Mobill Scandinavia AB Opiniões 120

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kunde jag sätta minus så hade jag gjort detta . Kunde ladda ner appen men inte registrera betalning . Swish fungerade inte , så inte heller faktura . Tur hittade jag ett annat ställe att parkera på .... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt värdelös parkeringslösning. Det går inte att registrera sig på hemsidan. Trots att jag skriver lösenordet på papper först och sedan registrerar mig. Lösenordet är fel och då har jag försökt > 5 g... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Väldigt krångligt, tog en månad att få fakturan. Gick in i appen för att betala dagen efter parkeringen men sen skulle man till hemsidan och där fanns ingen faktura. Man får en stark känsla att det är... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Akta Akta!!om du inte använt denna app så rekommenderar jag verkligen inte ladda ner den dom skickar ut påminnelseavgift utan att skicka original fakturan om du inte vill bli blåst på pengar använd... Ver mais

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

120 opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Värdelöst skojarbolag

Värdelös "kundtjänst" 2 parkeringar i Haga i Stockholm á 6h styck blev först 493kr och sen damp det ned en faktura på 220kr på det. För vad? Svaret blev att jag också valt faktura som betalmetod, vad bra, då får man betala igen då eller?

31 de janeiro de 2024

Hej

Tack för att du delade din upplevelse med oss tidigare i år. Jag beklagar verkligen att du har haft en frustrerande upplevelse med våra tjänster och faktureringen.

Det verkar som att det har uppstått ett missförstånd kring betalningsmetoden. När faktura väljs som betalmetod tillkommer en fakturaavgift, vilket kan förklara den extra kostnaden. Vi förstår att detta kan vara förvirrande, och vi arbetar kontinuerligt med att göra våra betalningsprocesser så tydliga som möjligt.

Vi vill gärna hjälpa dig att reda ut detta och säkerställa att du inte betalar mer än nödvändigt. Om du fortfarande har frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss direkt så att vi kan undersöka detta närmare och ge dig en tydligare förklaring.

Vi uppskattar din feedback och hoppas att vi kan återfå ditt förtroende. Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Classificada 1 em 5 estrelas

Har suttit och läst igenom samtliga…

Har suttit och läst igenom samtliga omdömen eftersom man nu har infört P avgift i Trelleborg där jag bor.Jag tänker: herregud skall man nu behöva dras med detta elände, jag skall ju bara parkera bilen. En sak som slår mig är att det väldigt ofta anges att man inte fått sin faktura vilket Mobill då anger att det beror på att posten inte levererat. Detta problem skulle ju kunna avhjälpas genom att Mobill skickar ett sms samma dag som fakturan skickas. Eller det kanske ni redan gör?

20 de janeiro de 2024

Hej

Tack för att du tog dig tid att läsa igenom omdömen och för att du delar dina tankar med oss. Vi förstår att det kan kännas oroande att höra om andras upplevelser, och vi vill försäkra dig om att vi arbetar hårt för att göra parkering så smidig och problemfri som möjligt.

Vi har erbjudit digitala fakturor via e-post och SMS under en längre tid, vilket hjälper till att säkerställa att fakturor når fram i tid. När du väljer digital faktura, får du en notifikation direkt när fakturan skickas, vilket kan minska risken för att missa en betalning.

Vi uppskattar din feedback och ser det som en möjlighet att förbättra våra tjänster ytterligare. Om du har fler frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och säkerställa att din upplevelse med Mobill blir så positiv som möjligt.

Inte värt en stjärna!!

Inte värt en stjärna!!!
Svåranvänd app, svårt att se att veta att man själv ska leta upp var man står parkerad. Det behöver man ej göra med andra appar. Lite för lätt att ”göra fel” om man har bråttom.
Nu var min parkeringsplats inställd på förra parkering.

16 de janeiro de 2024

Hej Lena

Vi beklagar att du fått en parkeringsbot och du får gärna kontakta oss på kund@mobill.se för att titta närmre på ditt ärende.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vill helst inte ens ge en stjärna

Vill helst inte ens ge en stjärna. Som så många andra skrivit så fick jag min första faktura av dem med en påminnelseavgift där man påstod att jag missat första fakturan vilket inte stämmer. Får sedan tre dagar efter första fakturan en inkasso på Kivra som jag såklart betalar i ren ”panik” så nu har jag betalat en faktura till dem med felaktigt saldo samt en inkasso som jag inte förstår HUR den kan bli inkasso på mindre än 4 veckor (!?). Får ingen hjälp av företaget heller. Tror som många många andra skrivit att detta är en medveten del för att tjäna pengar. Förstår inte hur man lyckas var så pass oserviceminded annars.

13 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Avoid this app at all cost

Avoid this app at all cost! I had to download it and use it because the machine was out of order and no other parking apps I have worked in that area. I used it and shortly after registered my bank account to make sure they could draw the money automatically (I realised it would be a one time use of this app so I just wanted the process of paying to be smooth).

Then got a reminder fee, so an invoice that was originally of 82 kr was now 150 kr. Great! I tried contacting them for days without any response. Wanted to know why they did not draw the money automatically (like all other parking apps I have). No response and then a week later it was sent to Debt collection. So a 83kr parking cost me now 320 kr.

Borderline illegal operation and please do be careful using this service and do not assume it will be a nice experience like other parking apps.

16 de novembro de 2023

Oseriöst företag!

Oseriöst företag!
Min dotter parkerade för 9kr, laddade hem appen, lade in sitt kontonummer, lade in fakturan för betalning….Några veckor senare kommer en påminnelsefaktura på 69kr, hon betalar igen då hon tror att hon glömt betala. Det visar sig att något är fel i appen och pengarna har inte dragits. Hon lägger in betalning igen, 69kr (beloppet går inte att ändra). Det står dock 69,01kr på fakturan i appen. Jag ber henne kontakta kundtjänst då jag misstänker att detta är ett oseriöst företag och att hon kanske kommer att få en påminnelse till. Man skriver då att påminnelsen inte heller dragit eftersom hon inte ändrat sina kontouppgifter. Hon betalar då fakturan manuellt vilket skall gå bra enligt kundtjänst. Hon betalar dock bara 69kr som det står på pappersfaktura som nu kommit. Hon har nu försökt få tag på kundtjänst per telefon i flera gånger utan framgång, vi får se om det kommer en påminnelse till på öret som inte är betalat!

16 de outubro de 2023

Hej Anders

Vi beklagar först och främst att du inte kommit fram när du har ringt in till oss. Har du provat att skicka ett meddelande till vår kundsupport via formuläret https://mobill.se/support
Har du gjort köpet när du hade faktura som betalmetod kommer det att faktureras. Har kortet lagts till i efterhand kommer alla framtida köp belasta kortet realtid.
Gällande postgången är det inget vi kan styra över men kontakta gärna via länken ovan så hjälper vår kundsupport dig i ditt ärende.

Obegripligt dåligt

Obegripligt dåligt. Det går inte att registrera sig. Får felmeddelanden på flera ställen i appen och även om man lägger ner mycket tid och möda så går det inte att få igenom en parkering. Försökt både via app och via hemsida. Nu har jag lästa andra recensioner och blir såklart rädd att det ska komma felaktiga fakturor. HAr försökt ringa kundtjänst...såklart inget svar (var i detta läge inte förvånad).

25 de setembro de 2023

Hej Fredrik
Bekalagar att du inte kommit fram, har du provat att maila in till kund@mobill.se när du inte kommit fram per telefon?
För att kunna hjälpa dig är det lättast att du kontaktar oss via vårt formulär på https://www.mobill.se/support

Classificada 1 em 5 estrelas

Värdelös parkeringsapp, ställ er inte där dom står för parkeringen

Använd inte denna app, totalt värdelös. Dom kommer skicka fakturor och även fast du betalar fortsätta skicka påminnelser tills du ringer dom o säger du betalat tre gånger för att du själv inte haft koll på om du betalat eller inte

15 de setembro de 2023

Hej

Kontakta gärna vår kundsupport på kun@mobill.se så hjälper de dig med din faktura.

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick inte fakturan varken på post eller…

Fick inte fakturan varken på post eller mail. Nu kommer en påminnelse med avgift. Kommer aldrig att välja mobill parkering mer.

4 de setembro de 2023

Värdelös app

Värdelös app, känns som att den är gjord avsiktligt dålig för att man skall skjuta på det så dom får in påminnelseavgifter. Hur kan dom 2023 motivera att ha en sån dålig app? Titta på Parkster och easypark, fantastiska appar som är sjukt enkla med snygg design.

Byta lösenord går inte, får bara att det blir fel lösenord när man försöker logga in efter man bytt (och ja, jag skrev rätt för jag använde iphones automat-lösenordsgenerering).

Påstår att jag fått en faktura i posten, inte fått något. Angav dessutom att jag ville ha elektronisk faktura.

3 de setembro de 2023

Classificada 2 em 5 estrelas

Varierande kundservice, bristande tekniker

Mobill måste se över sina medarbetare

Jag parkerade med Mobill i smögen över dagen, knappade in 3 timmar i appen.

När vi kom till bilen var vi 1 timma tidiga, då kan man ju gå in på appen och stoppa parkeringen tidigt för att undvika betala när man har lämnat platsen, precis som easypark och andra företag gör.

Mobill hade denna dag tekniska problem vilket ledde till att hel siten, appen och kunssupportens system låg nere. Tror ni att det gick att avbryta min parkering? nope.

Jag kom i telefonkontakt men en från support som inte för fem öre visste vad kundbemötande eller felsökning var. Jag förelsog att person i fråga tar med sig min händelse och registrerar mellanskillnaden i efterhand. Han sa ja till mitt förslag och sket fullständigt i att lösa problemet.

Nu, en månad senare fick jag hem en faktura med fulla beloppet utan korrigering. Då jag betalar fakturor som kommer hem så betalade jag dag 1. Kundsupport har nu nekat att hjälpa mig med att återbetala då fakturan redan är betald.

EDIT: via mailkontakt lyckades en annan medarbetare återbetala mina pengar. Herregud.

19 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Fy vilken dålig app och så går det inte…

Fy vilken dålig app och så går det inte att bara logga in och betala på deras hemsida efter parkeringen. Som många andra skrivit, dom har förmodligen avsiktligt gjort en dålig app och en dålig hemsida för att kunderna ska göra fel så de kan skicka ut påminnelsavgifter och inkassoavgifter.

Försöka lägga upp användare då säger deras websida att epostadressen redan finns, försöker jag få ett lösenord för samma användare får jag meddelandet att användaren inte finns!!!!!!

27 de agosto de 2023

Hej Uffe
Beklagar att du inte kommer åt mina sidor men om du kontaktar vår på kund@mobill.se så hjälper vi dig med komma åt dina inloggningsauppgifter.

Är det din första faktura med Mobill någonsin undkommer du fakturaavgiften för din första faktura någonsin.

Absoluta Avskum

Följde skyltarna, laddade ner appen startade min parkering och lade till mitt betalkort för AUTOMATISK BETALNING, och avslutade sedan parkeringen när jag var klar med besöket, nu har jag fått en påminnelseavgift för att jag som kundtjänst utrycker det" startade parkeringen innan jag lade till kortet", men fakturan varken syns eller går att betala i appen! Skam åt detta företag. Använd hellre parkeringsautomater, deras app är gjord för att få ut så många påminnelseavgifter som möjligt.

3 de agosto de 2023

Absoluter Schrott!

Absoluter Schrott!
Anstatt unsere Gebühr zu bezahlen während unseres Urlaubs sind wir nun seit einer halben Stunde damit beschäftigt diese App UND die Hompage zu verstehen.
Es ist alles registriert, sämtliche Karten von uns mittlerweile hinterlegt und trotzdem funktioniert hier nix! Unseriös! Unkomfortabel! Ärgerlich und jetzt wieder auf der Suche nach einem anderen Parkplatz. Vielen Dank für so viel Ärger

14 de julho de 2023

Hallo

Kontaktieren Sie gerne unseren freundlichen Kundensupport unter kund@mobill.se, um Ihnen bei Ihrem Anliegen weiterzuhelfen

Aufrichtig,
Mobiler Kundensupport

Classificada 1 em 5 estrelas

The worst parking app ever!!!SPAM!!!

I have been trying to pay a parking fee for almost 2 months and it's so painful and draining my energy.
The most terrible application I have ever used. I can't pay through the app, the mail they claimed they've sent never reached me, and the email the customer service said they've sent not in my email box(not in the junk box ofc, I checked),. It's unbelievable how much incompetence there is. I would rather pay the parking fine than using this application again!!

28 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Problem med appen och kundtjänst svarar inte på frågan

Jag hade ett problem med appen och mailade därför Mobill och man svarade och efterfrågade mitt mobilnummer och jag skickade dem det. Först efter två veckor skriver man kort och gott tillbaka att "Tack, då är ärendet avklarat. Fortsatt trevlig dag!".

Förutom extremt lång svarstid från kundtjänst är det ett högst märkligt svar att få på ett ärende som inte ens är avslutat. Jag är missnöjd.

15 de maio de 2023

Hej Johan

Vi ber om ursäkt att ditt ärende inte hanterats korrekt och stängts ner av misstag. Det finns en ny version av appen 1.4.28. Prova först med att hämta hem den nya appen och installera den. Skulle detta inte hjälpa är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på tel 010-207 80 33 eller kund@mobill.se

Classificada 1 em 5 estrelas

Skickar dubbla fakturor och hoppas på…

Skickar dubbla fakturor och hoppas på att kunden inte ska märka det. När man påpekar så skyller dom på tekniska problem. Undvik dom. Bedragare!

1 de abril de 2023

Hej Calle P

Vi beklagar att du fått dubbla fakturor, en av fakturorna krediteras per automatik och skulle du mot förmodan betalat in dubbelt återbetalar systemet tillbaka beloppet.

Har du fortfarande frågor är du välkommen att kontakta vår trevliga kundtjänst på 010-2078033 eller kund@mobill.se

Sopföretag

Sopföretag! Är dom från 80-talet eller? Skickar pappersfaktura med avgift utan att man kommit överens om det. Parkeringen blev dubbelt så dyr. Aldrig mer!

23 de abril de 2023

Hej

Är det din första faktura någonsin med Mobill kommer du alltid undan fakturaavgiften för din första faktura. Fakturan kommer att skickas ut den 16:e nästkommande månad till din folkbokförda adress. Lägger du till ditt betalkort i efterhand kommer fakturan inte att betalas av kortet men alla framtida köp som görs belastar kortet i realtid.

Återkoippla gärna till vår trevliga kundtjänst så hjälper vi dig med din faktura.

Tel: 010-207 80 33
E-post: kund@mobill.se

Mobill kundsupport

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.