Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Igen, fejl igen. Et af de kritiske systemer i Danmark fejler igen (tilfældigt) netop, når det er mest nødvendigt. Dette er et problem i Danmark: ekstrem digitalisering uden nogen form for backup i... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Efter seneste opdatering er både app og hjemmeside blevet markant ringere, efter min mening. Hvor i appen før havde F.eks. min arbejdsgiver, kommune osv som ikoner i toppen, skal jeg nu søge m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fuldstændig umuligt at logge ind, bliver ved med at melde fejl og lang tid om at indlæse siden. Det er kun her jeg har problemer. Har prøvet at afinstallere og genstarte telefon. Noget være humbug, så... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ny måned, ny dårlig anmeldelse. Det er stadig håbløst umuligt bare at få adgang til sin lønseddel. Nu på 3. måned. Hvor længe skal I bruge for at fikse en fejl? Det kan da ikke være rigtigt, at bar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Correio

Sobre mit.dk

Escrito pela empresa

mit.dk er den nye og moderne digital post app, som alle danske borgere over 15 år har adgang til med deres NemID eller MitID.

I mit.dk får borgere alt deres digitale post fra myndighederne – og de kan også få digital post fra virksomheder.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Kan ikke logge ind

Kan ikke logge ind - "loader" for evigt efter godkendelse med mitID.

25 de outubro de 2023

Hej Lasse

Jeg er ked af at høre, at du oplever udfordringer med at logge ind på din mit.dk postkasse.

Vi vil meget gerne hjælpe dig bedst muligt med dette.

Derfor håber vi, at du vil kontakte os på telefon 70 80 25 80 eller på mail kundeservice@mit.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig hverdage fra kl. 08:00 til 20:00, samt kl. 10:00 til 16:00 i weekenden og kl. 10:00 til 15:00 på helligdage.

Virkelig en dårlig App

Virkelig en dårlig App, kan ikke logge på via MITID, talt med MITID , som gav fin service og forklarede Div. Udfordringer. Alle andre app ingen problem med logon, kun med MIT. DK 🤬 og deres service siger det er MITID der FEJLER, sjovt det kun er på MIT. DK app.
Jeg vil have eboks retur.
Møg app

17 de outubro de 2023

Hej Niels

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager, at du oplever problemer med at få adgang til din mit.dk profil via appen, når du forsøger at logge ind med dit MitID.

Vi vil gerne hjælpe dig med at løse dette problem, så du igen kan få adgang til din profil via mit.dk appen.

Du kan kontakte os via e-mail på kundeservice@mit.dk eller telefonisk på 70 80 25 80 i hverdagene fra kl. 08:00 til 20:00, i weekenderne fra kl. 10:00 til 16:00 og på helligdage fra kl. 10:00 til 15:00.

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en god dag.

Venlig hilsen

Automatisk supportsvar

Hej Michael

Tak for din anmeldelse af mit.dk.

Jeg er ked af at høre, at du synes, vores app er ubrugelig. Vi forsøger hele tiden at optimere vores platform for at gøre den så brugervenlig som muligt.

Vi vil derfor meget gerne høre, hvad du har oplevet af udfordringer med vores app.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi kan kontaktes via e-mail på kundeservice at mit.dk eller telefonisk på 70 80 25 80.

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 08:00 til 20:00, i weekender fra kl. 10:00 til 16:00, samt på helligdage fra kl. 10:00 til 15:00.

6 de outubro de 2023

Hej Nicklas

Tak for din anmeldelse af mit.dk.

Da Trustpilot ikke er et kommunikationsforum, vil vi altid anbefale, at vores brugere kontakter os direkte enten via telefon eller e-mail.

På denne måde har vi de bedste forudsætninger for, at assistere med svar på spørgsmål/udfordringer som den enkelte bruger måtte opleve vedrørende mit.dk.

Hvis du har brug for hjælp, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Du ønskes en skøn dag.

Mange tekniske problemer

Mange tekniske problemer. Hvad var der galt med eboks?

29 de setembro de 2023

Hej Katrine

Tak for din anmeldelse af mit.dk.

Vi er kede af at høre, at du ikke har oplevet tekniske problemer.

Dette vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med. Derfor vil vi bede dig om at kontakte os på mail kundeservice@mit.dk eller telefonisk på 70 80 25 80.

Vi er til rådighed alle hverdage fra kl. 08:00 til 20:00, i weekender fra kl. 10:00 til 16:00, samt på helligdage fra kl. 10:00 til 15:00.

Classificada 1 em 5 estrelas

En helt forfærdelig side!

En helt forfærdelig side som kun virker periodevis!
Burde afskaffes så vi kun har E-boks. Mit.dk er kun en stor kilde til frustration og usikkerhed omkring vores mail.

28 de setembro de 2023

Hej Else-Marie

Vi takker for din anmeldelse af mit.dk.

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en positiv oplevelse af vores hjemmeside.

Hvis du oplever udfordringer, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig. Derfor vil vi rigtig gerne høre fra dig på mail kundeservice@mit.dk eller telefonisk på 70 80 25 80.

Elendig og ubrugelig app

Elendig og ubrugelig app! Bliver bare afinstalleret igen.

23 de setembro de 2023

Hej Michael

Tak for din anmeldelse af mit.dk.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi kan kontaktes via e-mail på kundeservice@mit.dk eller telefonisk på 70 80 25 80.

Altid driftsproblemer

Jeg oplever gentagende gange at jeg ikke kan logge ind, fordi de har driftsproblemer. Nogle gange kan man stå i situationer, hvor man skal bruge nogle dokumenter her og nu, og der nytter det ikke noget, at man ikke kan tilgå disse dokumenter. Jeg var ikke tilfreds med at skulle ringe til min bank i en haste situation, og sige til dem at jeg ikke kunne give dem de efterspurgte dokumenter, fordi jeg ikke kunne logge på og hente mine dokumenter. Det er et ubeskriveligt ringe system..

19 de setembro de 2023

Hej Marie

Tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre, at du har oplevet udfordringer med at logge på mit.dk.

Der var desværre nogle driftsforstyrrelser med NemLog-In i går, som betød, at nogle brugere kunne møde fejlmeddelelser ved login med enten MitID eller NemID på forskellige platforme, herunder mit.dk.

Det er naturligvis ærgerligt, at du blev påvirket af disse driftsforstyrrelser.

Du kan altid tjekke den aktuelle driftsstatus for offentlige IT-løsninger på https://digitaliser.dk/driftstatus.

Vi har ebox

Vi har ebox, stop nu

6 de setembro de 2023

Hej

Tak for din anmeldelse.

Vi tilbyder et alternativt til E-Boks, hvor du kan modtage din digitale post på computeren eller telefonen.

Hvis du oplever nogle udfordringer med at bruge din mit.dk, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 80 25 80 eller på mail kundeservice@mit.dk.

Vi er klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 08:00-20:00, weekender kl. 10:00-16:00, samt helligdage kl. 10:00-15:00.

Classificada 1 em 5 estrelas

Endnu en elendig digital app som tvinger problemer for brugerne

Hvad skal vi så lige bruge dette her nye mit dk til.
Jeg har nu modtaget alt post via e box og borger dk,og nu er der så et vikarbureau som har sendt min lønseddel til denne her skod app.
Hvorfor skal man først logge ind med mit id, for så at skulle oplyse cpr. nr. og oprette sig med en konto?
Alle oplysninger vedr identitet bliver jo oplyst til mit id, og burde så være givet videre til mit dk.
Jeg ønsker ikke at oprette en konto for at kunne læse min lønseddel på endnu et digitalt medie, som også har søsat deres projekt syret af grådighed, så man ikke har testet det færdigt for børne fejl.
Jeg har det i forvejen dårligt med at skulle tvinges til at bruge de digitale postkasser som politikerne har indført, på mine telefoner.
Jeg er overbevist om at der også findes uærlige mennesker som udvikler disse digitale programmer, og er måske de eneste der kender til "smuthuller" som kan bruges til at tømme borgernes lommer.
Aldrig har der været mere digitalt svindel som efter vi blev tvunget til MIT ID.
Alle der er blevet bedraget, har brugt de apps som er nødvendige for at kunne læse deres post og bankoplysninger m.m på telefonen.

Og det er jo ikke kun ældre og gamle naive mennesker der bliver ramt, det er alle der betaler og bruger deres telefoner til alt i deres privatliv.
Jeg ønsker ikke flere af disse postmodtagelses apps på mine telefoner, og da slet ikke hvis de ikke virker.

Til jer tophuer som sidder og skriver standard undskyldninger, luk jeres app hvis ikke man kan logge sig på fra en alm. Pc. Og den kan sammenarbejde med de digitale medier som vi allerede har.

TIL TRUSTPILOT.
SE NU AT FÅ LAVET ET SYSTEM SÅ MAN IKKE ER TVUNGET TIL AT GIVE STJERNER
JEG TROR FAKTISK AT DER ER RIGTIGT MANGE ELENDIGE FIRMAER SOM FAKTISK SER DE FÅR EN STJERNE FOR DERES ELENDIGHED.
INGEN TEGN ELLER ANDET SYMBOL SOM TILKENDEGIVER MAN ER UTILFREDS.
HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE.

31 de agosto de 2023

Hej Lars

Jeg er ked af at høre, at du ikke synes om vores app på telefonen.

Det er dog muligt at logge in via en internetbrowser på din PC på www.mit.dk.

Første gang du logger på mit.dk, skal du oprette en konto for at kunne modtage din post. Den digitale post er sendt til dit CPR nr. og det er derfor du skal indtaste det ved oprettelse.

Hvis du oplever udfordringer med eller har spørgsmål til mit.dk, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 80 25 80 eller på mail kundeservice@mit.dk. Vi sidder klar til hjælpe dig hverdage fra kl. 08:00 til 20:00, samt kl. 10:00 til 16:00 i weekenden og kl. 10:00 til 15:00 på helligdage.

For ringe

Kan se, åbne filer, slette, dog kan ikke flytte beskederne i mapperne. Forsøgte flere gange på flere tidspunkt på dagen. Deres driftstatus viser alt i orden. Det er ikke først gang heller ikke anden gang, Mit.dk ikke virker helt. Bliver det snart ordnet, så det virker fint som den gamle e-Boks?

29 de agosto de 2023

Hej Megumi

Tak for din feedback af mit.dk.

Jeg er ked af at høre, at du oplever udfordringer med at flytte post til dine mappe. Det lyder på ingen måde optimalt, og vi vil meget gerne tage et nærmere kig på det.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 70 80 25 80 eller på vores mail kundeservice@mit.dk, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi sidder klar alle hverdage fra 08:00-20:00, weekender 10:00-16:00 samt helligdage 10:00-15:00.

Virker ikke 😡

24 de agosto de 2023

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du oplever problemer med mit.dk.

Derfor vil det glæde os, hvis du kontakter os på enten vores telefon 70 80 25 80 eller på vores mail kundeservice@mit.dk, så vi kan finde en løsning.

Vi sidder klar frem til kl. 20 alle hverdage, samt i weekender 10-16 og helligdage 10-15.

Du ønskes en god weekend.

få nu lavet jeres lo**

Ved ikke om i bare ikke giver eller har nogle i jeres IT afdeling der er dumme.. men hvergang jeg vil åben min app. Så kommer jeg ind på MitID så prøver man at logge på så skriven den jeg bruger en browser hvorfor det

23 de agosto de 2023

Hej Lasse

Vi er kede af at læse at du oplever udfordringer med at logge på mit.dk appen.

Det er selvfølgelig noget, vi meget gerne vil hjælpe med en løsning på. Derfor vil vi sætte stor pris på, hvis du vil kontakte os direkte på mail: kundeservice@mit.dk eller telefonisk på 70 80 25 80, så vi kan få alle detaljerne på plads.

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 08.00-20.00 samt weekender kl. 10.00-16.00 og helligdage kl. 10.00 -15.00.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fungerer som forventet

Fungerer som forventet, nemt at filtrere og gruppere mine mails

21 de agosto de 2023

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at mit.dk fungerer som forventet.

Hvis du i fremtiden skulle opleve udfordringer eller har spørgsmål til brugen af mit.dk, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 80 25 80 eller på kundeservice@mit.dk.

Uanvendeligt.

21 de agosto de 2023

Hej Birger

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du synes, mit.dk er uanvendeligt.

Det er en oplevelse vi meget gerne vil ændre. Derfor vil vi sætte stor pris på, hvis du vil kontakte os direkte, med de udfordringer du oplever i forbindelse med mit.dk, så vi kan finde en løsning.

Vi ønsker dig en god dag.

App er ubrugelig

App'en virker pludselig ikke på Android telefon ....kan ikke logge på og se nogle ting..... håber da at problemet bliver løst hurtigst muligt , da jeg ikke kan regere på det der bliver sendt til mig....
Big time problem i det her håbløse app samfund ....😡😡

15 de agosto de 2023

Hej Claus

Vi er kede af at høre, at du oplever problemer med at logge på mit.dk appen på din android telefon.

Det kan tyde på, at du oplever en android fejl med MitID login på digital post visningsklienter.

Her vil du kunne finde en guide til, hvordan du kan forbigå fejlen: https://mit.dk/brug-for-hjaelp/hvad-er-mit-dk

Du er også velkommen til at kontakte mit.dk på 70 80 25 80 eller på kundeservice@mit.dk for at hjælpe dig igennem loginforløbet. Vi kan kontaktes alle hverdage fra 8-20, i weekender fra 10-16 og på helligdage fra 10-15.

Du ønskes en dejlig dag.

Jeg kan ikke logge ind

Jeg kan ikke logge ind. Når jeg gør "som man plejer" logger ind via mitID, den blå skærm osv, godkender den men smider mig med det samme ud på den sidst sete webadresse jeg har set på Google. Kan ikke logge ind. Helt ærligt😔 kan ikke tilgå mine PensionsInfo som sender dertil og ikke E-boks som altid har virket fint

8 de agosto de 2023

Hej Morten

Tak for din anmeldelse.

Der er i øjeblikket nogle midlertidige følgevirkninger relateret til den seneste MitID-opdatering, hvilket betyder, at nogle brugere oplever problemer hos de Digitale Post visningsklienter, hvis de bruger en Android-enhed.

Selvom det kan drille, er det stadig muligt at logge på. Du kan se, hvordan du gør det, på vores hjemmeside her: https://mit.dk/brug-for-hjaelp/hvad-er-mit-dk

Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte på 70 80 25 80, så vil vi meget gerne guide dig igennem.

Vi beklager de gener, det måtte medføre, indtil dette er udbedret.

Arbejder i sneglefart

Jeg er nu tvunget til at ligge ind på mit.dk, da jeg ikke mere får mine lønsedler i E-boks.
Mine værste forventninger er blevet bekræftet.
Systemet er ubrugeligt med den hastighed.

3 de agosto de 2023

Hej Lars

Vi beklager, at du oplever, at mit.dk arbejder langsomt.

Det skal helst fungere efter hensigten, og hastighedsproblemer kan skyldes en række årsager. Vi vil derfor rigtig gerne høre fra dig, så der kan findes en løsning.

Du kan kontakte os på 70 80 25 80 eller kundeservice@mit.dk alle hverdage fra 8-20, i weekender fra 10-16 og på helligdage fra 10-15.

Vi håber at høre fra dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg forsøgte at logge ind

Jeg forsøgte at logge ind, så skriver den at jeg skal kontrollere mine oplysninger. Derfra lan jeg ikke komme længere. Hver gang går den tilbage med den samme tekst. Jeg kan ikke komme ind og kontrollere mine oplysninger.

1 de agosto de 2023

Hej Lone

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager, at du oplever problemer med at få adgang til din mit.dk profil, når du forsøger at logge ind.

Vi vil gerne hjælpe dig med at løse dette problem, så du igen kan få adgang til din profil på mit.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en god dag.

Venlig hilsen

Pludselig virker mit.dk ikke

Pludselig virker mit.dk ikke . Har altid brugt 4cifret kode, nu med MitID så virker det slet ikke. Når jeg vil åbne app , bruger MitID så åbner den Google, så nej det virker ikke rigtigt. Så nul stjerner herfra.
Det er da lidt sjovt at jeg kan komme ind via NemID som er ved at lukke

28 de julho de 2023

Hej Søren

Vi er kede af, at du oplever problemer med at tilgå din mit.dk profil på appen.

Det kan tyde på, at du oplever en kendt fejl med MitID i forbindelse med login på digitale visningsklienter med android telefoner.

Du kan finde en guide til at forbigå fejlen på vores hjemmeside her: https://mit.dk/brug-for-hjaelp/hvad-er-mit-dk

Du kan også kontakte mit.dk på 70 80 25 80 eller på kundeservice@mit.dk, så vi kan hjælpe dig igennem. Vi er tilgængelige alle hverdage fra 8-20, i weekender 10-15, og på helligdage fra 10-15.

Du ønskes en dejlig dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det er så langsomt hvad helved er det…

Det er så langsomt hvad helved er det for noget amatør p
. .med alle de penge i har fået fra skatteyderne skal i lige tage jer sammen og få det fikset i en fart der er lidt hurtigere end det i har lavet det kan ikke være rigtigt man skal vente i flere minutter på at den åber et dokument 😡😡😡

26 de julho de 2023

Hej Nicolai

Vi er kede af at høre, at du synes, mit.dk er langsomt.

mit.dk skal helst fungere så hurtigt som muligt. Vi vil rigtig gerne prøve på at finde en løsning.

Den bedste måde at gøre det på er at kontakte os på 70 80 25 80 eller kundeservice@mit.dk alle hverdage fra 8-20, i weekender fra 10-16 og på helligdage 10-15.

Du ønskes en herlig dag.

mit.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais