In de eerste plaats is de kwaliteit van de op maat gemaakte zijwand hartstikke goed en ziet er mooi uit. Ook mooi trouwens dat je het kan laten maken in verschillende kleuren en met "raampjes" waar... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Het is tegenwoordig normaal dat je iets besteld en dat volgens afspraak geleverd krijgt. Wat nog niet normaal is, is goede klantenservice... ook als je, zoals in mijn geval, zélf verkeerd zit. Lang ve... Ver mais
We wilden een goede tent, dus niet gekozen voor de goedkope optie. Toen we hem op wilden zetten, bleek het opdraaimechanisme niet te werken. We hebben toen telefonisch contact gehad en kregen snel ee... Ver mais
Kwaliteit ok voor zijn prijs,duurzaamheid moet nog blijken Levering duurde wel lang voor product dat op voorraad was,verstuurd van Staphorst naar Meppel dan naar Heereveen,dan Goes en uiteindelijk n... Ver mais
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Prima producten
Prima producten, uitstekende service.
Een lampje bleek na installatie niet te werken, zonder probleem nieuw lampje toegestuurd gekregen
Had mooie tentzeilen gekocht
Had mooie tentzeilen gekocht, antraciet maar niet goed opgelet met bestellen vd extra verlengstukken en werd keurig netjes gebeld of deze ook antraciet moesten zijn zwart.
Helemaal top van ze. Echt een aanrader!
Snel en efficiënt
Snel, efficiënt, en het product was prima van afmetingen en kwaliteit
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering
Outmate steekt inderdaad met kop en…
Outmate steekt inderdaad met kop en schouders er bovenuit! Ik ben erg tevreden over de 6mX4m partytent, opbergtassen en accessoires. Alles werd zeer goed verpakt geleverd volgens afspraak. De kwaliteit is uitzonderlijk goed en de tent heeft een chique uitstraling. Alles is degelijkerer, doordachter en beter uitgevoerd dan bij andere leveranciers van partytenten. Deze partytent kan echt heel wat jaartjes mee en we zullen er nog lang plezier aan beleven! Top koopervaring!
Mooi schaduwdoek
Mooi schaduwdoek. Lijkt goed stevig. Lichte kleur houd thet terras goed licht.
Duidelijke en goede communicatie
Duidelijke en goede communicatie. Mijn schaduwdoek ziet er mooi en strak uit.
Nalevering was ook zeer snel en correct afgehandeld
Goede service na aankoop
keurig verzorgt
prima kwaliteit juiste afmeting en goed verpakt verzonden.
Lichtslang besteld zeer snelle…
Lichtslang besteld zeer snelle levering, mooi product niet dat witte licht, zeer tevreden
Zeer snel geleverd en ben tevreden met…
Zeer snel geleverd en ben tevreden met de zijwand zeilen alhoewel de maten niet kloppen maar dat is ons eigen schuld had 2x2 moeten zijn en is nu 2x 2.20 maar de kwaliteit is beter als de tent die we ooit gekocht hebben zeer goed pvc zeil .Onlangs hebben we ook een nieuw dazeil besteld ook van zeer goede kwaliteit.
wij zijn heel tevreden , daar wij vroeger al aankopen geplaatst hadden bij Jullie !!! TOP
Wij zijn heel tevreden daar we vroeger reeds aankopen gedaan hebben op jullie site.
Goed product en ook vlugge levering !!
Veranda zeil
Duidelijke beschrijving van het product! Ik heb een veranda zeil besteld, binnen 2 dagen geleverd! En super kwaliteit ook👍
Let op!!
Een grote tent bij dit bedrijf besteld.
Het zal vast een prima bedrijf zijn, wij kregen alleen een tent met beschadiging in het dakzeil.. Dit kwam zo uit de doos, en is niet bij ons gebeurd.. Als je de kleine lettertjes leest bij dit bedrijf moet je binnen 24u na levering de hele tent checken anders hoef je geen service te verwachten, anders dan een reparatiesetje.. Let dus goed op als je een tent besteld moet je hem meteen checken op beschadigingen! Jammer!
Er zit teveel speling op de moer en de…
Er zit teveel speling op de moer en de paalconnector waardoor deze niet goed te monteren is, zelf na voorboren.
Gebruiksvriendelijke site
Heldere website, duidelijk en gemakkelijk in te vullen.
goede informatie over het verloop van de bestelling / levering.
Snelle en correcte levering
Op een eenvoudige manier de artikelen online kunnen bestellen. Snelle en correcte levering. De artikelen voldeden aan de verwachting.
Top bedrijf
Top bedrijf. Snelle levering. Goed contact en top spullen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.