Outmate Opiniões 613

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

In de eerste plaats is de kwaliteit van de op maat gemaakte zijwand hartstikke goed en ziet er mooi uit. Ook mooi trouwens dat je het kan laten maken in verschillende kleuren en met "raampjes" waar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is tegenwoordig normaal dat je iets besteld en dat volgens afspraak geleverd krijgt. Wat nog niet normaal is, is goede klantenservice... ook als je, zoals in mijn geval, zélf verkeerd zit. Lang ve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We wilden een goede tent, dus niet gekozen voor de goedkope optie. Toen we hem op wilden zetten, bleek het opdraaimechanisme niet te werken. We hebben toen telefonisch contact gehad en kregen snel ee... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Kwaliteit ok voor zijn prijs,duurzaamheid moet nog blijken Levering duurde wel lang voor product dat op voorraad was,verstuurd van Staphorst naar Meppel dan naar Heereveen,dan Goes en uiteindelijk n... Ver mais

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

613 opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

Had een pre order gedaan begin mei

Had een pre order gedaan begin mei, en pas rond 15 mei zou deze bezorgd worden.
Nu kreeg ik de order al op 8 mei thuisbezorgd.
Het was een dakzeil.
Deze zat in een doos, in een plastic zak.
Perfect verzorgd geleverd en nog eerder dan gepland.
THANKS OUTMATE 👍

16 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Product en klantenservice zijn top!

Product en klantenservice zijn top!

Na lang zoeken en twijfelen ging ik over tot de aankoop van een vouwtent. Het personeel van Outmate hielp me met de juiste keuzes te maken en deze keuzes stonden niet gelijk aan de duurste keuzes. Ze raadden me niet het duurste product aangezien ik aangaf dat ik deze tent sporadisch zou gebruiken.

Ik kocht een premium vouwtent van 3x4,5 en zette deze gisteren voor de eerste keer op. Bij het uitpakken, bleek al direct dat deze tent niet zo'n rommel was als je in veel doe het zelf zaken of andere webshops kan kopen. Het materiaal de constructie en van het zeil voelen kwalitatief aan.

Bij het uitpakken, bleek één zijwand niet in perfecte staat te verkeren. Na contact op te nemen met een medewerker van outmate, kreeg ik binnen de 24u een nieuw onderdeel toegestuurd.

Van een goede klantenservice gesproken! TOP!

15 de maio de 2025

Outmate bedankt!

Super! De barkrukken zijn van goede kwaliteit, snel geleverd en wanneer er iets is lossen ze het snel op. Een aanrader!

15 de maio de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Helaas niet passedHallo om een eerlijk review te…

Hallo om een eerlijk review te omschrijven vond Ik wat het materiaal betreft alles oké maar qua maatvoering vond ik het een stuk minder geen rechte lijnen en een zijkant liep naar binnen waardoor het niet paste. Dat vond ik erg jammer dus retour gedaan. Is al weer bij Outmate terug en wacht op geld terug. Groet TdW

7 de maio de 2025

Uitstekende service

In maart 2024 kocht ik bij Outmate.nl een terrastafel. Deze heeft sindsdien ca één jaar buiten op mijn balkon gestaan. Het blad begon ennigszins bol te staan. Per mail vroeg ik aan Outmate wat te doen. Zij stuurden mij per omgaande een nieuw blad met de bevestigingspunten. Klasse!!

24 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte klacht afhandeling

Op 11 november 2024 Tent gekocht. direct betaald 5 bij 10 pvc clasic
wordt in 5 dozen aangeleverd.
5 dozen ontvangen. so far so good. opzet instructie komt niet overeen met het aantal onderdelen. op zaterdag de voicemail ingesproken. dinsdag erop zelf maar gebeld. aangegeven dat er nog niet was gereageerd, reactie was... daar kunnen wij niet aan beginnen om de voice mail af te luisteren. Dat wij in de problemen waren gekomen, daar ging meneer niet op in. Wij willen de koop ontbinden. en het geleverde retour sturen, omdat het product niet voldeed aan de verwachting.
wij ontvingen een mail dat als de tent compleet was, wij de kosten van de retour zending moesten betalen.
Nu een week geleden maar weer zelf gebeld.
Volgens meneer was de zending wel compleet maar was het onze fout dat wij een verkeerde opzet instructie hadden. op de website staat nl wel de juiste opzet instructie. Deze meneer kan zich prima overal uit kletsen.

Ik zou dit bedrijf niet adviseren klantenservice daar hebben zij nog niets van begrepen.

Erik van Vessem

3 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Outmate, zeker geen aanrader

Betreft Outmate, begin dit jaar heb ik daar 2 zeilen gekocht voor mijn overkapping. Het bestellen en de hulp hierbij van Outmate was ok. Toen we de zeilen hadden ontvangen en geplaatst, constateerden wij toch een slechte afwerking. Ik heb daar foto’s van genomen en naar Outmate gestuurd, ik heb nergens om gevraagd. Hun reactie was, inderdaad het had beter gekund, ik kon ze terugsturen of een financiële compensatie krijgen. Ik heb voor het laatste gekozen, de zeilen hingen al en de kwaliteit op zich was ok.
Enkele maanden later vroeg ik een offerte voor zeilen aan de voorkant. Als reactie kreeg ik al direct dat ik op voorhand akkoord moest zijn met de kwaliteit van het nog te leveren product. Want ik had de vorige keer een enorme compensatie gekregen en dat zou nu zeker niet gaan gebeuren. Toen ik aangaf dat ze zelf met dat voorstel waren afgekomen was dat ineens geen waar, enfin een aantal heel vervelende berichten van de betreffende “verkoper”met als resultaat dat hij liever niet aan mij verkocht. Ongelooflijk, nog nooit zo een brutale a-commerciële mens meegemaakt. Zeker geen aanrader, alle berichten en foto’s kunnen worden getoond indien nodig

19 de outubro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

We hadden een prikkabel gekocht met…

We hadden een prikkabel gekocht met lampen erbij. Helaas was er eentje stuk en eentje had ik zelf kapot gemaakt. Eén mailtje naar Outmate en het werd geregeld. Top en dank voor de goede afwikkeling.

15 de julho de 2024

easyup tent

Super easyup tent gekocht in maart nu de zijwanden ook bij hun gekocht alles past super👍
zijn echt mooie partytenten die je heel makkelijk opzet de wanden hang je er heel makkelijk aan en zit er mooi strak aan

18 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

3 mooie tafels met houten blad besteld…

3 mooie tafels met houten blad besteld waar tijdens het vervoer blijkbaar iets niet goed is gegaan. Dat net voor het ons feestje. Direct gebeld met het team van Outmate en die hebben het direct voortreffelijk opgelost. Heel fijn en het was nog een erg leuk feestje 🍾!

4 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik…

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit bedrijf een top bedrijf vind, in de bestelling een klein ding wat ontbrak en na een mailtje word het nog toegestuurd naar me, de reactie op mijn mail die ik laat in de avond stuurde werd gelijk gereageerd dus een dikke duim omhoog voor Outmate.

13 de junho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.