Parasol-shopOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super mooie parasol, we hadden al twee grote parasols bij jullie ooit gekocht en deze past er prima jij. Snel geleverd, goed verpakt en prima kwaliteit! Top

Classificada 4 em 5 estrelas

Alles goed geleverd, alleen de site afbeelding van de parasol was wit en groot model, maar levering was goed volgens omschrijving klein en antraciet model, dus foto op site mag beter. Is dan altijd t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobília ao ar livre

Parasolshop heeft de grootste collectie parasols van de Benelux. Je vindt bij ons zowel stokparasols, zweefparasols, muurparasols als horecaparasols. Het hele jaar door scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Het grootste deel van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar en daardoor binnen één werkdag bij je in huis. Kijk voor inspiratie op onze website of bezoek de showroom. Voor actuele openingstijdens zie de website.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

154 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super mooie parasol

19 de junho de 2026

Topservice van Parasol-Shop

Door omstandigheden had ik het vervangingsdoek dat ik eerder had besteld nog niet gemonteerd. Helaas is mijn parasol tijdens de storm van afgelopen weekend kapot gewaaid, waardoor ik het nieuwe doek niet meer kon gebruiken en een compleet nieuwe parasol nodig had.
Ondanks dat de retourtermijn van het doek al was verstreken, deed Parasolshop hier totaal niet moeilijk over. Ik kon het ongebruikte doek gewoon retourneren en direct langskomen om een nieuwe parasol uit te zoeken. Samen hebben we ook nog gecontroleerd of de nieuw parasol op het bestaande ingemetselde voetanker past . Dat noem ik echt meedenken en uitstekende klantenservice. Bedankt!

29 de junho de 2026

Beste Rene,

Bedankt voor je mooie bericht.

Fijn om te horen dat we je op deze manier hebben kunnen helpen en dat er samen een passende nieuwe parasol is uitgezocht. We denken graag mee in dit soort situaties, zeker wanneer een product ongebruikt is en er een goede oplossing mogelijk is.

Veel plezier met de nieuwe parasol.

perfect zoals voorgesteld

Vervangdoek past perfect op mijn parasol, zeer tevreden!

19 de junho de 2026

Beste Thomas,

Bedankt voor je positieve bericht.

Wat fijn dat het vervangdoek goed past en helemaal naar wens is.

2 x iets besteld

2 x iets besteld, het werd snel opgestuurd, goed op de hoogte gehouden.

26 de junho de 2026

Beste Monica,

Bedankt voor je bericht.

Fijn om te horen dat beide bestellingen snel zijn verzonden en dat je goed op de hoogte bent gehouden. We waarderen het dat je dit met ons deelt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, correcte communicatie (over bv levertermijn)

18 de junho de 2026

Beste Davy,

Bedankt voor je bericht.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel besteld en snel opgestuurd

Snel besteld en snel opgestuurd! Ook toen ik verkeerde onderdeel had besteld, was het contact snel hierover en mail met juiste bestel link gelijk opgestuurd. Ook deze snel in huis en retour gestuurd product ook snel retour betaald. Top service!

25 de maio de 2026

Resposta da Parasol-shop

Bedankt voor je review Babette. Wat fijn om te lezen dat je het positief hebt ervaren dat alles snel en prettig is verlopen. Veel plezier met je bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik werd goed geïnformeerd en geholpen

Ik werd goed geïnformeerd en geholpen. Ook werd mij zonder vragen aangeboden dat ik het product nog 2 weken terug kon sturen zou het niet passen. Persoonlijke benadering en behulpzaam. Prijs en verzending waren ok.

29 de maio de 2026

Resposta da Parasol-shop

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Dit waarderen we enorm! Veel plezier met je aankoop!

Classificada 4 em 5 estrelas

Alles goed geleverd

Is dan altijd twijfel over wat geleverd wordt, dus lees goed de omschrijving.

2 de junho de 2026

Resposta da Parasol-shop

Beste John, dank je wel voor je feedback. We gaan ermee aan de slag

Snel geleverd

Snel geleverd , en precies vlgs omschrijving , kan nu mijn parasol weer plaatsen

23 de maio de 2026

Bedankt Ad!

Bezorging snel

Bezorging snel, goede kwaliteit, snel vinden op de site

13 de maio de 2026

Bedankt voor je review Margreeth

Classificada 5 em 5 estrelas

bestelling tijdig geleverd en…

bestelling tijdig geleverd en parasoldoek voldoet volledig aan de verwachting.

27 de abril de 2026

Resposta da Parasol-shop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de bestelling op tijd is geleverd en dat het parasoldoek volledig aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee!

Classificada 1 em 5 estrelas

Vreselijke kwaliteit

Vreselijke kwaliteit. De parasol kraakt en piept als hij uitgeklapt staat. Zat scheurtje in het hout van de voet. Er werd gezegd dat natuur product is. En ik hem maar moet insmeren…….
Ook is de stok uit 2 delen en werkt met een draai schroef. Maar zit gewoon speling dan nog tussen en beweegt heletijd

8 de abril de 2026

Resposta da Parasol-shop

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat de parasol niet aan je verwachtingen voldoet. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

Hout is inderdaad een natuurproduct, waardoor kleine oneffenheden kunnen voorkomen. Grote scheuren of duidelijke gebreken horen daar uiteraard niet bij. We nemen je feedback mee om onze producten en service verder te verbeteren.

Classificada 2 em 5 estrelas

⭐ Hoge retour kosten

Ik heb bij Parasolshop een parasol en beschermhoes besteld voor €213,95. De parasol heb ik alleen kort bekeken, nog volledig in het plastic. Hij bleek echter te zwaar voor mijn balkonreling, waardoor ik hem wilde retourneren.
De retourkosten bleken €50 te zijn. Omdat dit bedrag hoog is voor een product dat in nieuwstaat wordt teruggestuurd, heb ik gevraagd of de winkel zelf ook €50 transportkosten had betaald. Op die vraag kreeg ik meerdere keren geen concreet antwoord. Er werd alleen aangegeven dat de heenzending “voor hun rekening” was, maar niet of dit bedrag daadwerkelijk overeenkomt met de €50 die ik moet betalen.
Daarnaast wordt de parasol verkocht voor €179. Dat doet vermoeden dat de verzendkosten al in de verkoopprijs zijn verwerkt, zoals veel webshops doen bij grote producten. Dat maakt het extra onduidelijk waarom er bij retour nog eens €50 wordt gerekend. Ook heb ik nooit een specificatie of bewijs gezien van deze €50, waardoor ik het bedrag alleen maar kon aannemen. Dat draagt niet bij aan een transparante communicatie.
Uiteindelijk heb ik mijn aankoopbedrag teruggekregen, maar wel minus €50 retourkosten. Voor mij voelt dit als een onredelijk hoog bedrag en een werkwijze die klanten ontmoedigt om te retourneren. Jammer, want het product zelf was verder prima — alleen niet geschikt voor mijn balkon.

De reactie van Parasol Shop bevestigt mij vermoeden, het artikel word duurder weggezet met daarin de verzendkosten naar de klant, dus de parasol word duurder aangeboden. Niet netjes toch?

25 de maio de 2026

Resposta da Parasol-shop

Bedankt voor je uitgebreide review en feedback. Jammer om te lezen dat de parasol uiteindelijk niet geschikt bleek voor je balkon. We begrijpen dat retourkosten van dit formaat als vervelend kunnen worden ervaren, zeker wanneer een product in nette staat wordt teruggestuurd.

Bij grotere artikelen zoals sommige parasols zijn de transportkosten helaas aanzienlijk hoger dan bij standaard pakketten. Deze kosten gelden zowel voor de levering als voor een retourzending. We proberen hierin zo transparant mogelijk te communiceren via onze voorwaarden en klantenservice.

Fijn om te horen dat het product zelf verder naar wens was en dat het aankoopbedrag netjes is terugbetaald. Je feedback nemen we mee om onze communicatie rondom retourkosten verder te verbeteren.

Wat betreft de verzendkosten: Begrijpelijk dat je dit zo ervaart. Toch klopt die conclusie niet. De verkoopprijs van de parasol is niet opgebouwd als “productprijs plus verborgen verzendkosten”. Zoals bij veel grotere artikelen hebben we te maken met aparte transportkosten, zowel bij levering als bij retour.

De heenlevering nemen wij voor onze rekening. Wanneer een artikel retour komt, worden de retourkosten apart doorberekend, zoals ook in onze retourvoorwaarden staat vermeld. We vinden het jammer dat dit voor verwarring heeft gezorgd.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.