Kunde jag sätta minus så hade jag gjort detta . Kunde ladda ner appen men inte registrera betalning . Swish fungerade inte , så inte heller faktura . Tur hittade jag ett annat ställe att parkera på .... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Helt värdelös parkeringslösning. Det går inte att registrera sig på hemsidan. Trots att jag skriver lösenordet på papper först och sedan registrerar mig. Lösenordet är fel och då har jag försökt > 5 g... Ver mais
Akta Akta!!om du inte använt denna app så rekommenderar jag verkligen inte ladda ner den dom skickar ut påminnelseavgift utan att skicka original fakturan om du inte vill bli blåst på pengar använd... Ver mais
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Sämsta nån sin / katastrof
Sämsta nån sin
Betalt hur en faktura sen fick påminnelse efter nån dag till så fick jag en påminnelse igen o då gick det direkt till inkasso för en parkering som jag skulle ha betalt på 8 kr blev till 400kr . Såna bedrägerier
Dem slutar aldrig att skicka påminnelse.
Oseriösa!
Detta företag är riktigt oseriösa! Får påminnelser och påminnelser avgifter, utan att de skickat fakturan. De skickar även påminnelser på en redan betald fakturera! DUBBELKOLLA era fakturor! Jag som studerar tycker ej det är så himla kul att få en påminnelse avgift på 60kr när jag parkerat för 10kr.. sämsta skiten jag varit med om..

Väldigt krångligt
Väldigt krångligt, tog en månad att få fakturan. Gick in i appen för att betala dagen efter parkeringen men sen skulle man till hemsidan och där fanns ingen faktura. Man får en stark känsla att det är utformat för att man skall betala sent. Det är förmodligen en avgörande marginalhöjare.

Resposta da Mobill Scandinavia AB
The Mobill app is one of the worse I…
The Mobill app is one of the worse I have encountered.
I gave up.

Resposta da Mobill Scandinavia AB
Värdelöst företag fått en andra påminnelse…
Värdelöst företag fått en andra påminnelse men inte fått någon vanlig faktura....aldrig mer detta bolag....

Resposta da Mobill Scandinavia AB
absolut sämsta och mest oanvändavänliga…
absolut sämsta och mest oanvändavänliga appen som tvingar en att gå till en hemsida som är fruktansvärd.
Som svar: Appen borde skrivas om och fixa till så att även den digitala betalningen kan skötas inom appen och inte kräva att man ska logga in på en extern sida. Ladda ner appen EasyPark och parkera och betala en parkering med den. Där har ni en bra app med bra UX.Allt samlat på ett ställe.

Resposta da Mobill Scandinavia AB
TAR FULL UC på dig om du råkar ta…
TAR FULL UC på dig om du råkar ta faktura vilket jag gjorde då den ej ville godkänna mitt bankkort

Resposta da Mobill Scandinavia AB
Väldigt dålig tjänst och bemötande
Väldigt dålig tjänst och bemötande! När jag har parkerat klart och inväntar fakturan så får jag ett sms att de skriver att de kommer skicka en faktura när jag har parkerat lite mer eller inom 2 månader.
Det har nu gått 5 månader och det dimper ner ett inkassokrav.
Jag ringer till Kundservice, när jag väl kommer fram så förklarar jag att de inte har skickat en faktura eller påminnelse.
Utan det kom ett inkassokrav.
Hon som svarade verkade inte särskilt hjälpsam, utan direkt frågar om jag vill ha faktura via e-post.
Ställer frågan om hur de tänker göra med mitt inkasso, då säger hon att jag ska få ett ny faktura.
Jag frågar för att vara säker en gång till att jag får en ny faktura Utan inkasso. Hon säger att hon ska skicka detta vidare till "interna" så kommer de höra av sig om hur det ska vara. Där efter lägger hon på Utan att säga tack och hej!
Nu får vi se om de håller vad hon sa, får en känsla av det inte kommer bli så!
Mvh Martin

Enkelt att starta & avsluta
Funkar klockrent, har inte haft några problem med parkeringen sedan flera månader tillbaka med kortbetalning.
Går inte att ringa till
Går inte att ringa till, väntar 15 min i telefonkö med inspelningsröst att man står i kö och snart din tur…..och sen plötsligt tutar upptaget.

Tvångsstyrning till Mobill av Skövde kommun
Blev tvingad av Skövde kommun att använda denna tjänst pga införande boendeparkering. Helt obegripligt hur registrering skulle gå till och en mycket dåligt utformad app. Uppenbart att man lagt minimalt med utvecklingstid på appen för att så snabb som möjligt börja inkassera ett penningflöde. Och, diskrimineringen mot äldre och de som av andra orsaker inte vill använda appar eller inte har smartphone blir allt större! Var är kortbetalningsalternativet! Förklara gärna det! Största kritiken riktar jag dock åt kommunen, som valt denna tjänst, tydligen helt utan systemgranskning eller kontroll av omdömen hos tidigare användare. Vi som har sunt förnuft väljer nu att stå utanför detta system, aldrig mer försöka använda mobill och riktar oss istället mot grundproblemet, dvs kommunen, som påtvingat oss detta.

Resposta da Mobill Scandinavia AB
Sämsta bolaget har fått en andra påmminelse…
Sämsta bolaget har fått en andra påmminelse trots att jag inte har fått en enda faktura innan dess och ett krav brev? Detta är andra gången detta händer. Sen tar dom ut adm avg och påminneavgift. Hur kan dom ta ut en inkassoavgift när jag inte ens har fått ett första brev? Blir s lack. Kommer aldrig använda den här jäkla appen mera! Betalar hellre med kort nästa gång. Inte konstigt att man inte vill åka in till stan då det är dyrare att parkera än att göra sitt ärende. Ni borde skämmas!

Resposta da Mobill Scandinavia AB
Absolut sämsta skiten som finns
Absolut sämsta skiten som finns. Dom skulle ha mina kort nr. Tyvärr lämnar jag inte kort nummer till ett företag jag inte känner. Satte parkering på faktura. En dag senare har dom vart och gjort en uc kontroll. Har dom rätt att göra en uc kontroll på parkering. Varning varning ta aldrig detta parkering företag.

Resposta da Mobill Scandinavia AB
Sämsta parkeringsbolaget i Sverige…..
Mobill är ett parkeringsbolag som skinnar sina kunder på pengar.
Felaktiga fakturor som inte går att bestrida och fel dragning från mitt kort gör att mitt betyg till detta bolag blir minus 5.
Att kommuner och andra stora aktörer anlitar Mobill med våra skattepengar borde bestraffas.
Bojkotta Mobill……..

Resposta da Mobill Scandinavia AB
Betalade dubbelt på en faktura
Betalade dubbelt på en faktura. Har mejlat de flera gånger om att de ska betala tillbaka mina pengar. INGEN SVARAR PÅ MEJL, DE BARA IGNORERAR. UNDVIK

Resposta da Mobill Scandinavia AB
Långtidspakerar relativt ofta på…
Långtidspakerar relativt ofta på Kalmars enda långtidsparkering. Vet inte alltid hur länge jag blir borta och lägger till något dygn extra. När jag sedan kommer hem går det inte att stoppa parkeringen, utan man måste betala för det man bestämt från start. Bara korttidsparkering går att stppa. Uselt att förlora pengar varje ggr. Måste vara lätt att fixa om man vill

Resposta da Mobill Scandinavia AB
Fungerar hur bra som helst både för…
Fungerar hur bra som helst både för företagsbetalning och i privat bruk. Enkelt att välja kort som betalmetod för att undvika fakturaavgiften som många klagar på.
Enkel att använda både privat och i…
Enkel att använda både privat och i tjänsten.
Funkar klockrent
Purposely makes machines not work so…
Purposely makes machines not work so they can scam a fee from you and then attempt to explain you give them your card information. Any city who allows this has poor leadership. Mobill must be dismantled. If you own stock in them then you should sell. They are a scam.company run and operated by liars and thieves.

Resposta da Mobill Scandinavia AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.