Ase Opiniões 4690

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Marianne fra Holbæk afdelingen, har fra første møde været en fantastisk konsulent for jer. Hun har gennem hele processen været dygtig i hendes opfølgning og overholdt aftaler. tak for denne gang :)... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god erfaring med Ase bl.a. i forbindelse med job søgning og samtaler med job konsulenterne. De er virkelig rare mennesker, giver håndgribelige redskaber og hjælper undervejs. Vil gerne tak... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ola var utrolig hjælpsom og imødekommende hele vejen igennem forløbet. Hun så situationen fra min side og jeg følte mig tryg i hendes afvikling af min sag.

Informações sobre a empresa

1. Sindicato dos trabalhadores
  2. Seguro de protecção de rendimentos

Sobre Ase

Escrito pela empresa

Ase er en politisk uafhængig a-kasse og fagforening, 100% ejet af vores medlemmer - og åben for alle faggrupper.
Men vi er meget mere end det. Vi er et fællesskab – bygget på ansvar, faglighed og viljen til at gøre en forskel for hinanden.

Vi er der for dig, når du har brug det, med:
- en stærk a-kasse.
- en handlekraftig fagforening.
- en lønsikring, der giver dig ro i maven.

Vi skaber tryghed i virkelige livssituationer

Når vores medlemmer kontakter os, står de ofte midt i en svær situation: en opsigelse, en konflikt, en livskrise, sygdom eller usikkerhed om fremtiden. Derfor handler vores arbejde ikke kun om regler og rettigheder – det handler om at være til stede med reel hjælp, når det gælder.

Vi tager ansvar for den måde, vi møder mennesker på. Det betyder, at vi lytter ordentligt, giver klare svar og følger op, når der er behov.
Vores medarbejdere ved, at god rådgivning starter med forståelse og respekt.

Ase tilbyder

Escrito pela empresa

A-kasse fra 560 kr./md.
Vi hjælper dig med dagpenge, ferie- og sygedagpenge, efterløn og jobsøgning. Ase a-kasse giver dig stor økonomisk tryghed. Vi støtter ingen politiske partier, men fokuserer kun på at hjælpe dig.
Fagforening kun 74 kr./md.
Vores fagforening tilbyder rygdækning i forbindelse med hele din ansættelse - fra start til slut.
Lønsikring fra kun 54 kr./md.
Med en Ase lønsikring får du mulighed for at supplere dine dagpenge. Du kan nu vælge den lønsikringspakke, der passer bedst til dig. Vælg selv hvor meget du vil have udbetalt, og få ro i økonomien. Du får bl.a. adgang til psykologhjælp, Lægehotline, og et personligt sparringsforløb med en karrierekonsulent.
Specielt til selvstændige
Har du egen virksomhed kan du tilvælge produktet HR Jura, som rådgiver omkring personalejura og hjælper med rekruttering. Det giver dig adgang til ekspertviden og personlig sparring med specialister inden for både IT, HR, digital marketing, revision og erhvervsjura.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Går væk af den virksomhed

Går væk af den virksomhed.
De har dårlig fagforeing og man kan ikke møder fysisk og når man skal kontakte dem på telefon. Det tager en måned!!!
Og til sidst får man sagsbehandler ufaglærte!!!!

14 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffende behandling af loyal kunde gennem mange år

Jeg er dybt skuffet over min behandling hos Ase efter at have været kunde i 15-20 år. Mit abonnement blev opsagt pga. et mindre udestående på ca. 1.500 kr., som jeg ganske enkelt ikke havde opdaget. Ase har udelukkende sendt beskeder via deres egen platform (MitAse) samt mails om at tjekke MitAse, som desværre endte i min spam. Der er ikke sendt noget via e-Boks eller brev, eller et opkald hvilket jeg ellers ville forvente ved noget så vigtigt. Fristen blev overskredet med 4 hverdage, og jeg blev først opmærksom på situationen, da en medarbejder ringede - ikke for at advare mig om opsigelsen, men for at sælge mig et nyt abonnement.
Jeg har svært ved at forstå, hvorfor man ikke kontakter en kunde direkte, når man er få dage fra at miste sin dækning - især når det drejer sig om en kunde med så mange års anciennitet. Ét opkald på forkant kunne have løst det hele. Resultatet er nu, at jeg har mistet min anciennitet og skal vente 1-2 år på at få den tilbage.
Jeg er selvstændig erhvervsdrivende og kommer forhåbentlig ikke til at få brug for det eller dem, hvilket jeg (heldigvis) ikke har haft tidligere - men det ændrer ikke på, at jeg er rystet over måden det er håndteret på.
Og nej – jeg er ikke interesseret i et standardsvar om, at I “tager det med videre”. Det kan jeg ikke bruge til noget.
Meget skuffende oplevelse.

14 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Ola var utrolig hjælpsom og…

13 de abril de 2026

Hej Tina

Hvor er det dejligt at høre 🙌 Det betyder meget, at du følte dig tryg og godt hjulpet hele vejen – og at Ola virkelig satte sig ind i din situation.

Hvis der er noget, der kunne have gjort oplevelsen til 5 stjerner, hører vi også meget gerne ⭐️

Classificada 5 em 5 estrelas

Som nyt medlem har jeg fået en rigtig…

Som nyt medlem har jeg fået en rigtig god start hos ASE 👏🏼

18 de março de 2026

Hej Hanne

Hvor er det dejligt at høre! 🙌 En god start betyder virkelig meget – så det er fedt, at du er kommet godt i gang hos os 👏

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste oplevelse af den sødeste og…

Bedste oplevelse af den sødeste og dygtigste sagsbehandler Ola🙌

Hej Nezlihan

Sikke en skøn anmeldelse at læse! 🙌 Ola bliver helt sikkert glad for den her – hun er også virkelig dygtig 💛

Tak for de 5 stjerner og de søde ord ⭐

Hej folkens

Hej folkens
Gør jer selv en tjeneste.Hold jer væk fra Ase Forsikring.
Kan under ingen omstændigheder anbefales medmindre man vil snydes.
Krifa kunne være et bedre alternativ:)

Hold jer væk

I guder. Hold jer væk fra dem. De vil ikk hjælpe hvis man bliver syg og ender på sygedagpenge og manden lige talte med sagde bare det er ikk et produkt vi fører og tal med din læge og sagde det nok derfor vi er så billige i forhold til andre. Og det blev optaget. Fortrød skiftede fra 3Ffor de hjælper ved jeg. Så pas på dem. Alle kan jo blive syge. Føj spild af flere års penge og betale for nul hjælp ved sygdom. 🤬🤬🤮🤮

Classificada 5 em 5 estrelas

ASE var gode til at forklare

ASE var gode til at forklare, hvad de kan

8 de abril de 2026

Hej Petre

Dejligt at høre! Det er vigtigt for os, at det er klart og til at forstå, hvad vi kan hjælpe med – så det er fedt, at det ramte plet 🙌

Tak for de 5 stjerner ⭐

Classificada 5 em 5 estrelas

I contacted my trade union at ASE

I contacted my trade union at ASE, and Nikolaj handled my case. It was a very positive experience from start to finish. He reached out promptly after I submitted my request and carefully reviewed all of my documentation.

Shortly afterwards, he contacted me by phone and followed up with a detailed email. He was thorough and attentive, and he identified an inconsistency in my severance agreement that I could raise with my employer to improve my severance package.

Overall, I felt well supported and would definitely recommend their service.

6 de março de 2026

Hi Debora

Thank you so much for your review – it’s really great to read.

We’re happy to hear that you felt well supported throughout the process, and that Nikolaj was able to spot something that made a real difference for you. That kind of thoroughness and follow-up is exactly what we aim for 💪

We’ll make sure to pass your kind words on to him 🙌

Thanks again for the recommendation!

Kind regards

Classificada 1 em 5 estrelas

Har aldrig haft en så ringe akasse

Har aldrig haft en så ringe akasse. De kan ikke finde ud af at udbetale supplerende dagpenge eller feriedage. Har fået skattesmæk fordi de i 2 måneder brugte mit fradrag , som jeg brugte på min læreplads. Da jeg skulle have feriepenge udbetalt fik jeg først o,- da jeg gjorde opmærksom på fejlen fik jeg udbetalt 20,- . De gav it systemet skylden , men der sidder et menneske bag skærmen 😡😡😡

6 de fevereiro de 2026

Hej Helle,
Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med vores håndtering af dit skattetræk og 2 dages feriedagpenge.
Hvis du vil have en uddybende forklaring af beregningerne, er du altid velkommen til at ringe til os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en meget venlig og kompetent…

Det var en meget venlig og kompetent rådgivning samt et godt samarbejde iht til en aftrædelse aftale med firmaet .

25 de março de 2026

Hej Kaj

Hvor er det dejligt at høre 🙌
En fratrædelsesaftale kan være en svær proces, så hvor er det dejligt, at du oplevede både god rådgivning og et godt samarbejde undervejs.

Classificada 5 em 5 estrelas

Grundig og informativ gjorde tryg ved…

Grundig og informativ gjorde tryg ved processen at skifte.

31 de março de 2026

Hej Nille

Dejligt at høre!
Det betyder meget, at du følte dig tryg i processen – især når man står overfor et skifte 🙌

Classificada 1 em 5 estrelas

Solgte et produkt de ikke har

Blev for nyligt medlem af ase a kasse, hvor jeg i forbindelse med skiftet blev fortalt om fordele som de ganske enkelt ikke har.
Jeg spurgte flere gange ind til hvordan de fordele skulle fungere, hvilket ‘sælgeren’ ikke kunne uddybe nærmere da han ikke selv brugte dem, men han understregede gang på gang at det nok skulle fungere.
Da jeg efter indmeldelse tog kontakt til Ase da jeg ikke kunne finde de omtalte fordele, fik jeg at vide at det ikke var nogle fordele de havde.
Kort fortalt, de solgte et produkt de ikke havde.

Generelt en rigtig dårlig oplevelse og på grænsen til falsk markedsføring.

1 de março de 2026

Hej Frederik,

Tak for din kommentar. Jeg har spurgt dig efter flere oplysninger for at finde til bunds i sagen. Det har du desværre ikke gjort, så jeg ved ikke, hvad der evt. er sket i den pågældende sag.

Jeg kan dog sige, at vi aldrig ville sælge et produkt/fordele, du ikke kan få hos os. Hvis sælgeren er kommet til at love for meget, er det supervigtigt for os, at vi finder ud af, hvad der er sket, og hvem du har talt med - det må selvfølgelig ikke ske. Jeg vil sætte stor pris på, at du sender mig dit telefonnummer på feedback@ase.dk, så jeg kan undersøge sagen grundigt.

Bedste hilsener

Nul stjerner

Nul stjerner! Pludselig ophørte min lønsikring, som jeg har betalt til i over 10 år. Dette skete uden nogen tydelig advarsel. Jeg flyttede fra Krifa til ase sidste forår efter at de havde ringet og plaget mig flere gange imens jeg var på arbejde. De lovede bl.a. en bedre lønsikring. Til sidst gav jeg efter og tænkte at det måske var værd at prøve. Det var det dummeste valg nogensinde. Jeg fik efterfølgende en ligegyldig forklaring om at jeg ikke var den eneste, der nu stod med dette problem. Jeg er nu tilbage i Krifa, som har et helt andet serviceniveau. Dette er blot en venlig advarsel til andre der overvejer at skifte til ase.

3 de março de 2026

Hej
Tak for din anmeldelse, og vi forstår fuldt ud din frustration. TRYG har valgt at lukke lønsikring med 12 mdr. dækning, og som du selv nævner, berører lukningen desværre alle de kunder, som har netop dén konkrete lønsikringsvariant.

Vi er superærgerlige over ikke at kunne tilbyde produktet længere og beklager mange gange, at du er en af dem, der blev ramt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev uberettiget bortvist fra mit…

Jeg blev uberettiget bortvist fra mit arbejde og rettede derfor henvendelse hos min fagforening (Ase). Jeg var så heldig at få en dygtig og kompetent jurist til at håndtere min sag, Ola Alawi. Ola var med mig under hele processen og var god til at lytte til hvad jeg havde og sige og komme med sine input. Efter en lang kamp med min forhenværende arbejdsgiver, lykkedes det os at få det resultat vi ønskede os. Kæmpe cadeau til Ola og hendes arbejde. Vil helt klart anbefale en dygtig jurist som Ola. Tak til Ola og hendes indsats.

27 de março de 2026

Hej Kamran

Sikke en omgang – det lyder som et hårdt forløb at stå i.

Hvor er det godt, at du fik den rette hjælp undervejs, og at det endte med det resultat, du håbede på 🙏 Det kræver både tålmodighed og god rådgivning at komme igennem sådan en sag.

Tak fordi du deler din oplevelse 🧡

Lønsikring aldrig i Ase – vælg anden fagforening

ADVARSEL: Tegn ALDRIG forsikringer gennem Ase – vælg en anden fagforening

Jeg har haft lønsikring gennem Ase i mange år og betalt fast et stort beløb hver måned, med den forventning at være dækket, hvis jeg skulle få brug for det. Uden nogen tydelig varsling står jeg nu uden dækning fra den ene dag til den anden.

Forklaringen fra Ase er, at min lønsikring er blevet opsagt af deres samarbejdspartner TRYG, og at jeg “skulle være orienteret” via en besked på deres hjemmeside. Det er ikke en rimelig måde at håndtere noget så vigtigt på. Der har ikke været nogen direkte eller tydelig kommunikation, som sikrer, at man faktisk opdager det.

Det mest problematiske er, at Ase intet ansvar tager, selvom det er gennem dem, jeg har tegnet ordningen. De fralægger sig alt og henviser bare til, at man selv må finde en ny udbyder. Der bliver ikke tilbudt nogen alternativ løsning eller hjælp til at sikre, at jeg fortsat er dækket. Resultatet er, at jeg som kunde, efter mange års månedlige betalinger, nu står uden lønsikring.

Hvis du overvejer lønsikring, så vælg en anden fagforening. Ase hjælper dig overhovedet ikke, når det virkeligt gælder.

Dette er svaret jeg modtog:
“Kære kunde
Tak for din henvendelse.
Din lønsikring er opsagt af Tryg den 01-01-2026.
Tryg har orienteret dig om det i november 2025 på deres hjemmeside.
under Min Side. Såfremt du ønsker lønsikring skal du derfor kontakte anden udbyder af lønsikring.
Kontakt os blot såfremt der skulle være spørgsmål i forbindelse hermed.”

1 de abril de 2026

Hej Danny
Tak for din anmeldelse, og jeg forstår fuldt ud din frustration. TRYG har valgt at lukke lønsikring med 12 mdr. dækning, og det berører desværre alle de kunder, som har netop dén konkrete lønsikringsvariant.

Vi er superærgerlige over ikke at kunne tilbyde produktet længere og beklager mange gange, hvis du ikke er blevet informeret om det på en tilfredsstillende måde.

Jeg ved, at du lige nu er i dialog med os, og som aftalt hører du fra os.

Søren, Ase.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais