Parkcare.nl Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit bedrijf is heel slecht tot niet bereikbaar. Ik heb een parkeerplaats nabij Schiphol met transfer geboekt. Blijkt de boeking via parkcare bij Holiday Extra (een DUITS bedrijf) te lopen. Ik heb een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij aankomst, gelijk geholpen. Wachttijd nihil. Vervolgens met transfer naar vliegveld, super snel. Park-ID mee, super duidelijk. Bij terugkomst, één belletje (Park-ID doorgeven) en binnen 5 minu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Reseveren is super eenvoudig en met een paar klikken gedaan. bij aankomst gaat de slagboom open na kenteken check, dus geen gedoe met intercom of dichte slagbomen. Ook de parkeerplaatsen zijn rui... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service! Vriendelijk, snelheid, geen enkele stress. Duidelijk aangegeven middels een kaartje wat te doen als je terug aankomt op het vliegveld. En auto stond klaar, deuren reeds geopend om al j... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Site de comparação de preços

ParkCare is de website waarmee u parkeeraanbieders en locaties bij vliegvelden kunt vergelijken en reserveren. Bij elke aanbieder staat extra informatie zoals de gemiddelde klantenbeoordeling, de prijs, de afstand tot het vliegveld. ParkCare biedt verschillende parkeeropties aan. Zo is er Shuttle Parking, Valet Parking, Park, Sleep & Fly en loopafstand parkeren. Door het brede aanbod is er altijd wel een parkeerplek die aansluit bij uw wensen. Heeft u uw keuze gemaakt, de parkeerplek kan meteen geboekt worden. Wilt u veilig parkeren, bij ParkCare weet u dat u goed staat!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

954 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

De locatie was perfect

De locatie was perfect. Klein stukje lopen naar de terminal. De weg was vlak, meerdere parkeerlocaties in de buurt, super goed te doen.

12 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ga aangifte doen van oplichting

Ik ga aangifte doen van oplichting. Ik heb gereserveerd, reserveringsnummer ontvangen en betaald.
Bij aankomst P bestond mijn reservering niet en moest ik een tweede keer contant betalen.
Herhaaldelijk contact gezocht maar nul reactie.
Pure oplichting.

5 de outubro de 2024

Все доволі легко знайти

Все доволі легко знайти. Є маленькій нюанс, розраховуйте точне врем'я прибуття, бо шлагбаум відкривається після вказаного вами часу. А так все супер 🔥. Трансфер 👍. Дякую за вашу працю.

7 de outubro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Parkeerplek prima, maar reken op extra kosten

Parkeerplek prima te vinden en is helemaal prima. Je krijgt een plekje aangewezen en dat gaat helemaal goed. Vervoer naar airport in busje gaat ook redelijk vlot. Bij boeking was bekend en ook opgegeven dat we 's morgens rond 05.00u richting airport gebracht zouden worden om vlucht te halen. Dit was ook bekend bij de persoon die de taxi-bus reed, maar we konden alleen mee als we een nacht-toeslag van EUR 20 betaalden. Dit staat helemaal nergens, we konden ook alleen cash betalen, kregen ondanks verzoek geen bonnetje ervan. Na wat discussie met chauffeur was het de keuze of betalen of niet mee gaan. We hebben toen onder protest betaald. Erg jammer dat dit nodig is.
Bij retourreis geen verrassende kosten. Taxi-busje kwam binnen een paar minuten en heeft ons netjes teruggebracht.
Praktisch niks mis mee met deze service, maar waarom is het nodig om nog extra geld te vragen??? Erg vervelend en jammer

25 de setembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

VERBORGEN KOSTEN, SCHAAM JULLIE

bij het zoeken naar een geschikte parkeerplek via parkcare wordt ik geconfronteerd met verborgen kosten. De klantenservice is erg kortzinnig door te zeggen dat de parkeeraanbieder deze kosten vraagt. Echter wanneer je boekt voor een shuttle service en de kosten worden onder het kopje extra informatie weergegeven terwijl je tijdens het boeken niet wordt geinformeerd over deze kosten. dan vind ik dat een slechte zaak. in plaats van transparant te zijn, kiezen jullie ervoor om kosten verborgen te houden. Dit is erg slechte reclame en naamsmarketing voor jullie. om jullie ervoor te schamen!!

29 de agosto de 2024

Biggest scam

Biggest scam. All the promisses on web site are fake. They never send an e-mail with confirmation or directions, also there is no phone number to call, they don’t reply to e-mails on time, it takes forever. What a stress and waisted money, time, energy and just to park my car after all somewhere else!
Finally after many days answer via whatsapp just pure ignorance and no refund.
Never again!!

2 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

De reservering kon niet gewijzigd…

De reservering kon niet gewijzigd worden. De wettelijke regeling dat internet kopen binnen 14 dagen kunnen worden gecancelled zijn niet van toepassing. Als je cancelled dan moet je kosten betalen. Een wijziging is geen cancelation maar je kunt je datum niet veranderen. Daarna zeggen ze dat ze het gewijzigd hebben maar bij het ophalen van de auto weten ze van niets. Ik boek nooit meer via deze toko. Heel slecht.

14 de setembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Prima geregeld

Prima geregeld, auto geparkeerd, sleutel afgeven en direct door naar de vertrekhal.
En ook al kwamen we weer laat terug, de medewerker stond al klaar.
Dus we konden vlot weer door.

4 de outubro de 2024

Niet doen !!!!

Parkeerplek geannuleerd 1 week voor vertrek
Geen alternatief aangeboden dus zou mijn geld terug krijgen
Wacht er al sinds begin augustus op
Veel gemaild maar tot op heden niks ontvangen
Zeer onbetrouwbaar om hier een parkeerplek te boeken

25 de julho de 2024

Over-all ervaring

Bij terugkomst, één belletje (Park-ID doorgeven) en binnen 5 minuten konden we mee terug. Auto stond al klaar, Park-ID afgeven en gelijk vertrokken.

Echt hele fijne service.

20 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Perfect geregeld 20 min vooraf even…

Perfect geregeld 20 min vooraf even bellen, afhaler staat klaar met bevestiging op papier, even de Auto checken en foto's maken en op terugreis wordt je al gebeld als de vlucht geland is, Prima geregld !

1 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.