Mitt Dyr Opiniões 39

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Siden fungerer bra, men jeg savner en chat-funksjon som kunne gjøre kommunikasjonen enda raskere. Søkefilteret kunne også vært litt mer avansert, for eksempel mulighet til å utelukke enkelte dyrearter... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Fant den perfekte hunden på mitt-dyr etter bare tre dager med søk. Prosessen var veldig enkel, og jeg kunne kontakte selgeren direkte gjennom plattformen. Anbefalingen kommer fra hjerte.

Classificada 3 em 5 estrelas

Att komma igång gick smidigt och jag kunde direkt börja lägga till både bilder och personlig information. Allt kändes tydligt upplagt och väldigt användarvänligt, vilket gjorde det enkelt att navigera... Ver mais

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 3 em 5 estrelas

Kjæledyret vi kjøpte her har blitt en…

Kjæledyret vi kjøpte her har blitt en del av familien på kort tid.

8 de janeiro de 2026

Hei Anton,

Forbanna dritt nettside!

Forbanna dritt nettside. Betalte 9kr for 3 dager, får fader ikke svar av eieren før det har gått de 3 dagene, og vi trykket på avbryt abonnoment, men det er trekt 399kr fra kontoen uansett. Og det er fader ikke lett å få tak i disse dustene heller som driver det tullet her.
Jeg ønsker pengene mine tilbake men tviler på at de køddene her kommer til å gjøre noe som helst med det☺️
At det skal være så vanskelig å få tak i noen nusselige små kattunger etter at vår siste katt nå har forsvunnet, det syns jeg er dårlig.

17 de fevereiro de 2026

Hei Astri,

Vi er litt i tvil om hvorfor du ikke har sendt oss en supportsak via din konto, da dette er den absolutt enkleste og raskeste måten å komme i kontakt med oss på. 🙏🏻

Vi bestreber oss alltid på å yte god og hjelpsom kundeservice – du trenger bare å skrive til oss, så ser vi naturligvis på saken. De dårlige anmeldelsene du leser her, kan i de fleste tilfeller være skrevet av personer som ikke har benyttet en tjeneste hos oss, og derfor ikke gjenspeiler en reell kundeopplevelse. Det er derfor ikke mulig å trekke noen konklusjon ut fra dette.🥰

Du er hjertelig velkommen til å logge inn på kontoen din, gå inn under Min profil og velge Support, hvor du kan opprette en sak. Da ser vi på henvendelsen din så raskt som mulig og hjelper deg videre. ❤️

Vi ser frem til å høre fra deg. 😍

Med vennlig hilsen

Søkefunksjonen er veldig god

Søkefunksjonen er veldig god. Jeg fant valpen jeg ønsket raskt og kunne starte prosessen uten problemer.

Hei Helene,

Classificada 3 em 5 estrelas

I starten var jeg usikker på om dette…

I starten var jeg usikker på om dette faktisk kom til å fungere, men det tok ikke lang tid før jeg ble positivt overrasket. Å finne det rette dyret er både enkelt og oversiktlig, og hele prosessen flyter sømløst fra første steg til mål.

Hei Emil,

Classificada 3 em 5 estrelas

Opplevelsen har vært veldig positiv

Opplevelsen har vært veldig positiv. Jeg kunne filtrere på rase, alder og sted. Informasjonen i annonsene var detaljert og lett å forstå. Kommunikasjonen med selgeren var enkel og tydelig. Hele prosessen med å kjøpe et kjæledyr føltes trygg og problemfri.

Hei Rita,

Classificada 3 em 5 estrelas

Siden hjalp meg med å finne en perfekt…

Siden hjalp meg med å finne en perfekt katt som passer til familien min perfekt.

4 de fevereiro de 2026

Hei Trine,

Classificada 3 em 5 estrelas

Filtrene kan ta litt tid å venne seg…

Filtrene kan ta litt tid å venne seg til, men når man forstår systemet fungerer det svært effektivt.

6 de janeiro de 2026

Hei Birgit,

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg har brukt siden flere ganger og…

Jeg har brukt siden flere ganger og fått gode resultater hver gang. Tjenesten fungerer stabilt og ryddig.

9 de dezembro de 2025

Hei Sigurd,

Classificada 1 em 5 estrelas

Ser ut til at annonsene er henta fra…

Ser ut til at annonsene er henta fra Finn, ikke bruk denne tjenesten! Heller ikke mulig å kansellere nylig opprettet abonnement før 24t etter opprettelse..

4 de janeiro de 2026

Hei Ellen,

Takk for at du deler din opplevelse – vi setter pris på all tilbakemelding, også når den er kritisk.

Konseptet vårt er at vi samler dyreannonser fra flere steder på nettet og gir dem større synlighet ved å samle dem på én plattform. I tillegg har vi også mange unike annonser som kun ligger hos oss. Målet er å gjøre det enklere for brukere å få oversikt og finne det de leter etter på ett sted.

Når det gjelder abonnementet, stemmer det at det først kan avsluttes etter 24 timer. Dette er knyttet til prøveperioden og sikrer at denne kan benyttes før eventuell avslutning. Vi forstår samtidig at dette kan oppleves frustrerende, og vi tar tilbakemeldingen med oss videre.

Vi har dessverre ikke klart å finne en aktiv kjøpsopplevelse knyttet til deg i systemet vårt, men dersom du mener dette er en feil, er du selvfølgelig veldig velkommen til å kontakte oss direkte, så ser vi gjerne nærmere på det sammen.

Vi håper likevel du vil gi oss en ny sjanse, og ønsker deg en riktig fin dag videre.

Mitt-dyr.com

OPPLEVES SOM SVINDEL!

OPPLEVES SOM SVINDEL!
Man betaler 9 kroner for å komme i kontakt med dyrets eier, og uten at det blir kommunisert tydelig blir man satt på et fast abonnement av kroner 399,- pr måned.
Hold deg unna, tjenesten er absolutt ikke verd pengene!

Kvitteringsnummer på 9 kroners kjøpet O2397

Edit 4. februar
Ser svar fra mitt-dyr, om at priser og abonnementsvilkår blir kommunisert tydelig? Dette er en latterlig påstand, gitt at 40% av tilbakemeldingene fra kundene er aller dårligste karrakter. Les tilbakemeldingene dere får, og endre den ekstremt dårlige forretningsstategien deres. Å lure kunder inn i et abonnementsforhold oppleves som SVINDEL
Når det gjelder opprettelse av supportsak så tilbø dere å betale tilbake halvparten av abonnementsavgiften, mot at jeg slettet tilbakemeldingen på Trustpilot. Dette for at negative tilbakemeldinger skal blir bort, slik at dere kan fortsette å lure andre. Takk, men NEI TAKK!

25 de novembro de 2025

Hei Gorm,

Vi er lei for at du har hatt en dårlig opplevelse. Våre priser og abonnementsvilkår er tydelig oppgitt på nettsiden før kjøp. 🥰

Du er velkommen til å opprette en supportsak eller sende oss en e-post med kvitteringsnummer O2397, så ser vi gjerne nærmere på saken og forsøker å finne en løsning. ❤️

Skulle betale 9 kr

Skulle betale 9 kr, ble trekt 399 til etter noen dager uten beskjed. Så jeg var satt opp på fast trekk hver mnd på 399, fikk gått inn på siden og slått av det faste trekket jeg fant ut ved en tilfeldighet. Sendte de som driver siden messenger beskjed, samt krav om refusjon. Veldig ugreit. Har ikke hørt noe ennå. Har tatt kontakt med banken min og har måttet byttet passord til bank id. Mye plunder og heft for å se etter en hund.
Dette er en veldig ugrei side

20 de dezembro de 2025

Hei Tine,

Vi er lei for at du har hatt denne opplevelsen. Abonnementet og prisen fremgår av våre vilkår før kjøp, men vi forstår at dette kan oppleves frustrerende. 🙏🏻

Vi har ikke kunnet finne en supportsak fra deg ennå. Vennligst kontakt oss via e-post eller support, så vi kan se nærmere på saken din og vurdere en løsning.🥰

Mitt-dyr.com ☀️

Classificada 1 em 5 estrelas

Annonse publisert uten viten eller tillatelse

Jeg ble mildt sagt overrasket når jeg gikk inn på Facebook og så at mitt-dyr.com har publisert en annonse om min hund. Jeg har hverken bruker på nettsiden deres ellet har blitt spurt om dette. Jeg har kun publisert på Finn. Her virker det som at det kun skal skapes profitt. Det er kynisk. De gir også et feilaktig bilde på hundens styrker og svakheter. Dette er ugreit på så mange måter.

Oppdatering: Mitt-dyr.com sitt svar på denne anmeldelsen viser at de ikke har lest eller satt seg inn i saken. Jeg har både sendt mail til kundeservice og svart på Facebook-annonsen de har publisert uten mitt samtykke. Problemet er jo nettopp at jeg ikke har en bruker hos dem. De har publisert en annonse om MIN hund, uten mitt samtykke. Dette for å skape profitt da folk må betalte et abonnement på siden deres.

11 de dezembro de 2025

Hei,

Jeg kan se at du verken har vært i kontakt med vår kundeservice eller vært kunde hos oss. ❤️

Derfor er jeg noe uforstående overfor at du har valgt å anmelde vår portal uten å ha benyttet den eller hatt en konkret opplevelse med vår tjeneste.🥰

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte oss. ☀️

Riktig god dag.

Svar;

Beklager, men vi skulle ofte gjerne hjulpet deg helt gratis med å finne den mest kvalifiserte kjøperen til hunden/valpene dine. Til og med helt gratis. 🙏🏻

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg ble lurt da jeg gikk inn på mitt…

Jeg ble lurt da jeg gikk inn på mitt dyr og skulle betale kr 9 for å sende meld til selger , tre dager etter ble jeg trukket for kr 399 ?????? Dette for å betale et abonement jeg ikke har bestil !!!!!!!! Så utrolig frekt ! Ber om en Mail adr jeg kan sende klage til jeg vil ha tilbake pengene mine .

29 de novembro de 2025

Hei Mona,

Du kan opprette en supportsak på nettsiden, så ser vi gjerne på saken din. 🙏🏻

Eller send oss ​​en e-post til info@mitt-dyr.com 🥰

Vi ser frem til å høre fra deg.

Med vennlig hilsen, Mitt-dyr.com 🐾

Classificada 5 em 5 estrelas

Ble møtt med en veldig hyggelig dame…

Ble møtt med en veldig hyggelig dame som forklarte og ordnet support saken min

21 de novembro de 2025

Hei Yasmin,

Good service

15 de outubro de 2025

Hi Marthe, ❤️

Thank you very much for your review. 😍

It means a lot to us. 🙏🏻

Have a lovely day ❤️

Classificada 2 em 5 estrelas

Må betale for å melde selger

Som interessert i et dyr på siden, må du betale for å kommunisere med selger av dyret. Når selger ikke svarer, har du betalt for ingenting. Anbefales ikke. At selger av dyret må betale for å annonsere er nå en ting, men å betale for å ha mulighet til å kontakte selger, er i beste fall merkelig

8 de outubro de 2025

Hei Nina😊

Har du i det hele tatt vært kunde hos oss? 🥰

Men ja, det stemmer at man betaler for å komme i kontakt med selger – og det har vist seg å fungere veldig bra! 😍
Selgerne slipper useriøse henvendelser, og dyrene finner trygge, nye hjem. ❤️

Ha en fin dag ☀️
Mvh. Mitt-dyr.com 🐾

Classificada 1 em 5 estrelas

Dette er en plattform for omplassering…

Dette er en plattform for omplassering av hunder, som tar betalt for adgang. Annonsene er gamle og hundene virker som de er ikke lenger er tilgjengelig. Får ikke kontakt med eiere i det hele tatt. Opplever at attraktive annonser er kun for å lokke til seg abonnenter😡

12 de setembro de 2025

Hei Heidi,

Takk for meldingen din. Jeg kan dessverre ikke finne deg i vårt system, men jeg vil gjerne avklare misforståelsen. 🙏🏻
Vennligst skriv en supportsak slik at jeg kan finne deg hvis du noen gang har vært kunde her.❤️

På Mitt-dyr.com har vi både private selgere og oppdrettere, og her kan man finne valper, voksne hunder samt omplasseringshunder. Vi legger stor vekt på at alle våre annonser er oppdaterte – gamle eller inaktive annonser blir fjernet, slik at brukerne kun møter reelle muligheter. 🥰

Vi har allerede mange suksesshistorier fra både kjøpere og selgere, og de aller fleste finner sitt nye kjæledyr gjennom oss. ❤️🙌

Vi jobber hver dag for å skape trygge rammer for både dyr og mennesker. 🐾

Med vennlig hilsen ☀️
Mitt-dyr.com 🐾

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais