Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
- Loja de bancadas
- Loja de armários
- Loja de móveis para cozinha
- Remodelador de cozinhas
- Loja de utensílios de cozinha
Nerostein är ett företag med många års erfarenhet inom stenindustrin. Vårt företag är specialiserat på att tillverka och leverera högkvalitativa bänkskivor i natursten som uppfyller våra kunders alla behov. Vi erbjuder ett brett sortiment av material inklusive kvartskomposit, keramik, marmor och granit. Vi är stolta över att ha en rad olika färger, mönster och texturer tillgängliga, så att våra kunder kan hitta en bänkskiva som passar perfekt med deras personliga stil och smak. Vi på Nerostein är stolta över att kunna erbjuda ett komplett sortiment av tjänster, från design/uppmätning och tillverkning till installation och underhåll av bänkskivor. Vår expertis och erfarenhet garanterar att våra kunder alltid får högkvalitativa produkter och en professionell service. Vi är också engagerade i att använda miljövänliga processer och material som minimerar vår påverkan på miljön. Vår hemsida ger dig möjlighet att enkelt navigera genom vårt sortiment av bänkskivor och hitta den perfekta stenen för ditt projekt. Vi har också en dedikerad kundtjänst som alltid är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att göra det bästa valet. Besök vår hemsida redan idag och upptäck varför vi är en av de ledande leverantörerna av naturstensbänkskivor i Nordeuropa!
Informações de contacto
Tammi tee 71, 76915, Vatsla, Estónia
- +46 70-306 6869
- info@nerostein.se
- nerostein.se
Não respondeu a opiniões negativas
Très loin des promesses annoncées
Des délais très longs pour qu au final une équipe de poseurs débarque, en retard, et refuse de faire la pose et le raccordement de l évier alors que nous l avions bien validé lors de la commande et lors du métrage.
Presque 700 Euros de frais de pose pour un travail baclé et inachevé plus de 3 mois après la commande. C est simplement une honte !
ANVÄND INTE
ANVÄND INTE! Värsta företaget jag någonsin arbetat med, köket tog 50 DAGAR att installera.
Och de vägrade att erbjuda ersättning. Gränsen på olaglig
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda! Allt gick otroligt smidigt! Snabbt på plats för att mäta och leverans skedde två veckor senare av duktiga killar som kom med lite egna förslag, det uppskattades! Vi var väldigt nervösa efter att ha läst omdömen här men vi kunde inte vara nöjdare :)
Nicht empfehlenswert. Schlechter Kundenservice.
Leider ist beim Einbau der Steinplatten in einen IKEA-Schrank ein Riss entstanden. Ich habe vorgeschlagen, die beschädigte Stelle unkompliziert mit einem passenden Stück Steinplatte zu überdecken. Seitdem erhalte ich jedoch keinerlei Rückmeldung mehr.
Das bedeutet nun, dass voraussichtlich der gesamte Schrank über IKEA ausgetauscht werden muss.
Aufgrund dieser Erfahrung kann ich eine Küche von IKEA in Kombination mit Nerostein leider nicht empfehlen – es sei denn, man ist bereit, mehrere Wochen ohne funktionierende Küche auszukommen und verfügt über sehr starke Nerven. Durch die Vielzahl an Subunternehmern fühlt sich letztlich niemand wirklich verantwortlich, und es kommt immer wieder zu Problemen.
—
Update: Nach über einem Monat Wartezeit habe ich endlich einen Termin für die Reparatur des Schadens bekommen. Zu meiner Überraschung wurde der Termin um 14 Uhr komplett abgesagt, obwohl jemand um 12 Uhr kommen sollte. In der E-Mail wurde mir außerdem mitgeteilt, dass ich den großen Schrank mit Ofen von Ikea austauschen lassen soll. Das ist wirklich unglaublich. 🤦🏻♂️🤷🏻♂️
Das sagt alles über Nerostein.
Vi købte køkken gennem Elgiganten og…
Vi købte køkken gennem Elgiganten og fik derfor Nerostein ud i forbindelse med opmåling og montering af bordpladen.
De kom på de aftalte tidspunkter og var gode til at ringe i forvejen og sikre, at vi var hjemme.
Rigtig fin service og søde imødekommende medarbejdere, både til opmåling og montering.
Bordpladen skulle vi kun vente ca. 16 dage på fra opmåling til montering. Det var trods at vi skrev ind med en lille ændring efter opmåling.
Vi er super, super tilfredse, og vil gerne bruge Nerostein igen.
Impossible de faire pire que ça
Commande auprès de Ikea sous-traité à Nerostein France (Lyon). RDV reportés, aucune communication, métrage catastrophique donc les trous à cotés ou manquants, la pose pas mieux avec des poseurs qui ne se posent aucune questions. Au final, crédence posée par-dessus des interrupteurs en dérivation, évier collé mais impossible à raccorder car mal placé et donc plaqué contre le rebord du meuble. Catastrophe. Pose refusée sur place et stipulant qu'il était encore temps de décoller car une fois la colle sèche, pour retirer on détruit le plan de travail, la cuisine et le placo. Réponse. non mettez des résèrves... Responsables injoignables. Numéros introuvables. Il n'y a rien qui va. Une mise en demeur est en cours avec une procédure judiciaire à la clé. Ne bosssez jamais avec ces gens là. Fuillez!
Nerostein har verkligen uppfyllt allt…
Nerostein har verkligen uppfyllt allt som utlovats 👍 Leveranstider har stämt väldigt bra och uppmätning samt montering av bänkskivor och stänkskydd till vårat stora kök i ett hus långt ut i skogen vid Norska gränsen har fungerat mycket bra. Jag kan verkligen rekommendera dem!
Ett riktigt dåligt företag!!!
Ett riktigt bajsföretag!!!
Köper ni kök på ikea och vill ha en stenskiva, så välj ett svenskt företag och inte detta.
Dom har urusel kundservice. Är inte på något sätt tillmötesgående och när deras montörer (det enda positiva är att dom två killarna var väldigt trevliga) råkade repa vårt nya kök så vill inte Nerostein ersätta skadan utan att jag visar ett kvitto för reparation.
Jag kan laga själv, men då vill dom inte ersätta mig.... 😡
Jag tänker inte montera ner halva köket för att byta en skåpssida som dom repat.
Och killen som kom och mätte köket först var sur och stressad, mätte och sa att det är fel och jag måste beställa ny mätning av 2240kr.
Han mätte fel då diffen endast var 3,5mm där det gällde och inte 13mm på skenan bakom skåpen som han mätte.
Dom struntade fullständigt i mina protester och att få tag i dom per tel var omöjligt.
Så jag betalade en ny mätning och samma kille kom och var inte stressad och trevlig.
Är detta nått dom gör ibland för att få in lite extra cash tro? 🤔
Som sagt, hoppas ni som tänker köpa kök från IKEA läser detta och väljer ett duktigt, pålitligt företag i Sverige.
PS. Bänkskivorna är vi jättenöjda med och folket i fabriken borta i Estland gjorde ett bra jobb, synd bara att dom har en sån värdelös arbetsgivare.
Hoppas dom behandlar sina anställda bättre än sina kunder. DS.
Blufföretag
Blufföretag. Jag har svårt att förstå att Ikea samarbetar med dem. Vid flera tillfällen har de påstått att de inte har fått ROT-avdraget och krävt att jag ska betala. Jag har visat dem meddelande från Skatteverket som bekräftar att de faktiskt har fått ROT-avdraget.
När jag ringer, och när de väl svarar, säger de bara att de inte kan göra något och att jag ska kontakta Skatteverket. Jag har ringt flera gånger eftersom de fortsätter att skicka samma faktura om och om igen, trots att jag förklarar situationen och visar meddelandet.
Idag fick jag bara ett kort svar: ”Du får betala”, och sedan lade hon på luren.
Truly Impressed with the Quality
We chose a Nerostein stone countertop for our kitchen and honestly couldn’t be happier. The quality is amazing — it looks beautiful, feels really solid. It’s completely transformed the feel of our kitchen. I’d definitely recommend it.
Horrible experience
Horrible experience. Came in, damaged the kitchen, did half the work, left the rest to my builders, took ZERO responsibility for the damage they caused and even documented themselves. Never using them again.
Værst tænkelige oplevelse
Værst tænkelige oplevelse. Man skal virkelig huske at læse anmeldelser inden, for det er jo helt sindssygt at bruge næsten 100.000kr. på så meget besvær og stress.
Opgaven er stadig ikke løst og Amir der ellers skulle løse opgaven, bliver aggressiv og provokeret hvis du kigger på ham. Sjovt nok ville han ikke have sin danske kollega med ind så der kunne have været et vidne til hans opførsel, men det er sindssygt at et firma kan operere sådan her. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Hold dig LANGT VÆK. Jeg ville ønske jeg havde husket at læse anmeldelserne først.
Really nice stone
We got er really nice stone countertop. Very professional experience staff both at measurement and instalation.
Dåligt 👎🏻 synd att jag inte läste…
Dåligt 👎🏻 synd att jag inte läste omdömen inna jag betalade 86 000 kr för 7 månaders stress och ångest.Misstag efter misstag och sen sitter man helt frustrerad och försöker att reda ut röran som att det var mitt jobb.Fel mått /skadade skivor/skrikande projektledare.Nej fy anlita inte dem!Epoq kommer inte att hjälpa er sen!😤
Direct bij Nerostein besteld, top!
Wij hebben een blad direct bij Nerostein besteld, om onze tweedehands keuken er weer als nieuw uit te laten zien. Wij hebben een outlet blad gekozen, en het kostte relatief weinig, ongeveer 2500 in totaal, inclusief inmeten, plaatsen, lift en meer dan 3 vierkante meter 3mm massief glascomposiet.
Ze kwamen het inmeten op moment als afgesproken, ik vond het spannend of alles goed waterpas was, maar dit was geen probleem, nog een aantal aanwijzingen gekregen om te zagen in de kastjes voor bijv de kraan. Zo’n 4 weken later kwam het blad. Het werd geleverd door een verhuisbedrijf, ivm ons balkon en het zware blad hadden ze toch een andere lift nodig. Netjes opgelost, door de dag erna met een kraan te komen zonder extra kosten! Een paar dagen later kwam personeel van Nerostein het blad en de wasbak plaatsen. Heel tevreden. Enige nadeel is dat ze geen showroom in Nederland hebben dus we moesten van de foto’s uitgaan, dit is gelukkig goed uitgepakt.
FRUKTANSVÄRT!
Ingen borde handla från nerostein via ikea eller någonstans! Vi fick våra bänkskivor 53.000kr när dom leverades såg dom ut som sk*t de va tjocka mönster 5-6 cm o de skulle vara ”marmor” nerostein nekade och sa att de va i sin ordning. Som tur är sa ikea de ser ut som du beställt de på wish så ikea fick stå för deras misstag
Nerostein är ett företag med usel kundservice och leverans
Jag har samma upplevelse som flera av de tidigare recensionerna. Det är ett oerhört oproffsigt bemötande från Nerosteins sida. Den person jag pratade med var närmast irriterad över att jag ringde. De har dessutom en rad krav på kunderna, som är helt orimliga i sammanhanget och ovilliga att hjälpa till när något går fel.
Vi köpte en bänkskiva via IKEA för att det skulle vara tryggt och smidigt men istället har det blivit tvärtom. Enligt IKEA skulle Nerostein höra av sig för bokning av mätning, men det skedde aldrig. Det som istället hände var att jag fick ringa företaget själv flera gånger för att boka en tid. De kunde inte på grund av ett fel i systemet ens se vår beställning. Först när jag bad IKEA kolla upp vad som hände, fick vi respons.
Sedan missade de att vi betalat in fakturan ( man betalar in vissa delar till IKEA och andra direkt till Nerostein för mätning/montering.) Så vår bänkskiva blev flera veckor försenad, och vi tappade tid och pengar med vår renovering.
Slutsats: Köp inget via detta oseriösa företag som inte verkar bry sig ett dugg om sina kunder. Helt obegripligt att IKEA väljer ett samarbete med Nerostein.
Varning för Nerostein!
Jag vill starkt avråda från att handla av Nerostein. Företaget lever inte upp till sina egna leveransvillkor och tar inget ansvar när något går fel. Kundtjänsten är närmast obefintlig – det går inte att få hjälp, och svar uteblir helt eller ger inga besked alls och otrevliga ton där man skjuter över ansvaret till kund om att vi ska ringa tillbaka en annan dag.
Hela upplevelsen har varit mycket frustrerande och oprofessionell. Det verkar som att företaget varken värdesätter sina kunder eller bryr sig om att hålla vad de lovar.
Spara dig tid, pengar och irritation – välj ett annat företag!
Incompetent company. AVOID
Unfortunately bad reviews are correct. This stone countertop company demonstrated a complete lack of competence from start to finish. Complete lack of professionalis. They were unable to correctly measure the area, which led to incorrect production of the stone surfaces. Instead of taking responsibility for their own measuring errors, they attempted to shift the blame onto the client.
They insist that the client “confirm the drawings,” implying that the customer should somehow know how to professionally measure and identify technical mistakes—something that is entirely the responsibility of the contractor even by law, not the client.
Whenever mistakes were discovered, they refused to accept accountability. Instead, they blamed everyone else: the machines, appliance manufacturers, and the customer—anyone but themselves. At no point did they show ownership of their errors or offer a straightforward solution. In the end, the customer had to fix the mistakes themselves, as the company offered no viable solution and instead demanded additional payment to correct problems they had caused. Given their clear inability to properly install stone surfaces, it was wiser not to allow this unprofessional company to continue the work and risk making the situation even worse.
Their lack of skill, accountability, and professionalism made the entire experience stressful and costly. This company should not be trusted with stone measurement, production, or installation.
Mycket oprofessionellt företag
Mycket oprofessionellt företag. Första gången kom de för att mäta efter att snickaren redan hade rivit bänkskivan, vi hade plockat bort allt och skyddat golvet, för att de skulle vägra mäta eftersom det diffade 1 mm för mycket från första till sista punkten på bänkskivan. Det ledde till onödiga snickarkostnader och extra arbete. Därefter fick vi jaga dem upprepade gånger för att få en ny tid efter flera veckor, då kommunikationen var usel och de sällan svarade. När de väl mätte igen gick det bra. På monteringsdagen (över 10 arbetsdagar) samma dag som den gamla skivan rivits, fick vi ett sms om att montören var sjuk och inte skulle komma. Totalt ansvarslöst, extremt dålig planering och noll respekt för kundens tid och energi. Rekommenderas inte.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.