Informacje o kursie podczas kupowania biletu i na bilecie nie do końca pokrywaja się z tym co na tablicy odjazdów (Wrocław). Trochę stresu, szczególnie jesli autobus ma opóźnienie. Niesamowicie daleko... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bardzo przyjemnie było skorzystać z przewoźnika NeoBusa. Wygodna rezerwacja i zakup biletu online. Dobrze rozwinięta sieć połączeń i bardzo komfortowe autobusy.
Jestem stałym klientem ostatnia podróż 8 . największe plusy to: - czyste, wręcz pachnące toalety, często lepsze niż w samolocie, - bezpieczna jazda, wspaniali kierowcy, - uprzejmość i pomoc ki... Ver mais
Dużym plusem był komfort bezpośredniego dojazdu z lotniska w Warszawie prosto do Krosna, bez konieczności dojeżdżania na dworzec w Warszawie. To oszczędza czas i stres, zwłaszcza po podróży. Bardzo po... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hotline: 17 277 30 95 NEOBUS - Transportation buses podkarpacie - Warsaw | podkarpacie - wrocław we also hire coaches and buses
Informações de contacto
wszystko ok
zakup biletów online zawsze bez problemu, podróże też
Wybierajcie neobus
Super pełen profesjonalizm czystości punktualność
Wszystko w jak najlepszym porządki
Wszystko w jak najlepszym porządki
Ma przystanek w Kolbuszowej.
Ma przystanek w Kolbuszowej i oferuje bezpośrednie przejazdy do Warszawy.
działa przewidywalnie i zgodnie z…
działa przewidywalnie i zgodnie z oczekiwaniem. Trochę toporne i widać niedoinwestowana strona , ale działa i koniec
Autokary są zawsze wygodne a kierowcy profesjonalni.
Od lat korzystam z usług tego przewoźnika i nie zdarzyło mi się zawieźć. Autokary są zawsze wygodne a kierowcy profesjonalni. Zawsze staram się planować przejazdy z firmą NEOBUS.
Spokojny przejazd pomimo ciężkich…
Spokojny przejazd pomimo ciężkich warunków
Doceniam
Doceniam, ze jest to regionalny, polski dostawca usług. Korzystam czesto na trasie z mojej malej miejscowosci do Krakowa lub Wrocławia
Prosty system rezerwacji biletow
Prosty system rezerwacji biletow, dobre ceny. Poczucie komfortu
i bezpieczenstwa w czasie jazdy.
Uprzejma i zawodowa obsługa kierowców
Najważniejsze jest obsługia kierowców którzy są bardzo uprzejmi jeżeli chodzi o trasy które wykonujemy rodzinnie. W przeszłości mieliśmy pewne problemy jeżeli chodzi o sposób zachowania kierowców w związku z pasażerami ale jak widzę zmieniło się to bardzo na plus i ostatnie obsługa jest super
Można na nich liczyć
Oceniam
1. Administracja i obsługa klienta
Neobus to był ostatnim etapem podróży a przedostatnim PKP które spoźnilo sie 4 godziny. Pomimo dużej zakładki godzinę przed odjazdem neobusa zadzwoniłem na infolinię i obsługa z zaangażowaniem znalazły późniejsze połaczenie i przebookowano bilet bez żadnych opłat.
2. Podroż autobusem. Punktualny, czysty kierowcy działają w grupie. Pomimo ciężkiej pogody i warunków na drodze zorganizowali objazdy i przegrupowanie pasażerów aby wszyscy mogli dotrzeć bezpiecznie do celu
Brawo neobus.
Autobus przyjechał na czas,na miejscu był 10 min przed czasem
Never maintain time of arrival and departure
The bus time management is worst we had bus from mumbai to ahmedabad we had to depart from Mumbai at 12:30 bus came at 1:30 after which bus driver and Organizer started collecting other people from different routes because of which they waited the bus for 30 minutes in all stops and the arrival time was 10 they made it 12 it's ridiculous and un acceptable never travel in neo bus company radhar go for others like egal and hk travels atleast they value the time
Jest ok
Dobra komunikacja, fajne busy, ale stronka mało działa, trzeba się domyślać numeru do kontaktu
Podróże z Neobusem
Niemal od początku istnienia Firmy korzystałam z jej usług. Zawsze byłam zadowolona z możliwości wcześniejszej rezerwacji biletów i spokojnego dotarcia do Warszawy czy też Krakowa. Tak też było i tym razem. :D
Jeżdżę bardzo często z firmą neobus i…
Jeżdżę bardzo często z firmą neobus i mogę śmiało powiedzieć że ich autobusy są najwygodniejsze. Podróż z Krosna do Warszawy/Krakowa tylko i wyłącznie z nimi. Troszkę mało miejsca na nogi także osoby wyższe mogą mieć momentami problem/ bolesne nogi. :) Polecam
punktualnie i wygodnie
punktualnie, szybko, wygodnie - nie mam zadnych zastrzezen. Trasa Warszawa-Rzeszow express to w tym momencie jedno ze sprawniejszych połączeń ze stolicą.
Podróż bardzo dobra
Podróż bardzo dobra, wyjazd z lotniska bardzo praktycznie, bez opóźnień.
Jeden „bemol” nie znalazłam w autokarze gniazdka do lądowania smartfona.
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Ok. Wszystko było zgodnie z planem.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.