Wij zijn geholpen door Sabah en dat was echt super fijn! Ze heeft alles van top tot teen uitgewerkt samen met ons. Ze begon met het uitvragen van onze slaap voorkeuren en eventuele lichamelijke prob... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wij waren op zoek naar een goed bed en dachten een paar bedden winkels te bezoeken en zijn begonnen bij Moon slaap adviseurs in de woonmall van Rotterdam Alexandrium. We zijn heel hartelijk... Ver mais
Wij zijn bij Moon Slaapadviseurs fantastisch geholpen door Lieke. Zij heeft goede adviezen gegeven en heeft goede aandacht gegeven aan eventueel lichamelijke klachten om er echt voor te zorgen voor ee... Ver mais
De winkel heeft een ruim assortiment aan bedden met allerlei opstellingen. In prijsklasse kan je het laag vinden, maar ook in sjieke modellen. Je vind hier designs die vele winkels niet te bie... Ver mais
Informações sobre a empresa
Een nieuw bed of matras kopen is geen dagelijkse bezigheid. Waar moet u op letten en rekening mee houden? Bij Moon nemen wij de tijd om samen met u in kaart te brengen wat belangrijk voor u is. Onze adviseurs stellen samen met u het bed of matras van uw dromen samen. Waarbij het belangrijkste van slapen altijd voorop staat. En dat is goed slapen voor u! Wij hebben een breed assortiment van boxsprings, ledikanten, waterbed, matrassen, beddengoed, hulpmiddelen, bijmeubelen en accessoires. Wist u dat ... wij het grootste assortiment zorg-, senioren-, en comfortbedden onder 1 dak verkopen?
Informações de contacto
Watermanweg 207, 3067GA, Rotterdam, Holanda
- 010-3181061
- info@moonslapen.nl
- moonslapen.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Super service
Ontzettend fijn geholpen door Lieke van moon slapen! Er wordt de tijd voor je genomen en uitgebreid gekeken naar je slaapvoorkeuren en problemen en daarna gezocht naar het perfecte bed die echt aan alle eisen voldoet. Fijn personeel die echt weten waar ze het over hebben, eerlijk zijn en met je mee denken. Kortom een super ervaring gehad en zeker een aanrader om eens langs te gaan.
Goed en eerlijk advies van Fred
Goed en eerlijk advies van Fred. Neemt alle tijd voor je. Geen druk tot aankoop.
Wij kwamen binnen en werden meteen goed…
Wij kwamen binnen en werden meteen goed geholpen door Lieke. Bij verschillende bedden/ matrassen gekeken en uiteindelijk een prachtig bed samengesteld. Ze nemen echt de tijd voor je en geven eerlijk advies. Ruim opgezette winkel met veel keus. Onder het genot van een drankje de deal rondgemaakt. Wij kunnen niet wachten om in ons bed te gaan slapen. Bedankt voor de service!
Heel vriendelijk en eerlijk geholpen
Heel vriendelijk en eerlijk geholpen, hotel kwaliteit bed met bodem en prachtig hoofdboard,merk Serta! Alsof je in het Hilton ligt, heb nu al zin om naar bed te gaan!
We komen hier zeker terug!
Netjes geholpen.alle tijd goed…
Netjes geholpen.alle tijd goed uitgelegd ook over andere merken maar gekozen voor Pullman
Nog nooit zo uitgebreid stilgestaan…
Nog nooit zo uitgebreid stil gestaan bij de manier van slapen. Er wordt echt de tijd genomen om je goed te adviseren en het te beleven
Super goed geholpen door José.
Super goed geholpen door José.
Wordt goed gekeken naar de ligging op het bed.
Mooi bed uitgekozen waar we super blij mee zijn!
We zijn uitstekend en deskundig…
We zijn uitstekend en deskundig geholpen bij de keuze voor een nieuwe bed en matras. Vanwege rugklachten is dat voor mij echt lastig, maar José (Alexandrium) had veel geduld en inlevingsvermogen. We zijn heel blij met ons nieuwe bed, eindelijk slaap ik goed door en word ik uitgerust wakker!
Behulpzaam, eerlijk en klantvriendelijk geholpen vandaag in Alexandrium
Een hele fijne ervaring
In alle rust hebben we de mogelijkheden van een nieuw bed besproken, waarbij continue werd meegedacht hoe het bed nog meer in onze smaak samengesteld kon worden. Zelfs toen we toch weer gingen twijfelen, hielpen ze ons van vooraf aan om tot een besluit te komen. Hele fijne ervaring.
We gingen ons oriënteren en we mochten…
We gingen ons oriënteren en we mochten rustig rond kijken.
Bij ons ontbrak de kennis en we kregen een hele deskundige uitleg van alle producten en mogelijk heden. super service en heel vriendelijk.
Zeer goede winkel
Zeer goede informatie gekregen op een vriendelijke professionele manier. Uiteindelijk een boxspring gekocht, zonder het gevoel onder dat ik onder druk werd gezet.
Goede en duidelijke uitleg
Goede en duidelijke uitleg. Kennis van zaken. Vriendelijk personeel!
Super service en geweldige kwaliteit
Uitstekende service en kennis van zaken
We zijn heel goed geholpen. We kregen een goede uitleg over hoe matrassen in elkaar zitten en er werd super goed geluisterd naar onze eisen en wensen. Op basis van persoonlijke kenmerken hebben we matrassen getest en beoordeeld. Uiteindelijk zijn we tot de perfecte keuze gekomen! Ook kregen we nog korting. Ben je opzoek naar goede kwaliteit en uitstekende service raad ik deze winkel zeker aan!
Goed advies en productkennis
Goed advies en productkennis. Naast alle bedden ook veel mooie spullen zoals dekbedovertrekken.
Geslaagd dus!
The best choice and quality!
This shop has the best offer in the whole Alexandrium and a lot to chose from. The quality of the mattresses is amazing! This was the first shop we visited when looking for a new mattress and after visiting the rest of the shops we came back to buy a mattress no other shop has on offer. The service is very good and kind. Thank you for your good advice and helping us in our choice! :)
Lekker bed gekocht met fantastisch…
Lekker bed gekocht met fantastisch advies!
Super leuk geholpen
Super leuk geholpen! Kan niet wachten op mijn prachtige bed!
Wij hadden bij Moon dekbed hoezen…
Wij hadden bij Moon dekbed hoezen gekocht waar we problemen mee hadden,en waar Moon niets aan kon doen waarschijnlijk lag de fout bij de fabrikant.
Wij terug naar de winkel waar we netje werden ontvangen door een vriendelijke dame,ons verhaal verteld aan deze dame en die kwam direct met een voorstel waar wij zeer blij mee waren daarom bedanken wij Moon om de goede service en zullen wij zeker iedereen die een bed of beddengoed wil kopen adviseren koop het bij Moon,nogmaals heel veel dank.

Resposta da Moon Slaapadviseurs