Min A-kasse Opiniões 2451

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Medarbejderne (Lizette)der tog imod mig, var rigtig imødekommende, god til at formidle, forklare, samt sætte mig ind i tingene på hjemmesiden, etc. Så stor tak til hende.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg havde en rolig og go fornemmelse, efter det første møde. Jeg blev taget godt imod, mødet startede som planlagt. Jeg følte mig hørt og fik hjælp til, at komme videre på platforme, hvor der er le... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Må sige, virkelig god behandling af min sag. Har arbejdet i 44 år og aldrig været ledig, men altid indbetalt til en A-kasse, så er virkelig taknemlig for god service.

Informações sobre a empresa

1. Seguro de protecção de rendimentos

Sobre Min A-kasse

Escrito pela empresa

Min A-kasse er en billig arbejdsløshedskasse for alle - det koster kun 542 kr. om måneden.

Mere end 100 års erfaring
I mere end 100 år har vi givet vores medlemmer sikkerhed, tryghed og en hjælpende hånd, hvis de har mistet jobbet. Vi hjælper og vejleder dig i forbindelse med din jobsøgning, så du kan komme tilbage på arbejdsmarkedet, hvis du på et tidspunkt bliver ledig.

Ledighed skal ikke føles som en slåskamp mod systemet
Mister du dit arbejde, er det sidste du har brug for at havne som et nummer i køen hos a-kassen. Hos Min A-kasse får du en personlig rådgiver, der hjælper dig med at navigere gennem jungle af dagpengeregler.

Alle kan blive medlem
Vi er en a-kasse for alle, hvilket betyder, at du kan blive medlem, uanset hvilket job eller uddannelse du har.

Over 80.000 har allerede valgt os
Vores medlemmer arbejder inden for IT, salg, marketing, handel, service, og meget mere. Vi samarbejder med 15 forskellige faglige organisationer, hvilket giver os et indgående kendskab til vores medlemmers fagligheder og brancher.

Det er nemt at blive medlem
Ring på tlf. 70 12 37 82, så hjælper vi med at indmelde dig. Du kan også melde dig ind på vores hjemmeside.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Fagligt begrundede

Kære Jean,

Det er dejligt at høre, at du har fået en god og faglig rådgivning. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg havde en rolig og go fornemmelse

Jeg følte mig hørt og fik hjælp til, at komme videre på platforme, hvor der er ledige stillinger, der gør det nemmere, at vælge job ud.
Hjælp til ændringer i mit cv.

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er rigtig godt at høre, at du har haft en god fornemmelse efter dit første møde hos os, og at du blev taget godt imod fra start. Vi er glade for, at du følte dig hørt og fik konkret hjælp til både jobsøgning og dit CV.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for mere sparring eller har spørgsmål.

very good service

Dear Kunde,

Thank you for your nice review.

We’re happy to hear that you had a very good experience with our service. That’s always great to know. If you ever need any help or have questions, feel free to reach out to us.

Best regards

Classificada 4 em 5 estrelas

Blev hørt og man får følelsen af at de…

Blev hørt og man får følelsen af at de varetager min interesse og er der for en

Kære Steen,

Det er så rart at høre, at du har følt dig lyttet til, og at du har har tillid til, at vi er her for at hjælpe dig. Det betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Imødekommende sagsbehandler med god…

Imødekommende sagsbehandler med god vejledning

Kære Annette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du er blevet mødt af en imødekommende sagsbehandler og har fået god vejledning. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse her hos os.

Husk, du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

God gennemgang

God gennemgang af CV og en konkret ansøgning. God rådgivning om brug af AI og andre nødvendige informationer.

Kære Michaela,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du har fået en god gennemgang af både dit CV og ansøgning, og nogle gode input til brug af AI. Vi er glade for, at du har fået noget konkret med dig som du kan arbejde videre med.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for mere sparring.

Møde med A-kassen aalborg

Kære Tony,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du har fået en god behandling og har haft en god oplevelse hos os. Vi ved, at det kan være en stor omvæltning at stå i en ny situation efter mange år på arbejdsmarkedet, så det er rigtig rart at høre, at du føler der bliver taget godt hånd om dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for vores hjælp eller har spørgsmål.

Personalet var hvirkelig hjælpsomme

Personalet var hvirkelig hjælpsomme, og gode til at forklare tingene.
Behagelig og hjælpsom personale

Kære Max,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det godt at høre, at du har mødt hjælpsomme mennesker her hos os, som var gode til at forklare tingene. Vi er glade for, at du har haft en behagelig og god kontakt med os.

Classificada 4 em 5 estrelas

God forberedelse inden mødet.

Det var en god oplevelse fordi. jeg blev orienteret godt omkring de ting jeg skal udfylde og fordi hun var forberedt på inden jeg kom til mødet.

Kære Jeppe,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du følte at din rådgiver var godt forberedt inden jeres mødet, og at du fik en klar gennemgang af det, du skulle. Det betyder meget for os, at der er styr på tingene fra start.

God og fin akasse

Kære Sara,

Tak for din fine anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du er glad for at være medlem hos os. Det betyder meget for os med sådan nogle en anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Medarbejderne (Lizette)der tog imod…

Kære Jan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi bliver så glade, når vi læser, at du blev mødt på en imødekommende måde, og at du fik en god og tydelig gennemgang. Vi er glade for, at du følte dig godt hjulpet og fik overblik over tingene.

Husk, at du altid er velkommen til at række ud til os, hvis du skulle få brug for vores hjælp.

Mennesker som hjælper mennesker

Altid venlige, imødekommende, hjælpsomme og forstående.
Mennesker som hjælper mennesker, ikke et system du skal passe ind i for at blive hørt.

Kære Amanda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det gør os virkelig glade at høre, at du har en god oplevelse her hos os. Det er altid vigtigt for os, at der er plads til den enkelte, og at man føler sig taget alvorligt og hørt.

Classificada 4 em 5 estrelas

En seriøs og god forståelse

En seriøs og god forståelse for mine udfordringer og en god vejledning.

Kære Søren,

Vi er glade for at høre, at du har mødt både forståelse og fået god vejledning i din situation. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for sparring eller har spørgsmål.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en god oplevelse.

Det var en god oplevelse med Min A kasse, som altid.

Kære Jesper,

Tak for din fine anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget, at du vender tilbage med den følelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en både grundig og meget venlig…

Jeg fik en både grundig og meget venlig betjening. Og følte mig helt igennem godt behandlet ved første fysiske møde

9 de abril de 2026

Kære Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du har fået en grundig og venlig vejledning, og at dit første møde har været en god start. Vi er glade for, at du følte dig godt taget imod.

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål eller får brug for vores hjælp.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en utrolig god og…

Jeg havde en utrolig god og imødekommende første samtale med Dorthe fra A-kassen - jeg synes hun gav nogle brugbare fif og ideer til mine ansøgninger. Hun lyttede interesseret og sammen fandt frem til nogle ting jeg kan forsøge mig med til et evt. møde nr. 2.

Kære Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god og imødekommende første samtale, og at du har fået brugbare idéer med til din ansøgning. Det er også godt at høre, at I sammen fik sat retning for dine næste skridt.

Super godt møde

Super godt møde, meget kompetent person jeg mødte

Kære Peter

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde et super godt møde og fik kompetent vejledning.

Vi lægger stor vægt på at møde vores medlemmer med både faglighed og nærvær, så det betyder meget for os at få den slags tilbagemeldinger. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med.

Et super møde

Et super møde. Jeg blev mødt af den sødeste rådgiver, og blev taget godt imod. Hun var meget imødekommende og jeg følte mig set og hørt og ikke mindst taget seriøst. Der er mange ting at forholde sig til, når man pludselig står som jobsøgende og jeg synes Louise var rigtig god at snakke med.

Kære Helle

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde et super møde, og at du følte dig godt taget imod, set, hørt og taget seriøst i en situation, hvor der netop kan være mange ting at forholde sig til.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med.

Classificada 4 em 5 estrelas

God og professionel sagsbehandling der…

God og professionel sagsbehandling der gjorde at man var tryg i en uvant situation.

Kære Allan

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en god og professionel sagsbehandling, og at det var med til at skabe tryghed i en uvant situation.

Vi ved, at det kan være overvældende at stå i noget nyt, og derfor er det vigtigt for os at møde vores medlemmer med nærvær og ordentlig vejledning hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Sød og venlig

1. samtale i min A-kasse gik virkelig godt. Dorthe var sød og venlig. En rigtig god oplevelse af Min-Kasse.

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at din første samtale hos os gik godt og at du havde en god oplevelse. Det betyder meget for os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Ann-Sofie, Min A-kasse

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais