Informacje o kursie podczas kupowania biletu i na bilecie nie do końca pokrywaja się z tym co na tablicy odjazdów (Wrocław). Trochę stresu, szczególnie jesli autobus ma opóźnienie. Niesamowicie daleko... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bardzo przyjemnie było skorzystać z przewoźnika NeoBusa. Wygodna rezerwacja i zakup biletu online. Dobrze rozwinięta sieć połączeń i bardzo komfortowe autobusy.
Jestem stałym klientem ostatnia podróż 8 . największe plusy to: - czyste, wręcz pachnące toalety, często lepsze niż w samolocie, - bezpieczna jazda, wspaniali kierowcy, - uprzejmość i pomoc ki... Ver mais
Dużym plusem był komfort bezpośredniego dojazdu z lotniska w Warszawie prosto do Krosna, bez konieczności dojeżdżania na dworzec w Warszawie. To oszczędza czas i stres, zwłaszcza po podróży. Bardzo po... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hotline: 17 277 30 95 NEOBUS - Transportation buses podkarpacie - Warsaw | podkarpacie - wrocław we also hire coaches and buses
Informações de contacto
Wszystko poszło świetnie
Wszystko poszło świetnie. Miłe autobusy, uprzejmi kierowcy. Wygoda, że autobus kursuje od granicy.
Każdy ma swoje doświadczenie niepowtarzalne.
Wszystko jest ok jedynym elementem, który psuje wizerunek to jest czystość w toalecie i papier toaletowy i ręczniki jednorazowe
Zachowanie kierowcy
16 października miałam okazję pierwszy raz skorzystać z usług firmy Neobus. Niestety pierwszy i ostatni raz. Jechałam na trasie Rzeszów-Warszawa o godzinie 18:20. Autobus się spóźnił, z tego co dowiedziałam się od uprzejmego Pana, który jeździ nim często, że spóźnienia u nich to codzienność. Pomijając aspekt spóźnienia, miałam wykupiony bilet elektroniczny. Weszłam do autobusu z zamiarem poinformowania Pana kierowcy o moim bilecie, nie skończyłam jeszcze mówić jednego zdania, a Pan kierowca bardzo nieuprzejmie krzyknął, że domaga się jedynie mojego nazwiska. Rozumiem, że można poinformować o tym, ale nie w taki arogancki i bezczelny sposób zrobił to Pan kierowca. Takie zachowanie jest niedopuszczalne w pracy z klientem, a Pan kierowca powinien trochę się opamiętać, ponieważ ja w mojej pracy nie rozliczam klientów z ich niewiedzy. Poza tym autobus bardzo w porządku, z dobrym wyposażeniem i bardzo estetyczny.
Fajne trasy i godziny odjazdów
Fajne trasy i godziny odjazdów. Jestem zadowolony
Profesjonalizm firmy
Everything was ok
Wszystko ok
Sympatyczni i pomocni kierowcy.
Sympatyczni i pomocni kierowcy.
Narazie tylko kupuwałem bilety i…
Narazie tylko kupuwałem bilety i wszystko było ok
Opóźnienie autobusu
Autobus opóźnił się pół godziny na starcie trasy co spowodowało fakt, że musieliśmy czekać na dworcu w mało przyjemnych warunkach gdy temperatura wynosiła około 5 stopni. Dzięki temu doświadczaniu 2 dni spędziłem na l4, przeziębiony. Po za tym faktem autobus dotarł na miejsce o czasie, brak większych problemów na trasie.
Komfort podróży,bardzo łatwy zakup…
Komfort podróży,bardzo łatwy zakup biletu.
Trasa krosno Rzeszow
W niedzielę 28.09 jechałam neobusem z Krosna do Rzeszowa. Podróż rozpoczęła się o 15:30. Planowo o 17 mieliśmy być w Rzeszowie. Niestety przez błąd w trasie? jechaliśmy do Rymanowa. Mimo zapewnień kierowcy, że za ok. godzinę będziemy na miejscu i że jest to na pewno bus do Rzeszowa o 17 zajechaliśmy znowu do Krosna, gdzie wsiedli kolejni pasażerowie... Zmarnowane 1,5 godziny. Zero komunikatu o pomyłce, zero szacunku do klientów, zero informacji - o wszystko trzeba było się samemu pytać. Nie polecam. Rozumiem, że pomyłki się zdarzają, ale brak komunikatu i fałszywe obietnice, że za godzinę będziemy na miejscu, kiedy za godzinę wróciliśmy do Krosna to brak szacunku dla cudzego czasu. Nie polecam.
Mam wrażenie
Mam wrażenie, że poprawiła się kultura kierowców
Świetna firma
Świetna firma, nigdy nie miałam problemów z rezerwacją czy podróżą, wygodne autobusy, bardzo mili kierowcy, proces rezerwacji online świetny, same plusy.
Ogólnie wszystko ok
Punktualnie, wygodnie i w rozsądnej cenie. Wszystko było ok, są rzeczy moim zdaniem do poprawy ale w ogólnym rozrachunku naprawdę byłem zadowolony z przejazdu.
The worst experience with nue bus service
The worst experience with neubus......more than 2 hour late from the departure time .. too long... Specially with family and kids... Don't use neubus service atall .. and save ur time..
Sa na czas zawsze jedyny minus nie ma …
Sa na czas zawsze jedyny minus nie ma przystanku na papieroska 😔 reszta ok
Czytelna i łatwa w obsłudze platforma
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.