De website is traag, reageert soms helemaal niet en is onlogisch opgebouwd. Ik wilde mijn verloren museumkaart vervangen en werd van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk kwam ik via de (he... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Héél erg onhandig. Ik wil vanmiddag naar het museum, dus verleng mijn kaart online. Maar blijkbaar wordt er een nieuwe kaart opgestuurd, wat "tot 8 werkdagen duurt". En de oude is niet meer geldig.... Ver mais
Als het werkt is het prima ***** Telefonisch vriendelijk geholpen ***** Door de week om 15:00 onbereikbaar * Na betaling geen activatie van passen * Mail voor account aanmaken wordt niet verstuu... Ver mais
Netjes betaald voor verlenging. Kom voor eerst bij museum, 2 mnd na verloop oude kaart, kom er dan achter dat nieuwe kaart nooit is aangekomen. Moet volle 18,- entree betalen terwijl ik betaalbe... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Overzicht van alle musea in Nederland, met informatie over tentoonstellingen.
Informações de contacto
Holanda
- museum.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 7% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Mijn niet verlopen en betaalde …
Mijn niet verlopen en betaalde jaarkaart blijkt niet geldig te zijn. Heeft misschien iets met overgang of digitale versie te maken krijg ik te horen.
Wat een afgang, vragen me per brief ook nog te verlengen daar de kaart binnenkort verloopt. Ik had het hewt idee dat zulke problemen bij grote organisaties niet vaak meer voorkwamen. Helaas wel.
Voor een jaar betaalt
Voor een jaar betaalt, maar de kaart werkt niet. Zelf moeten betalen maar krijg het geld niet terug. Ik had meteen contact op moeten nemen, net of je daar tijd voor hebt als je een leuk dagje weg bent. En de klanten service is al niet te bereiken. En als je contact krijgt dan alleen maar valse beloftes. Ik ben al €50 aan extra kosten kwijt en krijg niks vergoed. Enorm veel spijt dat ik in deze oplichters gelooft heb.
Ingewikkeld om de kaart te activeren
Ingewikkeld om de kaart te activeren, ging niet gemakkelijk. Ik moest erover bellen en daarna lukte het pas. Toen mijn kaart was afgelopen en ik betaald had voor de nieuwe, stond de nieuwe kaart niet klaar.in een museum bleek het pas. Ik moest de volledige entree betalen. Weer bellen en na een mailtje lukte het uiteindelijk wel. Telefonisch zijn ze zeer moeilijk te bereiken en wat een gedoe als je wel hebt betaald en de kaart wordt niet automatisch verlengd. Advies wacht nog even met de kaart digitaal maken, het systeem werkt nog niet goed.
Wat een afknapper
Wat een afknapper, bij de keuze voor digitale of fysieke museumkaart gekozen voor digitale kaart voor mijn zoon. Blijkt achteraf dat je hier geen screenshot van kunt maken. Super onhandig want hij gaat ook vaak met opa, oma of vriendjes mee naar musea. Dat gaat dus niet op deze manier. Mogen we 5 euro betalen om weer om te zetten. Wat een waardeloze service en gemiste kans dat dit niet vooraf wordt aangegeven.
Bij verlengen van de museum jaarkaarten…
Bij verlengen van de museum jaarkaarten alléén de kaart van mijn vrouw ontvangen. 3x gemaild en gebeld
maar tot nu toe (1 maand later) mijn kaart nog steeds niet ontvangen.
uiteindelijk mijn kaart maar digitaal moeten maken via mijn account.
Dit lukt niet met de kaart van mijn vrouw, deze staat niet meer op mijn account en ik kan deze ook niet toevoegen. bij telf. contact met klanten service gaven zij aan dat ik een aparte account moet aanmaken voor de kaart van mijn vrouw .
ik ben nu al 3 weken bezig om alleen maar het juiste emailadres van mijn vrouw te gebruiken( mag niet hetzelfde email adres zijn als van mijn account natuurlijk) maar ondanks veelvuldig email contact is het nog steeds niet gelukt om kaart te activeren en/of een account aan te maken
Ik baal hier verschrikkelijk van !!!!
Nog nooit problemen ervaren met de…
Nog nooit problemen ervaren met de Museumkaart. Niet met aanvragen, niet met verlengen, niet in dagelijks gebruik. Prima systeem!
Do not try and activate digital card
Update it was finally fixed after several calls and emails but a very painful experience. You can also only have one card per device so doesn't work well for families.
After several weeks of trying to resolve the issue with transferring my card to the digital card it's still not working.
My physical card has been deactivated and the digital card has the same errors and now I've been locked out of my Museum card account.
Totaal niet digitaal,
Totaal niet digitaal,
Museum kaart naar veel proberen uit eindelijk gelukt.
Gelijk afgeschreven, denk de volgende dag te kunnen gebruiken, dat kan dus niet bij dit bedrijf, in deze digitale wereld!
Zeer vervelend!
De klantenservice is katastrophal…
De klantenservice is totaal niet behulpzaam. Ik heb twee keer gebeld omdat het digitaliseren van mijn museumkaart niet lukte. Er werd beloofd dat ik zou worden teruggebeld, maar er is helemaal niets gebeurd. Heel frustrerend!
Vreselijk bedrijf dit
Vreselijk bedrijf dit. Wij bezoeken als gezin graag musea, maar de museumkaart is een ramp. Iedere keer weer problemen met registreren en/of de kaart ontvangen. Nu weer, en ondanks herhaaldelijke reminders, nog steeds geen kaart en/of antwoord. Kaart besteld in januari! (Het is april). Ik ga nooit meer een kaart aanvragen.

Resposta da Museum.nl
Useless customer service...
Useless customer service...
My son and me both needed a new museumcard, because I lost them. I am emailing them for 2 months now. So far I got a replacement for his card and I managed to log in (seeing his card only), but now I am stuck again. I can't log in anymore, they keep sending me a link to set up a new password, but it doesn't work from my phone nor from my laptop.
At this moment they want me to renew both our cards (they expire in a month), but this is ridiculous... Every time a new person replies, they don't seem to read through the previous conversations. I also tried calling them, but gave up after a few tries...
It's really not worth the headache and now I am missing of two months. Yeah, I know, I shouldn't have lost the cards in the first place, but I thought at this day and age this should be a quick fix... I was very wrong...
Wel betaald, na maand nog geen museumkaart ontvangen
Ik heb op 19 februari 2025 de bevestiging van de Museumkaart ontvangen. Ze hadden het geld binnen en ik zou vijf werkdagen later de kaart ontvangen. Het is nu precies een maand later en ik heb de kaart nog altijd niet gekregen. Ik kan het contactformulier niet invullen omdat ik het kaartnummer niet weet. Wat een waardeloze organisatie!
Invullen contactformulier lukt niet
Eindeloos wachten aan de telefoon en daarna opgegeven. Belde om hun mede te delen dat het invullen van het contactformulier NIET LUKT omdat er bij het invullen van de voornaam verschijnt "Mag geen speciale tekens of cijfers bevatten". Dat was met 2 gewone letters ook niet het geval. Geprobeerd op laptop, desktop en mobieltje maar steeds dezelfde fout. Hopelijk nu wel een reactie. NB Ik moest het formulier invullen omdat mijn jaarkaart is gestolen
Eind goed, al goed
Eind goed, al goed.... daags na mijn review op Trustpilot - gisteren dus - heb ik een mail ontvangen van Museumkaart met daarin de nodige informatie om mijn kaart te digitaliseren. Jammer dat het zo lang moet duren om een afdoend antwoord te ontvangen.
Onbereikbaar, betaald, geen kaart en onbeteikbaaren leveren geen kaart
Onbereikbaar en leveren geen kaart, wel allang betaald
Netjes voor de verlenging betaald op 4/2/25, 30 jaar klant. Voorheen binnen een wk de kaart id bus. Half februari nog niks: gebeld: tot 2x toe half uur id wachtte: ik was het zat. Mail gezonden dat ik nog niets had ontvangen. Geautomatiseerde berichten op de mail. Eindelijk op 26/2 (schreven ze) een nwe kaart op de bus gedaan. Het is nu 16 maart!!!!! Tot op heden niets ontvangen. Je wordt er vreselijk agressief van want totaal geen service, hulp or whatever! Het interesseert ze niets. Al vanaf 11/2 (verloop kaart) geen nwe kaart kunnen gebruiken…en ook totaal onbereikbaar. Wat een totale niet service gericht bedrijf…en ik maar denken dat ik de enige ben: welke museum of wie hier dan ook verantwoordelijk voor is gaat hier iets aan doen??? Nog erger dan malafide webshops……en nog steeds zonder kaart maar zij hebben wel het geld binnen en er is al mnd verstreken van mijn nwe kaart: onvoorstelbaar.
Ik betaalde in februari 2 x 69 euro…
Ik schreef op 20 februari 2 x 69 euro over naar Museumkaart voor de verlenging van onze museumpassen. We ontvingen enkel de museumpas van mijn vrouw. Het telefoonnummer om Museumkaart vanuit het buitenland te contacteren is niet in gebruik. Op mails antwoorden ze niet. Evenmin op een bericht via het contactformulier. Hopelijk reageren ze nu wel op deze negatieve commentaar. Ik laat het in elk geval weten!
Barcode niet te scannen van digitale museumkaart
Probleem met de digitale museumkaart. Barcode was niet te scannen (heel klein weergegeven). Mail hierover gestuurd en een keurig antwoord gekregen wat het probleem oploste.
Waarschijnlijk heeft u de weergavezoom op uw telefoon vergroot. Dit kan nog wat euvels brengen in de zichtbaarheid van de barcode. We hebben De enige optie voor nu is dat u bij een museumbezoek de instellingen van de weergavezoom op standaard zet. Dan is de barcode zichtbaar. Onderstaand uitleg hoe u dit kunt aanpassen:
Ga naar Instellingen > Scherm en helderheid.
Scroll naar onderen en tik op Weergave (iPhone) of Weergavezoom.
Kies nu de gewenste weergave: Standaard en Ingezoomd (iPhone) of Standaard.
Slight improvements, still a hassle with kids cards
Edit: since the latest update, several things have improved such as acceptance in musea, and children who can be switched from parent to parent. Sadly not both barents can simply have their kids cards loaded which is still a hassle.
I below is my original review which still has a few valid points.
Museum card is accepted by many, but not all musea in the Netherlands.
Don’t use the app! They have a new app where you can transfer your card to a digital one, but it is not accepted in some places and it renders your physical card useless.
I never received a reply to my complaint to their customer service, despite sending it by the official customer support link, per e-mail and the app store.
Bereid je voor op een van de slechtste…
Bereid je voor op een van de slechtste bestelprocessen van Nederland maar waarschijnlijk van heel Europa. Als je een kaart cadeau wil geven moet je wachten tot het per post wordt toegestuurd. Ik dacht ik geef een museumjaarkaart cadeau en dan gaan we op de dag zelf van de verjaardag lekker naar een Museum. Nu blijkt dat het nogmaals 5 dagen duurt voordat je de kaart kunt gebruiken dus wij gaan niet naar de museum vandaag want waarom zou ik betalen voor iets waarvoor ik al betaald heb. Je zou denken dat het digitale proces je wel in staat zou stellen om naar een museum te gaan op de dag dat je de cadeaukaart ontvangt en hem verzilverd. In de brief die bij de bestelling zat staat dat je de Museumkaart op ieder moment kan verzilveren. Er staat niet bij dat je dan daarna nog 5 dagen moet wachten.
Als je gaat verzilveren en je hebt al een account dan moet je een nieuw wachtwoord aanvragen maar denk maar niet dat er ooit een e-mail verstuurd wordt naar je, dus je kunt het wachtwoord niet resetten. Geprobeerd met verschillende e-mailadressen maar je krijgt nooit een mail. Ook als je na heel veel horten en stoten het verzilveren voor elkaar hebt gekregen krijg je geen e-mail met daarin dat je over 5 dagen de museum kaarten ontvangt. Dat staat in het scherm maar verder nergens. Ik weet niet of het systeem zelf gebouwd is of wordt geleverd door een softwareverancier maar in beide gevallen moeten ze zich kapot schamen. Als je bedenkt dat al die museums afhankelijk zijn van de Museumkaart... Zij krijgen deze ellende ongetwijfeld allemaal bij het loket over hun heen. Al de reviews op trustpilot spreken boekdelen.
Terrible client service
My museumkaart had a print error and didn't work. I went to museums and had to pay consistently despite my card. The only way to contact them is via pay phone and it takes 35 minutes to get through to someone. They do not respond to "klachten". When I did get through, they told me that ALL they could do was send me a replacement card. I'd rather pay for museums in the future.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.