Leia as opiniões dos outros
Den sødeste lille træmand, “han” var lige som han skulle være. Kan varmt anbefales
Hurtig levering, dog lidt uventet varerne kom fra Kina, havde forstået det kom fra europæisk land/firma
Hurtig levering
Varen kom meget hurtigt og var som forventet.
Fup og svindel
Fup og svindel. Jeg bestilte en Wuben lygte, men fik en billig plastik kopi som ikke virkede. De svarer ikke på mine henvendelser. Det er et fup firma.
Det eneste jeg har fået er at de trak…
Det eneste jeg har fået er at de trak 240kr på mit kort jeg har aldrig modtaget nogen vare😡 jeg skrev til dem hvor de bad mig om at have tålmodighed den er nu opbrugt og jeg har skrevet til dem igen men denne gang udeblev svaret fra dem så fub firma lad være med at købe igennem dem.
Jeg er tilfreds med novva i har mange…
Jeg er tilfreds med novva i har mange ting jeg synes om 👍🤩😍
Den sødeste lille træmand
Billigt kopiprodukt
Pas på med at bestille deres Wuben G5 lommelygte. Jeg modtog først min efter 2 uger og det er tydeligvis en billig kopi i plastik og matcher slet ikke billederne. De svarer heller når jeg forsøge at kontakte dem og hele hjemmesiden lugter langt væk af scam. Virksomheden er i øvrigt kinesisk uden adresse i hverken DK eller EU.
Alt var som lovet 👍
Jeg har ikke fået det endnu
Jeg har ikke fået det endnu, men jeg håber på det effektivt 😃
Umuligt at returnere vare
Min bestilling skulle returneres pga forkert størrelse.
Men det har været umuligt at få kontakt til kundeservice eller få fat i en returlabel på oplyste mail.
Vil absolut ikke anbefale Novva.dk
Hurtig levering
Jeg lavede en ordre den 30/8 den 2/9…
Jeg lavede en ordre den 30/8 den 2/9 trak de pengene på mit kort.
Jeg har endnu ikke modtaget nogen pakke, ej heller kan jeg se noget på ordren siden den 1/9
Virker som de skal
I kunne jo først og fremmest svare på…
I kunne jo først og fremmest svare på spørgsmål om hvorfor tracking nr ikke kan bruges til min bestilte vare.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.