samt nøje udvalgte og udførligt beskrevne produkter, med meget virksomme ingredienser. Dette gør mig fuldstændig tryg ved at købe prod... Ver mais
Jeg har sjælden oplevet at få så god, kompetent og fyldestgørende en hjælp. Sidsel er virkelig dygtig og tog sig god tid til, at forstå både mine, men også min datters udfordringer. Jeg modtog derefte... Ver mais
Det er nu 3. gang jeg køber hudpleje hos Miho, med Sidsels hjælp og vejledning. Og jeg er virkelig tilfreds med mine køb, og min hud elsker det 🥰 Du finder ikke bare de hypede koreanske hudpleje pr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vil du også gerne have effektiv hudpleje uden skadelig kemi udvalgt af en dansk forsker i hud og allergi? MIHO er en dansk webshop, der tilbyder hudpleje med videnskabelig dokumenteret effekt og uden skadelig kemi til priser, hvor alle kan prioritere god hudpleje. MIHO blev startet af en dansk forsker i hud og allergi, som personligt gennemgår alle produkterne for effektivitet og indhold, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de overbevisende effekter. Vi tilbyder et bredt udvalg af parabenfri, parfumefri, silikonefri og sulfatfri produkter, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller virkning, og vi tilbyder altid gerne skræddersyet vejledning til de produkter, der vil gøre en forskel for netop din hud.
Informações de contacto
Østre Pennehavevej 2, 2960, Rungsted Kyst, Dinamarca
- kontakt@miho.dk
- miho.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering. Lækker oplevelse ved åbning af pakken med en lille personlig hilsen og fantastiske produkter. Vil anbefale alle at handle ved MIHO.
Rigtig sød betjening
Du har gjort det igen Sidsel…
Du har gjort det igen Sidsel…
Igen handler jeg hos dig, og igen bliver jeg overrasket over den fantastiske kundeservice. Efter et par mails frem og tilbage, fandt du frem til lige præcis det, som jeg har brug for. Jeg har modtaget pakken idag, og jeg glæder mig til at komme igang.
Tak for det vedlagte - det var ud over al forventning. Tusinde tak. Du går langt for dine kunder. Det stråler ud af din kontakt, din hjemmeside og dine pakker.
Tak for at føle sig værdsat som kunde.

Resposta da MIHO
Gode priser og super kundeservice!
Gode priser og helt fantastisk kundeservice! Jeg har fået professionel hjælp til at forstå, hvilken hudtype jeg har, en detaljeret gennemgang af, hvad man kan gøre og råd til produkter, der kan hjælpe.

Fremragende!
Fint udvalg af K-beauty produkter og hurtig levering. Der var også et personligt håndskrevet kort og en lille gave med i købet. Køber her igen.

Very good experience
Wonderful store with very good prices and promotions, special offers. The order arrived at the pickup point on time and was very well packaged. A face mask was included as a gift with your order.

Kære Miho,
Kære Miho,
Jeg vil bare lige sige, hvor glad og tilfreds jeg er med min seneste købsoplevelse hos jer! Der var virkelig god service, hurtig levering og ikke mindst det personlige kort, som betyder så meget for en kunde som mig. Det gør virkelig købsoplevelsen mere personlig, og jeres gode kundekontakt gør det endnu bedre. Jeg er helt sikker på, at jeg vil købe fra jer igen i fremtiden. Tak for en fantastisk oplevelse!
Venlig hilsen,
Aijat

Resposta da MIHO
Lækre produkter med personlig hilsen
Lækre produkter som kom hurtigt. Dejligt med en lille personlig hilsen og gave. Pakker med hjertet.
Tusind tak for det.

Resposta da MIHO
Rene, lækre produkter til rimelige priser og super vejledning.
Rigtig lækre produkter til rimelige priser! Fik en fanstastisk rådgivning! Sidsel er top-professionel og har alt den viden, man ikke selv ejer om hudpleje og ingredienser!
Kan varmt anbefales!

Super kundeservice
Super kundeservice, godt udvalg og gode priser. Helt sikkert et sted, som jeg kun kan anbefale til andre :-)

Resposta da MIHO
Lækre produkter og god vejledning
Produkterne kom lynhurtigt, og jeg fik rigtig god hjælp og vejledning af Sidsel :) kæmpe anbefaling!

Resposta da MIHO
Jeg har haft den mest fantastiske…
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med at handle på denne hjemmeside! Ikke kun har de leveret produkterne utroligt hurtigt, men Sidsel, har virkelig gjort hele forskellen med sin ekstraordinære service.
Sidsel er altid tilgængelig og svarer lynhurtigt, hvilket skaber en følelse af personlig opmærksomhed og kundevenlighed. Hun giver gode og dybtgående vejledning i brugen af produkterne.
Det er tydeligt, at Sidsel er passioneret omkring sit arbejde, og hun går langt for at sikre, at hendes kunder er tilfredse og føler sig trygge ved deres køb. Jeg har sjældent oplevet sådan en engageret og hjælpsom service, og det har virkelig gjort mig til en loyale kunde.
Jeg kan ikke anbefale denne hjemmeside nok! Hvis du leder efter produkter og service i topklasse, så er dette stedet at handle. Tak, Sidsel, for din uovertrufne indsats og dedikation til dine kunder!

Resposta da MIHO
Hurtig levering, gode produkter, sjæl i firmaet og god service. Fuldt ud tilfreds 😊

Yderst professionel rådgivning
Mit indtryk af MIHO er, at de kun leverer produkter af højeste kvalitet uden af at gå på kompromis. Dette understreges af den ærlige og professionelle samtale jeg havde med ejeren Sidsel, som på fineste vis gav mig kyndig vejledning i hvad der virker og ikke virker.
Alt i alt en super oplevelse. Vil helt sikkert handle her igen.

Resposta da MIHO
Tak få gaven i gav mig eftersom
Tak få gaven i gav mig eftersom, min fragt nåede senere end forventede

Handler kun her!
Jeg er ny i k-Beauty verden og er også først for relativt nylig begyndt at tage min hudplejerutine seriøst fordi jeg altid har haft en “nem” hud. Men efter at have stiftet bekendtskab med et par koreanske produkter og især med Miho er jeg solgt! Produkterne gør virkelig en forskel, priserne er så rimelige at det faktisk er muligt at investere af de mange “steps” og med min naturvidenskabelige/medicinske baggrund ELSKER jeg at det er Sidsel med sin store ekspertise som udvælger produkterne udefra et rationale om at effekten skal give mening og være bevist. Hun er en ægte hudnørd og den bedste guide!
Derudover er shoppen lækkert udformet og super brugervenlig, og leveringen er nem og meget hurtigt. Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da MIHO
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.