Outmate Opiniões 613

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

In de eerste plaats is de kwaliteit van de op maat gemaakte zijwand hartstikke goed en ziet er mooi uit. Ook mooi trouwens dat je het kan laten maken in verschillende kleuren en met "raampjes" waar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is tegenwoordig normaal dat je iets besteld en dat volgens afspraak geleverd krijgt. Wat nog niet normaal is, is goede klantenservice... ook als je, zoals in mijn geval, zélf verkeerd zit. Lang ve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We wilden een goede tent, dus niet gekozen voor de goedkope optie. Toen we hem op wilden zetten, bleek het opdraaimechanisme niet te werken. We hebben toen telefonisch contact gehad en kregen snel ee... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Kwaliteit ok voor zijn prijs,duurzaamheid moet nog blijken Levering duurde wel lang voor product dat op voorraad was,verstuurd van Staphorst naar Meppel dan naar Heereveen,dan Goes en uiteindelijk n... Ver mais

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

613 opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 1 em 5 estrelas

Kinder biertafel gekocht en bleek bij…

Kinder biertafel gekocht en bleek bij levering al door 2 klanten was teruggestuurd. Zitbank was plank krom en steun onder tafel viel er spontaan uit. Zitbank wiebelde dus gevaarlijk voor kleine kinderen.
Zelf gerepareerd. Na telefonisch kontakt niet erg prettig behandelt. Is niet mijn verantwoording zegt de eigenaar. Slechte zaak, advies niet kopen kans op 2e hands artikelen te krijgen.

23 de dezembro de 2019

Aankoop zijwand 8 meter

Onlangs een zijwand van 8 meter gekocht om onze veranda voor de winter dicht te kunnen maken.'
Vandaag besteld, morgen in huis en dit was ook zo.
Zijwand is van een goede kwaliteit, niet te dun,
Klopte ook wat de beschrijving zei dat hij iets korter als 8 meter zou zijn, dit hebben we opgelost daar een extra paal aan de laatste staander te maken.
Hopen dat we er veel plezier van gaan hebben

5 de dezembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeil voor overkapping gekocht

Zeil voor overkapping gekocht, blijkt meer als tien cm verschil in te zitten, 4 meter is 387 onderkant nog minder dus ook niet recht, hoogte zou twee meter zijn maar afgerond 1,90 een cm of twee oke maar tien?

19 de outubro de 2019
Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer goed geholpen middels de chat

Zeer goed geholpen middels de chat
Aleen er was gezegd tegen mijn dat de tent 6 met lang zou zijn dat ik ook minimaal nodig zou hebben maar hij is 5.90 meter lang
De hoogte zou zijn 2.20 zonder flap jaar dat is 2.10 meter zonder flap.

14 de outubro de 2019

We zijn super tevreden

We zijn super tevreden. Deze kleden waren precies wat wij zochten voor onze overkapping om hem wind en water dicht te maken.
Ook zijn wij super tevreden over de snelle levering.
Wij zullen jullie zeer zeker aanbevelen bij anderen.

8 de outubro de 2019

Heel tevreden

Heel tevreden, kreeg gelijk een mail dat de bestelling in ontvangst was genomen, en kreeg ook een mail wanneer de tent geleverd zou worden.
Dank jullie wel

Groetjes Alina Oosterveen

8 de outubro de 2019

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.