Min Ryggsack Opiniões 28

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ryggsäcken i läderlook ser faktiskt ganska clean ut. Har haft den både till vardag och jobb och den passar in överallt. ganska mångsidig ändå.

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte en i veganskt läder och den ser ganska minimalistisk ut vilket jag gillar. Har använt den nästan varje dag och den ser fortfarande bra ut. trodde inte den skulle hålla så bra tbh.

Classificada 1 em 5 estrelas

SCAMSIDA! Verkar bra till en början med jättefina bilder på produkterna men när väskan väl kom hem stämde den inte överens med bilden, även flera detaljer som vi fastnat för fanns inte, kändes plastig... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

28 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

rätt balans i stil

Gillar att den inte ser för sportig eller för formell ut. ligger någonstans mitt emellan.

29 de maio de 2026

Hej Albert,

Tack för att du delade med dig av ditt intryck!

Vi är glada att höra att du uppskattar den fina balansen i designen på vår ryggsäck. Din nöjdhet är vår största belöning, och det gläder oss att veta att stilen motsvarar dina förväntningar.

Tack för ditt förtroende, och vi hoppas att din ryggsäck kommer att följa med dig och ge glädje i din vardag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ryggsäcken i läderlook ser faktiskt…

5 de junho de 2026

Hej Alva,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi är glada att höra att du uppskattar ryggsäckens stilrena design och att den passar lika bra i arbetet som i vardagen.

Din kommentar om dess mångsidighet uppskattas verkligen. Tack för ditt förtroende, och vi hoppas få välkomna dig tillbaka till vår butik snart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min dotter behövde en skolväska så vi…

Min dotter behövde en skolväska så vi tog Spiderman versionen. Färgerna är starka och har inte bleknat än vilket jag var lite orolig för.

16 de maio de 2026

Hej Cecilia,

Stort tack för din återkoppling! Vi är mycket glada att höra att Spider-Man-ryggsäcken föll din dotter i smaken och att de starka färgerna har hållit sig fina, vilket har varit en trygghet för dig. Din kommentar uppskattas verkligen, eftersom vi lägger stor vikt vid kvaliteten och hållbarheten i våra produkter.

Vi hoppas att ryggsäcken kommer att följa din dotter med glädje under hela skolåret.

Teamet på Min Ryggsack

enkel och funktionell

Den är enkel, funktionell och lätt att bära. ibland räcker det.

13 de maio de 2026

Hej Magnus,

Stort tack för din återkoppling!

Vi är glada att höra att du tycker att vår väska är enkel, funktionell och lätt att bära. Det är precis det vi strävar efter att erbjuda: det viktigaste, utan att kompromissa med funktionaliteten.

Din åsikt gläder oss mycket och uppmuntrar oss att fortsätta i samma riktning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tyget känns mjukt men håller formen…

Tyget känns mjukt men håller formen ändå vilket jag inte var säker på innan. funkar bra till vardagen.

25 de maio de 2026

Hej Cornelia,

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din åsikt om din upplevelse med våra produkter. Vi är glada att höra att tyget positivt överraskade dig genom sin mjukhet samtidigt som det behåller sin form, och att det fungerar bra för vardagsbruk. Din feedback är värdefull och uppmuntrar oss att fortsätta i samma riktning.

Vi ser fram emot att höra från dig igen snart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag valde en liten i läder för vardagen…

Jag valde en liten i läder för vardagen och den funkar bara. Känns inte klumpig alls vilket jag gillar.

27 de maio de 2026

Hej Alva,

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din recension. Vi är glada att höra att din lilla lädermodell passar dig perfekt i vardagen och att den ger dig den komfort och lätthet du var ute efter, utan att kännas klumpig.

Din feedback är värdefull och hjälper andra kunder i deras val.

Classificada 5 em 5 estrelas

Satt bara och kollade runt och…

Satt bara och kollade runt och beställde en spontant. blev faktiskt ett bra köp, använder den mer än jag trodde.

15 de maio de 2026

Hej Tove,

Stort tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att ditt köp blev en positiv överraskning och att du använder din produkt mer än du förväntade dig.

Din nöjdhet är vår största belöning.

Vi ser fram emot att se dig igen snart på Min-ryggsack.se!

Classificada 5 em 5 estrelas

Använder den till både gym och jobb

Använder den till både gym och jobb. funkar för båda utan problem.

21 de maio de 2026

Hej Hans,

Tusen tack för din återkoppling!

Vi är glada att höra att din väska följer med dig både till gymmet och till jobbet. Din nöjdhet är vår största belöning och motiverar oss varje dag att fortsätta i samma riktning.

Tack för ditt förtroende och vi ses snart igen!

höll sig bra på resor

Använde den på en weekendresa och den höll bra. dragkedjorna funkade, platsen räckte och den var bekväm att bära. små saker men viktiga.

20 de abril de 2026

Hej Erik ,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är glada att höra att din väska har följt med dig på ett bra sätt under din weekend och att du uppskattade dess hållbarhet, komfort och praktiska användning i vardagen.

Den här typen av feedback om de små detaljerna är särskilt värdefull för oss.

fackligt användbara

Facken är användbara, inte bara där för syns skull. hjälper att hålla ordning vilket jag gillar.

10 de maio de 2026

Hej Edvin,

Tack så mycket för din återkoppling.

Vi är glada att höra att väskans fack är användbara i din vardag och att de hjälper dig att hålla dina saker väl organiserade.

Din tillfredsställelse är vår största belöning.

Vi ser fram emot att få höra från dig igen snart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Använde den i en trång miljö och den…

Använde den i en trång miljö och den kändes säker. inget speciellt men gör sitt jobb.

28 de abril de 2026

Hej Axel ,

Tack för din återkoppling.

Vi är glada att höra att din väska har gett dig tillfredsställelse i en trång miljö och att den fungerar bra i vardagen. Även utan särskilda egenskaper är det viktigaste att den är pålitlig och praktisk för dig.

Vi tackar dig för ditt förtroende.

Classificada 4 em 5 estrelas

Beställde en enkel svart för…

Beställde en enkel svart för vardagsbruk. Den är lätt och gör inte ont i axlarna ens när den är full. känns som något jag kommer använda länge tbh.

6 de maio de 2026

Hej Sigrid,

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback. Vi är glada att höra att din svarta väska ger dig tillfredsställelse i vardagen och att den fortfarande är bekväm även när den är välfylld. Din upplevelse av dess hållbarhet gläder oss mycket.

Vi hoppas att den fortsätter att följa dig under lång tid i alla dina aktiviteter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte en i veganskt läder och den ser…

4 de maio de 2026

Hej Frida,

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din upplevelse med vår veganska läderryggsäck. Vi är mycket glada att höra att den uppskattas och att den minimalistiska designen motsvarar dina förväntningar. Det är ännu mer glädjande att veta att den följer med dig i vardagen och att den håller så bra över tid, långt över vad du ursprungligen hade förväntat dig.

Din återkoppling är mycket värdefull och motiverar oss att fortsätta erbjuda produkter som är både hållbara och estetiskt tilltalande.

långsammare leverans men bra

Leveransen tog några dagar extra men uppdateringarna hjälpte. produkten var som på bilderna så inga problem.

15 de abril de 2026

Hej Maja ,

Tack så mycket för din återkoppling! Vi är glada att höra att produkten stämde överens med bilderna och att du är nöjd med den.

Vi tackar även för din kommentar gällande leveranstiden och är glada att uppdateringarna gjorde att du kunde följa din beställning i lugn och ro.

Vi önskar dig en riktigt bra användning av din produkt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hade inte planerat att köpa men behövde…

Hade inte planerat att köpa men behövde en ny snabbt. den här blev faktiskt bättre än min gamla.

13 de abril de 2026

Hej Linus,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Vi är glada att höra att din nya ryggsäck gör dig nöjd och att den visade sig vara ännu bättre än din tidigare.

Vi önskar dig en fortsatt riktigt bra användning i vardagen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Trodde kvaliteten skulle vara medel men…

Trodde kvaliteten skulle vara medel men den var bättre. sömmarna håller än så länge.

14 de maio de 2026

Hej Rolf,

Tack så mycket för din återkoppling! Vi är glada att höra att produktens kvalitet har överträffat dina förväntningar och att du är nöjd med den. Din kommentar gläder oss verkligen och uppmuntrar hela vårt team.

Vi hoppas att din produkt fortsätter att ge dig full tillfredsställelse över tid.

passade bättre än förväntat

Tog en för resor och den klarade allt jag packade utan att kännas klumpig. dragkedjorna funkar bra hittills.

6 de maio de 2026

Hej Maja,

Tack så mycket för din återkoppling!

Vi är glada att höra att din resväska följer dig väl under dina resor och att den är praktisk utan att kännas klumpig, även när du packar den full.

Din nöjdhet är viktig för oss och vi hoppas att den kommer att fortsätta vara till stor nytta för dig under lång tid framöver.

solid och användbar

Frakten var okej, varken snabb eller seg. Själva väskan känns stabil och facken är faktiskt användbara. Jag använder den mer än mina gamla väskor vilket jag inte trodde.

14 de maio de 2026

Hej Lisbeth,

Tack för att du delade din upplevelse! Vi är glada att höra att väskan fungerar bättre för dig än dina tidigare modeller och att du tycker att dess fack är praktiska och att kvaliteten är tillfredsställande. Din feedback om leveransen är också noterad och hjälper oss att bli bättre.

Vi hoppas att vi får se dig igen på Min-ryggsack.se,

ännu bättre i verkligheten

Tog manchester ryggsäcken i blått och den är faktiskt finare i verkligheten. Har använt den till jobbet och små ärenden, rymmer allt utan att se överfull ut. dragkedjan känns smidig också vilket är viktigare än man tror.

27 de abril de 2026

Hej Karin,

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din recension!
Vi är glada att höra att Manchester-ryggsäcken i blått passar dig perfekt i vardagen och att du uppskattar både dess design, kapacitet och dragkedjans kvalitet. Din feedback är värdefull och hjälper andra kunder i deras val.

Vi hoppas att vi får se dig igen snart.

Teamet på Min-ryggsack.se

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.