Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min nye Nexgrill 2b brændte ikke godt Jeg skrev til Coop hvor jeg havde købt grillen. Coop sendte straks min reklamation videre til producenten som svarede mig samme dag. Problemet blev ikke umi... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Loja de churrasqueiras

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hvis du nogensinde har været sulten efter noget nyt og anderledes, er der en Nexgrill med dit navn på. Udforsk vores gasgrill og grilltilbehør.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en nexgrill 5b Deluxe at…

Jeg har haft en nexgrill 5b Deluxe at læse de beskrivelser. Hallo der oplyses tydelig om at man skal smøre dem ind i madolie før brug første gang og så ind imellem. Ja efter de har lagt med olie på en hel vinter er der overfalde mug på og de skal vaskes smøres ind i madolie og varmes op før brug. Min stod ude hele vinteren med nexgrill betræk på i sneen. De holder fint og ja den sear burner larmer selvfølgelig da der kommer meget gas ud så den bliver cirka 600- 800 grader 🤔 og man har låg oppe når man tænder op i alle gasgrill og man tænder hurtigt 🙄 hold nu op der er nogen der bør læse brochuren inden man brander sig . Den er perfekt det eneste er at spyd blokere for sear burner men hvem skal både stege bøffer og have steg eller hel kylling der er blus til gryde og man kan ligge på grill pladen i siderne hvis man ellers sætter moter og spyd rigtigt. Det er en meget lækker grill elskerde den! Sear burner falmer op når fedt smelter ned på den giver en lækker smag men man holder jo øje med kødet ikke får for meget ild og man bruge en lang tang til at vende og tage kød af.....

18 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Genial grill Nexgrill (5B++ DELUXE).

Genial grill Nexgrill (5B++ DELUXE).

Nu har jeg gennemtestet den igennem 5 år og som professionel kok i 16 år, må jeg bare sige den spiller på alle punkter.

Den holder varmen og kan komme op på høje temperaturer samt, “inferno-brænderen” er intet mindre en genial, til at give dit kød perfekt kamelisering og stegeskorpe, og dine pølser der her let ristede vi alle godt kan lide 😉🥹👏🏻

Fantastisk kundeservice fra dag et af, hjælpsomme og hurtige til at svare og sender hurtigt reservedele hvis man har fået slidt noget op.

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så havde jeg gjort det 👌🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Er den glade ejer af en oakford 26…

Er den glade ejer af en oakford 26 pillegrill fra nexgrill og jeg er sindsygt glad for den :-) da jeg fik den drillede den trådløse WiFi forbindelse mig men 2 dage senere stod der en tekniker hjemme hos mig og fandt og rette problemet super service og rigtig flink mand

12 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Farlig grill - gas er ude af kontrol

Købte grillen fordi den ikke er så tung og har en ok størrelse. Men det er en mærkelig grill. Den ene brænder larmer helt vildt og har gjort det stort set altid. Derudover er det svært at tænde den. Ofte har den ophobet gassen og pludselig siger det wooooo og så er der ild i. I går eksploderede den nærmest. Havde tændt, hentede maden og så plejer den at være ok varm. Den var i gang men graderne stod på nul. Derfor ville jeg slukke på regulatorerne. Så snart jeg tog fat i dem, lød der et brag og låget lettede halvt og der stod et flammehav ud. Det kostede 5 timer i køligt vand med den ene hånd og førstegradsforbrændinger.
Sikkerhedsmæssigt er det ikke en grill, jeg vil anbefale til nogen. Varmemæssigt kan den nå ca 200 grader.
Den ryger i jernaffald nu - tør simpelthen ikke bruge den mere. Og så er det tilbage til Weber.

10 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Der findes ikke ord for hvor skuffende…

Der findes ikke ord for hvor skuffende en oplevelse det har været at købe en Nexgrill (5B++ DELUXE).
Først og fremmest manglede der dele ved ankomst. Lågerne var skæve og rosteriet kunne ikke samles ordentligt, men måtte have hjælp af en smed.
14 måneder efter er grillen næsten rustet op flere steder. Brænderne ligge løst, gassen kan ikke fordeles, tænderen virker ikke og det skal siges at den er jævnligt rengjort og stået under overdækning med cover på i "hele" sin levetid.
COOP har været 2 måneder om at behandle min reklamation, men Nexgrill var hurtige og afviste på en meget arrogant måde min reklamation på nogle få dage.
Dvs de tog den holdning at jeg ikke havde gjort brænderørene odentlig rene og resten tog de IKKE holdning til.
Det har været dyrt at købe billigt og Jeg kommer aldrig til at handle hos Nexgrill igen.

29 de agosto de 2024

Enestående kundeservice

Jeg har igennem tre år været en yderst tilfreds og glad ejer af en Nexgrill som næsten dagligt året rundt er i brug. Efterhånden som brug, vejr og vind har sat sine spor kunne fedtbakken ikke mere.. jeg kontaktede Nexgrill og fik hurtig kompetent assistance. Jeg kan varmt anbefale den personlige, rettidige og fair kundeservice jeg oplevede.

1 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har en fantastisk nexgril deluxe…

Jeg har en fantastisk nexgril deluxe hvor gasrørene er tæret har ringet og talt med Martin i kundeservice for at købe nye gasrør han fortæller mig så at der er 5 års garanti på grillen og at han selvfølgelig sender mig nye gasrør se det er sku service hilsen teddy saunte

14 de junho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Har lige købt og monteret en Nexgrill…

Har lige købt og monteret en Nexgrill gasgrill inkl. tilbehørssæt - Gourmet 5B+ fra Coop, for det første da jeg bestilte den til 4100 kr, stod der at tilbuddet udløb om 7 timer. Kan så konstatere at den nu koster 3799 kr. man reklamere med at det er et amerikansk brand, men den er uden tvivl lavet meget billigt i Kina. Jeg tvivler på at den nogensinde er blevet solgt til kr 8000

16 de junho de 2023

Nexgrill / Bon Fire aps GOD SERVICE

Min nye Nexgrill 2b brændte ikke godt
Problemet blev ikke umiddelbart løst så jeg fik besøg af en servicetekniker der udbedrede fejlen på 10 minutter
Grillen kører perfekt nu
Rigtig god service fra Bon Fire ApS
Poul Jørgensen

19 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet og kundeservice er ikke eksisterende

Købte d. 22/8-2022 en Nexgrill Evolution Plus 4B+ på coop.dk. Grillen har været brugt max 10 gange, og blev inden vinter rengjort og sat i vores lukkede garage. Da jeg så finder den frem i i foråret er den fyldt med rust pletter på det de kalder rustfrit stål. Jeg kunne måske forstå at den så sådan ud hvis den var 2-3 år gammel og havde stået ude i vind og vejr året rundt. Her snakker vi altså en helt ny grill. Kvaliteten af grillen er simpelt hen for dårlig og lavet af billig rustfri fra Kina. Firmaet var så venlige at sende en mand ud for at se grillen, men her blev jeg bare mødt af at dette måtte være flyverust og jeg bare skulle gå igang med at polere med rustfrit stål rens og herefter skulle jeg tørre griller over med WD40 3-4 gange i løbet af grill sæsonen. (dette indikere måske også meget godt at det er noget billigt bras fra Kina). Hold jeg langt væk fra Nexgrill, kundeservice er ikke eksisterende hos dem.

21 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig den dårligste grill jeg til…

Virkelig den dårligste grill jeg til dato har haft.......samt den ringeste form for kundebetjening.......de ville ikke give penge retur da de tilbød at udbedre skaden...selvom jeg sagde jeg ikke ønskede grillen retur.........Den rustede inden for 3 mdr, samt den kunne ikke varme grillen ordentlig op så den kunne blive varm..........ALDRIG mere Nexgrill fra min side

19 de junho de 2021

Nexgrill 5B++

Købte en Nexgrill 5B++. God samlevejleding, virker generelt som fin kvalitet. Dog var der problemer med den ene håndtag (løs bolt), skrev til Nexgrill dagen efter om formiddagen, fik hurtigt svar, at de ville sende et nyt, start eftermiddag fik jeg meddelse fra GLS der var en pakke på vej, og modtog den så dagen efter...God service...

30 de março de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Har lige købt en Nexgrill Evolution 5B…

Har lige købt en Nexgrill Evolution 5B og skulle samle den i weekenden. Det tog en hel dag, men til gengæld fremragnede samle vejledning og ALT passede sammen så stor ros for det. Købte også Rotesserie - beslag passede men spyd dele enten for lange eller for korte så måtte finde vinkelsliber frem og skære 3½ cm af og leve nyt firkantet endestykke. Ingen hjælp hos leverandør.

6 de julho de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais