A empresa respondeu
Medarbejderne (Lizette)der tog imod mig, var rigtig imødekommende, god til at formidle, forklare, samt sætte mig ind i tingene på hjemmesiden, etc. Så stor tak til hende.
A empresa respondeu
Jeg havde en rolig og go fornemmelse, efter det første møde. Jeg blev taget godt imod, mødet startede som planlagt. Jeg følte mig hørt og fik hjælp til, at komme videre på platforme, hvor der er le... Ver mais
A empresa respondeu
Må sige, virkelig god behandling af min sag. Har arbejdet i 44 år og aldrig været ledig, men altid indbetalt til en A-kasse, så er virkelig taknemlig for god service.
Escrito pela empresa
Ramsingsvej 30, 2500, Valby, Dinamarca
Jeg følte mig hørt og fik hjælp til, at komme videre på platforme, hvor der er ledige stillinger, der gør det nemmere, at vælge job ud.
Hjælp til ændringer i mit cv.

Resposta da Min A-kasse
Blev hørt og man får følelsen af at de varetager min interesse og er der for en

Resposta da Min A-kasse
Imødekommende sagsbehandler med god vejledning

Resposta da Min A-kasse
God gennemgang af CV og en konkret ansøgning. God rådgivning om brug af AI og andre nødvendige informationer.

Resposta da Min A-kasse
Personalet var hvirkelig hjælpsomme, og gode til at forklare tingene.
Behagelig og hjælpsom personale

Resposta da Min A-kasse
Det var en god oplevelse fordi. jeg blev orienteret godt omkring de ting jeg skal udfylde og fordi hun var forberedt på inden jeg kom til mødet.

Resposta da Min A-kasse
Altid venlige, imødekommende, hjælpsomme og forstående.
Mennesker som hjælper mennesker, ikke et system du skal passe ind i for at blive hørt.

Resposta da Min A-kasse
En seriøs og god forståelse for mine udfordringer og en god vejledning.

Resposta da Min A-kasse
Jeg fik en både grundig og meget venlig betjening. Og følte mig helt igennem godt behandlet ved første fysiske møde

Resposta da Min A-kasse
Jeg havde en utrolig god og imødekommende første samtale med Dorthe fra A-kassen - jeg synes hun gav nogle brugbare fif og ideer til mine ansøgninger. Hun lyttede interesseret og sammen fandt frem til nogle ting jeg kan forsøge mig med til et evt. møde nr. 2.

Resposta da Min A-kasse
Et super møde. Jeg blev mødt af den sødeste rådgiver, og blev taget godt imod. Hun var meget imødekommende og jeg følte mig set og hørt og ikke mindst taget seriøst. Der er mange ting at forholde sig til, når man pludselig står som jobsøgende og jeg synes Louise var rigtig god at snakke med.

Resposta da Min A-kasse
God og professionel sagsbehandling der gjorde at man var tryg i en uvant situation.

Resposta da Min A-kasse
1. samtale i min A-kasse gik virkelig godt. Dorthe var sød og venlig. En rigtig god oplevelse af Min-Kasse.

Resposta da Min A-kasse
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.