Super tevreden over Old Inn Wonen! Ze hebben een ontzettend groot en mooi assortiment, waardoor er voor iedere woonstijl wel iets te vinden is. De showroom is ook zeker de moeite waard om te bezoe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wij hebben onze eettafel dressoir kast en tv meubel gister binnen gekregen het staat prachtig. Nu ook nog een nieuwe salontafel dus wij gaan eerdaags weer online shoppen of gewoon even langs bij deze... Ver mais
Iets meer dan een week geleden de ovale Madrid eettafel besteld bij Old Inn Wonen. Een paar dagen later kreeg ik al bericht dat de levering was ingepland en werd ik ook netjes op de hoogte gehouden... Ver mais
Onze tv meubel is vandaag geleverd na hem afgelopen zaterdag gekocht te hebben ( nu woensdag) Prachtige kwaliteit en mooie prijs! heel erg blij met de snelle service en dito meubel. Tevens stoelen... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 93% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Ne jamais commander sur ce site aucun…
Ne jamais commander sur ce site aucun service client, j’ai commandé deux tables, j’en ai eu une un mois après la commande et l’autre je ne l’ai jamais reçu site à fuir

Resposta da oldinn.nl
Oldinn is achteraf voor mij een van de…
Oldinn is achteraf voor mij een van de beste winkels gebleken. Ik heb anders gedacht over hun. Communicatie van mij kant was achteraf te slecht geweest en dat heb ik hun verweten. Ze hebben mij klacht super goed behandeld en opgelost. Resultaat is dat ik nou nergens anders meubels koop en zijn er een klant bij hebben. Excuses voor alle negatieve mailtjes die ik jullie stuurde, jullie hebben overal netjes op geantwoord. Ik zou iedereen jullie adviseren. Succes met jullie zaak. De 5 sterren meer dan verdiend

Très mauvaise expérience
Très mauvaise expérience, je n’ai plus de nouvelles ! Et ce, malgré mes nombreuses relances.

Resposta da oldinn.nl
In april in de showroom een prachtige…
In april in de showroom een prachtige Deens ovale tafel besteld voor een bijzonder leuke prijs. Een paar dagen later kon ik zonder problemen de order wijzigen (een kleinere tafel).
Inmiddels binnen afgesproken termijn. De tijd van bezorging werd goed bijgehouden en ik werd daarnaast nog telefonisch benaderd over de exacte tijd. Top. De tafel werd netjes en goed verpakt afgeleverd. Ik ben super onhandig, maar met de duidelijke instructies en onderdelen kon ik de tafel zelf in elkaar zetten. Ik ben er heel blij mee.

Prachtige tafel
Een tijdje geleden hadden wij een tafel gekocht bij Oldinn wonen. Na het uitpakken en makkelijk in elkaar zetten van de tafel waren we zo blij met het eindresultaat. Het is een prachtige tafel die tijdloos oogt. Super blij met onze keuze. Dankjulliewel Oldinn wonen

Resposta da oldinn.nl
Wij hebben hier een eettafel besteld
Wij hebben hier een eettafel besteld. Op de gok, via afbeeldingen. De tafel is super mooi, betaalbaar en van goede kwaliteit. Ook werd hij binnen de gestelde termijn geleverd.

Een heel fijn bedrijf
Een heel fijn bedrijf, ik heb meerdere kasten besteld en vindt ze prachtig.
Zeker aan te raden als je wat nieuws wilt voor weinig geld. Goede service en alles tot. In de puntjes geregeld.
Kan niet wachten om weer wat te bestellen. Toppers

Aanrader!
Hele mooie kwalitatieve eettafel besteld! Er was een verkeerde poot geleverd, eventjes moeten wachten op terugkoppeling van de klantenservice maar het is heel netjes opgelost! Aanrader.

Resposta da oldinn.nl
Prachtige tafel ontvangen en de…
Prachtige tafel ontvangen en de levering was ook prima georganiseerd!

eettafel
Heb een eettafel gekocht, hij werd snel bezorgd en de tafel is prachtig ben er heel blij mee!

Resposta da oldinn.nl
Mooie tafel geleverd, heel blij mee staat te schitteren in de eetkamer.
Mooie tafel geleverd, Deens ovaal. Communicatie was goed . Nette service.

Resposta da oldinn.nl
De tafel was veel mooier dan ik in…
De tafel was veel mooier dan ik in gedachte had. Hele mooie houtskleur en de bezorger was heel professioneel en zette de producten netjes in mijn hal.
Ging er heel voorzichtig mee om. Heel mooi product ! Goede ervaring

Resposta da oldinn.nl
De salontafeltjes online besteld en…
De salontafeltjes online besteld en komen volledig overeen met de foto’s. De levering exact zoals aangegeven. Wij zijn er heel blij mee en komen vast terug.

Resposta da oldinn.nl
Hoogwaardige kwaliteit houten eettafel voor een kleine prijs
Ontzettend blij met mijn nieuwe eettafel. Supermooie kwaliteit hout en snelle levering!

Resposta da oldinn.nl
Fantastische service en een prachtige stoel!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! De stoel is van mooie kwaliteit, zit heerlijk en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.
Ook de bestelling verliep soepel en overzichtelijk, en de bezorging was uitstekend geregeld. Alles werd netjes en op tijd geleverd.
Al met al een hele fijne ervaring. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen en kan deze winkel van harte aanbevelen!

Resposta da oldinn.nl
Tweemaal besteld bij Old Inn Wonen. Eerst de Rome eettafel en later toch nog de salontafels en tv meubel uit dezelfde serie besteld! Beide keren zeer tevreden over zowel de bestelling als het contact met de verkopende partij. Levering gaat ontzettend fijn, ze bellen 20/30 min vooraf dus als je net zoals ik in de buurt werkt hoef je niet een hele dag vrij te nemen voor een levering zoals bij vele andere woonwinkels.
Top bedrijf, goede service en zeker een goede prijs kwaliteitverhouding!

Resposta da oldinn.nl
Zeer mooi tv meubel gekocht
Zeer mooi tv meubel gekocht , fijne en snelle levering , prijs en kwaliteit super 👍

Resposta da oldinn.nl
10 sterren plus voor Oldinn Wonen en Debby!
10 sterren plus voor Oldinn Wonen en Debby!
Wat een topservice! Hier zeg je echt 'U' tegen! Ik wil Debby in het bijzonder noemen, want zij heeft mij fantastisch geholpen en was vanaf het eerste moment ontzettend klantgericht. Ik heb hier prachtige salontafels gekocht voor mijn zoon en schoondochter. De tafeltjes zijn ook echt heel erg mooi en staan prachtig. Mijn zoon en schoondochter zijn er dan ook heel erg blij mee! De aflevering was ook super netjes; de levering was erg vlot en de chauffeur was ontzettend vriendelijk.Per ongeluk was de prijs verkeerd geplaatst op internet, waardoor ik de salontafels in eerste instantie tegen de iets duurdere prijs had gekocht. Nadat ik de klantenservice een mailtje had gestuurd, kreeg ik direct reactie en werd ik netjes gebeld. Zonder enige discussie kreeg ik de tafels alsnog voor de lagere prijs. Dat is echt geweldig! Maar ook al was het niet mogelijk geweest om de prijs aan te passen, dan nóg had ik deze review geplaatst. Ik kan me namelijk simpelweg niet meer heugen wanneer ik voor het laatst zo snel en vriendelijk ben geholpen. De vriendelijkheid was oprecht, niet gemaakt of omdat het moet, maar gewoon echt gemeend. Tegenwoordig kennen veel zaken geen echte service meer.Debby dacht daarnaast ook heel fijn mee met het zoeken naar nog meer bijpassende meubels voor mijn zoon en schoondochter. Dit is absoluut geen slijmerij, want zo ben ik niet, maar ik vind dat als je zo snel, netjes en vriendelijk wordt geholpen, dit ook zeker gezegd mag worden. Klagen is voor de meeste mensen altijd makkelijker, maar recht is recht en krom is krom. Dit is simpelweg hoe het is gegaan en ik meen elk woord.Mijn complimenten voor Oldinn Wonen en specifiek voor Debby. Dank je wel, Debby, voor al jouw service, je vriendelijkheid en je klantgerichtheid. Daar kunnen veel bedrijven in deze tijd nog wat van leren! Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Dit is mijn manier om iets moois terug te doen voor jullie. Groetjes, Esmeralda Frankel

Resposta da oldinn.nl
Geweldige ervaring met dit mooie bedrijf
Deze week onze tafel en stoelen binnen gekregen van dit topbedrijf!!
Wij zijn naar de fysieke winkel geweest ( voor ons 2,5 uur rijden) maar het was het meer dan waard. Een warm onthaal met een kopje koffie. Wij werden vrij gelaten om door de showroom te lopen, zeer prettig. Mevrouw die daar aan het werk was dacht heel erg mee met ons.
Geweldige spullen en goede kwaliteit! Daarom de mooie Lissabon eettafel besteld en de japandi eetkamerstoelen. Zelfs al binnen een week geleverd!!
Met het uitpakken van de tafel dacht ik bij mezelf al, hmmm ik heb de verkeerde maat uitgekozen. Toen gelijk contact gelegd met Old Inn wonen. Goede tafel in bestelling gezet. Mevrouw was heel erg klantvriendelijk aan de telefoon, retourneren was geen probleem en er werden zelfs de normaal daarbijbehorende kosten geschrapt. Wat een topservice. Ook de heren van het vervoer in een woord top!! Netjes meegeholpen tot in de woning. Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo meedenkt over van alles.
Ik heb onze goede ervaringen gedeeld binnen onze kringen, en dit is niet de laatste keer dat wij spullen bij jullie zullen bestellen!
Nogmaals bedankt, top service !!

Slechte kwaliteit, beschadigingen, 2 maanden gewacht
Na 2 maanden wachten arriveert eindelijk mijn eettafel en stoelen. Tussendoor meermaals contact gehad en toen gaf men aan dat de tafel al binnen een week beschikbaar is maar men pas alles verzend wanneer de bestelling compleet is. Toen de bezorger mij het tafelblad gaf zag ik al gelijk dat er een beschadiging aan de doos zat. Toen heb ik de bezorger gesommeerd te wachten tot ik het blad gecontroleerd heb. Toen ik de doos wilde openen zag ik dat de doos al eens open gemaakt is. Je kunt het al raden een vreselijke beschadiging op de zijkant en onderkant van het blad. Toen heb ik de dozen van de stoelen extra goed nagekeken maar er was geen ‘transport’ schade of reeds geopende dozen te bekennen. De stoelen heb ik daarom in ontvangst genomen en de eettafel niet. Echter bij het controleren van alle stoelen valt me op dat er binnen bij de naden op 2 plekken van dus alle stoelen een stuk stof mist van zeker 2 bij 3cm! Ongelooflijk! Laat je niet misleiden door de kortingen! Het is gewoon prul wat ze verkopen! Je bent gewaarschuwd! Ik schrijf alleen een review als het echt uitzonderlijk slecht is! Alleen om mensen te waarschuwen!