Otroligt serviceminded och personlig kontakt. Jag hade lite strul med leveransen pga leverantören förhalade men Myrangecooker skötte detta ypperligt och jag kände mig verkligen sedd som kund! Tack! /S... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Fra jeg startet kontakt med dere via mail hvor jeg spurte om det var mulig å få en god pris da jeg skulle handle alle hvitevarer til kjøkkenet, fikk jeg raskt svar,gode svar og god pris. Dere har ful... Ver mais
Bra kontakt och hjälp med frågor innan beställning. Har inte fått alla beställda varor ännu, men det har kommunicerats väl. Har heller inte fått faktura på det som kommit - känns seriöst och bra!... Ver mais
Mkt fin service och god dialog vid inköp av en Lofra spis. Avtalade priset på spisen på hösten då det var en drive. Jag var dock tvungen att anpassa mitt kök innan leveransen. Detta var klart... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Myrangecooker
Your online expert for Italian style range cookers
At Myrangecooker, we offer Italian style range cookers from renowned brands such as Lofra, Bertazzoni, and Steel. Choose your dual fuel cooker, gas cooker, induction cooker, or ceramic cooker with matching kitchen appliances, and enjoy the timeless charm of an Italian-inspired kitchen.
✅ Range cookers 60-150 cm wide
✅ Refrigerators
✅ Built-in hobs and ovens
✅ Dishwashers
✅ Kitchen accessories
Expert advice, fast shipping, and price guarantee!
Find your local shop:
SE: Myrangecooker.se
DK: Myrangecooker.dk
NO: Myrangecooker.no
UK: Myrangecooker.co.uk
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Bra och lätt kommunikation Kunnig…
Bra och lätt kommunikation Kunnig rådgivning
Bra leverans information
På det hela taget helnöjda!
Otroligt bra kundservice bara ringa så…
Otroligt bra kundservice bara ringa så får man svar på allt
Købte et ret dyrt komfur 30.000 vi…
Købte et ret dyrt komfur 30.000 vi snakkede med dem og fik at vide komfuret ville komme midt i næste uge altså ugen efter og på grund af dette solgte mit gamle komfur og du vil herefter tre uger uden komfurer fordi at de blev ved med at udsætte det snakket mellem flere gange og de forsvar om meget svære at forstå så jeg vil anbefale at man køber noget ved dem da deres kommunikation er rigtig dårligt bare det man ikke kan få at vide hvornår man får sit komfur

Resposta da Myrangecooker
Smidiga o trevliga samtal när man…
Smidiga o trevliga samtal när man ringde om en retur
Når jeg hadde et problem fikk jeg…
Når jeg hadde et problem fikk jeg utmerket hjelp
super service
Lækkert produkt og god betjening
Lækkert produkt og god betjening, særligt i starten. Ifm levering var det nødvendigt at skrive et par gange for at få kendskab til, om produktet var på vej, men det var også omkring jul/nytår, så det var forståeligt. Alt i alt fin oplevelse.
Lofra Dolce Vita 70
Snabb leverans, informativ hemsida, tillmötesgående kundtjänst som var enkel att nå.
Dålig information
Vi beställde tre varor men tyvärr så strulade det med en av dem. Det tråkiga var att vi inte fick någon återkoppling från företaget utan fick hela tiden själva kontakta dem för att se hur det gick. De jag pratade med i kundtjänsten var väldigt trevliga och hade bra information men försäljaren hade noll info. Varan tappades bort och istället för att skriva att de inte hade någon på lager och att den skulle skickas från Italien fick jag bara info om att en ny vara skulle skickas asap. Försäljaren sa att vi skulle ha den sista varan innan jul men det dröjde till efter nyår innan den kom. Han skrev att de kunde skicka den med expressfrakt men det gjordes inte. Han skulle ringt upp mig men valde att maila istället. VI la beställningen i slutet av november och fick den sista varan i början av januari.

Resposta da Myrangecooker
God kontakt med salgsansatte som hjalp…
God kontakt med salgsansatte som hjalp til å løse problem med å oppgi leveringstid for hele bestillingen. Sokkelbeslag hadde for stor høyde og kunne ikke tilpasses.

Bra bemötande av säljperson
Bra bemötande av säljperson, vänlig, hjälpsam och återkom snabbt vid frågor. Viktigt vid en så pass stor investering för en spis. Spisens kvalitet har jag svårt att säga något om ännu men designen är jag mycket nöjd med.
Fel leverans av en spis
Fel leverans av en spis.
Fick hem en helt annan spis än vad jag beställde. Samt tillbehören jag skulle få fick jag maila om att få.
Betalt man det priset för en spis så förutsätter jag att det sköts lite proffsigt.
Jag fick själv packa in spisen och skicka tillbaka den. Att bara bära in spisen är inte något jag ville göra 2 gånger.

Resposta da Myrangecooker
Inget lång tid tog det för varorna att…
Inget lång tid tog det för varorna att komma
Veldig bra kunde service👍
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.