Banner for Myrangecooker

Myrangecooker Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Otroligt serviceminded och personlig kontakt. Jag hade lite strul med leveransen pga leverantören förhalade men Myrangecooker skötte detta ypperligt och jag kände mig verkligen sedd som kund! Tack! /S... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra jeg startet kontakt med dere via mail hvor jeg spurte om det var mulig å få en god pris da jeg skulle handle alle hvitevarer til kjøkkenet, fikk jeg raskt svar,gode svar og god pris. Dere har ful... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra kontakt och hjälp med frågor innan beställning. Har inte fått alla beställda varor ännu, men det har kommunicerats väl. Har heller inte fått faktura på det som kommit - känns seriöst och bra!... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mkt fin service och god dialog vid inköp av en Lofra spis. Avtalade priset på spisen på hösten då det var en drive. Jag var dock tvungen att anpassa mitt kök innan leveransen. Detta var klart... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de eletrodomésticos
  2. Loja de armários
  3. Remodelador de cozinhas
  4. Loja de utensílios de cozinha

Sobre Myrangecooker

Your online expert for Italian style range cookers

At Myrangecooker, we offer Italian style range cookers from renowned brands such as Lofra, Bertazzoni, and Steel. Choose your dual fuel cooker, gas cooker, induction cooker, or ceramic cooker with matching kitchen appliances, and enjoy the timeless charm of an Italian-inspired kitchen.

✅ Range cookers 60-150 cm wide

✅ Refrigerators

✅ Built-in hobs and ovens

✅ Dishwashers

✅ Kitchen accessories

Expert advice, fast shipping, and price guarantee!

Find your local shop:

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

142 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

59 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte et ret dyrt komfur 30.000 vi…

Købte et ret dyrt komfur 30.000 vi snakkede med dem og fik at vide komfuret ville komme midt i næste uge altså ugen efter og på grund af dette solgte mit gamle komfur og du vil herefter tre uger uden komfurer fordi at de blev ved med at udsætte det snakket mellem flere gange og de forsvar om meget svære at forstå så jeg vil anbefale at man køber noget ved dem da deres kommunikation er rigtig dårligt bare det man ikke kan få at vide hvornår man får sit komfur

15 de janeiro de 2025

Hei Tim,
Tak for at du har taget dig tid til at give en anmeldelse. Vi beklager, at din købsoplevelse hos os ikke har været den bedste. Vi havde desværre nogle forsinkelser i begyndelsen af året på grund af mange helligdage og et højere pres, end vi havde forventet. Vi beklager, at du er blevet ramt af dette og ikke har fået tydelig information, da du var i kontakt med os. Vi tager din feedback med i vores arbejde for at blive bedre.

Hvis du har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling.
Venlig hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert produkt og god betjening

Lækkert produkt og god betjening, særligt i starten. Ifm levering var det nødvendigt at skrive et par gange for at få kendskab til, om produktet var på vej, men det var også omkring jul/nytår, så det var forståeligt. Alt i alt fin oplevelse.

8 de janeiro de 2025

Dålig information

Vi beställde tre varor men tyvärr så strulade det med en av dem. Det tråkiga var att vi inte fick någon återkoppling från företaget utan fick hela tiden själva kontakta dem för att se hur det gick. De jag pratade med i kundtjänsten var väldigt trevliga och hade bra information men försäljaren hade noll info. Varan tappades bort och istället för att skriva att de inte hade någon på lager och att den skulle skickas från Italien fick jag bara info om att en ny vara skulle skickas asap. Försäljaren sa att vi skulle ha den sista varan innan jul men det dröjde till efter nyår innan den kom. Han skrev att de kunde skicka den med expressfrakt men det gjordes inte. Han skulle ringt upp mig men valde att maila istället. VI la beställningen i slutet av november och fick den sista varan i början av januari.

7 de dezembro de 2024

Hej Elin,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar att ni haft en dålig upplevelse. Vi jobbar ständigt för att bli bättre, din feedback är därför uppskattad för att vi ska kunna bli bättre.
Har ni frågor eller behöver hjälp är ni alltid välkomna att kontakta vår kundservice avdelning.

Classificada 2 em 5 estrelas

Resposta da Myrangecooker

Tack för att ni tagit er tid att lägga ett omdöme. Beklagar att ni fått en produkt som inte lever upp till era förväntningar. Ta gärna kontakt med vår kundservice så att vi kan hjälpa er undersöka vad som blivit fel.

Har fortfarande inte fått min spis

Har fortfarande inte fått min spis

26 de dezembro de 2024

Hej Göran,
Tack för att du tagit dig tid att lägga ett omdöme. Beklagar att du inte tagit emot din leverans, det har varit en del förseningar på leveranser den senaste tiden, ta gärna kontakt med vår kundservice så att vi kan kolla på din beställning och se vad status är.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra bemötande av säljperson

Bra bemötande av säljperson, vänlig, hjälpsam och återkom snabbt vid frågor. Viktigt vid en så pass stor investering för en spis. Spisens kvalitet har jag svårt att säga något om ännu men designen är jag mycket nöjd med.

11 de dezembro de 2024

Fel leverans av en spis

Fel leverans av en spis.
Fick hem en helt annan spis än vad jag beställde. Samt tillbehören jag skulle få fick jag maila om att få.
Betalt man det priset för en spis så förutsätter jag att det sköts lite proffsigt.
Jag fick själv packa in spisen och skicka tillbaka den. Att bara bära in spisen är inte något jag ville göra 2 gånger.

10 de dezembro de 2024

Hej Erik,
Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Beklagar att du fått fel spis och att det ställt till problem för dig. Ta gärna kontakt med vår kundservice avdelning så ska vi se hur vi kan hjälpa dig vid leverans av ny spis.
Malin WB

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.