Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle Opiniões 3371

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været medlem hos Frie i mange år og vil gerne igen fremhæve mit positive indtryk. Uanset hvilket behov jeg har haft for råd og sparring hos A-kassen eller fagforeningen, har de været der, h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er medlem af fagforeningen Frie Selvstændige, hvor jeg blandt andet kan få gratis juridisk hjælp til kontrakter i min virksomhed. Jeg vil gerne give en særlig ros til Carsten Lund, som har hj... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Seguro de protecção de rendimentos
  2. Sindicato dos trabalhadores

Sobre Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle

Escrito pela empresa

Frie - med Danmarks højeste gratis lønsikring

Bedste a-kasse og fagforening for alle
Få gratis lønsikring op til 7.500 kr./md. ved medlemskab af a-kasse 555 kr./md og fagforening 139 kr./md.

A-kasse kun 555 kr. pr. md.
Vi hjælper dig med at få dagpenge, hvis du bliver ledig. Du kan få helt optil 25.070 kr. pr. md.

Et medlemskab af a-kassen omfatter også professionel hjælp ved jobsøgning, gratis e-learningskurser og adgang til rabatunivers.

Lønsikring fra kun 30 kr. pr. md.
Få en lønsikring hos os med Danmarks hurtigste dækning. Du vil efter kun 5 måneder være dækket og kan herefter få udbetalt lønsikring (op til enten 6 eller 12 måneder).

Med vores lønsikring kan du modtage op til 40.000 kr. pr. md. oveni dagpengene.

Forening for selvstændige kun 139 kr. pr. md.
Ubegrænset sparring og rådgivning omkring driften af din virksomhed, gratis personalejuridisk hotline, attraktive rabatter, forsikringer og pensionsordning og gratis inkassoservice m.m.

Om os
Frie er en demokratisk styret forening for lønmodtagere og selvstændige med godt 40.000 medlemmer og mere end 70 års erfaring

Vores ca. 130 medarbejdere gør alt for at hjælpe medlemmerne med at få det optimale ud af deres arbejdsliv. Vi støtter ingen politiske partier.

Kun hos Frie får du en gratis lønsikring helt op til 7.500 kr. med i dit medlemskab af a-kassen og fagforeningen, hvis du opfylder betingelserne.

Så altså – ta' os bare for pengenes skyld!

Escrito pela empresa

1 estrela

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Carsten Lund. Servicen var i top fra start til slut. Carsten var utrolig hjælpsom, imødekommende og professionel gennem hele forløbet.

Man føler sig virkelig godt behandlet, og der bliver taget hånd om ens behov med det samme. Det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på god kundeservice.

Jeg kan varmt anbefale til andre!

16 de abril de 2026

Hej Muzo
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en så god oplevelse med Carsten.

Det betyder meget for os, at du har oplevet servicen som i top fra start til slut, og at Carsten både har været hjælpsom, imødekommende og professionel gennem hele forløbet. At du samtidig føler, at der blev taget hånd om dine behov med det samme, er præcis den form for kundeservice, vi gerne vil levere.

Og en særlig tak for, at du varmt anbefaler os videre – det sætter vi stor pris på. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Som jobsøgende er det vigtigt at have…

Som jobsøgende er det vigtigt at have de rette partnere omkring dig til holde din motivation oppe. Kan kun varmt anbefale Frie som partner. For gennem mit forløb har jeg kun mødt meget kompetente og ærlige konsulenter i min jobsøgning. Specielt vil jeg fremhæve deres fokus på at give et boost hvis man er kørt fast i en skabelon eller tilgang til søgningen.

14 de abril de 2026

Hej Jacob
Tusind tak for din flotte anmeldelse – den rammer virkelig noget vigtigt.

Det er dejligt at høre, at du har oplevet Frie som en partner, der kan være med til at holde motivationen oppe i jobsøgningen, og at du har mødt kompetente og ærlige konsulenter undervejs. Vi er også glade for, at du fremhæver “boostet”, når man kører fast i en skabelon eller tilgang – netop dér kan en ny vinkel gøre en stor forskel.

Og en særlig tak for, at du varmt anbefaler os videre. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Positiv support fra Frie

Uanset hvilket behov jeg har haft for råd og sparring hos A-kassen eller fagforeningen, har de været der, hvilket er meget betryggende.
Denne gang vil jeg især gerne rose Mette Sederberg Luxshan, som har været meget engageret i at hjælpe med karrieresparring. Mette har en meget positiv approach, en bred viden og gør en ekstra indsats for at hjælpe et medlem.
Også Lucy Michelle Wagner Hentze har bidraget med værdifuld viden til optimering af materiale foruden hendes positive mindset. Dejlige mennesker, begge to.

20 de março de 2026

Hej Vibeke
Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at du deler dit positive indtryk efter mange år som medlem.

Det betyder meget for os, at du oplever, at vi er der, uanset om du har brug for sparring fra a-kassen eller fagforeningen, og at det giver dig ro og tryghed. Det er præcis det vi er her for. Og hvor er det dejligt at læse din ros til både Mette og Lucy. De får naturligvis din ros videresendt.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse – det sætter vi utrolig stor pris på.

Big ups til Marianne Moore

Big ups til Marianne Moore! Tak for en hyggelig samtale :)

16 de abril de 2026

Hej Casper
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du havde en hyggelig samtale med Marianne. Vi sørger selvfølgelig for at give din “big ups” videre til hende.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Tusinde tak til FRIE og Carsten Lund

Det er en fornøjelse og stor tryghed, at man som erhvervsdrivende kan få juridisk bistand i komplekse personalesager hos FRIE. Tusinde tak til Carsten Lund for den profesionelle måde vores sag blev løst på.

Hej Vivian
Tusinde tak for din flotte anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at du som erhvervsdrivende har oplevet tryghed i at kunne få juridisk bistand i en kompleks personalesag.

Vi er glade for, at Carsten har håndteret sagen professionelt og været med til at få den løst på en god måde. Din ros bliver naturligvis givet videre til ham.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det betyder meget.

Classificada 3 em 5 estrelas

Ja det bliver kun til tre stjerner og…

Ja det bliver kun til tre stjerner og det er måske en for meget! Nu har jeg haft Frie i et års tid. De har naturligvis den gode lønsikring MEN de virker meget uengageret når man ringer til dem - de virker heller ikke til at have styr på ret mange regler... Fortsat medlemskab er under overvejelse.

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplever os som uengagerede i telefonen og ikke tilstrækkeligt skarpe på reglerne – det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal stå tilbage med.

Vi vil gerne forstå, hvad der konkret ligger bag din vurdering, så vi kan lære af det og tage det med videre. Derfor vil vi meget gerne have flere oplysninger fra dig, så vi kan tage en dialog om forløbet og få en bedre forståelse for din konkrete oplevelse. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne dele dine oplysninger med os via Trustpilot.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – din feedback betyder noget for os.

Fem stjerner til Carsten Lun fra Frie

Fem stjerner er slet ikke nok til at beskrive den hjælp jeg har fået fra Carsten Lund.
Har for første (og forhåbentlig) eneste gang i mit live haft brugt for hjælp af jeres jurister. Er så heldig at Carsten Lund er den som får min sag.
Jeg er fra først telefonsamtale og indtil nu blevet vejledt og lyttet på, så min sag er endt en godt sted. Uden at vide det har Carsten Lund flere gang givet mig ro i maven og styrke til at stå denne sag igennem - tak!

Hej Pernille
Sikke en flot anmeldelse – tusind tak for den.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har følt dig i trygge hænder hos Carsten fra første telefonsamtale og frem til nu. Når man står i en sag, man håber kun at skulle igennem én gang i livet, betyder det meget at blive mødt med både faglighed og ro – og det er virkelig dejligt at læse, at Carsten har været med til at give dig netop ro i maven og styrke til at komme igennem forløbet.

Vi giver selvfølgelig din ros videre til Carsten. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det er virkelig værdsat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og professionel juridisk hjælp

Jeg vil gerne give en særlig ros til Carsten Lund, som har hjulpet mig med at udarbejde en ansættelseskontrakt – hurtigt, professionelt og meget venligt.

Det er en stor værdi for mig som selvstændig at have adgang til så kompetent rådgivning. Jeg kan klart anbefale det.

Hej Aksana
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at du som medlem af Frie Selvstændige oplever stor værdi i den juridiske hjælp til din virksomhed.

Det glæder os meget, at Carsten har kunnet hjælpe dig hurtigt, professionelt og venligt med ansættelseskontrakten. Den slags tryghed og kompetent rådgivning kan gøre en stor forskel som selvstændig, så det betyder meget at få den feedback. Vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre til Carsten.

Og en særlig tak for, at du klart anbefaler os videre – det sætter vi stor pris på. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft rigtig god oplevelse med…

Jeg har haft rigtig god oplevelse med Ahmad osso.
Han han var meget professionel person.
Hurtig håndter min sag.
Mange tak for hælpen.

14 de abril de 2026

Hej Kawa
Tusind tak for din anmeldelse – det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Ahmad.

Det betyder meget for os, at du oplevede ham som professionel, og at din sag blev håndteret hurtigt. Vi giver selvfølgelig din ros videre til Ahmad.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

god karriere rådgiver Marianne Moore

god karriere rådgiver Marianne Moore . oplyser mig om ting jeg har glemt og er god til at vejlede .

28 de março de 2026

Hej Hjalte
Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at Marianne har været en god karriererådgiver for dig, og at hun har hjulpet med at få styr på ting, du havde glemt – og samtidig vejledt dig godt undervejs. Vi sørger selvfølgelig for, at din ros bliver givet videre til Marianne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det sætter vi stor pris på.

Classificada 1 em 5 estrelas

Forstår ikke et nej ved telefonsalg

Jeg er blevet ringet op 2 gange af frie og har måtte smække røret på hver gang, fordi medarbejderen (Mads) ikke forstod, jeg ikke var interesseret. Han synes vi havde en hyggelig samtale, selvom jeg blev ved at sige, jeg er ikke interesseret. Mads snakkede over mig flere gange og ignorerede mit nej tak. Jeg har efterfølgende blokeret nummeret, hvor Mads har prøvet at ringe igen. Det er simpelthen for uprofessionelt. Lær jeres medarbejder at forstå et nej, det andet får man ikke nye kunder af!!

8 de abril de 2026

Hej Rikke
Tak for din anmeldelse – vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse.

Når du tydeligt siger nej tak, skal det selvfølgelig respekteres med det samme.

Vi vil gerne kigge nærmere på den konkrete situation, så vi kan følge op internt og sikre, at det ikke gentager sig. Du må derfor meget gerne dele dine oplysninger med os via Trustpilot, så vi kan finde sagen frem.

Skuffet over lønsikring

Jeg er desværre meget skuffet over Fries service i forbindelse med tilkøb af deres lønsikring. Jeg har været betalende medlem af både a-kasse, fagforening og lønsikring i nu 5 måneder, som er kvalifikationsperioden, og er desværre blevet opsagt pr. 1 april. Men fordi jeg modtager beskeden dagen inden (den 31. marts), får jeg besked om, at jeg så ikke er omfattet af lønsikringen, da det er den ene dag, der gør forskellen. Synes det er virkelig dårlig service, når jeg er registreret og betalende medlem i 5 måneder.

Kan desværre ikke anbefale Frie på den baggrund.

1 de abril de 2026

Hej Line
Tak for din anmeldelse – vi forstår godt, at det føles både skuffende og urimeligt, når én dag bliver afgørende i en situation som din.

Lønsikring er et forsikringsprodukt med en fast kvalifikationsperiode, og for at der kan udbetales, skal opsigelsen ligge efter, at kvalifikationsperioden er fuldt gennemført. Vi tilbyder markedets korteste kvalifikationsperiode, men når opsigelsen gives lige op til grænsen, kan det derfor desværre betyde, at betingelserne ikke er opfyldt – også selv om man har været betalende medlem i perioden. Vi kan godt se, at det opleves som skuffende service, men her er vi nødt til at følge de gældende vilkår og behandle alle sager efter de samme regler.

Hvis du har lyst, vil vi gerne gennemgå din konkrete sag én gang til og sikre, at alt er vurderet korrekt. Du er velkommen til at dele dine oplysninger med os via Trustpilot, så vi kan finde forløbet frem og følge op.

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjælp til os som virksomhed

God hjælp til os som virksomhed, både med udarbejdelse af nye kontrakter til medarbejdere, samt en tvist med en medarbejder. Særlig vigtig rådgivning om hvad vi ikke skal gøre i fremtiden i forbindelse med nyansættelser.

1 de abril de 2026

Hej Betina
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er rigtig dejligt at høre, at I har fået god hjælp som virksomhed, både til nye kontrakter og i en konkret tvist med en medarbejder.

Vi er især glade for, at rådgivningen også har givet jer noget at tage med videre – både i forhold til, hvad der er godt at gøre, og hvad man med fordel kan undgå ved fremtidige ansættelser. Netop den forebyggende sparring kan spare både tid og bekymringer senere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse med os.

Marianne Moore
Jeg vil gerne give Marianne min anbefaling igen - hun har været stor støtte i mit ledighedsforløb, som heldigvis har resulteret i et job. 5 stjerner herfra :)

Hej Cecilie
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din varme anbefaling af Marianne Moore. Det betyder rigtig meget for os at læse.

Det glæder os meget at høre, at Marianne igen har været en stor støtte for dig i dit ledighedsforløb, og hvor er det skønt, at det heldigvis er endt med et job. Vi er glade for, at du har oplevet hendes støtte som værdifuld undervejs, og vi sender selvfølgelig dine fine ord videre til hende.

Stort tillykke med jobbet og rigtig god påske.

Super god kommunikation med Carsten Lund

Jeg har haft en rigtig træls sag som skulle gå meget hurtigt. Carsten Lund var meget hurtig og hjælpsom så nu er sagen lukket. :)

Hej Maria
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse.

Det glæder os at høre, at Carsten Lund var hurtig og hjælpsom i en sag, der både var træls og skulle gå stærkt. Når noget haster, er det ekstra vigtigt at få hurtig og kompetent hjælp, så vi er meget glade for, at du oplevede netop det, og at sagen nu er lukket.

Vi sender selvfølgelig din ros videre til Carsten.

Du ønskes alt godt fremover og en rigtig god påske.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fagforeningen er lidt som banker

Fagforeningen er lidt som banker, man bruger dem ikke tit, men når man gør, så kan det være meget vigtigt og hastighed er en afgørende faktor. Har må jeg bare sige, at Frie har været på bolden med det samme og overgået al forventning i forhold til at tage sig tid til at hjælpe mig. Give mig kompetent juridisk rådgivning, feedback på kontrakter etc. Varmeste anbefalinger herfra.

Hej Mark
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din varme anbefaling af Frie. Det betyder meget for os.

Du har helt ret i, at det ofte er i de situationer, hvor man har brug for hjælp her og nu, at det virkelig betyder noget at få hurtig og kompetent rådgivning. Derfor er vi meget glade for at høre, at du oplevede, at vi var hurtigt på sagen, tog os tid til at hjælpe dig og kunne bidrage med juridisk rådgivning og feedback på kontrakter.

Det er netop den slags oplevelser, vi gerne vil skabe, når vores medlemmer har brug for os.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og en rigtig god påske.

Classificada 5 em 5 estrelas

Marianne more gav mig en virkelig god…

Marianne more gav mig en virkelig god betjening hun var sød og rar hvor der var nogen der ikke var

30 de março de 2026

Hej Anders
Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om Marianne Moore.

Det glæder os meget at høre, at du fik en virkelig god oplevelse, og at du oplevede Marianne som både sød og rar. Vi er glade for, at hun kunne møde dig på en god måde og gøre en positiv forskel i din kontakt med os.

Din ros bliver selvfølgelig givet videre til Marianne.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og en god påske.

Marianne Moore

Havde en god samtale med Karriererådgiver Marianne Moore. Hun var sød, venlig og meget forstående. Hun vejledte mig, gav mig fornyet tro og energi.
Kæmpe ros for en menneskelig forståelse ind i systemet.

26 de março de 2026

Hej Paw
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at læse.

Det glæder os meget at høre, at du havde en god samtale med Marianne, og at du oplevede hende som sød, venlig og forstående. Det er skønt at vide, at hendes vejledning har givet dig fornyet tro og energi.

Vi er også meget glade for dine ord om den menneskelige forståelse – det er netop noget, vi lægger stor vægt på i mødet med vores medlemmer. Vi sender selvfølgelig din ros videre til Marianne.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og en rigtig god påske.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft nogle rigtig gode samtaler…Marianne Moore

Jeg har haft nogle rigtig gode samtaler med Marianne Moore, og jeg kan varmt anbefale hende som karrierekonsulent. Hun er utrolig professionel, lyttende og har en fantastisk evne til at give konkrete, brugbare råd til jobsamtaler. Hendes vejledning har givet mig både fornyet energi og skarpe værktøjer til min jobsøgning. Tusind tak for den store støtte!

27 de março de 2026

Hej Xuewei
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft nogle rigtig gode samtaler med Marianne, og at du har oplevet hende som både professionel, lyttende og konkret i sin vejledning. Vi giver selvfølgelig dine fine ord videre til Marianne.

Vi er glade for, at samtalerne har givet dig både ny energi og brugbare værktøjer til din jobsøgning og jobsamtaler.

Ønsker dig alt det bedste i din videre jobsøgning og en rigtig god påske.

Hurtigt service

Hurtigt service, god transparens.

27 de março de 2026

Hej Mathilde
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores service.

Rigtig god påske.

Frie

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais