Mobill Scandinavia AB Opiniões 120

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kunde jag sätta minus så hade jag gjort detta . Kunde ladda ner appen men inte registrera betalning . Swish fungerade inte , så inte heller faktura . Tur hittade jag ett annat ställe att parkera på .... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt värdelös parkeringslösning. Det går inte att registrera sig på hemsidan. Trots att jag skriver lösenordet på papper först och sedan registrerar mig. Lösenordet är fel och då har jag försökt > 5 g... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

Akta Akta!!om du inte använt denna app så rekommenderar jag verkligen inte ladda ner den dom skickar ut påminnelseavgift utan att skicka original fakturan om du inte vill bli blåst på pengar använd... Ver mais

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

120 opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Sämsta nån sin / katastrof

Sämsta nån sin
Betalt hur en faktura sen fick påminnelse efter nån dag till så fick jag en påminnelse igen o då gick det direkt till inkasso för en parkering som jag skulle ha betalt på 8 kr blev till 400kr . Såna bedrägerier
Dem slutar aldrig att skicka påminnelse.

1 de março de 2023

Oseriösa!

Detta företag är riktigt oseriösa! Får påminnelser och påminnelser avgifter, utan att de skickat fakturan. De skickar även påminnelser på en redan betald fakturera! DUBBELKOLLA era fakturor! Jag som studerar tycker ej det är så himla kul att få en påminnelse avgift på 60kr när jag parkerat för 10kr.. sämsta skiten jag varit med om..

5 de fevereiro de 2023

Hej

Har du försökt att kontakta vår kundsupport kund@mobill.se för att se varför dina fakturor inte kommit fram. Du kan även lägga till ditt betalkort och då undkommer du fakturan framöver.

Classificada 2 em 5 estrelas

Väldigt krångligt

Väldigt krångligt, tog en månad att få fakturan. Gick in i appen för att betala dagen efter parkeringen men sen skulle man till hemsidan och där fanns ingen faktura. Man får en stark känsla att det är utformat för att man skall betala sent. Det är förmodligen en avgörande marginalhöjare.

23 de janeiro de 2023

Hej

Alla fakturor skickas ut den 16:e nästkommande månad. Vill du få faktutan i förtid kan du alltid kontakta oss på kund@mobill.se

Classificada 1 em 5 estrelas

The Mobill app is one of the worse I…

The Mobill app is one of the worse I have encountered.
I gave up.

12 de dezembro de 2022

Hi Michael

Sorry to hear that your first experience with the Mobill app was not the best. Please contact our customer service and they will be happy to help you. Email: kund@mobill.se or phone: 010-207 80 33

Sincerely,
Mobill customer support

Classificada 1 em 5 estrelas

Värdelöst företag fått en andra påminnelse…

Värdelöst företag fått en andra påminnelse men inte fått någon vanlig faktura....aldrig mer detta bolag....

31 de outubro de 2022

Hej Mikael

Vi beklagar att du inte fått din originalfaktura och givetvis ska du inte behöva betala påminnelseavgiften. Kontakta gärna vår trevliga personal som sitter i vår kundtjänst, kund@mobill.se eller 010-207 80 33 så hjälper de dig med din faktura.

Classificada 1 em 5 estrelas

absolut sämsta och mest oanvändavänliga…

absolut sämsta och mest oanvändavänliga appen som tvingar en att gå till en hemsida som är fruktansvärd.
Som svar: Appen borde skrivas om och fixa till så att även den digitala betalningen kan skötas inom appen och inte kräva att man ska logga in på en extern sida. Ladda ner appen EasyPark och parkera och betala en parkering med den. Där har ni en bra app med bra UX.Allt samlat på ett ställe.

13 de outubro de 2022

Hej Stefan

Beklagar att du inte är nöjd med appen eller hemsidan. Du får gärna precisera mer vad du inte tycker är bra då vi uppskattar återkoppling för att förbättra både appen och hemsidan till kund@mobill.se

Classificada 1 em 5 estrelas

TAR FULL UC på dig om du råkar ta…

TAR FULL UC på dig om du råkar ta faktura vilket jag gjorde då den ej ville godkänna mitt bankkort

13 de setembro de 2022

Hej Bern

Första gången du använder Mobill och har faktura som betalmetod skickar vi alltid ut en personupplysning (UC40) till dig som kund. Denna information skickas inte ut till bank eller myndighet. Skulle någon mot förmodan registrerat ett konto i ditt namn kan du kontakta oss och vi låser kontot.

Behöver du hjälp ber vi dig kontakta vår trevliga kundtjänst på tel: 010-2078033 eller e-post: kund@mobill.se som gärna hjälper dig.

Mobill kundtjänst

Classificada 1 em 5 estrelas

Väldigt dålig tjänst och bemötande

Väldigt dålig tjänst och bemötande! När jag har parkerat klart och inväntar fakturan så får jag ett sms att de skriver att de kommer skicka en faktura när jag har parkerat lite mer eller inom 2 månader.
Det har nu gått 5 månader och det dimper ner ett inkassokrav.
Jag ringer till Kundservice, när jag väl kommer fram så förklarar jag att de inte har skickat en faktura eller påminnelse.
Utan det kom ett inkassokrav.
Hon som svarade verkade inte särskilt hjälpsam, utan direkt frågar om jag vill ha faktura via e-post.
Ställer frågan om hur de tänker göra med mitt inkasso, då säger hon att jag ska få ett ny faktura.
Jag frågar för att vara säker en gång till att jag får en ny faktura Utan inkasso. Hon säger att hon ska skicka detta vidare till "interna" så kommer de höra av sig om hur det ska vara. Där efter lägger hon på Utan att säga tack och hej!
Nu får vi se om de håller vad hon sa, får en känsla av det inte kommer bli så!

Mvh Martin

8 de julho de 2022

Hej Martin
Vi har nya medarbetare och beklagar den negativa upplevelse du fått när du pratat med vår kundtjänst.
Hör gärna av dig till kund@mobill.se så hjälper vi dig meditt ärende gällande din kravfaktura.

Mobill kundtjänst

Går inte att ringa till

Går inte att ringa till, väntar 15 min i telefonkö med inspelningsröst att man står i kö och snart din tur…..och sen plötsligt tutar upptaget.

17 de junho de 2022

Hej

Under visa tider är belastningen större och då kommer du lättast i kontakt med oss på kund@mobill.se

Tvångsstyrning till Mobill av Skövde kommun

Blev tvingad av Skövde kommun att använda denna tjänst pga införande boendeparkering. Helt obegripligt hur registrering skulle gå till och en mycket dåligt utformad app. Uppenbart att man lagt minimalt med utvecklingstid på appen för att så snabb som möjligt börja inkassera ett penningflöde. Och, diskrimineringen mot äldre och de som av andra orsaker inte vill använda appar eller inte har smartphone blir allt större! Var är kortbetalningsalternativet! Förklara gärna det! Största kritiken riktar jag dock åt kommunen, som valt denna tjänst, tydligen helt utan systemgranskning eller kontroll av omdömen hos tidigare användare. Vi som har sunt förnuft väljer nu att stå utanför detta system, aldrig mer försöka använda mobill och riktar oss istället mot grundproblemet, dvs kommunen, som påtvingat oss detta.

5 de junho de 2022

Hej Magnus

Vi beklagar din första negativa upplevelse med Mobill. När du registrerat dig på mobill.se och loggat in på dina sidor kan du enkelt lägga till ditt betalkort, Visa eller MasterCard under inställningar och därefter göra ditt boendeköp. När du aktiverat appen med ditt mobilnummer klickar du på menyn uppe till vänster därefter betalningsinformation och lägger till ditt betalkort. Har inget betalkort lagts till innan köpet gjorts hamnar köpet på en faktura (första faktura) som du även kan betala med ditt kort efteråt och undkomma fakturaavgiften.

Vi skulle uppskatta om du hör av dig till vår kundsupport kund@mobill.se som gärna hjälpa dig gällande dina frågor.

Classificada 1 em 5 estrelas

Sämsta bolaget har fått en andra påmminelse…

Sämsta bolaget har fått en andra påmminelse trots att jag inte har fått en enda faktura innan dess och ett krav brev? Detta är andra gången detta händer. Sen tar dom ut adm avg och påminneavgift. Hur kan dom ta ut en inkassoavgift när jag inte ens har fått ett första brev? Blir s lack. Kommer aldrig använda den här jäkla appen mera! Betalar hellre med kort nästa gång. Inte konstigt att man inte vill åka in till stan då det är dyrare att parkera än att göra sitt ärende. Ni borde skämmas!

18 de abril de 2022

Hej

Beklagar att du inte fått din faktura i tid. Dessvärre kan vi inte påverka postgången. Du vet att du kan välja att få fakturan skickad till dig via sms eller om du lägger till din e-postadress och få fakturan skickad dit. Kontakta gärna vår support på kund@mobill.se så hjälper de dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Absolut sämsta skiten som finns

Absolut sämsta skiten som finns. Dom skulle ha mina kort nr. Tyvärr lämnar jag inte kort nummer till ett företag jag inte känner. Satte parkering på faktura. En dag senare har dom vart och gjort en uc kontroll. Har dom rätt att göra en uc kontroll på parkering. Varning varning ta aldrig detta parkering företag.

25 de março de 2022

Hej

När du använder Mobill första gången och valt faktura som betalmetod skickar vi alltid ut en personupplysning för att informera dig om köpet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Sämsta parkeringsbolaget i Sverige…..

Mobill är ett parkeringsbolag som skinnar sina kunder på pengar.
Felaktiga fakturor som inte går att bestrida och fel dragning från mitt kort gör att mitt betyg till detta bolag blir minus 5.
Att kommuner och andra stora aktörer anlitar Mobill med våra skattepengar borde bestraffas.
Bojkotta Mobill……..

29 de novembro de 2021

Hej Rolle

Vi beklagar din negativa upplevelse men vi ska försöka hjälpa dig. För att titta närmre på ditt ärende är du välkommen att kontakta oss på tel. 010-2078033 eller kund@mobill.se

Med vänlig hälsning,

Classificada 1 em 5 estrelas

Betalade dubbelt på en faktura

Betalade dubbelt på en faktura. Har mejlat de flera gånger om att de ska betala tillbaka mina pengar. INGEN SVARAR PÅ MEJL, DE BARA IGNORERAR. UNDVIK

21 de outubro de 2021

Hej
Vi beklagar om du inte fått hjälp och har du skickat in ett ärende till oss via formuläret ska du ha fått ett ärendenummer skickat till dig. Om inte ber vi dig skicka in ett nytt ärende till kund@mobill.se och givetvis kommer vi återbetala tillbaka beloppet som är överbetalat.

Med vänliag hälsningar,

Classificada 1 em 5 estrelas

Långtidspakerar relativt ofta på…

Långtidspakerar relativt ofta på Kalmars enda långtidsparkering. Vet inte alltid hur länge jag blir borta och lägger till något dygn extra. När jag sedan kommer hem går det inte att stoppa parkeringen, utan man måste betala för det man bestämt från start. Bara korttidsparkering går att stppa. Uselt att förlora pengar varje ggr. Måste vara lätt att fixa om man vill

24 de junho de 2021

Hej

Vi är tacksamma för återkopplingen och kommer ta detta med oss till Kalmar kommun.

Classificada 1 em 5 estrelas

Purposely makes machines not work so…

Purposely makes machines not work so they can scam a fee from you and then attempt to explain you give them your card information. Any city who allows this has poor leadership. Mobill must be dismantled. If you own stock in them then you should sell. They are a scam.company run and operated by liars and thieves.

2 de novembro de 2020

Hi Geo

We regret that the machines did not work, but it is the municipality that is responsible for them. When you use the Mobile app and add your debit card, no fees will be added. If you have to pay extra, please contact our customer service kund@mobill.se or 010- 2078033 for a refund.

Best regards,
Mobill customer service

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.