Jeg vil ændre min tidligere anmeldelse af MIHO. Det viser sig, at jeg havde skrevet mit spørgsmål til en forkert mailadresse, og derfor ikke fik svar. Jeg har tidligere været i dialog med Sidsel og få... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig fantastisk hjemmeside/virksomhed med råd og vejledning, samt nøje udvalgte og udførligt beskrevne produkter, med meget virksomme ingredienser. Dette gør mig fuldstændig tryg ved at købe prod... Ver mais
Jeg har sjælden oplevet at få så god, kompetent og fyldestgørende en hjælp. Sidsel er virkelig dygtig og tog sig god tid til, at forstå både mine, men også min datters udfordringer. Jeg modtog derefte... Ver mais
Det er nu 3. gang jeg køber hudpleje hos Miho, med Sidsels hjælp og vejledning. Og jeg er virkelig tilfreds med mine køb, og min hud elsker det 🥰 Du finder ikke bare de hypede koreanske hudpleje pr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vil du også gerne have effektiv hudpleje uden skadelig kemi udvalgt af en dansk forsker i hud og allergi? MIHO er en dansk webshop, der tilbyder hudpleje med videnskabelig dokumenteret effekt og uden skadelig kemi til priser, hvor alle kan prioritere god hudpleje. MIHO blev startet af en dansk forsker i hud og allergi, som personligt gennemgår alle produkterne for effektivitet og indhold, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de overbevisende effekter. Vi tilbyder et bredt udvalg af parabenfri, parfumefri, silikonefri og sulfatfri produkter, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller virkning, og vi tilbyder altid gerne skræddersyet vejledning til de produkter, der vil gøre en forskel for netop din hud.
Informações de contacto
Østre Pennehavevej 2, 2960, Rungsted Kyst, Dinamarca
- kontakt@miho.dk
- miho.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastisk service og grundig…
Fantastisk service og grundig information om, hvilke produkter der vil være virkelig gode for mig.
Efter at have prøvet produkterne et par dage, kan jeg allerede mærke en markant forskel.
Meget kvalitet for pengene
Føler jeg har fået meget kvalitet for pengene her - og det er sjældent inden for skønhed. Kommer helt sikkert tilbage efter mere:) særligt efter den der læbebalm med avokado. Mega god! Og så var leveringen super hurtig:)
Very satisfied
Fast delivery, personal connection , a little gift - perfect customer service!
Jeg har fået top service hos MIHO
Jeg har fået top service hos MIHO. De er alletiders, hurtige, hjælpsomme med spørgsmål til produkter. Selv til teenage hud og 50+. Jeg giver MIHO min bedste anbefaling og kommer selvfølgelig igen. Pernille O.
Hurtig levering og fint produkt ☺️
Fik produktet dagen efter jeg havde…
Fik produktet dagen efter jeg havde bestilt det. Der er virkelig lagt sjæl i virksomheden. Love it!
Meget god hjemmeside og produkter
Meget god hjemmeside med relevant info og nøje udvalgt produkter. Jeg er rigtig glad for at jeg fandt den. Ordre kom meget hurtigt og der var en personlig hilsen med flere gratis prøver samt en lille gave i. Tusind tak, jeg var meget positivt overrasket.
Har bestilt min første pakke fra Miho…
Har bestilt min første pakke fra Miho og det blir ikke den sidste. Produkterne er SÅ lækre, der var en fuld size gave med, som var nøje udvalgt ud fra de produkter jeg havde bestilt. Derudover var der en lille prøve med. Kan kun anbefale denne oplevelse.
SÅ lækker pakke at modtage.
Mega god!!!
Professionel vejledning og hurtig…
Professionel vejledning og hurtig levering - jeg er meget tilfreds med mine produkter 😊
Lækre produkter til gode priser
Super lækre produkter!
Super lækre produkter, som jeg efterhånden er stærkt afhængig af. Jeg har en temmelig sart hud, men har absolut ingen problemer med de produkter, Sidsel har hjulpet mig med et vælge. Hos Miho får man virkelig super kvalitetsprodukter til en fantastisk pris - plus virkelig kyndig vejledning, hvis man har det behov. Beskrivelserne i shoppen og produktfilteret er der nemlig virkelig gjort noget ud af, så man nemt kan finde de rette produkter på egen hånd. Og så er der altid hurtig afsendelse af din bestilling og en nøje udvalgt prøve med din ordre. Kæmpe fan! 🤩
Super fin service og hurtig levering
Super fin og hurtig levering. Dejligt med en personlig hilsen.
Hurtig behandling af min ordre, og en personlig hilsen i pakken. 5 stjerner herfra.
Min pakke indeholdt et håndsigneret…
Min pakke indeholdt et håndsigneret postkort. Det var meget rart. Desuden var det produkt, jeg valgte, ikke på lager, og de gav mig den fulde version i stedet for mini. Jeg modtog også en gratis prøve.
Super produkter, god service!!!
Hurtig levering.
Produkterne lever 100% op til forventningerne.
Fantastisk med en personlig hilsen.
Kan varmt anbefale firmaet 👍
Jeg er meget glad for den høje kvalitet…
Jeg er meget glad for den høje kvalitet af "Licorne". Jeg har købt nogle af hudpleje fra "Licorne" og kan mærke min huden bliver blødere og lækkert. Meget mere end jeg har forventet. Jeg er meget glad for den gode handel. Tak.🥰
Meget tilfredstillende at handle hos…
Meget tilfredstillende at handle hos Miho! Lækre produkter, hvor man er sikker på høj kvalitet, hurtig levering og sød kundeservice. Køber helt sikkert mine koreanske hudplejeprodukter her fremover!
Fedt med en personlig hilsen og gratis…
Fedt med en personlig hilsen og gratis prøver.
hurtig levering og god service
Mine varer kom med det samme og alt var som det skulle være. Jeg vil helt klart anbefale Miho
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.