Mobill Scandinavia AB Opiniões 120

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kunde jag sätta minus så hade jag gjort detta . Kunde ladda ner appen men inte registrera betalning . Swish fungerade inte , så inte heller faktura . Tur hittade jag ett annat ställe att parkera på .... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt värdelös parkeringslösning. Det går inte att registrera sig på hemsidan. Trots att jag skriver lösenordet på papper först och sedan registrerar mig. Lösenordet är fel och då har jag försökt > 5 g... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Väldigt krångligt, tog en månad att få fakturan. Gick in i appen för att betala dagen efter parkeringen men sen skulle man till hemsidan och där fanns ingen faktura. Man får en stark känsla att det är... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Akta Akta!!om du inte använt denna app så rekommenderar jag verkligen inte ladda ner den dom skickar ut påminnelseavgift utan att skicka original fakturan om du inte vill bli blåst på pengar använd... Ver mais

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

120 opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Incompetence and entrapment.

My experience with [Mobill] has been incredibly frustrating and disappointing. Despite my timely and proactive communication regarding a parking fine, my account was sent to a debt agency without any notice or transparency. A high up their representative from the company, not only failed to inform me of this action but also refused to acknowledge any errors on their part.

Throughout the process, I communicated clearly and promptly, expecting a fair resolution. Instead, their approach was dismissive and unprofessional, deflecting responsibility and refusing to address his own mistakes. Rather than assisting a customer who was actively working to resolve the situation, the company opted for an aggressive debt escalation process.

This kind of entrapment and lack of accountability highlights a major lack of integrity. It’s unfortunate that instead of resolving matters with customers directly, [Mobill] seems more focused on shifting blame and creating further issues. I strongly advise others to avoid this company if you’re looking for professionalism and reliability.

Cost
150kr Mobill parking
500kr Parking fine (reason for my need for resolution)
390kr - 150 included
Total 890 for an evenings parking.

4 de novembro de 2024

Scamföretag

Skickar ut pappersfakturor och tar avgifter för dom. Väljer att skicka ut fakturorna i omgångar trots att det är parkeringar på samma dag.

17 de agosto de 2024

Fakturering hos Mobill:
Faktureringens tidsram: Mobill skickar inte ut separata fakturor för parkeringar som utförts samma dag. Däremot kan en parkering som påbörjats en dag och avslutats en annan inkluderas i fakturan för den månad då parkeringen avslutades.

Fakturadatum: Fakturor skapas och skickas ut den 16:e varje månad. Detta innebär att alla parkeringar och laddningar som avslutats fram till detta datum inkluderas i månadens faktura.
Om du har fler frågor eller funderingar kring faktureringen, är du alltid välkommen att kontakta oss för mer information. Vi är här för att hjälpa dig!

Classificada 1 em 5 estrelas

Avoid this App at all costs: the worst parking app ever, incompetent customer service

The review could have been 0/5 if possible, the company doesn't deserve 1 star. I've been in contact with their customer service - it's also the worst experience, they don't want to acknowledge bugs in their application and their invoicing flow, instead saying you are dumb, and put their problems on you, you pay for that. Don't believe me? - just read up on all the comments here, or at Google Reviews, the fresh ones, and the ones from 3 years ago.. There have been no improvement past 3 years. I used their service once and will avoid at all costs. I will request my data to be removed according to GDPR, no more relations with such ugly business.

I had my debit card added to their system, and used the parking app the single time, 17SEK for the parking. Instead of using my bank card, some days later they silently sent a paper invoice (which, BTW, also costs money). For some reason, the invoice was never delivered to my post inbox. No SMS, no email notifications, nothing, just silently, instead of using my bank card they sent me a paper invoice. Then another company, Billogram, sent me an SMS, that I had a debt at Mobill, + they added a reminder fee (påminnelse), and going to send me to collectors, if I didn't pay it within a ~week(!!). That's how 17 SEK are now at 80 SEK.

One should avoid Mobill Scandinavia AB at all costs. There are better parking applications, with a normal customer experience, transparent billing, and good customer service. Mobill shouldn't exist with such an attitude to their customers and deserve 0 stars for their service. The application itself is raw, buggy, bad UIX, and it seems was done quick and dirty!

17 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Varning för ett blufföretag!

Varning för ett blufföretag!
Dom skickar faktura för parkeringar man inte har beställt
Jag fick en faktura för 2 parkeringar som jag omöjligen kunde ha gjort då jag var i Thailand under perioden för den påstådda parkeringen, ingen annan hade tillgång till bilen. Jag hade dessutom raderat appen .
Jag förstår inte hur dom kan finnas kvar efter alla bedrägerier
Anmälan till både Konsumentverket och Polisen är upprättad.
Mvh Anna Garbie

17 de setembro de 2024

Hej Anna

Tack för att du informerar oss om situationen. Vi håller med om att det är bra att du har gjort en polisanmälan. Det är viktigt att undersöka om någon obehörig har använt din telefon för att köpa parkeringar för din bil.

Vi vill klargöra att parkeringsintäkterna går direkt till markägaren och inte till oss. Vi har ingen fördel av att debitera för tjänster som inte har beställts. Vi uppmanar dig att fortsätta samarbeta med både polisen och vår kundtjänst för att lösa detta problem.

Karma poäng

Jag är har för kommentarer fältet det berätta allt!

Tänk att vara den som driva ett sånt företag

Hur kunna man sova på nätterna med det i själen

30 de agosto de 2024

Hej

Vi förstår att du känner starkt kring detta ämne, och jag uppskattar att du delar dina tankar. Det är viktigt för oss att säkerställa att alla våra kunder känner sig rättvist behandlade och nöjda med våra tjänster. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kundupplevelse och tar feedback på största allvar.

Om du har specifika problem eller frågor angående våra tjänster, tveka inte att dela dem med oss så vi kan hjälpa till att lösa dem. Vi är här för att lyssna och hjälpa till på bästa möjliga sätt. Tack för att du tog dig tid att uttrycka dina känslor!

Riktigt blufföretag

Riktigt blufföretag. Fick en faktura från dem på 100.- i p avgift. Aldrig registrerat mig som kund hos dem.
Fick aldrig någon förklaring på hur jag hamnat i deras kundregister.

25 de agosto de 2024

Hej

Vi förstår att det kan kännas oroande att få en faktura utan att ha registrerat sig som kund. Här är några steg du kan ta för att reda ut situationen:
1. Kontrollera fakturan noggrant:
o Se över fakturan för att säkerställa att den verkligen är från Mobill. Kontrollera detaljer som avsändaradress och fakturainformation.
2. Dubbelkolla tidigare parkeringar:
o Fundera över om du kan ha använt Mobills tjänster vid något tillfälle, till exempel genom att parkera i ett område där Mobill hanterar betalningar.
3. Kontakta Mobill:
o Om du är säker på att du inte har använt Mobills tjänster, rekommenderar jag att du kontaktar Mobill direkt för att få klarhet i situationen. De kan hjälpa dig att undersöka varför du har fått fakturan och om det finns ett misstag.
o
Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med våra tjänster, så tveka inte att höra av dig för vidare hjälp och förklaring!

Kan inte välja zon

Kan inte välja zon, appen hänger sig direkt jag kommer in under den fliken. Kanske för att jag inte har GPSen påslagen, men jag har ju de 5 siffrorna. Vill bara kunna mata in siffrorna manuellt, men appen är stendöd och behöver startas om, gång på gång.

8 de agosto de 2024

Ny generation av Mobill-appen:

• Förbättrad användarupplevelse: Vi har lanserat en helt ny version av vår app som erbjuder en smidigare och mer intuitiv användarupplevelse.
• Nya funktioner: Den nya appen innehåller smarta funktioner som gör det enklare att hitta och välja zoner, inklusive möjligheten att mata in zonkoden manuellt.
• Stabilitet och prestanda: Vi har förbättrat appens stabilitet och prestanda, vilket innebär att problem som att appen hänger sig bör vara lösta.

Vi rekommenderar att du uppdaterar till den senaste versionen av Mobill-appen för att dra nytta av alla dessa förbättringar. Om du fortfarande upplever problem, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna vidare!

Rent inkompetent skojjeri

Rent inkompetent skojjeri. De har inte koll på grejerna. Tragiskt nog har de fått upphandling av Sotenäs kommun för parkering och på smögen är det kaos. Det går inte att registrera appen i mobilen ens med svenskt mobilnummer. Tala sedan om utländska nummer och utländska registreringsskyltar.

Det går helt enkelt inte. Detta leder till att många bara lämnar i vredesmod.

Andra har räknat ut att de kan stå gratis. Kan man inte betala så går det inte att utfärda kontrollavgift.

Man kan alltså stå gratis med is i magen.

Allvarligt talat verkar kompetensen oerhört bristfällig tekniskt.

Marknaden klarar sig utan dem. De är rena skojare.

14 de julho de 2024

Hej

Mobills stöd för mobilnummer och registreringsskyltar:

• Mobilnummer: Mobill-appen stödjer alla typer av mobilnummer, inklusive både svenska och utländska nummer. Om du har problem med registreringen, se till att du har den senaste versionen av appen och att alla nödvändiga behörigheter är aktiverade.
• Utländska registreringsskyltar: Vi stödjer även utländska registreringsskyltar, vilket innebär att du kan använda vår app oavsett var din bil är registrerad.

Vi strävar efter att göra vår tjänst så tillgänglig och användarvänlig som möjligt för alla användare. Om du fortfarande upplever problem, tveka inte att kontakta oss för vidare hjälp. Vi är här för att säkerställa att din upplevelse med Mobill är smidig och problemfri!

Orimlig faktura

Jag fick nyligen en faktura för en parkering i Stockholm som jag omöjligt kan ha gjort. Vid tidpunkten för den påstådda parkeringen var både jag, min bil och min mobil 400 km bort från Stockholm. Trots att jag kontaktade kundtjänsten och förklarade situationen, fick jag bara arroganta och nedlåtande svar. De hävdade att jag själv måste ha aktiverat parkeringen genom appen, vilket är helt orimligt.

Jag använde Mobill-appen en gång i januari för att parkera i Stockholm i cirka tre timmar. Därefter har jag inte använt appen eftersom den inte finns där jag bor. Fem månader senare får jag en faktura för en parkering på samma plats som i januari, men denna gång för fem timmar. Kundtjänsten vägrade att erkänna att något gått fel och skyllde allt på mig på en väldig arrogant sätt, vilket är oacceptabelt.

Jag valde att betala fakturan under protest, eftersom jag läste på Trustpilot att Mobill är snabba med att skicka påminnelser och lägga på dröjsmålsränta. Efter att ha upplevt deras beteende mot kunder vill jag inte ha något mer att göra med Mobill eller deras kundtjänst. Det enda jag accepterar är en ursäkt och en återbetalning av pengarna.

Jag rekommenderar starkt att undvika denna app och detta företag, då de inte verkar ta sina kunder på allvar eller hantera problem på ett professionellt sätt. Detta har varit en mycket frustrerande och otrevlig upplevelse.

Om det vore möjligt skulle jag ger 0 stjärna.

27 de junho de 2024

Hej

Förklaring av faktura och parkering:

• Fordon och mobilnummer: Enligt våra register har parkeringen beställts från det mobilnummer som är kopplat till ditt konto, och det är registrerat på ditt fordon. Detta innebär att beställningen har gjorts via din app.
• Kontrollera appaktivitet: Vi rekommenderar att du kontrollerar din apphistorik för att se om det finns någon aktivitet som kan förklara fakturan. Det kan vara möjligt att parkeringen aktiverades av misstag.
• Parkeringsintäkter: Alla intäkter från parkering går direkt till markägaren och inte till Mobill. Vi hanterar endast betalningstjänsten för parkeringen och har ingen fördel av att debitera för tjänster som inte har beställts.

Vi förstår att situationen kan vara frustrerande och vi är här för att hjälpa dig. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi vill säkerställa att du är nöjd med våra tjänster och att eventuella problem löses på ett rättvist sätt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Raffinerade metoder för att lura kunder på pengar

Genom att göra allt så krångligt det går för kunderna att betala sin parkering så tjänar man pengarna

26 de junho de 2024

Hej

Vi förstår att det kan kännas frustrerande om processen upplevs som krånglig. Vi strävar alltid efter att göra våra tjänster så enkla och användarvänliga som möjligt. Här är några sätt vi arbetar för att underlätta för våra kunder:
• Användarvänlig app: Vår app är designad för att göra parkering enkel och smidig. Du kan snabbt hitta parkeringsområden och starta parkeringar direkt från appen.
• Flera betalningsalternativ: Vi erbjuder olika betalningsmetoder, inklusive kortbetalning och digital faktura, för att passa olika kunders behov och preferenser.
• Support och hjälp: Om du stöter på problem eller har frågor, finns vi här för att hjälpa till. Vårt mål är att ge dig en positiv upplevelse varje gång du använder våra tjänster.

Vi tar feedback på allvar och arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster. Om du har specifika förslag på hur vi kan göra processen enklare, är vi alltid öppna för att höra dina idéer. Tack för att du delar dina tankar med oss!

Sämsta kundsupport

Sämsta kundsupport
Suttit i kö 40 min som nr1
Kommer inte fram
Laddningen fungerar ej
Aldrig mer Mobill

22 de junho de 2024

Hej

Vi beklagar verkligen att du har haft en sådan negativ upplevelse med vår kundsupport och laddningstjänst. Det är inte den standard vi strävar efter, och vi vill gärna hjälpa dig att lösa detta. Här är några steg du kan ta:
• Laddningstips: Om laddningen inte fungerar, prova att koppla ur och sedan in kabeln igen. Kontrollera att du har valt rätt uttag och att din betalmetod är giltig. Om problemet kvarstår, försök med en annan laddstation.
• Direkt hjälp i appen: För snabbare support, använd gärna vår app där du kan hitta vanliga frågor och svar samt felsökningsguider.
• Feedback om support: Din upplevelse är viktig för oss, och vi vill gärna förbättra vår kundsupport. Vi tar din feedback på allvar och kommer att arbeta för att förbättra våra väntetider och service.

Vi hoppas att vi kan återfå ditt förtroende och ge dig en bättre upplevelse framöver. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss igen. Vi är här för att hjälpa till!

Sämsta kundmottagande i år

Sämsta kundmottagande i år. De debiterar avgifter som inte är beställda. Jag checkade ut en parkering men appen verkar automatiskt ha startat en ny. Bristen på bra kundbemötande är verkligen utpräglad i detta företag. Rekommenderar alla fastighetsägare att säga upp avtalen med Mobill

31 de maio de 2024

Hej

Förklaring av parkering och appuppdatering:

• Oavsiktlig parkering: Det kan ha skett att en ny parkering startades av misstag när den tidigare avslutades. Vi förstår att detta kan vara frustrerande och vi arbetar för att minimera sådana händelser.
• Ny generation av appen: Vi har nyligen lanserat en helt ny version av vår app som förbättrar användarupplevelsen och minskar risken för oavsiktliga parkeringar. Den nya appen är mer intuitiv och användarvänlig.
• Kontrollera apphistorik: Vi rekommenderar att du går igenom din parkeringshistorik i appen för att få en tydligare bild av vad som kan ha hänt.
• Kundbemötande: Vi beklagar om du upplevt bristande kundservice. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett professionellt och hjälpsamt bemötande. Din feedback är viktig för oss, och vi kommer att arbeta för att förbättra vår service.

Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att säkerställa att du får en smidig och problemfri upplevelse med vår tjänst. Tack för att du delar din feedback med oss!

Uruslet företag

Uruslet företag, riktiga skojare. Lätt hamna i fel zon, lätt välja fel bil om man har flera reggade i appen, fakturavagift på 19/29 spänn oavsett efaktura/papper.

20 de maio de 2024

Hej

Vi förstår att du har haft en frustrerande upplevelse, och jag vill gärna hjälpa till att klargöra några punkter och ge tips för att underlätta din användning av Mobill:
• Val av zon och fordon: Vi förstår att det kan vara lätt att välja fel zon eller fordon, särskilt om du har flera registrerade. Vi rekommenderar att alltid dubbelkolla dessa val innan du bekräftar parkeringen. Den nya versionen av vår app har förbättrade funktioner för att göra detta enklare och mer intuitivt.
• Fakturaavgifter: Vi erbjuder både digitala och pappersfakturor, och avgifterna täcker hanteringskostnaderna. För att undvika dessa avgifter helt, kan du välja att betala direkt med kort i appen.
• Förbättringar i appen: Vi har nyligen uppdaterat vår app för att förbättra användarupplevelsen och minska risken för felval. Vi hoppas att dessa förbättringar kommer att göra din upplevelse smidigare.

Vi uppskattar din feedback och ser det som en möjlighet att förbättra våra tjänster. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen med Mobill. Tack för att du delar dina tankar med oss!

Classificada 1 em 5 estrelas

Var beredd på att få straffavgift

Fick helt plötsligt en påminnelsefaktura på sms gällande en faktura på 75 kr som skulle vara betald 6 maj. Men ingen faktura har skickats till mig. Istället kom nu idag en påminnelse på 135 kr inkl straffavgift via sms.

Det fanns inget sätt att betala på plats när man parkerade. Man skulle ladda ner deras app - utan att det framgick tydliga betalningsalternativ - och snurra igång parkeringen. Jag tog därför för givet att man skulle få en faktura skickad till sig på något sätt eller att det skulle dras automatiskt på annat sätt. Men inget har hänt förrän idag då en påminnelse kom via sms, inkl en faktura.
Otydligt system som är gjort för att kunden ska missa att betala. Varför inte låta kunden kunna betala direkt med swish?

15 de maio de 2024

Hej

Jag förstår att detta har varit en frustrerande upplevelse för dig, och jag är här för att hjälpa till att klargöra situationen och ge några tips för framtida parkeringar:

• Fakturering och påminnelser: Det låter som att det kan ha skett ett missförstånd kring hur faktureringen fungerar. När du parkerar med Mobill och inte har registrerat ett betalkort, skickas en faktura ut i efterhand. Om du inte mottagit den ursprungliga fakturan, kan det bero på att den skickades till en felaktig adress eller e-post. Vi rekommenderar att du kontrollerar dina kontaktuppgifter i appen för att säkerställa att de är korrekta.
• Betalningsalternativ: Förutom kortbetalning direkt i appen, kan du också betala din faktura med Swish. Detta ger dig flexibilitet och bekvämlighet när du hanterar dina betalningar.
• Förtydligande av betalningsprocessen: Vi arbetar kontinuerligt med att göra vår app och våra betalningsprocesser så tydliga som möjligt för att undvika missförstånd.

Vi beklagar verkligen om detta har orsakat besvär för dig och uppskattar din feedback. Om du har fler frågor eller behöver hjälp med att lösa detta, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och säkerställa att din upplevelse med Mobill är så smidig som möjligt.

Gillar du parkeringsböter?

Om du gillar parkeringsböter så är detta appen för dig! Appen visar konsekvent fel zoner via gps-funktionen. Det gör att man enkelt väljer fel zon och därmed får dyra böter. Mobill skyller så klart på användarna för deras apps otydlighet och tillkortakommanden. Snälla bojkotta detta bolag...

EDIT: Tack Mobill för ert svar nedan, över ett halvår efter det inträffade problemet.

Allt ni gjorde i ert svar var att skylla på mig som kund och infantilisera mig, istället för att de facto ta till er kritiken och ändra något på riktigt i er app. Stark AI-genererings känsla på ert svar också, vilket visar att ni absolut inte bryr er om era kunder.

Direkt jag ser en parkering där er app används så åker jag någon annanstans i alla fall.

Lycka till framåt!

16 de abril de 2024

Hej

Vi förstår verkligen att det kan vara frustrerande att få parkeringsböter, och jag är här för att hjälpa till att klargöra hur du kan undvika detta och använda appen på bästa sätt:

• Val av rätt zon: Det är viktigt att alltid dubbelkolla zonkoden innan du startar en parkering. Zonkoder finns tydligt angivna på skyltar och dekaler i parkeringsområdet. GPS-funktionen är ett hjälpmedel, men det är alltid bäst att manuellt bekräfta zonen.
• Användaransvar: Användaren ansvarar för att välja rätt zon och registreringsnummer. Vi förstår att detta kan upplevas som en utmaning, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra appens användarvänlighet.
• Feedback och förbättringar: Vi tar din feedback på allvar och strävar efter att göra appen så tydlig och enkel att använda som möjligt. Vi uppskattar dina synpunkter och ser dem som en möjlighet att förbättra våra tjänster.

Om du har fler frågor eller behöver hjälp med att använda appen, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och säkerställa att din upplevelse med Mobill är positiv och problemfri. Tack för att du delar dina tankar med oss!

Classificada 1 em 5 estrelas

Stjäl extra genom förseningsavgift...

Fick faktura i brevlådan den 12/4 med förfallodatum 5/4. Betalade direkt när jag fick fakturan. Den 15/4 fick jag ny faktura via sms med betalningsdag 16/4 som påminnelse om fakturan som betalades för sent, med påminnelseavgift, eftersom de skickat den för sent till mig.
Ett sätt att stjäla från folk som de har satt i system?
Fult, verkligen fult!

15 de abril de 2024

Hej

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vag beklagar verkligen de problem du har stött på med faktureringen och förseningsavgiften. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi förstår att det kan vara frustrerande att få en faktura med ett förfallodatum som redan har passerat. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra faktureringsprocesser för att säkerställa att sådana situationer inte uppstår. Din feedback är mycket värdefull för oss i detta arbete.
Om du fortfarande har dokumentation eller detaljer kring händelsen, är du välkommen att kontakta oss direkt så att vi kan undersöka detta närmare och se om det finns något vi kan göra för att rätta till situationen.

Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att vi kan återfå ditt förtroende i framtiden. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Classificada 1 em 5 estrelas

Tyvärr Mobill, ni håller inte måttet och försöker bara rättfärdiga ett betalningssystem som bara fungerar när kunderna belastas med ytterligare obefogade påminnelser avgifter.

Jag har endast mycket dåliga erfarenheter av detta företag. Deras system är krångliga och opålitliga. Följde alla steg för att ladda min bil men lyckades inte. 500 kr bokades på mitt bankkonto som jag fick tillbaka efter mycket besvär med deras kundtjänst. Det gick inte heller att betala parkeringen via deras betalningssystem vilket ledde till högre påminnelseavgift. Detta har tydligen drabbats flera vilket gör att man kan misstänka att företaget har satt detta i system. Mycket märkligt att detta företag får etablera sig med så bristfälliga system.

7 de fevereiro de 2024

Hej

Du har kontaktat vår kundtjänst, det stämmer och vi har hjälpt dig att returnera tillbaka beloppet på 500,00 SEK till ditt betalkort efter att vi har fått korrekt uppgifter från dig. Att du inte kunde betala din faktura förklarade vi tydligt vad anledningen kunde vara, ”att den schemalagda betalning misslyckades kan vara att det saknas medgivande (banken accepterar inte medgivandet eller att något varit fel i anmälan). Kontot som du angett kan inte användas för autogiro (kan bero på vilken bank du har). Din originalfaktura har skickats ut i tid till din e-postadress och har ingen betalning registrerats på sista förfallodagen skickas en påminnelse ut.

Har du ytterligare frågor gällande ditt ärende är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på kund@mobill.se

Mobill kundsupport

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.