Mister Spex Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede ervaring. 2 jaar geleden een zonnebril gekocht en het hoesje was kapot. Deze is kostenloos vervangen. Ook aankoop nieuwe bril gedaan met hele mooie korting die ze bij andere winkels niet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Betrouwbare winkel voor het kopen van mijn originele Gucci brilmontuur. Nadat de 1ste x mijn montuur uit het postpakket was verdwenen en ik het missing report heb ingevuld kreeg ik snel mijn geld ter... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima ervaring. Snelle levering, goede kwaliteit. De reden voor vier sterren is omdat ze altijd nadat je de bestelling plaatst met een aanbeveling voor extra dunne glazen komen. Ze gaan pas èch... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb op 29-06-2026 een aankoop gedaan en op 02-07-2026 geretourneerd. Tot opheden 25-07-2026 nog niks vernomen van de terugbetaling ! Contact gehad op 13-07-2026 via de chat moest geduld hebben, €79... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oculista
  2. Fornecedor de lentes de contacto
  3. Grossista de óculos
  4. Loja de óculos de sol

Sobre Mister Spex

MISTER SPEX - ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ
______________________________ DE LAAGSTE PRIJZEN
Bij Mister Spex bespaar je tot 55% op brillen, zonnebrillen en contactlenzen van topdesigners en –producenten. De glazen, die standaard zijn voorzien van uv-bescherming, een kraswerende laag en super anti-reflectie, zijn gewoon bij de prijs van de bril inbegrepen. Spot je je (zonne)bril naar keuze toch goedkoper bij een andere aanbieder? Dan vergoeden wij het verschil. ______________________________ HET GROOTSTE AANBOD DESIGN BRILLEN
Mister Spex verkoopt brillen en zonnebrillen van ruim 80 topdesigners, zoals Ray-Ban, Oakley, BOSS, Persol, Adidas, Tommy Hilfiger en Céline. Het totale assortiment bestaat uit bijna 7.000 modellen, die variëren van geliefde klassiekers tot trendy frames. Onze contactlenzen zijn eveneens van topmerken zoals Biofinity, Air Optix, Acuvue, Proclear en ons eigen merk TrueLens. ______________________________ TOPKWALITEIT
Alle glazen worden ‘op maat’ vervaardigd in ons in-house atelier in Berlijn en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. We werken uitsluitend samen met de meest vooraanstaande glasproducenten, zoals SEIKO Optical, Hoya Lens Deutschland en Essilor. De meeste glazen zijn ook leverbaar als multifocale variant. ______________________________ BRILLEN SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
Bij Mister Spex doen we er alles aan om die bril of zonnebril te vinden die optimaal bij je past. Met behulp van de uitgebreide filterfunctie geef je aan naar welk merk, welke stijlkenmerken (type, kleur, vorm) en welke grootte je voorkeur uitgaat. Daarnaast geef je aan welke gezichtsvorm je hebt. Op basis van die antwoorden, stellen wij binnen enkele seconden een collectie ‘op maat’ voor je samen. ______________________________ HET BESTE VAN ON- ÉN OFFLINE
Bestellen bij Mister Spex verloopt volledig online – van het bekijken van ons grote assortiment, tot het passen in de 3D-paskamer, tot het plaatsen van de bestelling. Om maximaal te profiteren van ons geavanceerde online proces, bieden we daarnaast een aantal belangrijke offline services aan. Zo laat je je ogen meten en pas je je nieuwe bril/lenzen aan bij een partneropticien bij jou in de buurt. ______________________________ UITSTEKENDE BESTELVOORWAARDEN
Bij Mister Spex staat klanttevredenheid voorop. Omdat we alle producten op voorraad hebben, worden bestellingen vaak al de volgende dag geleverd. Verzenden en retourneren is geheel kosteloos en valt het product tegen, mag het gewoon binnen 30 dagen teruggestuurd worden. Bestel je een bril op sterkte, dan mag je de bril, samen met drie andere brillen naar keuze, bovendien eerst tien dagen lang proef dragen.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

4 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

69 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Bestelling pas laat verzonden en geen…

Bestelling pas laat verzonden en geen duidelijk bericht hiervan gekregen.

17 de março de 2025

Goedendag beste klant,

Hartelijk dank voor je feedback.

Het spijt ons zeer dat de verzending van je bestelling vertraging heeft opgelopen en dat je hierover geen duidelijke informatie hebt ontvangen – onze excuses voor het ongemak.

We werken voortdurend aan het verbeteren van onze communicatie en processen, zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

Bedankt voor je geduld en je vertrouwen.

Met vriendelijke groet
Je Mister Spex team

Thuis passen!

Super fijn om de brillen thuis te kunnen passen! Bril op sterkte kwam snel en alles was netjes verzorgd. Perfect voor iemand die geen standaard bril wil die overal in de winkel ligt, maar toch brillen wil kunnen passen!

10 de abril de 2025

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen
24 maart besteld en nog altijd niets ontvangen...mij werd verteld dat dit kwam omdat de lenze uit Berlijn moesten komen ? China is nog sneller ...

4 de abril de 2025

Beste Silvia!

Hartelijk dank voor je recensie!

Erg vervelend te horen, dat je je lenzen nog niet hebt ontvangen. Helaas zijn sommige pakjes vanuit ons verzendmagazijn in Berlijn momenteel vertraagd. Dit spijt ons zeer.

Neem graag nogmaals via telefoon of e-mail (service@misterspex.nl) contact met ons op. Wij nemen dan een kijkje in hoever wij voor jou iets kunnen betekenen in verband met de levering van je lenzen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Classificada 2 em 5 estrelas

Heel lang moeten wachten op mijn…

Heel lang moeten wachten op mijn bestelling. Dacht dat het niet meer zou komen!

3 de abril de 2025

Beste Edwin!

Hartelijk dank voor je beoordeling.

Het spijt ons zeer dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten. Onze excuses daarvoor.

We hopen je de volgende keer weer te kunnen overtuigen met een soepelere afhandeling.

Met vriendelijke groet

Levertijd!

De communicatie voor wat betreft de levertijd. Na bestelling werd er gezegd binnen 3 werkdagen leveren. Ik heb de order 23 maart geplaatst maar tot op heden niets ontvangen. Contact opgenomen met de klantenservice, dan krijg je een computer aan de telefoon, die gaat het onderzoeken. Later een email gekregen dat de bestelling bij hen is verzonden op 24 maart maar dat het nog bij de bezorger ligt, moet nu wachten tot 10 april.....Wanneer ik het dan niet heb ontvangen kan ik contact met ze opnemen. Vaag verhaal. Als ik dit had geweten had ik mijn order niet bij hen geplaatst. Overigens de eerste keer dat het mis gaat, altijd goede ervaring gehad met deze webshop en snelle levering. Had mijn lenzen wel graag op tijd willen ontvangen, ik snap niet echt wat het probleem is.

2 de abril de 2025

Resposta da Mister Spex

Beste klant! Hartelijk dank voor je reactie. Erg vervelend, dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Helaas zijn momenteel sommige vertragingen opgelopen in de contactlenzen-leveringen vanuit ons verzendmagazijn in Berlijn. Dit spijt ons zeer. Neem graag nogmaals direct contact met ons op via telefoon of e-mail (service@misterspex.nl). Wij nemen dan een kijkje in hoever wij voor jou iets kunnen betekenen in verband met de levering van je lenzen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Jouw Mister Spex team

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen lenzen meer bij misterspex!

Na jaren lenzen te hebben besteld bij misterspex ga ik nu de overstap maken naar een andere leverancier!! 2 beschadigde lenzen en het enige antwoord wat ik krijg is: "Uw lenzen komen uit 2024, u kunt het beste een lenzen abonnement afsluiten! Wij kunnen niks voor u betekenen!" Schandalig! Houdbaarheid is niet eens verstreken!

Na 2 dgn meteen bericht op deze review! Heb uiteindelijk nog 2 lenzen vergoed gekregen. Wil ik toch nog even melden.

1 de abril de 2025

Resposta da Mister Spex

Beste Brenda! Bedankt voor je recensie. Het spijt ons zeer, dat je deze ervaring met Mister Spex hebt gehad. Graag controleren wij jouw aanvraag. Neem hiervoor graag nogmaals contact met ons via telefoon of e-mail (service@misterspex.nl) op. Wij nemen dan nogmaals een kijkje op de bestelling en melden ons weer retour met de informatie in hoever wij voor jou kunnen betekenen in verband met de defecte lenzen. Onze excuses voor het ongemak. Jouw Mister Spex team

Super tevreden over Mister Spex

Super tevreden over Mister Spex! Na een online pas-sessie (kan door een foto te uploaden, of je camera te gebruiken) een ontzettend leuk montuur gevonden. Bestelling loopt soepel, en netjes! Bril keurig binnen een week ontvangen, en zeer tevreden over de kwaliteit! In werkelijkheid staat de bril precies zoals deze er in de online passing uitzag, helemaal top! Heel blij met de aankoop van deze bril, mocht het nodig zijn bestel ik hier zo weer.

28 de março de 2025

Prima

Bril voldoet aan verwachting. Levering was snel en communicatie was prima geregeld. Kan helaas kwaliteit op lange termijn (slijtage enz.) nog niet beoordelen maar verwacht op het moment dat het prima zal zijn.

9 de março de 2025

Bought glasses on the 13th

Bought glasses on the 13th, they took it from my account but i looked on my order history and it says its cancelled even tho i never cancelled it, & i also never got the money back?

20 de março de 2025

Dear Manuel,

Thank you for taking the time to rate us here on Trustpilot.

We regret that we were apparently not able to fully convince you.
Unfortunately, your review does not contain any further information, so we are unable to process your feedback appropriately.
If you would like to address your concerns to us again, please contact our customer service team.
We look forward to your call.
We apologise for any inconvenience caused and wish you a pleasant day.

With kind regards from Berlin,
your Mister Spex Team

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie merken en goede selectie tool…

Mooie merken en goede selectie op extra brede modellen. En dan ook nog keuze in breedte in cm. Ideaal!
Aanbiedingen zijn ook vaak goed in de prijzen.
Makkelijk de specificaties van de glazen ingevuld, met hulp voor de controle.
Binnen 2 weken na bestelling de bril thuis geleverd. Prima dus!

18 de fevereiro de 2025

24-02-2025 lenzen besteld en nog niks ontvangen

Heb mijn bestelling nog steeds niet binnen het is bijna 3 weken geleden

10 de março de 2025

Beste klant!

Bedankt voor je recensie. Sommige lenzen-leveringen vanuit ons verzendmagazijn in Berlijn zijn momenteel vertraagd. Dit spijt ons zeer. Neem graag direct contact met ons op via telefoon of e-mail (service@misterspex.nl). Wij nemen dan een kijkje in hoever wij voor jou iets kunnen betekenen in verband met de levering van je lenzen.
Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima prijzen, langzame verwerking

Standaard contactlenzen besteld. 6-8 dagen levertijd. Erg lang maar de prijs is OK. Na 3 dagen bericht dat de lenzen nog 8-10 dagen later komen door leverproblemen bij de fabrikant (Cooper).
Uiteindelijk worden de lenzen naar mij verzonden op dezelfde dag dat de vertraging gemeld werd. Slordig!

20 de fevereiro de 2025