Informacje o kursie podczas kupowania biletu i na bilecie nie do końca pokrywaja się z tym co na tablicy odjazdów (Wrocław). Trochę stresu, szczególnie jesli autobus ma opóźnienie. Niesamowicie daleko... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bardzo przyjemnie było skorzystać z przewoźnika NeoBusa. Wygodna rezerwacja i zakup biletu online. Dobrze rozwinięta sieć połączeń i bardzo komfortowe autobusy.
Jestem stałym klientem ostatnia podróż 8 . największe plusy to: - czyste, wręcz pachnące toalety, często lepsze niż w samolocie, - bezpieczna jazda, wspaniali kierowcy, - uprzejmość i pomoc ki... Ver mais
Dużym plusem był komfort bezpośredniego dojazdu z lotniska w Warszawie prosto do Krosna, bez konieczności dojeżdżania na dworzec w Warszawie. To oszczędza czas i stres, zwłaszcza po podróży. Bardzo po... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hotline: 17 277 30 95 NEOBUS - Transportation buses podkarpacie - Warsaw | podkarpacie - wrocław we also hire coaches and buses
Informações de contacto
Za wcześnie na opinie.
Znakomita jakość!
Trasa ta sama, punktualnie i na czas, a autokary wygodne i czyściutkie!
szybko i sprawnie
Niezawodni i punktualnie.
Czysto schludnie i punktualnie 👍
Punktualność nie zawsze jest powiązane…
Punktualność nie zawsze jest powiązane z lotami trzeba czekać 4 godziny bo 5 min później samolot wyląduje
Wygoda obsługi
Wygoda obsługi, przyjazny interfejs oraz promocje przy wcześniejszej rezerwacji wyróżnia tą firmę przewozową.
Wszystko w porządku.
Wszystko w porządku.
Ale gniazda zasilania niedostosowane do wejść typu c .
Autobus opóźniony ,ale dostałam smsa z informacją.
Firma niestety odmawia wystawienia…
Firma niestety odmawia wystawienia faktury za zakup biletów. Sprawa znajdzie swój finał w Urzędzie skarbowym...
Jakość vs cena
Sam przejazd spoko tzn umiarkowany komfort bez szału za dość wysoką cenę w dość punktualnych ramach czasowych, horrendalna cena niestety koszty jak w pierwszej klasie PKP przy dłuższym czasie, gorszym komforcie i drastycznie dłuższym czasie podróży
Dobra punktualność i dobre warunki…
Dobra punktualność i dobre warunki podróży.
Kierowcy jadą spokojnie.
Strona przejrzysta ,latwa obsluga…
Strona przejrzysta ,latwa obsluga niedrogie bilety dla mnie na plus.Polecam.
Od lat korzystam z usług firmy Neobus i…
Od lat korzystam z usług firmy Neobus i mogę ją szczerze polecić każdemu, kto ceni sobie komfort oraz niezawodność podróży. Nigdy się nie zawiodłem – autokary są zawsze punktualne, czyste i bardzo wygodne, co ma ogromne znaczenie szczególnie przy dłuższych trasach.
Kierowcy są uprzejmi, profesjonalni i dbają o bezpieczeństwo pasażerów, a sama podróż przebiega spokojnie i bezproblemowo. Dodatkowym atutem jest łatwy system rezerwacji oraz przystępne ceny, które idą w parze z wysoką jakością usług.
Doceniam również dobrą organizację przejazdów oraz to, że firma stale utrzymuje wysoki standard obsługi. Z przyjemnością będę dalej korzystać z usług Neobus i zdecydowanie polecam ją innym podróżnym.
Solidny przewoźnik
Solidny przewoźnik, wszystko dobrze dopracowane. Świetna obsługa klienta, bardzo pomocni.
Punktualność
Punktualność, osobista kultura pana kierowcy. Autobus czysty. To podstawa, aby wracać
Pomoc przy walizce,punktualność
Z Państwa usług korzystałem już…wielokrotnie
Z Państwa usług korzystałem już wielokrotnie . Mam też wykupione bilety na następny przejazd.
Ogólnie wszystko na plus
Ogólnie wszystko na plus, jeden mały minus za brak możliwości rezerwacji miejsca
Polecam firmę Neobus
Polecam firmę Neobus. Punktualny przejazd w komforcie. Mało pasażerów, więc można siedzieć sobie wygodnie i położyć rzeczy obok siebie. Wychodzi znacznie taniej niż podróż pociągiem. Godziny odjazdów dość optymalne.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.