Nutribullet EUROPE Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Une expérience client déplorable. Suite à un problème, j'ai tenté de contacter le service client par e-mail. On se contente de me renvoyer vers le 'service France' sans même daigner me fournir le moin... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hatte bereits einen Blender von nutribullet und wollte updaten - warte jetzt seit über 30 Tagen auf den Retourenlabel. Das Gerät steht auf 4 Saugfüßen und muss jedes mal zum Reinigen von der Arbeitspl... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Als ich meinen Nutribullet kaufte, war ich überglücklich, doch die Enttäuschung ließ nicht lange auf sich warten. Beim Abnehmen des Mixbehälters springt der Deckel mit den Klingen heraus, der Inhalt v... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pessimo servizio post vendita. Mi si è rotta la guarnizione, mi dicono che non vendono solo quel pezzo ma devo sostituire tutto il gruppo lame. Chiedo di poterlo acquistare e non esiste il pezzo di ri... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

191 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

46 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Kat raakt erg van streek door het geluid

De blenderr maakt zoveel kabaal in ons kleine huis dat het oorverdovend is, mijn kat schrikt zich een ongeluk, breekt van alles onder de vlucht naar een veilige plek maar helaas zelfs onder het zwembad op de zolder hoor je deze nlender nog brullen. Dit heb ik met nog geen enkele andere blender meegemaakt, ook niet met de voorgangers van hetzelfde type. Deze gaat m'n huis uit, want m'n kat is me liever. (Ik heb de blender vorig jaar of 2 jaar terug) gekocht en was even vergeten waarom ik hem niet meer gebruikte)

2 de abril de 2024

Beste Geertje,

Graag ontvangen wij uw ordernummer.
Met deze gegevens kunnen wij uw bestelling in ons systeem traceren en uw klacht behandelen.

Nutribullet ultra 1200 gekocht bij coolblue

Nutribullet ultra 1200 gekocht bij Coolblue nadat mijn oude nutribullet opgebrand was na aantal jaar.
ultra stonk ontzettend naar brand, hij maakte veel meer lawaai dan zijn voorganger die ik had, een schel hard geluid. Niet te doen.
Teruggestuurd naar Coolblue omdat ik dacht dat het een enkel probleem zou zijn. Vervanging gekocht, weer de ultra maar die heeft identieke problemen. Brand geur en schel keihard geluid, veel harder dan de nutribullet voorganger.ze bieden hem wel aan als zachter in geluid, daar klopt geen bal van.
Jammer,had al 15 jaar nutribullets, maar verlies nu het vertrouwen in het merk.ga deze tweede ook retour sturen.

11 de março de 2024

Beste klant,

Classificada 1 em 5 estrelas

Apparaat ging na een jaar en weinig…

Apparaat ging na een jaar en weinig gebruik stuk. Als je aanspraak maakt op de garantie wordt je de deur gewezen en wordt de schuld afgeschoven op de klant. Je moet om de 6 maanden een nieuw messenblad kopen. SLECHT PRODUCT, SLECHTE SERVICE NOOIT MEER!

25 de março de 2024

Beste Stef,

Zeer slechte service

Zeer slechte service
Ik heb hem nog nooit in de vaatwasser gedaan en ineens bruine drab in mijn shake. Nieuwe messenblad besteld maar per ongeluk de verkeerde. Ik schijn een nutribullet 600 te hebben en geen magic hoewel het er wel op staat.
Verkeerde retour gedaan en wacht al ruim een maand op mijn geld terug. Bellen, mailen en nog steeds niets

15 de março de 2024

Beste Carla,

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen terugbetaling retour sinds begin januari

Sinds begin januari aan het wachten op de terugbetaling van mijn retourproduct. Inmiddels al 5x gemaild en steeds het antwoord dat ze er naar gaan kijken. Slechte zaak! Update: geld terug ontvangen na telefonisch contact.

10 de março de 2024

Nul nul nul

Nul nul nul je n’ai jamais reçu mon colis et clairement le service client n’est a rien à faire!!!
C’est affolant de faire autant de pub pour derrière n’avoir aucun suivis! À fuire!!

20 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Excellent customer service!!

Excellent customer service!!
Our amazing nutri bullet arrived - but without the recipe card or booklet.
Customer services were amazing and managed to get the warehouse to send one out to us - it’s really improved our iunderstanding of how the NB works - really appreciate them ‘ going the extra Mile’ for us - amazing product!

10 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Goed geholpen

Na 2 maanden intensief gebruik schoot het rubber los en is deels 'meegeblend'. In no-time ontving ik een nieuwe bovenkant met messenblad. De klantenservice reageerde heel snel. Hele nette service.

8 de fevereiro de 2024

NUTRIBULLET- slechte service

Goed product! Vreselijk slechte klantendienst! Kijk maar op Trustpilot! Krijgt slechts 1,5 als waardering!!! Wacht nog steeds op antwoord én oplossing...in totaal 14 mails! Ben het nu beu... aankoop op 1 dag....retourzending wegens productie fout kost je 22 euro en veeeeel geduld... na weken nog niets ontvangen! Shame on you!

6 de fevereiro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

De herrie van een Nutribullet Ultra

Wij kochten een Nutribullet Ultra, aanbieding bij AH. Deze Nutribullet zou stiller zijn als zijn voorgangers, we hebben hem nu een week. Het ding maakt zoveel herrie, lijkt of er een raket wordt gelanceerd als je hem aan zet. Klacht gemeld bij Nutribullet ..... of ik een filmpje kon sturen van de bullet in actie. Dat heb ik gedaan. Reactie van Nutribullet.... Dat is normaal blenders maken nou eenmaal herrie. Ik had hiervoor een blender van Blokker, die kan je beter hebben.

Uiteindelijk....
We hebben de Nutribullet terug kunnen brengen en geld retour gekregen.

17 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

My nutribullet had a defective blade

My nutribullet had a defective blade. We had received it as wedding gift. It stayed boxed in our apartment for a long while because there was no space.

When we moved, I was excited to give it a whirl.

On the first blend the gasket came off.

I wrote explaining the situation

Rather than give me a replacement, which would have been good customer service- they said since I did not have a receipt (wedding gift) I would have to buy a new blade

Faulty product. Poor customer service … I will no longer be a customer.

30 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Apparaat binnen 1 jaar kapot…

Apparaat binnen 1 jaar kapot en vervolgens claimen dat messenblad vervangen moet worden binnen 6 maanden. Tegenstrijdig met "12 maanden garantie" als messenblad maar 6 maanden meegaat.

28 de dezembro de 2023

Koop geen Nutribullet

Een Nutribullet (130 euro) weinig gebruikt 2 jaar oud en nu stuk. Alle kosten: opsturen en reparatie voor de klant zelf! Schandalig. Tip: koop dit apparaat niet, geen service.

27 de dezembro de 2023

BAD QUALITY

Again, again, lid gasket gone, even if you hand wash. Looks like its a common problem,bad quality.

11 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Nutribullet misleiding en slechte service

Nutribullet zet misleidende aanbiedingen op hun website met black friday. Ze hadden een kopje aangemaakt met “black friday deals tot 25%” maar de blender die ik wou bestellen was helemaal niet afgeprijst maar wel een “black friday deal” en was dezelfde verkoopprijs als voor black friday. Dit is in Nederland verboden. Heb dit aangegeven en ze leken in eerst instantie te zoeken naar een oplossing. Ze gaven aan dat het een fout was en vroegen of ze me toch konden helpen met deze blender. Ik kreeg het idee dat ze die toch voor een kortingsprijs wouden geven, maar opeens besloten ze mij toch te negeren. Niks meer gehoord en melding gemaakt bij ACM. Ik lees hier andere klachten die wettelijk verboden zijn, zoals geen wettelijke 2 jaar garantie geven. Ik raad mensen aan om ook een melding te maken als hun klacht wettelijk niet door de beugel kan. Ik heb in ieder geval geen interesse meer om iets te bestellen bij een bedrijf die zo met consumenten omgaat.

24 de novembro de 2023

Vreselijke klantenservice

Vreselijke klantenservice. Niet klantvriendelijk en totaal niet service gericht. Denken niet in oplossingen maar hanteren de methode pap en nat houden. Wel echt vervelend als je veel geld aan een order hebt besteed zonder het krijgen van het product en geen concrete oplossing ontvangt. De manager van deze afdeling zich moeten schamen en het bestuur zou kritisch moeten kijken naar deze prestatie.
Even voor de beeldvorming: ik wacht al 1,5 maand op m’n product en heb meer dan 20 e-mails gestuurd.

7 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.