OLKA Sportresor Opiniões 1649

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Förutom att upplevelsen på Emirates och av Arsenals spel var en 10 i sig så hade vi bra platser. Trevligt med bar och dryck. Om jag skulle säga något så kändes matbiten och drycken lite mycket snabb "... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Priset är vad det är men man får vad som utlovas. Biljetterna till Liverpool-Galatasaray levererades drygt två dygn före matchen, Olka skickade flera mail om vad som ingick och hur allt funkade på pla... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

OLKA var svært god på å tilrettelegge treningsleir for oss på relativt kort varsel. Vi var en gruppe på totalt 37 personer, og det var 7 uker til avreise. Vi fikk et bra hotell med god plasseri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra anläggning, ny bassäng med varmt i vattnet. Mycket bra hotell med mycket bra mat anpassat för idrottstrupper. Nära till bassängen ca 3-4 min vilket är toppen. Behövs lite mer iordningställande kr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico
  2. Agência de turismo desportivo

Sobre OLKA Sportresor

OLKA Sportresor arrangerar träningsläger, cuper, konferensresor & fotbollsresor! Hos oss bokar du sportresor i världsklass, även Formel 1- & tennis-resor.

Varje år reser över 50 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!

OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.

Välkommen till OLKA

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Mycket bra information

Mycket bra information genom hela processen. Ja, biljetterna kom mindre än ett dygn innan matchen men inget OLKA kunnat påverka. Men kändes ändå tryggt då informationen varit tydlig. Mycket nöjd!

22 de novembro de 2025

Vi bokade träningsläger i Gimo

Vi bokade träningsläger i Gimo, väldigt bra boende, extremt bra mat serverades, inomhushallen var bra, gym och simhallens tillgänglighet och närhet ett perfekt komplement till fotbollsträningen
Kan varmt rekommendera upplägget och platsen

21 de novembro de 2025

Hej Karen!

Tack för de fina orden och för att ni valde att boka ert träningsläger genom oss! Fantastiskt att höra att Gimo levererade både på boende, mat och träningsmöjligheter – precis så vi vill att ett läger ska kännas.

Vi uppskattar verkligen att ni vill rekommendera upplägget vidare och hjälper er gärna igen när det är dags för nästa träningsläger.

Classificada 3 em 5 estrelas

Varför måste man boka hotell genom er…

Varför måste man boka hotell genom er för att medverka på cupen ? Tänk om man har ett annat alternativ till boende bokat ? Tex privat??

11 de novembro de 2025

Hej Anna!

Tack för att du hör av dig och delar dina synpunkter. Som exklusiv partner till Prague Masters hanterar vi alla bokningar, lagregistreringar och logi för samtliga deltagande svenska lag. Därför bokas boendet genom OLKA som en del av turneringens upplägg.

Vi förstår att det kan väcka frågor om man har andra boendealternativ i åtanke, och vi uppskattar att du delar din feedback.
Hoppas att ni ändå hade fina dagar i Prag tillsammans med laget och en bra turneringsupplevelse.

Allt gott,

En fantastisk upplevelse!

En fantastisk upplevelse i trygga händer från bokning till resa. Kommer starkt rekommendera att resa med OLKA.

24 de outubro de 2025

Hej Johanna!

Stort tack för ert fina omdöme! Fantastiskt att höra att ni fick en så bra upplevelse från bokning till hemresa – precis så vill vi att det ska kännas när man reser med OLKA.

Vi blir verkligen glada över att ni vill rekommendera oss vidare, och hoppas att vi ses igen när det är dags för nästa cupäventyr!

Väldigt serviceinriktade

Väldigt serviceinriktade, det var aldrig några problem att justera något i bokningen. Snabb återkoppling!

31 de outubro de 2025

Hej Sara!

Stort tack för ert fina omdöme och för att ni reste med oss till Football Cup Barcelona! Så roligt att höra att ni uppskattade servicen och snabb återkoppling – precis så vi vill att det ska kännas när man bokar med oss.

Hoppas turneringen bjöd på både härliga matcher och många nya roliga minnen. Vi ser fram emot att hjälpa er igen nästa gång det vankas cupäventyr!

Team OLKA Sportresor

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.